Co2Capsol - 10x eller mer?

Tradeon200
CAPSOL 14.11.2021 kl 04:52 33536

Flere enn meg som tror Capsol kan gå 10x eller mer fra dagens nivå? Hvorfor det?

Jeg begrunner det med:
- Capsol er notert på NOTC som gir begrenset tilgang for å kjøpe, allikevel har kursen gått stadig oppover, tross nedsalg fra et par større investorer. Når de kommer over på Growth vil tilgangen øke, så lenge punktene under fortsatt er gjeldende vil kursen gå.
- Glimrende teknologi som har mange fordeler mot konkurrende teknologier innen CC.
- Lav markedsverdi på selskapet ref. ACC som forsvarer en 10x hvis det kommer noen flere kontrakter.
- Opplysninger fra intervjuer etc. med ledelsen tilsier stor pågang med henvendelser til selskapet og mange aktiviteter som kan materialisere seg i kontrakter.
- Har landet kontrakter og samarbeidsavtaler som er "proof of concept" på at teknologien fungerer og er foretrukket. F.eks. Stockholm Exergi som skal fange 800.000 tonn Co2 i året.
- Kapitaliserer selskapet for å rette seg imot nye markeder og utvikle nye produkter og markedsføring av teknologien gjennom samarbeidspartnere. Samt rette seg imot markeder med potensiale som Nord-Amerika.
- Flere kjente selskaper og personer har den siste tiden lastet opp ref. Carbon Transition og Bjørn Simonsen som er CEO i SAGA Pure (via eget selskap Simonsen Invest AS).
- Enormt moment og fokus på Co2, ref. avgiftsøkning for utslipp som vil øke og Bidens satsing på feltet i nylig vedtatte tiltakspakke. Ikke minst klimafokuset fremover ref. Glasgow.

Mer info om hva som skjer i Capsol her: https://www.co2capsol.com/news

***************************
Dette innlegget er ikke ment som et investeringsråd, men kun som tanker omkring et selskap jeg har i fokus. Hver enkelt investor må gjøre sine vurderinger før investering i et selskap. Jeg kan være investert i selskapet på tidspunktet innlegget skrives.

Redigert 15.01.2022 kl 13:37 Du må logge inn for å svare

Positive momentum with listing on Euronext Growth, Stockholm Exergi progress, mobile test facilities and increased interest for our Capsol EoP technology
https://run.bullbear.app/#/posts/HbmpEQKb7kFVxxQV5pJj

Ser ut til at alt går på skinner og at det ikke blir noen emisjon 😎
rvmossi
29.12.2021 kl 08:48 2512

Emisjon kan det vel bli på sikt, men da med kontrakter i forkant og en mye høyere kurs. Dette er jo utelukkende positivt. Det er mange bedrifter som skal ta stilling til CO2 fangst i 2022, Capsol kommer til å bli en foretrukket leverandør!
farsken
21.01.2022 kl 11:58 1652

Med de signalene som ble gitt fra selskapet i god tid før noteringen, a-la å "vente til vi kan koordinere med nyheter" og at de har en klar strategi for kommunikasjon, så anbefaler jeg at det sørges for en kjapp turnover i kommunikasjonsstolen. Dette holder ikke!

CO2 Capsol: Strong interest for CO2 Capsol's mobile carbon capture demonstration unit - first unit of CapsolGoTM to be constructed https://run.bullbear.app/#/posts/Up27gYd06a97hoPXyQDX

Ny melding nå nettopp. Bare å holde på aksjene, denne skal opp!

Meget lav omsetning her for tiden. Skal vi ned og teste 10kr? Eller bryter ledelsen tausheten og sender kursen over 30kr ? Spennende tider i vente
TekkR
01.02.2022 kl 00:31 1095

De må få ut fingern og kommunisere det de har lovet «vi går ikke på børs før vi har en nyhetsstrøm». Få opp dampen Capsol!!
takumi
02.02.2022 kl 08:15 856

Veldig bra!

Kan ikke si jeg kjenner til Hitachi Zosen Inova, men ser de er et selskap med røtter helt tilbake til 1933 og at de har bygd Englands største "energy from waste" anlegg nå nylig, så dette må være bra.👌