HMONY - Magefølelse på at nå kommer en voldsom reprising.


Jeg har Bitcoin, Litecoin, Moonriver, Ethereum, DLTX og HMONY.

De fleste av disse har korrigert kraftig opp i senere tid og det har vært meget hyggelig å få uttelling på disse. Ikke bare fordi man har tjent grassat godt på å ha tålmodighet og tro på blockchain technology, men også fordi etter å ha blitt idiotforklart som risktaker og drømmer det siste året så får man endelig rett. De fleste begynner nå virkelig å tro på at Bitcoin og andre store coins med høy mcap kan ha en fremtid som store og mektige valuta, kanskje til og med som en verdireferanse som er mer solid enn gull.

Det sagt, Harmonychain har ikke bevegd seg på et par måneder. Selskapet har verdi på rundt 150 mill kroner. Dette til tross for at andre krypto selskap kjører bratt oppover. Selskapet koster nå 1/3 av hva det kostet ved notering i vår. Dette som resultat av at krypto fikk et kraftig tilbakefall i mai/juni og at HMONY i det videre meldte at de hadde trøbbel med chipen i Juni. Men chipen gjorde comeback i August. Nå gjør chipen flere hash/Joule enn noe annet på markedet. Nærmeste konkurrent bruker omtrent 4 ganger mer kraft pr hash. Bitcoin og andre krypto er tilbake til ATH. Men, likevel prises HMONY til 1/3 av sin tidligere pris. Jeg tror da at tiden må være inne for en korreksjon. Dette særlig fordi Litecoin, som Harmonychain foreløpig har siktet seg inn på som sin foreløpig viktigste valuta, har økt 45% (180 $ til 260 $) den siste mnd på grunn av gode nyheter på den sørlige halvkule. Nå er det ikke helt kjent hvor mye krypto Harmonychain besitter etter aktivitet på sine lokasjoner, men siden de meldte for 2 mnd siden at deres Scypt pool software er i alfa og testes så vil jeg tro at de er i full sving med å få det. Det er da merkelig om ikke et rally i Litecoin også skal drive Harmonychain opp i pris. Og dersom ikke fordi man spekulerer i om Harmonychain kan ha Litecoins, så i hvert fall fordi man vet at Lokotech som Harmonychain eier jobber med å produsere en hashmachine for Litecoin (og andre scrypt coins). Det er liv laget i dette og jeg tror Harmonychain snart må begynne på en opptur. Sjelden jeg gidder skrive noe over et case, men denne tror jeg skal være ganske åpenbar?

I oppsummering, Hva er Harmonychain:

Harmonychain eier to bedrifter. Den ene heter Arctic Core, den andre heter Lokotech.

Arctic Core: Har utviklet scrypt pool for mining av scrypt algo baserte krypto coins som Litecoin og Doge coin. Dette betyr at selskapet selger innpass i et større pool med prosessorkraft til ymse småbrukere der ute mot en royalty (noen % av mining value skal gå til Harmonychain). De selger plass og prosessorkraft i såkallte co-located datasentere. Omsetningen på dette området starter nok for alvor i Q1 2022, men vokser nok nå uke for uke. Der er flere bedrifter som selger HPC datacenter capasity i norden og omsetningen for disse kommer fort opp mot 1 milliard og for noen som satser hardere så blir omsetningen mange mange milliarder. I en fremtid hvor mining og datasentre blir veldig viktig så kan Arctic Core i seg selv være spennende og en god investering. Forretningsmodellen er kjent og det å bruke datakraft her i politisk stabilie norden med tilgang på billig og grønn kraft er lukrativt og trygt. Der er ingen norske datasentre som selger datasentre til bruk for mining. Derfor tror jeg at etterspørselen er enorm.

