JINHUI Q3--Et sterkt regnskap nto kontantstrøm 65 mill usd.


De har en EK på 350-400 mill usd og en Cash situasjon som er i samsvar med forfall kjøp av 5 skip som de har ervervet,mangler 1 skip q4.
Skipene finansieres av kontantstrøm og allerede cash situasjon.
I q3 la de depositum for 17 mill usd,og nedbetalte gjeld med 10 mill usd.
Derfor ingen utbytte,de vil holde cash situasjonen gjennom q4.
Utbytte for q2 ble betalt med 3,2 mill usd i q3.
Når q4 er over nå med lavere rater vil de seile med 4 flere skip enn ved q1-2021 og opprettholder en sterkere kontantstrøm for q4 og 2022.
Dette er måten Jin opererer,gjeld og cash foran utbytte og jeg er enig,da slipper de overaskelser senere om markedet dabber.
De kunne sikkert lånt opp og gitt utbytte på både 10 og 20 kr,eller selge halve flåten.
Spørsmålet er hva betales for aksjen,den er jo som mange skriver gratis og pr dd betales 50 øre for kanskje 1,50 nkr.
Nedturen i går pga 0 utbytte er surmuling da det helt sikkert kommer flere utbytter de små er bedre om cash holdes styrket,de vet at markedet svinger fra måned til måned.
Årets sunneste og sterkeste regnskap jeg noen gang har sett er mitt svar.
Kjøpskandidat kursmål 16.5nkr -50 kr.


Jeg har mye å takke Jin for, men denne siste perioden fra 18 har vært en pest. Så idag solgte jeg meg ut. Men så snur det vel, bare se hva Fearnleys skriver:"Given the above, the question is rather how high the market rises the next weeks rather than if it will rise."
Redigert 24.11.2021 kl 17:12 Du må logge inn for å svare

bulkinvest skrev Penger på gata nå!!
Jinhiu har ALLTID vært penger på gata. For kinabrødrene vel og merke. For de stakkars småaksjonærene gjelder det å time kjøpene og salgene med en god porsjon flaks...

Ser vi styrehonorarer over 100 MNOK i 2022?


Vel det er øyet som ser. Pris bokført er nå 0.4 til sammenligning så er gogl priset til 0.9. Det er under halv pris i kineser rabatt. Skal jinhui prises til 0.9 så er vi på 22 kr
Redigert 24.11.2021 kl 17:34 Du må logge inn for å svare

Det er sikkert en grunn til at markedet ikke vil betale mer for de bokførte verdiene, en masse gamle skip og en ledelse som ønsker å berike seg selv fremfor aksjonærene. På den andre siden har du GOGL og 2020 med sine moderne flåter og svært aksjonærvennlige politikk med massive utbytter.

Den gamle super travere Atom vinter har skjønt det, de gamle var og er fremdeles best

Uansett ingen vet hva riktig pris er på et kineser rederi. Enten er det mer eller så er det mindre. Den er uansett billig uansett om prisen er 8 kr 10 kr eller 15 kr. Så jeg tror vi er på bunn for denne gangen.

Hvorfor er den billig?
Nav verdier har nadda betydning, det har kun verdi hvis rederiet selges, helt eller i deler.

Hvis aksjonærene er like heldige i q4 som i q2, dvs at Jin brødrene drysser hele 20 øre på sine Norske venner, da har selskapet 40 øre dividende i et super hot Supramax markede.
Dvs det tar ca 25 år å tilbake betale innsatsen, i Gogl tar det 2-3 år, der ligger forskjellene.
Jinhui er ikke investerbar

Det er penger på gata pris pr aksje nå, så får vi se om kort stund hvem som har rett!

