PHO med snarlig suksess.

peaf
PHO 11.11.2021 kl 11:58 27188

Siste skrik når det gjeller haussing på børs er att vare langsiktig, da låver både analysehus og skribenter store inntekter. Men om man ikke har noen reelle fakta att bygge under påstanden med må man sette hengelås på tråden så den får stå uten att bli emotsagd. PHO har nu to hengelåstråder vilket burde resultere i dobbelt så bra resultat. De som kjøpte aksjer i PHO 2010 på grunn av USA satsningen, kan man kalle langsiktige. Kursen har jo steget, men de har fortsatt til gode att se PHO tjene penger der. Og skall man regne med att innsatsen gir en positiv avkastning så er det mange år til dess.

Vi ser jo nu att Ipsen gir en mindre avkastning nu når PHO eier 85 % en når de eide 35%. og er 160 mil fattigare. Men det er bare att vare langsiktig enligt Norne så ordner det seg. Andre sa det samme om USA for 10 år siden, og hvem vet de kansje tjener penger om noen år. Personligen er jeg mer opptatt vad som skjer nu og vad som har skjedd. Det gir ett pekefinger om de er på rett vei, eller om det bare er luft det de presterer. Og tyverr tipper jeg att det bare er kostnader som øker merkbart i Q3 resultatet. Men Hengelåsgjengen er langsiktige som da naturligtvis er ett okontrollbart påstand, da tiden er evig.

Men er rådet att vare langsiktig ett godt råd, eller ett dårligt. Om vi ser på Farmaselskapen Trvx, Bgbio. Nano og Pcib har det vel ikke vart en suksess att sitte lang.
Redigert 31.01.2022 kl 12:05 Du må logge inn for å svare
peaf
04.12.2021 kl 08:55 5500

Photocure undervurdert var starten på en hengelås tråd når kursen var på 117 kr, nu er den på 93 eller ned 24 kr. Så det ser ut som flertalet mente att den var overvudert, men alle kan ikke ha rett. Man ser jo att selskapet må lage aksjer i opsjonsprogrammet vart år til lønner og bonuser, og bedre på sine tapsresultater da de i verkligheten er større en de viser i resultatet. De første 140 kr går jo rett i lomma til selskapet på de siste opsjonerne, det er merkelig att de ikke kan tjene nok til egne lønner og bonuser efter 15 år på markedet Vad eg førstår så krever selskapet nu att de ansatte kjøper aksjer før opsjonsgevinsten. Det såg idiotiskt ut før når alle bare ville ha kontanter.

Og som sagt det er godt att ha noen svensker som trur på Schneider, før de Norske gjør det ikke. Og de norske har vel lengre erfarenhet.med Schneiders resultater og løften. Men Egberth har jo vist seg som EMI og opsjonskonge, men noen større tru på selskapet har han ikke vist. Det er en evighet siden han kjøpte de få aksjer han har. Og att det skall bli noe lettere att selge scope nu med Omikron-utbruddet tvivler eg sterkt på. Eg sa det da og seier det igjen, hadde han vart en oppegående sjef så hadde han ventet med sine satsninger til covidpandemin vart ferdig. Det er helt meningsløst att brenne penger på denne måten.
Computum
04.12.2021 kl 15:30 5417

Jeg ser du har kommentert meg. Men det du skriver er igjen så dumt at jeg nødig går inn i en formålsløs diskusjon med deg.
Foreløpig sørger pandemien for at markedet er tilbakeholdent med å satse på Photocure. Du kan derfor påberope deg å ha rett i dine elendighetsbeskrivelser av selskapsledelsen. Selvom din "analyse" er feil. Men tiden går og pandemien vil etter hvert legge mindre beslag på akuttkapasiteten ved sykehusene. Photocure er selvfølgelig langt mer undervurdert på kurs 93 enn på 120, som var kursen den 27. oktober.
Jeg tror Photocure kommer sterkt tilbake i 2022 og er posisjonert for det. Du er formodentlig ute av aksjen. I motsatt fall må du ha en "skrue løs" som bruker så mye tid på å "skite i eget reir".
bravi
04.12.2021 kl 18:29 5348

Hva er vitsen med å lage en egen hengelås tråd? Det er jo på tråden til peaf det lille som debatteres i dette caset skrives.

