HMONY - Magefølelse på at nå kommer en voldsom reprising.


Jeg har Bitcoin, Litecoin, Moonriver, Ethereum, DLTX og HMONY.

De fleste av disse har korrigert kraftig opp i senere tid og det har vært meget hyggelig å få uttelling på disse. Ikke bare fordi man har tjent grassat godt på å ha tålmodighet og tro på blockchain technology, men også fordi etter å ha blitt idiotforklart som risktaker og drømmer det siste året så får man endelig rett. De fleste begynner nå virkelig å tro på at Bitcoin og andre store coins med høy mcap kan ha en fremtid som store og mektige valuta, kanskje til og med som en verdireferanse som er mer solid enn gull.

Det sagt, Harmonychain har ikke bevegd seg på et par måneder. Selskapet har verdi på rundt 150 mill kroner. Dette til tross for at andre krypto selskap kjører bratt oppover. Selskapet koster nå 1/3 av hva det kostet ved notering i vår. Dette som resultat av at krypto fikk et kraftig tilbakefall i mai/juni og at HMONY i det videre meldte at de hadde trøbbel med chipen i Juni. Men chipen gjorde comeback i August. Nå gjør chipen flere hash/Joule enn noe annet på markedet. Nærmeste konkurrent bruker omtrent 4 ganger mer kraft pr hash. Bitcoin og andre krypto er tilbake til ATH. Men, likevel prises HMONY til 1/3 av sin tidligere pris. Jeg tror da at tiden må være inne for en korreksjon. Dette særlig fordi Litecoin, som Harmonychain foreløpig har siktet seg inn på som sin foreløpig viktigste valuta, har økt 45% (180 $ til 260 $) den siste mnd på grunn av gode nyheter på den sørlige halvkule. Nå er det ikke helt kjent hvor mye krypto Harmonychain besitter etter aktivitet på sine lokasjoner, men siden de meldte for 2 mnd siden at deres Scypt pool software er i alfa og testes så vil jeg tro at de er i full sving med å få det. Det er da merkelig om ikke et rally i Litecoin også skal drive Harmonychain opp i pris. Og dersom ikke fordi man spekulerer i om Harmonychain kan ha Litecoins, så i hvert fall fordi man vet at Lokotech som Harmonychain eier jobber med å produsere en hashmachine for Litecoin (og andre scrypt coins). Det er liv laget i dette og jeg tror Harmonychain snart må begynne på en opptur. Sjelden jeg gidder skrive noe over et case, men denne tror jeg skal være ganske åpenbar?

I oppsummering, Hva er Harmonychain:

Harmonychain eier to bedrifter. Den ene heter Arctic Core, den andre heter Lokotech.

Arctic Core: Har utviklet scrypt pool for mining av scrypt algo baserte krypto coins som Litecoin og Doge coin. Dette betyr at selskapet selger innpass i et større pool med prosessorkraft til ymse småbrukere der ute mot en royalty (noen % av mining value skal gå til Harmonychain). De selger plass og prosessorkraft i såkallte co-located datasentere. Omsetningen på dette området starter nok for alvor i Q1 2022, men vokser nok nå uke for uke. Der er flere bedrifter som selger HPC datacenter capasity i norden og omsetningen for disse kommer fort opp mot 1 milliard og for noen som satser hardere så blir omsetningen mange mange milliarder. I en fremtid hvor mining og datasentre blir veldig viktig så kan Arctic Core i seg selv være spennende og en god investering. Forretningsmodellen er kjent og det å bruke datakraft her i politisk stabilie norden med tilgang på billig og grønn kraft er lukrativt og trygt. Der er ingen norske datasentre som selger datasentre til bruk for mining. Derfor tror jeg at etterspørselen er enorm.

Lokotech: Utvikler en Scrypt miner de kaller Bulldozer (såkalt ASIC). Denne kan utvinne krypto coins i et rasende tempo på et meget lavt kraft forbruk. Lokotech er i designfasen ennå, de har intet annet å vise for seg enn simuleringer, men de jobber og Ola Stene (CEO) synes å mene at de skal klare å få chipen i Wafer produksjon i god tid før medio mars. Dette er den største verdidriveren i HMONY. En ASIC som dette gir ikke bare brukeren god samvittighet fordi denne mineren kan få kryptoverdenen til å gå rundt på 1/4 av strømmen, men også fordi marginene blir jo drastisk mye bedre når strømprisene er høye. En ASIC av siste generasjon koster gjerne opp mot 8 000 til 15 000$. Det sier seg selv at dersom Lokotech kan produsere og selge 10 000 vis av ASICs så snakker vi milliard omsetning (i kroner). I dag koster HMONY 150 mill og har vel 80 mill på bok? det er da ganske tydelig at markedet har priset inn 0% sannsynlighet for suksess, Harmonychains konkurrenter koster i skala 800 milliarder kroner.