Hadde du sittet i gogl i 25 år så hadde investeringen din vært ned 90 prosent av alle emisjoner og at 10 aksjer blir 1 aksje. Da hjelper det ikke med litt ekstra dividende. Det er dette kineseren vil unngå å vanne ut sine egne aksjer. Det har de ikke råd til siden de ikke kan være en finans akrobat som Fredriksen ee
Natt1369
24.11.2021 kl 19:28 3038

🤡🤡🤡

Klager på Frodon, og så er du enda verre selv! Arrogant besserwisser, som skryter å lyver så det lukter svidd!
Hvis du er så dyktig som du skal ha det til, så hadde du nok ikke brukt mesteparten av tiden fra år 2000 til idag på forumet til finansavisen! En gang 🤡, alltid 🤡

Jeg sitter ikke i drybulk når sykluser går ned.
Der har du forskjellen, dette med Gogl i dag kontra Trøym Gogl 2007 har jeg forklart deg mang en gang, jeg har også fortalt deg om Jin nå kontra i 2004-2007 med den nye flåten se fikk levert den gang.

Hadde du vært litt kvikk i vendingen hadde du selvfølgelig kvittet deg med Jinhui når du hadde sjansen over 15 kroner og kjøpt noe som er av kvalitet som Golden Ocean, da hadde du fått både oppgang og svære dividender.
Men så kvikk var du ikke, men du var ikke snauere en at du senest i går var innom Golden tråden å anbefalte å selge Gogl forde Cape markedet var så elendig i følge deg, så feil kan man altså ta.

Jinhui er ikke invester bar, den er kun brukenes som lek når en får moment vendinger i rater
Redigert 24.11.2021 kl 19:44 Du må logge inn for å svare

Har fulgt denne en stund og fat det riktig med inngang nå. Den snudde på støtten på 10.50. Jeg tror vi får rekyl oppover mot 15-20 snart. Det er ganske utrolig at vi får denne nå på 10 tallet..ref tall,og inntjening. Mcap burde være 2.5 milliarder altså 100 prosent opp.
Redigert 24.11.2021 kl 20:06 Du må logge inn for å svare
SuMay
24.11.2021 kl 20:09 3034

Trodde en kaptein gikk ned med skuta 🤠 I alle tilfeller, takk for seilasen og godt innblikk i JIN. JIN er det mest underprisede shipping selskapet du kan finne, sannsynligvis av alle lista selskap som er der ute. Det er og den mest urettferdige aksjen du kan finne. Eufori - til hat - hat - til eufori.

Du må sjekke nicket på gogl sidene en gang til. Jeg var ikke der å anbefalte salg. Etter mitt syn er det mye fri fantasi om lommene til kineserne. Faktumet er at forsiktigheten gjenspeiles i balansen. Så da er vel de meste av pengene i firmaet. Gogl og Fredriksen kjører utbytte akkurat som de gjorde i seadrill. Noen år etterpå var det fullstendig katastrofe i seadrill. Sannheten er jo da at de skulle ha betalt 0 utbytte. Ja du har sikkert rett i at det er best være i Fredriksen selskaper når de kjører sine utbytter. Men om kinseren samm ligner seg med gogl er jeg sterkt tvilsom til. Men jeg tror kineseren tok hintet nå. Med et fall fra 15.5 til 10 kr på noen dager.

Det var kjedelig å høre LimGordon – for min del har jeg alltid lest dine nyttige og innsiktsfulle innlegg med stor interesse. Håper du har fått med deg en fin gevinst likevel. Mine egne papirgevinster har dessverre blitt kraftig desimert den senere tid de også, men siden potensialet i aksjen forblir den samme så kommer jeg til å holde ut i lang tid enda (og så klarer jeg ikke å akseptere all nedsettende bullshiten som blir skrevet av enkelte om kinesiske eiere, mangel på utbytte og bla bla bla).

Beklager tankardjr, det var Lim Gordon som baisset Gogl i går ikke deg.

Ja kineserene virker forsiktige, man kan si det på mang en måte, men i cash kassa er de ikke forsiktige når det gjelder å snappe til seg selv.
Et investerbart shipping selskap er der aksjonæren får noe tilbake, slik er ikke tilfelle i Jin og historien viser at det alltid har vært slik.
At denne ledelse skal forandre noe skjer ikke, om aksjen koster 5 eller 15 kroner her spiller også liten rolle for de, de skal ikke selge aksjer, de skal bare ha fullstendig kontroll i eget selskap så de kan heve de bonusene de alltid gjør, de lever godt og bra nok på det.