Ser vi bort fra Cevira og det som kan komme derfra kan man ikke si at Pho er undervurdert, snarere tvert imot. Kurs på 93 er langt over det som kan forsvares med Schneider sine resultater. Covid unnskyldningen har gått ut på dato alle som blir rammet av bøærekreft blir behandlet under pandemien også, men andelen BLC behandlinger har ikke øket som Schneider har sagt den vil gjøre. Unnskyldningen med Covid holder ikke, hadde pandemien vært problemet skulle Schneider ha redusert utgiftene i den perioden, i stedet øker han utgiftene. Hvor mange skop blir solgt per selger i kvartalet? Når det gjelder Cysview salget holder det med en webshop til å ta imot bestillinger å sende kitene. Coy og gjengen hans drar neppe rundt til sykehusene og selger Cysview kit på samme vis som man selger spekepølser.
Computum
04.12.2021 kl 23:31 5265

Bravi
"Vitsen" er å filtrere bort kverulanter som ikke ønsker å diskutere interessante investeringer, men har helt andre agendaer.
Du er velkommen på den låste tråden selvom du ikke vil ta til deg at pandemien rammer veksten i selskaper som Photocure, som til tross for vanskelighetene har dobblet omsetningen de siste tre årene. Men at de fleste er lei av å svare "brønnpissere", som det dessverre er noen av på forumet, tror jeg kanskje du forstår?
peaf
05.12.2021 kl 03:49 5212

Det er 4 og 3 år siden PHO bytte styre og ledelse på grund av manglande resultater. Og om det bare var kverulanter som låg bak den beslutningen, så må det vart mange av dem. Og resultaten mangler fortsatt, de tjener ikke penger. Det er samme oppsigelsegrunn som førre gangen, og PHO har ikke skapt omsettningsvekst. De har kjøpt den, de har ikke heller tjent pengerne de kjøpte veksten før. De hemte dem hos aksjonærerne, med ett løfte om 30 % økt lønnsomhet på investeringen. Vilket vi kan se langt efter i år og neste år, det går ikke att skylle på pandemin. Da investering og beslut togs i pandemin, men det var vel bare før att kunne skryte om vekst. Noe annet hadde de ikke att komme med.

Nu er jo forumet fullt i farma sektorn av typer lik Comp og co, som lovpriser selskapen og ledelsen. Mens kurserne raser, og den ene CEO,n efter den andre får sparken. Det er naive strutser som aldri ser den reelle utvikklingen i selskapet. Men som tur er finns det noen kverulanter som tar grep inimellom og sparker de uduglige.

Og som Bravi seier det var en del operasjoner som ikke haste, som blev skøve på noen mnd i begynnelsen. Men de kom til en punkt der de begynte haste og urologerne hadde ett efterslep som de måtte ta igjen, som i sin tur fortplanter seg vidare. Og antallet behandlinger kom tilbake i normalt antall, og vi vet att ca 95 % blir utført med WLC i turbt. Og att det skall vare så mye vanskeligare att skifte til BLC fra WLC i pandemitider er vel lite truligt. Det kan ikke vare noen tungtveiende argumenter som gjør att de ønsker seg ett BLC scope, før da hadde de skaffet seg ett.

Og åter igjen så har Bravi ett påeng når det gjeller Cevira. Det er ikke undervudert, men underkommunisert. Ingen finansaviser eller analysehus eller selskapet skriver om det. Det finns ingen skikkelig innformasjon om potensialet vid godkjenning. Foruten Hestdal sin block buster potensiale ( 1 mrd usd ) for 6 år siden, og det var før bare USA og Europa. Klart ingen innvesterer i PHO på grunn av Cevira når ikke selskapet nevner det i sine presentasjoner, som er før att vise potensialet til selskapet. Så skjer det noe positivt i selskapet i snar fremtid, så er det bare takk vare forrige styre og ledelse. Til og med Comp blir nøtt att innse det når fakta ligger på bordet
Og hengelåstråden var en suksess. de tåplige kommentarerne om min agenda att formiddle sanningen om tapen i selskapet har minket vesentlig.
Det er vel heller ingen som vet var dette kursraset skall ende med de resultater Schneider presterer nu før tiden.
Redigert 05.12.2021 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
bravi
05.12.2021 kl 09:59 5156

Nei vi blir nok ikke enig i hvor stor betydning pandemien har fått for resultatene i Pho.

Pho med Schneider gir meg en følelse av å ha sett noe lignende tidligere. Tenker da på Biotec Pharmacon og deres satsning på salg av Woulgan for endel år tilbake med Schneider i Svein Lien rollen og Coy/ Susanne Strauss i Devine rollen. Det gikk heller ikke særlig bra for å si det forsiktig.
Hestdal hadde ikke Cysview/ Hexvix øverst på prioriterings lista, det var Cevira som hadde blockbuster potensiale. Men Hestdal sørget allikevel for nødvenge godkjenninger og å få igang salget i Us. Forskjellen fra Woulgan til Cysview er at det er et helt OK salg av Cysview, med utgifter som står i forhold til inntektene ville dette gitt stabilt påfyll i kassa. Da er det helt utrolig at Schneider fremdeles får lov å holde på med sin resultatløse satsning, nå er det over 3 år siden han begynte. Husker det var endel diskusjon om Schneider sin strategi i begynnelsen av 2019 da var konsensus her på forumet at han burde få 2 år for å bevise at dette gikk veien. Nå har det gått 3 år, da er tiden overmoden for å evaluere Schneider sine satsninger. Før eller senere må dette gjøres, nå har pandemien blitt brukt for alt den er verdt til å utsette den konklusjonen.

