Støre og Hareide som herskere over det nye Norge

Slettet bruker
28.10.2018 kl 08:55 822

Jeg synes i grunn at det er både kledelig og passende.

Mindre passende er det at underforumet ‘Molbo Norge’ gikk med i dragsuget da vi fikk nytt forum.
Slettet bruker
28.10.2018 kl 09:38 813

Kampen om makt og andres penger har tilspisset seg og blitt mer mainstream i parasittveldet.

Det må være litt av et skue sett utenfra. Tenker nok at reptil-aliensa knasker popcorn og koser seg med showet.
balder72
28.10.2018 kl 10:05 801

Hareide og Bondevik har nok kontroll på dette. Naive KrF-ere lar seg forføre av disse to sosialistene . De får nok flertallet de trenger og sørger for en ny sosialistisk og kommunistisk regjering.
Redigert 28.10.2018 kl 10:06 Du må logge inn for å svare
emigranten
28.10.2018 kl 11:16 778

Sett utenfra er det en utvikling i dette trauste landet, som er egnet til bekymring. Anderledeslandet er ikke lenger styrt av de som i sin tid ble beskrevet som folket tjenere, men av stadig flere som ser posisjoner i politiske miljøer som godt springbrett for karrierer i helt andre sammenhenger. Disse er gjerne de som skaffer seg og sine kumpaner et solid utgagnspunkt fra et politisk ståsted. Det koster norske skattebetalere milliarder hvert år og det kan bli adskillig verre.
En evt. Krf overgang til venstresiden føre til at enda flere "bigspenders" for herje i offentlige budsjetter. Store deler av den fjerde statsmakt, til dels subsidiert og hvor NRK er hovedaktør, har betydelige overvekt av venstresympatisører i redaksjoner og i journalistkorpset, som kan glede seg over enestående ressurstilganger.. Påfallende vinklinger og svak sans for politisk fair play understreker hvilken vei som stakes ut. Verdens rikeste og et av de beste landene på verdensbasis på mange arenaer, kan om ikke så lenge oppleve solide økonomiske nedturer, som igjen kan bidra til andre utilsiktede resultater.
Forhåpentlig vil flere av de med fantastiske forestillinger om hvordan et land bør styres komme mer ned på godtfolks fornuftige nivå etterhånden.
Londonmannen
28.10.2018 kl 12:35 764

Hvor mange millioner er Oslo fredssenter lovet av en regjering med Støre Og Hareide? Det får vi nok aldri vite, men det er bare å følge med på regnskapet til Oslosenteret i årene fremover.
balder72
28.10.2018 kl 12:52 758

Bondevik, Hareide og Støre har hatt hemmelige møter. Det handler om at Bondevik skal få snylte til seg enda flere skattepenger til luftslottet fredssenteret sitt, slik at han kan forsette å reise rundt gratis på første klasse med diplomatpasset sitt og virker important. Da må de få kastet dagens regjering. Ikke så vanskelig for Bondevik dette, da han i tillegg HATER Frp.
Nattevakt1
28.10.2018 kl 12:55 752

Hareide og Støre skal styre de sterke kvinnene i Arbeiderpartiet og Senterpartiet og ikke minst i SV. LOL
Slettet bruker
28.10.2018 kl 18:19 725

Da må de som ser hvilken vei det går med molbolandet Norge, ta opp problemene slik at de blir synlig for alle. Det som er
et stort problem er at A-media har kjøpt opp alle sentrale aviser, bortsett fra noen lokalaviser på Sørlandet. Det er en farlig utvikling som må takes alvorlig. Når en politisk retning får overmakt i alle media i Norge, er det jo et politisk kupp.
Dette burde tas opp i Stortinget, slik at det blir forbudt for en politisk retning å eie mer en halvparten av avisene, og det samme med TV.
børst
28.10.2018 kl 20:27 692

Ser man på VGs oversikt, der preferansene til 175 av de 190 delegatene er kartlagt, leder de borgerlige klart og trenger bare 5 delegater for å få flertall. Og både Østfold og Vestfold er ganske "blå" fylker, så dette kan fort gå de borgerliges vei.
Det er absolutt mulig at dette ender med at Knut Arild Hareide og Hilde Frafjord Johnson blir kastet ut av partiet !

https://www.vg.no/spesial/2018/krf-avstemning/
Slettet bruker
28.10.2018 kl 20:32 684

Blått ender med et flertall på kun 2-3. Så og si dødt løp.