Hvis vi spiller den leken å sammenligne gogl og jin så må jeg si at Fredriksen kjører sine selskaper hardt. Han er jo med fra starten i alle selskaper og betaler kansje 0.10 dollar pr aksje når selskapet skal opp å gå. Pålydende på jin var vel omtrent det samme. 0.10 dollar. I seadrill betalte de ut over 200 kr i utbytte i løpet av få år. Noe Fredriksen fikk merke på sine kontoer. Når selskapet seadrill går i dass så venter han helt til alt er på plass og kursen er rasert. At kineserne driver dette selskapet nøkternt og gammeldags og ikke vil tømme selskapet rettferdiggjør ikke en pris bokført på 0.4 er min mening.
Natt1369
24.11.2021 kl 21:14 2914

Hvorfor bruker du så mye tid på jin, når du har aksjer i golden ocean?
Aner en viss bitterhet over å ha misset oppgangen fra 8 kr til 18, ettersom du ikke klarer å glede deg over resultatet i golden ocean, men spyr ut eder og galle på forumet her?!
Dessuten bidrar du sjelden og aldri med noe konstruktivt, hverken her, eller noen andre plasser.
Temmelig påståelig angående egen fortreffelighet, men unngår tvert å kommentere når du blir tatt med buksene nede.

Golden goat, Kjepet, Asterobelix, Mithra, der har du skribenter med innsikt og høy standard over innleggene sine!

Å sammenligne gogl og jin er feil og longsit vet det. Golden har 1.7 millarder dollar i gjeld. Jin er i netto cash og kjører sitt forsiktige opplegg. Med så fundamentale forskjeller går det ikke Ann å si at det ene er kvalitet og det andre ikke. Blir som et nøkternt nedbetalt hus kontra naboen med gjeld opp til pipa og høy sigarføring

Trodde du var smart nok til å kjøpe i dag. Har du blitt for gjerrig på dine gamle dager?

Hvis en leser årsrapport 2020 angående utbytte er den lik andre selskaper.
Q2 hadde et mindre utbytte.
Utbytte fasilitet er alt over 0 nettogjeld gir utbytte,kjøper de skip øker gjelden,0 utbytte om ikke nto cash etter kjøpet er høyere.
Det handler til slutt om et stabilt bedret marked som gir overskudd etter oppkjøpene noe vi får q4.
Et tilskudd til eierne må gå gjennom aksjer og utbytte.
Jin er et datterselskap og ledelsen innehar ikke aksjer,men kan ha bonuser.
Om en ser på anministrasjonskostnader og utbetalinger til ledelsen er det minimalt mot andre selskaper i verden i dag.
At de skaper verdier noe de begynte med med oppkjøp av nyere flåte før oppturen kom 4 stk er jo særdeles god butikk.
Nedbetalingen foregår pr kvartal og 59% av all gjeld er borte med 11000 usd i ny driftskost pr skip opp fra 4500 usd pga budsjettert nedbetaling mot kortsiktig gjeld under 1 år.
Om du foretrekker eide klær og ikke lånte i et selskap med mindre utbytte til nå vil ratene svinge og nto gjeld mot cash langsiktig gi utbytter når kortsiktig gjeld sakner.
q4 vil gi et mindre utbytte,mens q1 og 2022 kan bli eksplosivt utbytter om gjelden synker og er lavere enn cash som blir økende om de er ferdiginvestert i oppkjøp.
At ledlesen får en god bonus skulle bare mangle uansett,men legger man kun vekt på det og henger seg opp er det selvskading som aksjonær om de og betaler utbytte som kommer.


På dette latterlige nivået er det bare å laste max å bli godt belønnet for nå tar vi turen mot 20. I morgen er vi passert 12.50
Redigert 25.11.2021 kl 01:18 Du må logge inn for å svare

2 BNP Paribas Securities Services BPSS* 25,972,978
Jeg spurte igår hva denne aksjeposten, som angivelig disponeres på vegne av Jinhui, kan ha av betydning for kursutviklingen i selskapet. Er det noen som har observert bevegelser i den posten?
thypoon
25.11.2021 kl 08:59 2540

Chinese coking coal futures surged more than 13%, boosted by improving sentiment in the property market and expectations of higher steelmaking demand at mills.
Following a rebound in Chinese steel mill profits, more iron ore purchases and a return to seaborne coal ahead of the heating season are expected to support the dry bulk market, shipbroker Intermodal said in a weekly note dated Tuesday.
https://www.hellenicshippingnews.com/baltic-index-ends-four-day-rally-on-capesize-weakness/
thypoon
25.11.2021 kl 09:27 2543

Last opp, billigste aksjen på Oslo børs!