Og Computum, hvis du husker tilbake så hadde Svein Lien (og etterfølgeren) også sin heiagjeng her på forumet helt frem til nytt styre sa et nok er nok og fikk inn ny ledelse. Mange skrev at de forholdt seg til ledelsen den gangen, de nektet å innse realiteter, de få kritiske røstene her på forumet var også den gangen i mindretall.
Redigert 05.12.2021 kl 10:26 Du må logge inn for å svare
peaf
06.12.2021 kl 14:36 5028

Skall ikke kommentere Comp sine tall noe større, men børsen er opp 20 % i år og PHO er ned 14 % i år. Men fra topp i år er PHO ned 38 %, så man kan vel bare konstatere att luften har gått ur dem. Og eg er styggt redd att det stopper ikke her, det er ikke langt ned til siste emisjonsnivå 78 kr. Og da er det mange aksjer som er godt i minus om de er langsiktige. De som gjort det klart best har solgt på topperne. Det er ikke Schneiders feil att de er negativt påvirkade av korona. Han kunde ikke forutse att pandemin skulle vare så lenge, men hadde han vart normalt begaved og ikke hatt storhetsvansinne så hadde han forstått att man venter til stuasjonen er normal igjen. Er pandemin over neste år eller varer den lengre, da har geniet Schneider brukt store penger i tre år i ett marked som han selv mener hemner muligheterne til vekst.
Og Comp og HrDuck er helt enige med Schneider att pandemin har skyllden til de dårlge resultaten, men førstår ikke att det er valgfritt om man vill kaste bort penger i hoppløst marked. Sånt er det bare kverulanter som førstår

Og når det gjeller siste pressemelding så er det ett desperat forsøk att hausse kursen, les orginalet det er inget som selger BLC behandlinger til urologer.
Nu er jo Egberth styreleder i Nano og,der ett antall strutser skryter seg harmynte over alle fantastiske resultater nano presterer, men de som har kompetanse att bedømme resultaten lyser med sin fravære. Kanskje det er på tiden att sende han tilbake til sitt investeringsselskap, før investerer i PHO eller Nano gjør han ikke. Han ser vel ikke den milliarden i omsettning som Schneider skrøt om att han skulle ha i 2023.
Redigert 06.12.2021 kl 14:39 Du må logge inn for å svare
risksøker
07.12.2021 kl 08:39 4931

Da har Dr. Fuchi satt i gang et lettels rally i verden med å bekrefte at omicron ikke resulterer i alvorlig sykdom. At vi da kan begynne å se slutten på epidemien skulle gi PHO et løft og at det er bare oppover fra her.
peaf
07.12.2021 kl 13:56 4859

Hvorfor fokuserer ikke Pho på dette når det er fakta som Asieris beskriver om potensialet i Kina.
HSIL er en pre-cancerøs tilstand forårsaket av en vedvarende HPV-infeksjon. Hvert år er det omtrent 10 millioner tilfeller av høygradig sykdom og over 500 000 nye tilfeller av livmorhalskreft over hele verden. I Kina utvikler omtrent 2 % av kvinnene HSIL hvert år. I 2019 var antallet kvinner med precancerøse cervikale lesjoner i Kina var omtrent 3,5 millioner, og den sammensatte årlige vekstraten fra 2015 til 2019 var 1,3 %. Med bredere bruk av cervikal cytologi og HPV-screening oppdages flere cervical lesjoner på precancerøst stadium, og antallet diagnostiserte pasienter forventes å fortsette å stige i fremtiden.
https://www.prnewswire.com/news-releases/asieris-announces-first-patient-treated-in-europe-in-apricity-the-multinational-phase-iii-clinical-trial-of-apl-1702-cevira-301316927.html

2 % av kvinnene i Kina er ca 10 mil som da utvivikller HSIL vart år. Med ett stk pris på 4.000 kr blir det 40 mrd om alle de blir behandlet med Cevira. Vilket skulle gi en royality til PHO på ca 800 mil usd. Er det 3,5 mil med HSIL som de mener det var i 2019 blir det 14 mrd kr, og 225 mil usd i royality til PHO, og dette er bare før Kina.
Kan Asieris skrive om antallet mulige pasienter i Kina, bør vel Pho kunne det og, med referanser til Asieris. Samt påengtere att Asieris har en avtale med ett av Kinas største Big Pharma, som tar seg av markedsføring og salg rundt om i verden.
Nu er det bare to uker til første pasient er ferdigbehandlet i Europadelen av studien og, der det er ett mindre antall pasienter i vart land. Det er flest i Tyskland med 24 stk, så det bør ikke ta lang tid i Europadelen. Om Asieris har gjort alvor av det de sa.
Vi vil forsøke å akselerere fremdriften i den kliniske utprøvingen og bringe denne potensielle nye behandlingen til pasienter globalt."

