Aksjen er Oversolgt ! Klar for Rekyl nå


Denne ligger an til reprising i en kraftig rekyl nå.
Blir rekylen forsterket av short-skvis ?
Fendi80
14.01.2022 kl 16:13 1732

Værre enn forventet? Topp 20 eier nesten 80% av selskapet, og det har de gjort en veldig god stund.
Det skal ikke så mye til at kursen går den ene eller den andre veien, grunnet lite tilgang på aksjer.

Du fikk inntrykk av at det er positive trigger som gjorde at han holdt tilbake? Rart at de ikke kan komme med en kommentar og tilbakevise påstandene fra herr Sissener da.
Fendi80
14.01.2022 kl 20:31 1618

Tydelig at du ikke leste hele artikkelen med Sissener, siden du sier at Link ikke tilbakeviste påstandene til Sissener.

Les nederst i artikkelen, der sier klart og tydelig at styreleder Jens Rugseth sier påstandene til Sissener er helt feil.

Legger ved utdraget:

Vrøvl og pølsevev?
– Vi skal legge frem regnskapene for 2021 om kun én måned, og kan ikke uttale oss om tallene som frem kommer der. Men, aksjekursens utvikling har ingen ting med den operasjonelle driften å gjøre i Link Mobilitys tilfelle, sier styreleder Jens Rugseth.
Han mener tallene Sissener referer til er «helt feil».
Styreleder Jens Rugseth sitter med Link Mobility-aksjer for 254 millioner kroner.
Styreleder Jens Rugseth sitter med Link Mobility-aksjer for 254 millioner kroner.
– Om Sissener hadde rett i det han sa, ville vi måtte opplyse markedet om det og obligasjonen ville handlet på helt andre kurser. Da Norwegian var i ferd med å velte, ble flyselskapets gjeld omsatt for kun 30 prosent av pålydende – slik er det tross alt ikke i vårt tilfelle, legger Rugseth til.
Link Mobilitys usikrede obligasjon omsettes for kurser rundt 97,5 prosent. Den har fortsatt drøyt fire år igjen av løpetiden.
Janic
17.01.2022 kl 09:26 1418

Den har nå snudd opp, men la deg ikke friste til å selge.
Når Rekylen først har startet, skal den skikkelig høyt, godt over 20

Til sammenligning, så er Meltwater opp 14% så langt idag og de hadde ett tilsvarende fall de siste uker.
Janic
17.01.2022 kl 10:23 1345

Vi ser nok tilsvarende her, veldig snart :)

Så ikke artikkelen om at Handelsbanken går inn i Link før nå. Men jeg så at det ble en forandring i handelsmønsteret idag, så nå skjønner jeg hvorfor...
Ja, nå er det ingen tvil om at denne skal opp. Her er det slutt på nedsalg

Hva tror dere om Link fremover nå? Litt opp idag. 1,3 millioner aksjer omsatt, samt at det gikk en stor post på over 300000 aksjer ved lunsjtider. Handelsbanken er ute i Finansavisen og proklamerer at de vil inn og ser en oppside på 70%, altså til rundt 25 kroner. Har ikke abonnement og vet ikke tidsperspektiv, men det ligger vel an til rekyl her nå? Volumet roet seg litt på slutten av dagen og en fikk ikke særlig kjøpspress oppover.
Bullbob
17.01.2022 kl 19:29 1043

Håper den kan etablere støtte her rundt 15 og at vi får en stigende trend ettervert her . Ser at et det forsatt jobbes mot av noen så vi for se.

Tror vi skal et godt stykke over 25,- og det på 3 mnd sikt, det tekniske peker også på det, her vil nok noen av de store gripe sjansen.
Janic
18.01.2022 kl 11:46 757

Det ser ut til å være noen store som presser kursen ned, i forkant av et skam-bud for oppkjøp.
Det er lite trolig at de klarer å holde kursen nede noe særlig lengre, når folk forstår hva som foregår her.
Da vil nok både andre store aktører og småsparere hamstre aksjer på biligsalg med begge hender :)

Billigsalg har det vært lenge nå..
Janic
18.01.2022 kl 15:53 617

Ja, mer enn lenge nok
Hold godt på aksjene deres, folkens
Redigert 18.01.2022 kl 15:55 Du må logge inn for å svare

Bare noen få endringer i topp 20 siste dager, aksjer som bytter hender. Topp 20 eier fortsatt over 78% av aksjene. Rotasjon over til verdi og nedsalg er nok ferdig i løpet av denne uken.

Hei. Jeg kjøpte meg litt inn her i dag. Ser noe flater ut her og at det beveger seg litt oppover. Er det noe i nær framtid som skal skje eller er det bare synsing om at nå er den lav nok?
Spørsmålet mitt er egentlig. Bør jeg kjøpe mer, og hvorfor?

Trenger råd
Mvh W

Står i overskriften. Kraftig underpriset. Kan være en god inngang dette. Les også andre poster om Link. Innsidekjøp+++

Her er et par grunner: Sannsynligheten for videre nedside ekstremt mye mindre enn enn sannsynligheten for oppside. I tillegg er aksjen oversolgt teknisk, og svært få endringer i topp 20 aksjonærer. Selskapet har så langt ikke skuffet på planen de har lagt med 4-5 oppkjøp per år frem til 2024, annet enn kanskje at kjøpet av Soprano som gikk i vasken. Selskapet ble kjøpt av børs for 2-3 år siden for en verdi av 3,4mrd. Markedsverdien til selskapet er i dag ca 4,5 mrd. Analytiker Petter Kongslie i SB1M verdsetter selskapet til ca 13mrd 2-3 år frem i tid. Selskapet har en helt grei balanse, med litt for høy gjeldsgrad for øyeblikket. Et mulig oppkjøp av en større konkurrent lurker i sivet. Største grunnene til å ikke kjøpe er frykt for at selskapet ikke kommer til å tjene penger, høye renter som er negativt for vekstselskap, og at store aktører i markedet roterer ut av vekst og inn i verdiaksjer.