Jeg kjøpte Harmonychain fordi Artic Core kommer uansett til å stable sine datasentre og krypto minere på bena og begynne å tjene penger. Det blir mer å tjene jo høyere verdien på krypto blir. Jeg mener dette caset er i seg selv et ganske greit case å sitte i om man vil ha litt krypto eksponering uten å involvere seg med en coinwallet. HMONY er billig og omsetningen kan øke fort dersom de er dyktige. Det kan i tillegg oppleves tryggere for mange å kjøpe en aksje som vil stige som en krypto (for eksempel Litecoin) i stedet for å streve med utenlandske wallets hvor penger kan bli borte i transfer. I tillegg så har man da dette relativt utrolige caset med Lokotech. Meldes noe som kan tolkes positivt i forhold til denne chipen så vil aksjen brutalt korrigere opp. Dette kan jo også imidlertid skje ned om noe negativt blir meldt, men etter at det først ble meldt negativt i Juni og nå positivt i August (og igjen på investordagene) så virker det litt usannsynlig at mer frem og tilbake skal komme. Tenker da at jeg bare gir en liten heads up med denne posten, så får folk vurdere om det er noe som kunne vært en passende krypto eksponering.
Redigert 17.11.2021 kl 10:52 Du må logge inn for å svare
UberMath
17.01.2022 kl 14:10 2420

Det er bare å la markedet absorbere disse nyhetene. Spørsmålet er om 1,50 ryker i morgen og vi skal opp til emisjonskurs nå med en gang.

Jeg ser ikke bort fra at noen har jobbet iherdig med å holde kursen nede i håp om å få billig inngang med noen millioner.
Det var jo en som prøvde seg på svindel før helgen. Han hevdet det var inne nyheter på Finansavisen om milliardemisjon. 100% bløff men et desperat forsøk på komme seg inn.
Møre75
17.01.2022 kl 13:08 2419

Kom i hvertfall ei bra kjøps ordre på 1,25 .. så noe er på gang her
Super profit
17.01.2022 kl 13:06 2423

Toget går nå, kan fort få 2kr til fredag eller før.
Møre75
17.01.2022 kl 13:05 2383

Ca 100 000kr så er vi på 1.3 . Ikke mye det , kanskje det burde blitt kjøpt fort opp til dit så hadde folk fått sperra øya opp litt

Det er ganske utrolig at vi ligger på 1,20 etter tre meget positive meldinger.
Super profit
17.01.2022 kl 12:37 2453

Det viser at mye pågår her, så jeg tipper også at vi er over 1,3kr i morgen:)

UberMath
17.01.2022 kl 12:26 2479

Dagens melding er en kontrakt. Og jeg tror ikke Harmonychain kommer til å starte under 1,30 i morgen.

Blockchain-as-a-Service (BaaS) for strandet elektrisitet i Nord-Amerika og Europa
Harmonychain ser på BaaS som en sentral del av vår diversifiserte strategi innen blokkjede. Vi har nå utvidet vår forretningsområde BaaS til å inkludere tjenester for strandet energi.

Blockchain-verifisering kan sees på som et «batteri» for strømprodusenter som ikke kan kvitte seg med strømproduksjonen sin, ofte på grunn av nettbegrensninger. Flere kraftprodusenter har meldt interesse for dette.

De nåværende forskjellene i elektrisitetspriser internt i et land, viser tydelig at elektrisitet blir strandet når nasjonale nettlinjer er fulle. I flere land er det ledig kraftkapasitet som i realiteten er strandet.

Harmonychain har gleden av å kunngjøre at vårt datterselskap Arctic Core AS har signert en ikke-eksklusiv serviceavtale for Nord-Amerika og Europa med et privat selskap innen High Performance Computing-industrien. Kunden vi skal representere har et miningoppsett i industriell skala i Asia, med totalt mer enn 300.000 moderne miningmaskiner med høy kapasitet. Tjenesten vil inkludere sourcing av lokasjoner som oppfyller visse økonomiske kriterier, og vi vil innta en konsulentrolle mellom kraftselskaper som har tilgjengelig strøm, og vår klient som kan bruke slik strøm.

Dersom det inngås en PPA (kraftkjøpsavtale) med våre tjenester, vil Arctic Core ha rett til 50 % av besparelsen per kilowattime strøm brukt av klienten på et prosjekt-for-prosjekt-basis sammenlignet med en fast forhåndsavtalt kraftpris på per kW/t inkludert nettleie og avgifter. Betaling for tjenesten vil skje på basis av strømfaktura. Kontrakten åpner for muligheten for at vi får betalt direkte fra kraftselskapet, i stedet for klienten dersom partene foretrekker dette.