Ser bevegelser i aksjonærsiden ca den 2 hver mnd på Jinhui ship, tror på en god periode fram til resultat i februar så du må bare komme deg inn igjen😊

Jeg var i arbeid tidlig idag!
kodenavn
25.11.2021 kl 16:15 2179

Bokført EK pr.aksje 28.- Dvs. P/B 0,42
EPS Q3 USD 0,177 = 1,58 NOK
På dagens kurs er det anuallisert EPS på 6,3 NOK, eller 53 %, dvs P/E under 2
En dobling eller mer av dagens kurs er på sin plass..

inn 10,60 i går, ut 11,90 i dag. fantastisk tradingaksje.

Åpner 12,5 i morra slutter 12,8
Bra trade men den skal nok opp mot 13,5 eller noe i første omgang.
thypoon
25.11.2021 kl 16:56 2067

Hvorfor selge nær oppgangen ikke er startet engang. Latterlig lavt priset! Fa spurte i august om Jin kunne stige 500%. Ja, tror jeg!
Natt1369
25.11.2021 kl 17:26 1991

Når en vet at det kun er 20 mill aksjer utenfor topp 20, og 20 mill utenom aksjekapitalen til selskapet, så sier det seg selv at det ikke skal rare interessen til for at kursen får fart på seg! 🤘🎉😎
Muffe
25.11.2021 kl 18:25 1907

Ett par dager på vinnerlisten vil gjøre susen.
Tenker de som har jobbet med å få kursen ned er ferdig. Nå skal det skuffes penger. Kan gå kjapt.
Store poster hopper å spretter alle veier i dag…

Gogl 1700 millioner dollar i gjeld. Jinhui 95 millioner dollar i gjeld og de skal betale ekstra mye ned på gjelda nå.

Total assets (US$’000) 465,505
Secured bank loans (US$’000) 95,000

Gearingen mot gjeld er 0 da fordinger og cash,bunkers og ande reversable overstiger gjelden,og det er 59% av gjelden betales 2021/2022.
Med dagens balanse er det et allerede nedbetalt case med siste forf 2024.
Ratene kommer bare cash situasjonen til og stige og overgå gjelden fremover.
EK er i område 3 ganger MC.
Hva aksjen gjør på dette nivået må en spørre julenissen om da ingen analyserer dette.
Utbyttene vil komme,det ligger i kortene og 2020 årsrapport.
Det er ikke mere og skrive om på tråden om oppsiden og hvorfor er utdypet av mange nok.
Negativt:Likviditeten i aksjen er for dårlig og momentet er for slapt som i går og i dag og IR har en jobb og gjøre som børsnotert selskap.
Analyser burde kjøpes fra IR om ikke andre tar ballen.Muffe
25.11.2021 kl 21:58 1631

335K aksjer omsatt i dag. Opp 1,15 kroner…
Jin har blitt manipulert ned, og nå skal de leke den opp. Bare vent til flere får teften av denne oppgangen vi vet kommer, og vi får tilbake millioner av aksjer omsatt pr dag… Ja, da kan vi lene oss tilbake å sippe forsiktig på paraplydrinkene 😎🤣
Redigert 25.11.2021 kl 22:01 Du må logge inn for å svare
Muffe
26.11.2021 kl 09:14 1336

Forklar meg hvordan poster kan dukke opp og forsvinne på ett sekund. Kursen hopper og spretter uten særlig omsetning.. under 20k aksjer omsatt pr nu!! Og vi har vært nede i 11,05
skvisen
26.11.2021 kl 09:58 1279

Har lagt merke til det samme og antatt det er aksjerobot som holder på🤔

Tror det er sånn i mange aksjer.
Nå er korona på trappene igjen og det betyr lengre køer og ventetid som igjen betyr mindre skip tilgjengelig.
Ikke bra for OL.
Kullprisene kan atter gå i taket.