Det er bare att konstatere att det er noen som ikke gjør jobben sin når dette ikke blir beskrevet i presentasjoner som mulig utvikkling i selskapet.
Dette er noe annet en blærekreft som er ca 80.000 tusen nye fall vart år i USA, der så godt som alle dem blir behandlet med WLC.
Mens Cevira ikke har noe konkurrerende medisinskt alternativ..
Redigert 07.12.2021 kl 14:09 Du må logge inn for å svare
risksøker
07.12.2021 kl 15:18 4827

Det ser vel ut til at Asieris holder kortene tett til brystet. De er nok ikke interessert i å publisere noen resultater da de sannsynligvis må betale milstone payments. Har og trodd at de er interesserte i å kjøpe PHO og dermed vil ha kursen så lav som mulig. Godt at vi har en aksjonær som ikke godtar hvilket som helst pris.
peaf
07.12.2021 kl 16:46 4804

Prøv og les innlegget en gang til innen du kommenterer, Asieris presenterer både det ene og det andre. Mens Schneider ikke kommer med noe som helst. Og de kan aldri få en studie godkjent uten att det blir offisielt før alle. Og er det noen som ønsker kjøpe noen, så er det nok Sinopharm som ønsker kjøpe Asieris som har minst 80 % av Cevira..
Redigert 07.12.2021 kl 16:47 Du må logge inn for å svare
peaf
09.12.2021 kl 03:00 4664

Må kommentere Comp sitt siste innlegg om den selvutnemde svenske eksperten. Han skrev:
`( Löjligt billigt för ett bolag med >90% bruttomarginal och den tillväxten.) Ja vi vet hvorfor Schneider kjøpte Ipsen, det var ende måten att skapa en merkbar vekst i disse tider. Men når blir den lønnsom, vilket er det ende som betyr noe. Det ende som var nytt fra svensken, var att Olympus og kom med forbedrede scope neste år.
Vilket steller Schneiders aggressive salgs satsning i Q4 og fremover i enda merkeligare lys. Det burde ikke gå att selge ett enda rigid scope om det er sant. Før de nye er kommt på markedet. Men jeg er meget skeptisk når de ikke klarer selge flexiscope i pandemitider, når behovet er skikkelig stort efter polikliniskt behandling. Så er det ett eller annet som er feil.

Men fremforalt viste artikkeln det eg har sagt hele tiden, han nevnte ikke med ett ord Cevira. Og det betyr att han ikke kjenner til det, eller er totalt uduglig som analytiker.
Jeg velger tro det første, det finns ingen informasjon om Cevira fra selskapet eller analysehus. Hvordan skall man kunne ha noe fortroende før ett styre og ledelse som aldri innformerer om deres klart største produkt som har en enorm potensiale. Mens alle maser om hex/cys som har solgt 45 flexiscope på 3,5 år, som skulle revlusjonere Turbt i Bladder Canser. De 45 scopen gir en omsettning på 19 mil på ett fullt år, og tar man med salgskostnaden på scopen ca 100 mil er det langt kvar innen de generer noe overskudd.
Så er det merkelig att de ikke klarer oppdatere Topp 20 ens en gang, det er innformasjon som er viktig for selskapet og dess eiere.
peaf
10.12.2021 kl 10:09 4511

Nu har vi hørt samme vise i 6 kvartaler att pandemin påvirker PHO negativt, og meget snart er vi ferdig med 7 kvartal. Og pandemin skyter fart igjen, og vilke grep tar vår eminente CEO som virker like overrasket vid varje resultat fremleggelse att pandemin fortsatt pågår. Naturligtvis ikke noe som helst grep da han ikke førstår att pandemin pågår fortsatt føren efterpå. Og vi ser jo resultatet av en så genial planlegging, resultaten og kursen bare raser. Det er noen naive svensker som fortsatt har tron på løfterne til Schneider annars hadde dette vart rene katastrofen som det utvikkler seg. Og med ett massivt minus i Europa nu i Q4 efter Schneiders aggressive satsning i pandemitider lær det ikke bli bedre. Og er pandemin ferdig til nyttår, tvivler sterkt på det. Men att førklare Schneider det blir ikke enkelt, men snart må han prestere det finns ingen mer eksisterende vekst at kjøpe opp. Nå må den skapes og bli lønnsom.
SomSa
10.12.2021 kl 15:10 4465


Den amerikanske inflasjonen bykser videre – Steg 6,8 prosent i november
https://www.dn.no/makrookonomi/inflasjon/fed/kvantitative-lettelser/den-amerikanske-inflasjonen-bykser-videre-steg-68-prosent-i-november/2-1-1120722