Kontrakten er på no cure – no pay basis. Hvis en PPA inngås, er den økonomiske effekten for Harmonychain korrelert til strømforbruk. I lekmannstermer vil ingen PPA eller en liten PPA ha ingen eller liten økonomisk innvirkning for Harmonychain. En PPA på for eksempel 50-100 MW eller enda mer, kan ha et betydelig økonomisk potensial for Harmonychain. Dersom en PPA inngås, vil dette naturligvis bli kommunisert til markedet.

Ola Stene-Johansen kommenterer «Vi er glade for at vår modell tiltrekker seg lovende internasjonal interesse. Utfordringen er alltid å få den første kunden til å forstå profittpotensiale i vår modell. Vi håper å utvide denne delen av virksomheten vår i fremtiden.»

For mer informasjon, kontakt: Ola Stene-Johansen, adm. dir., Harmonychain AS, osj@lokotech.no

www.harmonychain.com

Denne informasjonen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven § 5-12.
UberMath
17.01.2022 kl 11:01 2519

Ser at kjøperne etter melding bare eskalerer i dag.

I tillegg peiser Litecoin tilbake opp nå. 153 $. Spennende å se om den bryter neste tekniske motstand på 170 $.

Dersom bud på selskapet snakker vi mangedobling av dagens verdi ! Lykkes de med chipen tror jeg på oppkjøp fra en gigant i et jafs.
Super profit
17.01.2022 kl 09:45 1067

Burde se mange kr opp.

10kr januar-Februar.
20kr Mars med Dog coin chips leveransen.

Volumet har tatt seg godt opp etter siste utvikling med gode meldinger. Dette kan gå fryktelig fort :)
Super profit
17.01.2022 kl 09:27 1049

Venter rally her, vent å se kursen i Mars.
Opsjonsprogram sist uke 4kr ? kurs 1,2kr da kommer denne med gode nyheter folkens. pass på denne.

10kr min.
Redigert 17.01.2022 kl 09:28 Du må logge inn for å svare
UberMath
16.01.2022 kl 20:27 1268

Om vi tar utgangspunkt i det selskapet selv sa de ønsker å utvinne, og det at de jobber med Scrypt (se melding om Scrypt basert Mining pool) så kan et 30 MW datasenter gi følgende resultat med utstyr fra 2019 (for eksempel Antminer L5). En slik maskin trenger 1700 Watt til vanlig drift, kjøl og en del reaktivt tap. Det betyr at man får omtrent 18 000 slike enheter inn på 30 MW. Hver maskin produserer et resultat i året på omtrent 25 000 kroner (dette basert på utregninger man finner i utallige forum og på nett). Produktet av 18 000 og 25 000 vil gi et EBITDA resultat på 450 millioner kroner. Om Harmonychain kjøper og bygger dette helt alene så vil jo det meste av resultatet tilfalle harmonychain ( I dag verdt 185 mill kroner). Det å kjøpe 18 000 L5 og sette opp datasenterets infrastruktur vil kanskje koste i skala 55 millioner. Harmonychain har råd til en slik investering, men jeg tror mer på at Harmonychain vil bruke sin Scrypt Pool og bruke en annen modell som kanskje vil gi dem langt lavere kostnader assosiert med investeringer. Gjennom drift og Scrypt pool kan Harmonychain kanskje oppnå 10% av resultatet. Altså 45 millioner.

Dette var bare for 30 MW. 120 MW vil medføre at man må minst multiplisere tallene over med 4. Om du ser på modellen hvor HMONY bare får 10% så vil EBITDA likevel være på størrelse med børsverdien i dag. Litt grovt forenklet kan vi si EV/EBITDA ville vært 1 om de lander 120 MW på en royalty model som nevnt her. Hvis ikke det er en mulighet av dimensjoner så er ingenting det. Harmonychain har ikke lån i dag, og har en P/B på omtrent 1.9 . Ringrever vet at slikt er gode kjøp.når man er tidlig ute. Spørsmålet for mange er nok om de tør. Forstår folk denne driften godt nok til å tørre? Jeg tror folk begynner å forstå og derfor vil kjøpe seg inn etterhvert. HMONY er en sannsynlig kandidat for oppgang tror jeg.
Redigert 16.01.2022 kl 20:32 Du må logge inn for å svare

Jeg aner ikke. Du kan jo fortelle hvor mange som trengs til 30MW, hva disse vil koste og hva man kan estimere i inntekt på disse?
Super profit
16.01.2022 kl 19:01 1339

The Company shall issue Advisor a stock option to purchase 1,000,000 shares (“Option Shares”) of the Company’s common stock at an exercise price equal to four Norwegian Crowns (4 NOK) per share + 15% of the difference between the Strike and Market Price (the 15% is to cover taxes owed to the Norwegian State for exercising the options) as a one off. The option agreement will be put forward for the Annual General Meeting approval, and will have a duration of 2 years. In addition, to the stock option package the Company shall also pay one-hundred thousand Norwegian Crowns (100,000 NOK) per year.