Lokotech: Utvikler en Scrypt miner de kaller Bulldozer (såkalt ASIC). Denne kan utvinne krypto coins i et rasende tempo på et meget lavt kraft forbruk. Lokotech er i designfasen ennå, de har intet annet å vise for seg enn simuleringer, men de jobber og Ola Stene (CEO) synes å mene at de skal klare å få chipen i Wafer produksjon i god tid før medio mars. Dette er den største verdidriveren i HMONY. En ASIC som dette gir ikke bare brukeren god samvittighet fordi denne mineren kan få kryptoverdenen til å gå rundt på 1/4 av strømmen, men også fordi marginene blir jo drastisk mye bedre når strømprisene er høye. En ASIC av siste generasjon koster gjerne opp mot 8 000 til 15 000$. Det sier seg selv at dersom Lokotech kan produsere og selge 10 000 vis av ASICs så snakker vi milliard omsetning (i kroner). I dag koster HMONY 150 mill og har vel 80 mill på bok? det er da ganske tydelig at markedet har priset inn 0% sannsynlighet for suksess, Harmonychains konkurrenter koster i skala 800 milliarder kroner.


Jeg kjøpte Harmonychain fordi Artic Core kommer uansett til å stable sine datasentre og krypto minere på bena og begynne å tjene penger. Det blir mer å tjene jo høyere verdien på krypto blir. Jeg mener dette caset er i seg selv et ganske greit case å sitte i om man vil ha litt krypto eksponering uten å involvere seg med en coinwallet. HMONY er billig og omsetningen kan øke fort dersom de er dyktige. Det kan i tillegg oppleves tryggere for mange å kjøpe en aksje som vil stige som en krypto (for eksempel Litecoin) i stedet for å streve med utenlandske wallets hvor penger kan bli borte i transfer. I tillegg så har man da dette relativt utrolige caset med Lokotech. Meldes noe som kan tolkes positivt i forhold til denne chipen så vil aksjen brutalt korrigere opp. Dette kan jo også imidlertid skje ned om noe negativt blir meldt, men etter at det først ble meldt negativt i Juni og nå positivt i August (og igjen på investordagene) så virker det litt usannsynlig at mer frem og tilbake skal komme. Tenker da at jeg bare gir en liten heads up med denne posten, så får folk vurdere om det er noe som kunne vært en passende krypto eksponering.
Redigert 17.11.2021 kl 10:52 Du må logge inn for å svare
UberMath
06.12.2021 kl 08:12 5015

Med litt lavere krypto valuttakurser og høyere strømpriser settes profitabilitet under press. HMONY sitt case blir med dette kjempesterkt.

I dag blir det Fomo om Harnonychain fortsetter ferden oppover. Alle vil ha litt og skjønner nå at melding er nær.

Jeg venter på ett lite løft her, har ventet en stund, kommer det snart:)

Kjedelig med den øretrillingen frem og tilbake!
Redigert 06.12.2021 kl 10:35 Du må logge inn for å svare

Tror løftet kommer om ikke så lenge :) Følger med på Topp 50 listene. Ser at helt nye kjøpere kommer til. Saxo Bank kjøper og Credit Suisse har og begynt å kjøpe. Det er jo spesielt at Harmonychain har kommet på radaren til klientell av disse bankene..?
Redigert 06.12.2021 kl 17:23 Du må logge inn for å svare

Oppdatering rundt mining i Halden bør være nært forestående !

Står det noe om tidshorisont? 50% på kort,middels eller langsikt?
UberMath
14.12.2021 kl 23:21 4390

Harmonychain fortsetter gradvis opp.. Noen % i uka. Det har vært nå et par dager hvor folk som kjøpte på 0.65 til 0.85 har tatt noe gevinst. men Topp50 øker bare hver dag og snart sprekker det virkelig oppover. Harmonchain har ingen risk nærmest. Alt de trenger gjøre er å investere 10 mill i Halden så vil de ha et resultat på 25 til 50 mill i året. Og dette uten at Lokotech sin chip leverer. leverer Lokotech så vil selskapet nokså fort koste milliarder.

Nå er det mye action pågang i HMONY, god magefølelse nå
Casper81
15.12.2021 kl 07:40 4284

Er ikke så godt satt inn i denne, sånn kort fortalt, hva er på gang nå, konkret?
UberMath
16.12.2021 kl 08:39 4156

I dag eller i morgen slutter vi på 1,20?

Melding må komme.
Redigert 16.12.2021 kl 11:40 Du må logge inn for å svare
Trend
16.12.2021 kl 15:09 4071

Dette blir en fin nyttårsrakett. 1,75 i slutten av desember.