Snart må renter stige kraftig og det er like før overprisede børser og boble aksjer som prises med giantiske P/E verdier vil kollapse. I virkelighet er de fleste aksjer overpriset...................
Computum
10.12.2021 kl 17:49 4406

Det er absolutt bekymringsverdig. Men hva gjør man? Å ha penger i banken er tapsbringende.
De fleste aksjer overpriset? Prisen er det folk er villige til å betale. Er et Munch maleri overpriset? Tja, hvis du ser på verdien av lerretet og malingen så.
De som kjøper malerier til stadig høyere priser gjør det i forventning om enda høyere priser senere. Slik er det på mange måter med aksjer også.
Noen er overpriset og korrigerer. Andre er underpriset, som Photocure. Men det var selvfølgelig ikke det du mente :-)
sokaratest
27.12.2021 kl 09:13 3952

Fantastiske nyheter - Kina vil være et gigantmarked. Neste etappe vil være Cevira som også blir godkjent. Milliardomsetning i Kina vil bli en realitet innen 2-3 år
peaf
30.12.2021 kl 09:48 3743

Ja 5 % ned i år er vel ikke mye att skryte over, fast noen var oppi skyerne når kursen var i 150. Men til syvende og sist korrigerer alltid kursen efter resultaten. Og Ipsen har bare vaert en stor utgiftpost en så lenge ( 160 mil ). Og takk vare den har vi 5 mil mere aksjer. Kanskje det vart ide og ventet til de hadde tjent pengerne isteden. Og att ikke eksisterende data fra Hex/cys ikke var godt nok for en godkjenning i Kina var en gåte. Men informasjon er ikke PHO,s sterke side, så får vi se om de nye rigide scopen kan bli ett lyft. Som det tydligen er vanskeligt att beskrive vad som gjør att de gir en bedre behandling med dem.

Så får vi se om det skjer noe i Kina med Cevira, det er jo hele den globale studien som er annonsert fedig i december neste år. Men det virker som alt går efter forventninger resultatmessigt og det er det viktige. Jeg er fortsatt overtyged om att det er Cevira som kommer først og blir en kjempesuksess.
sokaratest
30.12.2021 kl 10:37 3705

Når tror du vi vil få en « løypemelding» vedrørende status for Cevira i Kina og testen av verden ?
Computum
30.12.2021 kl 14:39 3631

peaf fortsetter sin enøyde vendetta mot PHO, men vi andre ser at året har vært dårlig for hele sektoren:

"Not only is biotech not having a rip-roaring 2021, but the sector is in fact arguably having its worst year in a decade. We biotech investors are really feeling it."

https://www.nasdaq.com/articles/heres-what-happened-to-biotech-this-year
peaf
30.12.2021 kl 15:12 3611

๋๋๋Ja PHO er vel ett av de få norske selskapen som hatt produkter på markedet i lang tid, og enda må de hemte penger fra investorerne før att skape vekst. Det er inget som imponerer i den store verden. Og det er ikke sektor men inntekter som skaper børsverdier. Så att kalle det vendetta att påpeke att inntekterne mangler er vel att dra det vel langt fra realiteterne.
peaf
03.01.2022 kl 12:21 3458

Nå er det bare 4 stk norske selskap/fonder kvar i top 20, med drygt 7 % av pho aksjerne. Gir den ene efter den andre opp Schneiders miliard visioner.
Nå har han og overtatt tapsprosjektet i Canada, og i sin vanlige iver starter han satsningen i covid tider. Det er alltid en god forklaring når resultaten uteblir, men hvorfor ikke prøve vente med pengesluken tils det er normale tider. Cysview har jo vart i salg i snart 6 år i Canada med ett canadiskt selskap, men de gav opp til slut når det ikke var noe inntresse.
Han har jo ikke klart skape noe som helst i Ipsenområdet heller første året. Men vi får håpe alle de utlandske innvestorerne fortsatt har troen en stund til. Men det varer ikke evigt uten noen inntekter på pluss siden.
peaf
05.01.2022 kl 12:42 3313

Det virker som QEC gjør det bedre en PHO i Canada og det er merkelig vi har jo Schneider, som har nok selgere til en milliardomsettning. Verden rundt.
Men vi har Cevira og Kina som er ett litt større marked. De har behandlet 188 stk pasienter til 1/11 i Kina, og mangler da 112 stk. Men studien utføres på 45 olike sykehus i kina, og det betyr att med 2,5 paienter til i vart sykehus så er de i mål. Hvor lang tid det tar kan man bare spekulere i. Men vid godkjenning kan man forvente milliardinntekter vart år i 15 år til patentet utgår. Det er vel ikke noe QEC kan forvente, men det er sikkert en god innvestering.
Men Cevira er jo ikke hausset på noen måte og blir det vel ikke før en det blir godkjent
peaf
06.01.2022 kl 11:19 3178