Et parti delt helt på midten er ikke godt nok grunnlag til å gå i regjering.
Hverken til høyre eller venstre. Stortingsgruppa kan neppe gå videre med dette.
børst
28.10.2018 kl 20:39 675

Selvsagt må partiledelsen følge Landsmøtets avstemning. Om Hareide taper, bør både han og Johnson trekke seg. Krf kan ikke ha en ledelse som motarbeider Landsmøtet, det øverste partiorganet og flertallets vilje. Man kan si at resultatet ble jevnt, men det var jo et overveldende flertall på borgerlig side i de fylkene med flest medlemmer og velgere, det såkalte "Bibelbeltet" langs Sør- og Vestlandet. Det gir jo ingen mening at et fylke som Finnmark skal ha fire delegater. Det er ikke representativt i det hele tatt.
Redigert 28.10.2018 kl 21:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.10.2018 kl 20:46 670

Stortingsgruppa kan ikke gå med på regjeringsdeltagelse når det ender så jevnt som dette.

Det gjelder både i forhold til blå og rød retning.
En håndfull stemmers overvekt blir for tynt grunnlag og intet klart signal.

Er helt enig i at Hareide bør gå. Bare prosessen i seg selv er et godt nok grunnlag for krav om hans avgang.
I tillegg vil et avstemmingsresultat med dødt løp vise at Hareide hadde intet grunnlag for det løftebruddet han ville iverkesette.


Redigert 28.10.2018 kl 20:52 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.10.2018 kl 07:24 628

Fra Wikipedia:

Bananrepublikk er en nedsettende betegnelse brukt om flere små, politisk ustabile stater i Latin-Amerika, hvis økonomier er avhengige av en enkelt eksportvare, for eksempel bananer, jamfør «bananøkonomier». Underforstått vil bananrepublikker ofte være strengt klasseinndelte samfunn med en stor og fattig arbeiderklasse og en liten, herskende elite i politikken, næringslivet og militæret, som beriker seg på eksporten.

https://no.wikipedia.org/wiki/Bananrepublikk
Slettet bruker
29.10.2018 kl 07:30 625

«Norge – nå et Konstitusjonelt Bananmonarki«

«RIKSNYTT: Bakrommet feirer i dag triumfen BBP2. I anledningen avdukes et nytt norsk flagg som skal symbolisere Bakrommets økende makt i samfunnet.

– For en ny tid trenger vi nye flagg og nye symboler, sier en fremtredende represtant for Bakrommet i en kommentar til BBT.

BBT har som første mediehus i Norge fått tilgang til det endelige designet. Flagget skal tilbake til røttene, og henter inspirasjon fra det originale norske flagget fra 1814 med den symboltunge riksløven, en tid da eliten hadde like mye makt som nå. For å vise den nye retningen landet har tatt siden den gang, syntes det passende å bytte ut løven med prydbananer.

Bananene baseres på det etablerte begrepet Bananrepubikk. De norske bananene representerer Bakrommets makt i samfunnet og symboliserer et styringssett kjennetegnet ved:
* En økonomi avhengig av en begrenset ressurs og avkasting fra denne ressursens investeringer utenlands
* En stor middelklasse i bunnløs gjeld
* All makt konsentrert hos eliter samlet i bakrom
* Elite som har mistet all kontakt med befolkningen og som har mistet all respekt for folkets penger
* Tilfeldig skattlegging basert på Bakrommets forgodtbefinnende, forankret i manipulert bestillingsforskning

Den nye formelle beskrivelsen for det norske styringssystemet blir «Konstitusjonelt bananmonarki».

I forbindelse med endringen er det også planlagt å innføre nytt riksvåpen. I tillegg til riksbananer vil våpenet prydes med klovnehatt. Klovnehatten viser den nye retningen Stortinget har tatt og elitens respekt for folkets penger.»

https://bbtidende.net/2018/06/19/norge-na-et-konstitusjonelt-bananmonarki/

Slettet bruker
29.10.2018 kl 07:45 619

Det jeg savner i norsk politikk er sånne skikkelig staselige uniformer med masse medaljer på brystet, og bananklaser i 24 karat gull som skulderpryd.
atnorhe
29.10.2018 kl 17:50 581

Og gullforgylte stoler i stortinget. Med stadig flere Pakistanere i maktposisjoner har jeg håp om at det skjer::)