Hyggelig melding idag. :)
https://newsweb.oslobors.no/message/549649

Scrypt-pool i lukket Beta
Med referanse til Børsmeldingen 04.10.2021.
Harmonychain AS har i dag gleden av å annonsere at vårt Scrypt-pool prosjekt nå har nådd lukket Beta. Den lukkede Beta-fasen vil gi oss erfaring fra drift over tid før vi åpner for eksterne, inviterte brukere.

«Vi har håp om at den modulære tankegangen til plattformutvikling vil gjøre oss i stand til å forenkle tilgangen på hittil ukjente eller utilgjengelige Scrypt-blokkjeder, og at vi kan gjenbruke store deler av softwaren i andre algoritmer», kommenterer CEO Ola Stene-Johansen

En pool er en server-side softwareløsning som muliggjør at minerne kan dele på belønningen for å tilby sin prosessorkraft til en gitt blokkjede.
UberMath
16.12.2021 kl 16:26 4062

Oisann, begynner Ola Stene å snakke om Litecoin + Dogecoin, men kanskje andre Scrypt coins på toppen av dette? Der er mange Scrypt coins.

https://coinmarketcap.com/view/scrypt/

Redigert 16.12.2021 kl 16:28 Du må logge inn for å svare

Tror dette blir vinneren i 2022 !
UberMath
21.12.2021 kl 19:29 3633

Mining Pool er nå i closed beta.

Arcane Crypto er priset til 1,5 milliarder og er ikke i nærheten av å tjene så mye penger som HMONY vil tjene på Scrypt mining.

Redigert 22.12.2021 kl 02:15 Du må logge inn for å svare
UberMath
22.12.2021 kl 14:46 3501

En siste test. Denne aksjen koster snart over 2 kroner pr aksje

Posisjonering før nyåret kommer nå !
UberMath
23.12.2021 kl 13:54 3326

Har vært en uke med konsolidering nå så det kan godt være at veien blir opp nå som mange aksjer har funnet nye hjem.

Alt under kr 1,80 er superbillig ! Ny mld på nyåret om datasenter hadde vært heftig .
UberMath
27.12.2021 kl 19:33 3029

I dag var der oppgang på ganske høyt volum til HMONY å være. Mining Pool er klar. oppgang kommer.

Volum = interesse ! Snart kommer vel mld om datasenter Nr2 ?
Mulla3
28.12.2021 kl 00:13 2875

Ønsker du at vi skal pante hus, bil og kone på din mage.
rolas
28.12.2021 kl 00:58 2859

Det er vel aldri særlig lurt i aksjemarkedet. Men om du har interesse for aksjen er den definitivt verdt det. God risk/reward! Når update på mining i halden og update på asic er det nok beste å være lastet.
UberMath
28.12.2021 kl 11:15 2731

Det oppfordrer jeg ingen til å gjøre uansett aksje. Men om du har en portefølge så er det ofte lurt å også ta med noen aksjer som har multippel potensial. Det kan sende hele portefølgen kraftig i pluss. Volumet i HMONY øker i disse dager og utviklingen ser jo unektelig til å gå oppover. Vanligvis fortsetter det ikke så lenge før FOMO setter inn og aksjen får en kraftig korreksjon opp i verdi.
Redigert 28.12.2021 kl 12:42 Du må logge inn for å svare

Blir en Fomo aksje
UberMath
30.12.2021 kl 11:13 2380

I utganspunktet ikke mye da HMONY ikke miner Bitcoin som har langt lavere profitabilitet. HMONY miner såkalte Scrypt coins som er energi effektive... Du har sikkert hørt om Litecoin og Dogecoin. Disse kan dual mines som betyr at man kan bruke computerens hashrate mot begge valutta simultant og samtidig. Profitabiliteten av dette er langt høyere enn for andre coins som Bitcoin. Jeg vil derfor tro at høye strømpriser styrker HMONY caset. Dette er aksjen du må være i om du vil tjene penger uansett strømpris. HMONY mining computers står på døgnet rundt i motsetning til Bitcoin riggene til ymse aktører rundt om som nå sikkert er slått av for en god stund siden. Videre så designer HMONY en veldig strømeffektiv chip. Behovet for den øker også når strømpriser øker. Mangel på energi i fremtiden er HMONY sitt prime business case.