Det er ikke mye som holder kursen oppe, nu har vi fasit på vad Schneider har prestert hittils i pandemin. Var det riktig att gå inn med full satsning, eller burde han kuttet mest mulig kostnader og avvente bedre tider. Han har økt omsettningen i USA med ca 25 mil på to år, og brukt drygt 200 mil til det. Min mening er att det vart betydligt bedre att brukt de på at forbedre resultaten og love starte satsningen når pandemin var over. Og i Europa er ikke totalsalget økt bare at de tatt over Ipsen omsettningen, men til vilket pris. Det kommer ta lang tid innen de tjent inn de 160 milionerne.

Og om det fortsetter så her er vi snart nede på siste emikurs, det hadde vi aldri vart om han kuttet kostnaderne isteden. Og vi hade hatt 5 mil mindre aksjer i selskapet. Vi var nogre som sa det vid starten av pandemin. Og resultaten bekrefter vel att det hadde vart korrekt. Kanskje han skulle ventet på de nye scopen og se om de gir noen positiv effekt. Man bør ha ett eller annet som viser att urologerne vil satse på behandlingen uten att behøve bruke flere millioner på att overtale en av dem.
peaf
07.01.2022 kl 05:53 3082

Den 28/4 er det GF, skall vi tro att styret ryker da. Briarwood kan umuligt vare fornøyd med utvekklingen i selskapet. Att det vart vanskelig att selge rigide scope i pandemin der det kreves narkose og intensivsenger førstår vi, og burde vart lagt på is til pandemin var over. Men att de ikke klarer selge flexiscope er meget underligt, de burde selge seg selv om urologerne skall kunne gjøre jobben sin i pandemin.
Her bør styret ha en meget god forklaring på GF, da det er de som er ytterst ansvarlig for vad Schneider presterer. Og det kan de knappest ha, og Briarwood har sannsynligtvis andre kandidater klare til valg på GF. Som i sin tur gir Schneider respass da han ikke presterer noe annet en løften og bruker en masse penger.

Vi vet att Asieris bruker en masse penger på att bygge opp produksjonskappasiteten på Cevira. Det er jo en bekreftelse god som noget på att de er sikkre på en godkjenning snart foreligger. De er nok klar over att efterspørselen blir enorm i verden når det kommer på markedet. Men ser ingen grund att hausse det da de ikke hemter penger på markedet og har sine investorer. Og igjen de har inngått en avtale med ett kinesiskt globalt kjempeselskap som tar seg av markedsføring og salg rundt om i verden. Når de begynner bli klar over vilke dimmisjoner dette kommer at få.
Og eg selger ikke så lenge eg vet at Cevira ligger der og lurer, og produktet er godt nok for en nødgodkjenning. Så man vet aldri når det kommer, og det er nok mange som kaster rundt om den kommer. Så for Comp og co mene vad de vil, de har i alle fall ikke treffe på noe hittils.
Oregon
07.01.2022 kl 09:28 3010

Jeg er faktisk mye enig med deg Peaf i hva du har skrevet om PHO og har ut fra egne vurderinger heller ikke aksjer i selskapet. Men jeg tror ikke styret får fyken ennå; tror Schneider klarer å prate seg ut av resultater under forventning ennå en stund.
Og kanskje blir de reddet av Cevira?

At kursen har gått fra rundt kr. 125 før Q3 til under 100 nå er ingen overraskelse heller for meg:

Oregon
02.11.2021 kl 09:06
2680
Har i så måte ikke gått glipp av så mye på denne tiden som har gått siden sist. Har til orientering ingen planer om å bli aksjonær igjen nå i PHO. Men tror nok kursen kanskje kan fortsette litt opp til ( til 130 tallet) på kort sikt på forventninger til Q3 og så kommer en reaksjon ned igjen etter Q3.
Redigert 07.01.2022 kl 09:31 Du må logge inn for å svare
peaf
07.01.2022 kl 10:17 3008

Det bør jo vart noen mening med EGF og få inn en i valgkomiteen. Så får vi se vad Briarwood bruker han til. Men det er og ett bevis på at Ipsenkjøpet ikke har gitt noen positive utslag på kursen, da kursen var ett par kroner høyere vid overtakelsen enn den er i dag. Jeg sa det da, idiotisk timing. Og enda mer idiotisk måte at finansiere kjøpet på, da de hadde estimerte 2,3 mrd i Cevirainntekter i vente. Vilket bare er en brøkdel av de reelle inntekterne. Briarwood bør jo se det samme som meg når de går driften i sømmerne.
peaf
07.01.2022 kl 12:28 2964

