Till da er vi to. Har ganske mye mer en deg på kurs kr 20. Snart kr 19 om jeg rekker før oppturen virkelig kommer. Tror Q2 presentasjonen som kommer i slutten på august vil oppdatere markedet med nye muligheter for sterk vekst. Meltwater har så vidt begynt å pirke borti et multimilliarder marked og de vil helt klart ta en stor del av den kaken. Kr 100 bør vi være på når omsetningen ligger på 8-10 milliarder og der er vi i løpet av 2028. Da har vi også store utbytter i vente. Absolutt alle de store og mellomstore bedrifter over store deler av verden vil bruke Meltwaters plattformer. Det er rett og slett ikke mulig å holde seg unna da du stiller i andre rekke mot dine konkurrenter. Gleder meg stort til fortsettelsen og håper jeg kan få ned snittet mitt enda mer fremover, men alt koster jo.

Jeg har vurdert denne lenge...så har den gått i glemmeboka helt til jeg reoppdaget den denne uken, og gikk inn med 10% av porteføljen. Jeg syntes den virket billig på 20,- og med det sentimentet som kommer nå tilbake på vekstaksjer, så tror jeg absolutt denne vil gi god avkastning de nærmeste årene. De virker å ha veldig mange store og ikke minst trofaste kunder som medfører økt salg til eksisterende kundemasse ettersom tiden går, i tillegg så får de jevntogtrutt tilsig av nye... fin kombinasjon👌😊.

Rotasjon mot vekst

Næss påpeker at det var en kraftig rotasjon fra verdiaksjer mot vekstaksjer foregående måned.

– Om man deler opp S&P 500-indeksen i to kategorier; vekst og verdi, ser man at vekstaksjene har steget hele 13 prosent, sammenlignet med verdiaksjene som er opp 6 prosent i juli, sier han.

Klarer ikke å finne noe som skal utløse rally. Men Tech er i ferd med å bli sturent igjen og her er det mange som vil inn å gjøre en kule etter dette syke fallet det siste året. Jeg har bare lyst å mine om DNB's siste kursmål satt 27 mai på kr 45. Det er et stykke opp dit. 30 aug for vi halvårsresultatet og jeg tipper vi også for god oppdatering på alle nye premiumkunder de har skaffet seg siden sist. Og ikke minst guidingen fremover. Passerer vi kr 14 i løpet av uken er det langt opp til neste sperre. Her er det bare å sitte og surfe sammen med Meltwater som har en helt rå fremtid foran seg. Som sagt, gud forby at de blir kjøpt opp. Lurer på om Alphabet (Google) har lov til å kjøpe de opp jeg. Er det noe konkurransetilsyn som kan nekte de det?

Jeg ser på Investing.com nå og der er det grønt over hele linja med Strong buy
Dølle
03.08.2022 kl 14:27 1885

Bjørn 1212 skrev Hva skjer nå?
Det går noe nordover så du får klore deg fast å håpe det varer både lenge og vel. Får håpe den drar seg over 20 og blir stabil derfra og oppover

ja det hadde vært litt deilig

Kan det være pga. Sprout Social? Nyheten kobles til Melt ser jeg på Nordnet.

Tror de influerer i hvert fall, de meldte vel om litt høyere omsetning for 2022 i går ser jeg.
oyek
04.08.2022 kl 12:50 1429

ABG senker kursmålet kraftig, men opprettholder kjøpsanbefalingen. Ser ikke ut som det har noen umiddelbar effekt på kursen hverken i den ene eller andre retningen, men med gårsdagens kraftige oppgang får man kanskje uansett være fornøyd med at det ikke kommer noen korreksjon nedover.

https://finansavisen.no/nyheter/bors/2022/08/04/7909097/analytiker-slakter-kursmalet-i-norsk-pr-selskap

Actic har en podcast som er lagt ut i dag, hvor de omtaler Meltwater spesifikt.

Jeg har ikke hørt den selv enda...

https://open.spotify.com/episode/5eOmJaX80eNarAYtmFINaS?si=kOdxAimgQeevhp0rMktNVw

Edit: Lagt til link til casten...
Redigert 04.08.2022 kl 14:03 Du må logge inn for å svare

De forventer nå organisk årlig vekst i ARR på 13 prosent frem til 2024, mot selskapets guiding på 20 prosent, ifølge TDN Direkt.

Alltid moro når analytikere mener noe annet en ledelsen som kjenner selskapet best. Håper han må spise i seg disse ordene
LazyEye
04.08.2022 kl 17:51 1168

:-D

Fantastisk disclaimer på slutten, "this podcast should not be considered professional advice."

Greit å vite
Redigert 04.08.2022 kl 17:52 Du må logge inn for å svare

3k nye på 13,86 som legges på kistebunn. Ikke langt unna målet mitt med tanke på antall aksjer nå. Det som er betryggende er at det aldri vil bli behov for utvannende emisjoner i Meltwater.

2500 til på 14,06 er også lagt på kistebunnen. Har sykt tro på at Meltwater skal levere og nå er det bare å holde ut for min del i alle fall. Blir mer og mer betryggende på min investering.

2500 til på 13,97 og da er jeg ferdigkjøpt for denne gang.
Till
05.08.2022 kl 18:56 705

Hvor mange aksjer og ca kostpris har du nå totalt sett, om jeg tør spørre? Jeg har kun 10000 til 18,8 og synes selv at det er mye, men det er jo noe du nesten bare kjøpte nå i dag. Du må jo snart være inne på topp50 listen av aksjonærer, hehe?

La oss bare si jeg er i kraftig minus på denne aksjen, men har fått snittet meg godt ned. Jeg tror som du sikkert har fått med deg skikkelig på Meltwater og føler dette er en trygg havn her nede mellom 11-14 kroner. På sikt tror jeg på langt høyere kurser. Det jeg vil at du og andre skal se er at uansett om jeg har vært på kjøperen så har jeg snakket meget positivt om selskapet i motsetning til et par andre ahole som baisser som f for så å kjøpe seg inn i andre selskaper og dette er eksternt kvalmende. Nå kan jeg bare lene meg tilbake og glede meg til pensjonen min som kan bli svært hyggelig med sekken full av Meltwater aksjer. Har hele tiden sagt det og mener det fortsatt at selskapet vil bli en utbyttemaskin om noen år. Lykke til med dine 10k aksjer Till. Skal se du kjøper enda mer fremover.
Till
05.08.2022 kl 20:58 612

Ok! Jeg har også god tro på meltwater, det er mer en mangel på likvide midler som gjør at jeg ikke kjøper flere:-)

Den som ligger på tredefteplass er Goldman sachs med godt over 800.000 aksjer. Topp 30 eier 82% av selskapet

Jeg for min del velger å avvente for i følge det tekniske bildet slik jeg leser det så er ikke kursen etablert utenfor den fallende trendkanalen og sannsynligheten er derfor høyere for at det tekniske gulvet på 10 blank igjen skal testes - til uken vet vi mer ...
Redigert 06.08.2022 kl 17:50 Du må logge inn for å svare