Men det er en del å sette seg inn i før man skjønner alle sammenhengene. Jeg vil tro HMONY skal kraftig opp mens Arcane Crypto (Svensk bitcoin mining) må ned.
Redigert 30.12.2021 kl 17:05 Du må logge inn for å svare

forventes skikkelig pang nå ila neste 14 dagene :)
UberMath
04.01.2022 kl 17:56 2067

Det er nok ikke lenge til det kommer melding her. Harmonychain Development AS har blitt grunnlagt nå de seneste ukene. Det blir spennende å høre hva som skal utvikles og videre hvordan det står til med annen drift.

Tok noen aksjer her i dag. Dette er vel en potensiell rakett ? :)

Melding nå:

Harmonychain har gleden av å kunngjøre at vi har etablert et Advisory Board. Vi er stolte av å presentere Matthew Carson som vårt første medlem. Vi forventer flere medlemmer de neste månedene.
Mr. Carson har en bred og omfattende erfaring i miningindustrien, og har ni års erfaring fra ulike roller, inkludert to år i toppledelsen for Northern Data Ag, et globalt B2B-teknologiselskap som utvikler, bygger og driver løsninger på vertikalt integrert "high-performance computing (HPC)"-infrastruktur.

Selskapet skal utstede en aksjeopsjon til rådgiveren for å kjøpe 1 000 000 aksjer (“Opsjonsaksjer”) av selskapets ordinære aksjer til en utøvelseskurs på fire norske kroner (4 NOK) per aksje + 15 % av differansen mellom innløsnings- og markedskurs (de 15 % skal dekke skatter for utøvelse av opsjonene) som et engangsbeløp. Opsjonsavtalen legges frem for generalforsamlingens godkjennelse, og vil ha en varighet på to år. I tillegg til opsjonspakken skal selskapet betale ett hundre tusen norske kroner (100 000 NOK) per år.

Ola Stene-Johansen kommenterer «Vi er veldig glade for at Matthew blir en del av teamet vårt. Hans erfaring er imponerende på global skala. Vi forventer mange nye kreative ideer fra advisory board'et, i tillegg til å supplere våre komplementære ferdigheter for å oppfylle vårt globale potensial.»


For mer informasjon, kontakt:
Ola Stene-Johansen, administrerende direktør Harmonychain AS, osj@lokotech.no
www.harmonychain.com

Denne informasjonen er informasjonspliktig i henhold til verdipapirhandelloven § 5-12.
UberMath
10.01.2022 kl 16:12 1680

Jeg ser det postes om denne forøkningen rundt om nå. Denne karen er ut av stor skala drift i US. 500 MW farms.

Harmonychain må ha positiv feedback fra Kautokeino og Svartisen. Nå blir det storfabrikk dere !!?
Redigert 10.01.2022 kl 16:19 Du må logge inn for å svare

Etter lang tid med mye rot fra HMONY kan det se ut som de begynner å få til noe. Slike personer (som Carson) ville ikke våge å engasjere seg i et tulleselskap. Nå er jeg for første gang aksjeeier :)
Redigert 11.01.2022 kl 09:15 Du må logge inn for å svare
UberMath
10.01.2022 kl 16:40 1649

Jeg krysser fingrene for Svartisen Datasenter. Får de til det med 100 MW så blir Harmonychain verdt milliarder. (Husk Green Mountain ble kjøpt for 7,6 milliarder).

Noe som også er viktig er at Matthew Carson har erfaring med HPC centers.

Det komiske er jo at han skal betales med opsjoner strike 4 kroner. Noen har litt mer troa enn markedet :)
Redigert 10.01.2022 kl 20:28 Du må logge inn for å svare
Kofa
10.01.2022 kl 16:48 1654

Så da vil aksjen åpne opp på 4kr i morgen da ?
rolas
10.01.2022 kl 16:57 1640

Det er vel tvilsomt, opsjonene har nok bindingstid før de kan selges ut i markedet.
Men når de inngår denne avtalen skjønner vi hvor kursen skal framover. Om man vill inn til gibort pris er tiden for å kjøpe nå.

Mye dårlig historie som henger ved HMONY. Vi får tro dette endrer seg nå og vi passerer kr. 4,- i nær fremtid. Det er i alle fall ikke tvil om at potensialet er formidabelt om de lykkes.

7-8 kr burde være mulig fremover

Ja, det er vel mest fiasko og elendighet som ligger innbakt på dette kursnivået. Fullt mulig med 7-8 kroner om ting begynner å snu.