Må kommentere Computums påstand att eg bedriver vendetta mot PHO. Det viser att han ikke begriper att det er vanligt att kritisere styre og ledelse vid manglande resultater. Det er bare 4 år siden styret sist vart skiftet ut i PHO. Og om Comp påstod da og at de drev med vendetta vet eg ikke. Men påstanden var like tåpelig da som nu. Det kommer snart en dag når de blir utbytt, og da kan Comp bare beklage at han ikke forstod alvoret.
Men det finnes en andledning til at så mange Norske har solgt seg ut siste år, og det beror ikke på Schneiders glimmrende resultater.
bravi
07.01.2022 kl 19:29 2868

Ikke sikkert det blir så enkelt å få til et regime skifte på GF. Situasjonen med Briarwood og Egf hvor de kom inn som en minoritet i styret minner veldig om da HS (Hansson) gjorde akkurat det samme, de ga opp og solgte seg ut. Det kan Briarwood også komme til å gjøre hvis de ikke kommer noen vei.
peaf
08.01.2022 kl 05:11 2803

Dette er noe helt annet, hele styret er til valg på GF. Og Briarwood kommer sikkert med minst 3 kandidater med ny styreleder og får majoritet. Det er samme som i 2017 da de skifte styre sist. Og nu er det en helt annen eierstruktur med nesten bare utlenninger i Top 20. Og en som sitter i valgkomiteen har som oppgave att kontakte de større eierne og lodde stemningen for att skifte ut i styret eller føreslå att sittende styre går på omvalg. Og skjer det inget som viser att dagens styre/ledelse er på rett spor føre GF. Så er det nok ikke så vanskelig at få flertall for nye kandidater om du har en plan. Og radforsk og deres dominans er så godt som borte nå, det klarte ikke en gang behålle Einarsson i valgkomiteen.
Briarwood har nok ikke tenkt vente til 2030 og nogre milioner opsjoner senere, innen det viser noen resultater.
bravi
08.01.2022 kl 09:42 2747

Selv om Einarsson ble lempet ut av valg komiteen har Radforsk fremdeles Anders Tuv i styret. Klart at for å få til et regime skifte må både Egberts og Tuv fjernes. Resten av styret er bare tilsvarende et sandpåstrøingsorgan vil jeg tro.
peaf
09.01.2022 kl 09:31 2609

Ja nu har Anders Tuv bare en stemme av 6 stk i styret, og den kommer han ikkke langt med. Men det som er vesentligt er informasjon om de nye scopen, hvor mye bedre er de og hva forventer Karl Storz/Olympus av dem. Det kommer som vanligt ingen innformasjon om dem, bare att Urologer utsetter inkjøp av nye til de kommer på markedet. Det betyr att urologer har informasjon som vi ikke har. Og hvorfor krever Kina en tilleggsstudie på hexvix det burde vare mer en nok dokumentasjon på produktet. Det var jo forventet en godkjenning i slutet av 2021.
Er det noe PHO døljer før oss, det bør vare en førklaring med på sånne besked.

Og jeg må seie eg bever for Q4 resultatet, om Schneider har startet sine så kalte aggressive satsninger som han uttalte sist. Det er grenser hvor lenge pandemin duger som førklaring. Og når det gjeller Cevira, vet han bare att det er i schedule. Men han vet ikke vad schedule er, så det er ikke mye til hjelp.
Så PHO informasjon om det som betyr noe er null og nixs, det er bare drømmer og opsjoner de spyr ut med gjemne mellomrom.
peaf
10.01.2022 kl 08:47 2417

Det ser ut som Asieris skall på børs i alle fall.
https://asieris.com/asieris-pharmaceuticals-lands-on-star-market/
Legg merke til denne delen av meldingen.
To kjerneprodukter av dem, Vesique® (APL-1202) og Cevira® (APL-1702), er rettet mot å dekke de globale udekkede behovene for behandling av henholdsvis blærekreft og cervical precancerøse lesjoner, og de tre tilsvarende programmene er for tiden i fase III/pivotal klinisk utvikling.

Dette betyr att de regner dette som det helt sikkert kommer på markedet. Og vi kan nok regne med betydligt mere innformasjon fra Asieris sin side når de nu må tilfredstille sine investorer på børs. Jeg må seie eg ser på det som en skikkelig gladmelding, som bekrefter det meste om forventninger til Cevira.
Redigert 10.01.2022 kl 09:00 Du må logge inn for å svare
peaf
10.01.2022 kl 12:57 2323

Om eg leser meldingen rett så verdisettes Asieris til drygt 17 mrd i dag. Og de hemter ca 3,3 mrd i børsnoteringen, vilket bør rekke til milestone betalning vid godkjent Cevirastudie. Det er lit andre tall en de Edison og PHO kom med da kontrakten blev underteignet, og de gav Asieris 40 % sjanse att lykkes i Kina og 20 % at lykkes globalt. Bland annet av økonomiske grunner. Det viser omdømmet til styret og Schneider, de har fortsatt ikke førstått at PHO,s fremtid er Cevira. Det burde vart PHO som vart verd 17 mrd i dag, men med det styret som ikke førstår vad de skall satse på så er vi på 2,6 mrd.