Innen 2024:
2 år så passerer vi 4kr, alså 400% opp.💥🚀🚀min.
UberMath
16.01.2022 kl 17:52 1397

Det blir spennende å se om nivået på omsetningen fortsetter runt 4 millioner aksjer pr dag kommende uke. Hvis det er tilfellet så vil Harmonychain nå endelig få sin korreksjon. En storm kan starte og ta oss over tidlige høyder.

Litt nysgjerrig her, vet folk hvor mange ASIC 2019 modeller for Scrypt man kan få plass til i et 120 MW datasenter? Vet folk egentlig hva ROI er det første året? :)
Redigert 16.01.2022 kl 17:55 Du må logge inn for å svare
Super profit
14.01.2022 kl 21:45 1701

Nå er det helg så skål for de som ble sittende.

Klar for å vere med å banebrytene tech. Jeg tipper vi ser mange kr . Som betyr mange hundre % i år.

Gleder meg at selskapet jobber for nye kontrakter.

Ny Chip som skal produsere bli mega bra.
UberMath
14.01.2022 kl 19:03 1786

Ja, det er jo helt tøysete. Men admin lar sånt fjas altså stå. Det undergraver jo bare FA og understreker at det er en liten drittavis. klare forsøk på manipulasjon.
Redigert 14.01.2022 kl 19:20 Du må logge inn for å svare
rolas
14.01.2022 kl 17:00 1835

Rettet emisjon på 1 milliard for ett selskap på mcap 190 mill høres veldig fortrolig ut. Hadde det vært sant hadde det forresten vært en konge melding! Men bare bullshit!

OK. Da satser vi på ditt kursmål kr. 20,- i første omgang Super profit :)
Super profit
14.01.2022 kl 14:53 1955

OB sier det er tull.

Så han kjøpte nok noen aksjer.

Man må sjekke med Oslo børs neste gang, men trist med en nedgang på 8% pga en slik spam.

Jeg tipper vi får snart et rally, nyheter ventes .Husk at opsjon på 4kr nettopp inngått, kom fra OB i uken.

Jeg takker for praten.

Redigert 14.01.2022 kl 14:57 Du må logge inn for å svare
UberMath
14.01.2022 kl 14:49 1971

Så du tror de melder til FA før de melder til aksjonærer og newsweb.

Fjas og tull.
Fendi80
14.01.2022 kl 14:37 1999

Jeg kjøpte meg inn forrige uke, så jeg har nada å tjene på å fortelle det.
Skrev også at jeg er investor i selskapet i første kommentar.
Super profit
14.01.2022 kl 14:15 2030

Bare tull dette ref FA, han spammer.

Dere må følge med så dere ikke selger i panikk, til slike spamme investorer.

god helg:)

UberMath
14.01.2022 kl 13:53 2073

Pass opp på Fendi80. Han er ny kjøper med litt volum. Hoppet rett fra LINK til HMONY.
Denne karen er på kjøpern og er tydeligvis klar for å jukse litt for å hjelpe på snittet.
Redigert 14.01.2022 kl 14:03 Du må logge inn for å svare
Super profit
14.01.2022 kl 13:51 2070

UberMath skrev for noe svada. :)
Bare å vente til neste melding, om PO på xkr.Fendi80
14.01.2022 kl 13:48 2050

Enig, men da kan det muligens ta litt lengre tid, og det kan vel være en av grunnene til at synker så mye i dag.
Men venter fortsatt på svar fra FA

Dersom det går gjennom med en rettet emisjon på 1 milliard kroner på kr. 1,- så er det nærmest betryggende. Seriøse investorer legger ikke 1 milliard i et søppelselskap.
Fendi80
14.01.2022 kl 13:33 2057

Fjellheim skrev Bløffer du Fendi80 ?
Bløffer ikke. Jeg er investor selv, så vil jo helst unngå emisjoner.
Har sendt Mail til Finansavisen, venter på svar.
Fendi80
14.01.2022 kl 13:24 2079

Nå ble jeg skeptisk.
Finansavisen la akkurat ut en artikkel om rettet emisjon på 1 milliard i Harmonychain på 1kr, men artikkelen ble slettet 2 minutter etterpå?!
Noen andre som la merke til det?
Super profit
14.01.2022 kl 12:46 2095

Snart kommer mange gode nyheter, folk som skal ha en bit av denne tech. vil springe etter for å laste på 4-20kr men vi sitter da med 400-1000% før toget går.

Men men...
UberMath
14.01.2022 kl 12:33 2099

Super Profit det tror jeg og. Investorer går i flokk og når det gjelder HMONY så har den bare vært kastet bort i en krok og blitt avskrevet. Nå ser man imidlertid at her skjer det mye. OG, det kan fort bli trangt inn den berømte døra.