Det var flaks att Hestdal fikkk Asieris på kroken innen han fikk sparken. Han har alltid førstått den enorme verdien som ligger i Cevira. Schneider hadde aldri kunnet solgt Cevira til noen, han førstår fortsatt ikke verdien av det. Og det skall fortsatt ikke forundre meg om Sinopharm kjøper hele Asieris når Cevira blir godkjent. Men verdien av Asieris per idag viser verkligen at investorer har troen på det de driver med.
Redigert 10.01.2022 kl 12:58 Du må logge inn for å svare
sokaratest
10.01.2022 kl 13:11 2306

Det kan jo være en viss sannsynlighet for at kineserne kjøper hele PHO når nå nødvendige godkjenninger kommer - et globalt fokus med ferdige og innovative produkter må jo være midt i blinken - spørsmålet er da til hvilken pris - 400 kr ?
peaf
11.01.2022 kl 09:15 2202

Man kan ikke glemme når de fikk Asieris kontrakten på Cevira, og kursen steg til 60 kr. Den er i dag 55 % høyere 93 kr, men verdien den gang var ca 1,4 mrd før begge selskapen. Men idag er PHO verdt 2,6 mrd og Asieris drygt 1000 % høyere en da eller17 mrd. Det er og påfallende når PHO lagte 20% nye aksjer fikk de inn tilsammen 330 mil. Når asieris nå lagte 19,3 % nye aksjer fikk de inn 3,3 mrd, og jeg antar att Asieris suksess først og fremst ligger i forventninger til Cevira. Asieris bør vel ikke lengre ha noen økonomiske grunner til at ikke akselere studierne mest muligt. Penger styr det meste og tid er penger.

Man undrer jo hvordan stua vart om PHO brukt de 330 mil til at ta frem Cevira alene, og suttit igjen med 100 % av Cevira inntekterne isteden De 160 mil før 50 % av Ipsen pluss de resterende 170 mil til aggressiv satsning som ikke har bært frukt hittils. Og de 20 % av kommende cevira inntekter som er brukt til Ipsen kjøpet kommer att gjøre investeringen til en historiskt dårlig satsning.

Hadde Hestdal fått bestemt så hadde nok satsningen legat på Cevira. Men vi får vel glede oss åt at Cevira blir en suksess for Asieris og der med for oss og.
Eg er ganske sikker på att det er styrerne som ment at kostnader for at ta frem Cevira alene vart for høye. Og dermed har styret vist sin uduglighet i slutenden. Og vad er konsekvensen, ikke noe før det er ingen som passer på dem.
peaf
13.01.2022 kl 05:08 1985

Ser det var en kommentar på hengelåstråden om att småsparere rømmer aksjen. Det er nok riktig att de norske rømmer. Men bak de utlandske nominee kontorne er det nok mest småsparere som handler i banken sin. Undentaket er nok bare Briarwood som er ett innvesterings selskap. De store nye innvestorerne lyser nok tyverr med sin fravære. Og når det blir omsatt 24.000 aksjer til minus på en meget positiv børsdag, så seier det sitt om inntressen. Og innen Schneider bevisligen presterer noen positive resultater, så kan vi ikke forvente att noen er inntressert.
Men en sklkkelig analyse om Cevira og dess potensiale, samt en omtale om Asieris fremgang siden de kjøpte rettigheterne til Cevira. Og fremføralt samarbeidsavtalen med Sinopharm som skall markedsføre og selge Cevira rundt om i verden. Det finnes ikke noe annet norskt farmaselskap, som kommit så langt med sitt produkt eller har tilgang til ett distrubisjonsnett av det formatet. Men når fokus er på feil plats, så er det bare att konstatere det da går feil vei.
peaf
13.01.2022 kl 10:51 1892

Comp har helt rett eg må bare kommentere hans påstand, kan ikke låte det stå imotsagt. Ja det er riktig att PHO har økt omsettningen med att overta Ipsens del av omsettningen til den nette sum av 160 mil. Men hex/cys har ikke økt omsettningen totalt, de omsatte totalt for 345 mil i 2019. Og det blir noe liknande i år, men omsettningen er omfordelt til bare PHO nå. Vilket ikke er en prestasjon da de betaler dyrt for det. Og de taper totalt penger vart år på hex/cys. Og da er ikke de 160 mil bokført som kostnad.
Men i 2019 gikk de i pluss takk vare Cevira og de 64 mil de fikk fra dem.
Og til nå idag har de solgt 2.000 aksjer, så intressen er på topp.