SISTE: Hareide-fløyen presser blå delegater til å stemme rødt

Slettet bruker
29.10.2018 kl 00:04 1302

Aftenposten avslører nå at sterke krefter i Hareide-fløyen forsøker å presse blå delegater til å stemme rødt!

Hareides røde fylkesledere sender nå SMSer og meldinger til fylkesledere og andre blå delegater i Rogaland og ber de innstendig om å stemme rødt. Hareide viser til at det er hemmelig valg og at "alt kan skje".

De røde skyr ingen midler nå. Frekkheten lenge leve!
Hareide-fløyen oppfordrer folk rett og slett til å gå i mot et demokratisk fattet vedtak.

Denne meldingen sendte fylkesleder i røde Hedmark KrF til leder av Rogaland KrF:

«Hei Oddny.

Det er krevende dager for oss alle nå.

Jeg er opptatt av at når alle fylkeslagene er ferdig med sine årsmøter at vi da har delegasjoner som gjenspeiler det som er den virkelige meningen i de forskjellige fylkene.

Er det aktuelt for dere å stemme i tråd med det som var avstemningen på deres årsmøte slik at også mindretallet blir bedre representert?
Det er jo bedre at dere gjør det enn at andre fylkeslag begynner å endre for å «kompensere» det som skjedde hos dere.»



https://www.aftenposten.no/norge/i/kaVG6k/KrF-delegater-fra-Rogaland-blir-bedt-om-a-ta-en-for-laget

Redigert 29.10.2018 kl 00:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.10.2018 kl 00:06 1301

Dette forteller jo alt om hva de røde er villige til å gjøre.
Her vil Hareide-fløyen altså hoppe bukk over et lovlig fattet vedtak for å sikre flere røde delegater.
Mythos
29.10.2018 kl 00:09 1297

Krf ledelsen er vel det sleipeste vi har sett i norsk politikk.
Slettet bruker
29.10.2018 kl 00:20 1292

Med tanke på hvor underrepresentert de blå fylkene er så er det helt utrolig av de overrepresenterte røde fylkene å begynne med pressmidler mot de blå for å få dem til å stemme rødt og på en Støre-regjering de ikke vil ha. De røde fylkene tror de kan kreve både i pose og sekk og attpåtil trosse et faktisk flertall i KrF som vil samarbeide med dagens regjering. Hva blir det neste....

Redigert 29.10.2018 kl 00:21 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.10.2018 kl 00:56 1282

Hva med å gjøre det litt enklere - la Krf gjenspeile det HELE FOLKET stemte på i 2017 - en regjering med Høyre/FRP og med V/Krf som samarbeidspartnere i eller utenfor regjering!
Sotah
29.10.2018 kl 05:12 1259

Det ureine travet var tross alt det Rogaland som stod for. De la lista på ufint selv, og prøvde å kuppe hele greia.
børst
29.10.2018 kl 07:39 1240

Hele prosessen har vært en farse og en studie i politisk manipulasjon fra sosialistene. Argumentene til Rogaland og de andre store fylkeslagene langs kysten er at deres delegater har langt flere medlemmer bak seg enn delegater fra de små fylkeslagene, som Finnmark. Fordelingsnøkkelen for delegater er totalt på viddene. Og nå oppfordrer altså de overrepresenterte lokallagene ute i huttiheita det største lokallaget til å la noen delegater stemme rødt. Det er helt utrolig frekt!
Redigert 29.10.2018 kl 09:22 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.10.2018 kl 08:29 1229

Venstresiden har alltid stått for frekkhet og kravmentalitet.

I KrF er de røde allerede forfordelt og overrepresentert. Selv etter Rogalands valg som fulgte normal praksis, er de blå underrepresentert.

I KrF er det reelt et langt større blått velgerflertall enn det som kommer til syne gjennom delegatvalgene. Likevel vil de krakilske folkene på venstresiden undereliminere velgernes syn i KrF og overkjøre velgernes dom i Stortingsvalget.

På toppen av det hele er det Hareidefløyen som fremstiller seg selv som "demokratiske", "åpne" og "ærlige". For en gjeng.
ladaen7,30
29.10.2018 kl 09:14 1208

Som om at det var noe nytt at politikere presses til å stemme imot sin overbevisning.
Er ikke det ganske så vanlig da, det er jo snakk om "demokratiske avgjørelser" i politikken.
Baren
29.10.2018 kl 10:11 1189

Krf har vel et noe høyt selvbilde så nå er det et spørsmål om det er noen partier som er komfortabel for samarbeid med såpass ustabile cirkusklover?
Slettet bruker
29.10.2018 kl 12:37 1170

Nytt fremstøt fra Hareides røde armè:

Nå forlanger de at blå delegater trekker seg før landsmøtet på fredag.
Hareide-gjengen mener de blå må gi fra seg plassen til de røde.

https://www.aftenposten.no/norge/i/ng2Jex/Krever-at-fire-bla-trekker-seg-for-landsmotet
Slettet bruker
29.10.2018 kl 13:00 1163

Helt utrolig! Måtte noro-viruset ta den røde fraksjonen før landsmøtet så de ligger utslått og spyr dritten ut av seg mens avstemmingen foregår.

Hvis Krf går til AP, så mister de flertallet av sitt velgergrunnlag før neste stortingsvalg. Hareides bedehusmiljø har ikke lært ham skikkelig krigføring, og JugeJonas har bare lært å gå i ledtog med (nazi)-fienden i hans familie, så ingen av dem har forstått at det eneste de kan håpe på å vinne, er dette lille slaget. Men selve krigen taper de når velgerne neste gang går til urnene. De to gærningene har satt i gang intrigespill som JugeJonas allerede har bevist han ikke behersker i eget AP, et løgnaktig svik som Pingla tror han vil få Guds hjelp til å vinne. Gott mit Uns - nazisme!

Ha ha ha, måtte de begge brenne i helvetet. Nei, det er ingen trussel, for slikt råder Gud alene over - men reglene er tegnet inn på to steintavler og overlevert oss via Moses - så dette spillet skulle være fair and square enough!
Slettet bruker
29.10.2018 kl 13:14 1155

Hareide har spilt kortene så dårlig at man kan risikere å ende opp med en ren Ap-regjering i mindretall.

Et splittet KrF står i fare for å stå venneløs tilbake uten makt og posisjoner etter å ha gitt fra seg vipperollen sin.
Spørs hvor mange som kommer til å snakke om "rakrygget" og "ærlig" da. I alle fall ikke i KrF.
børst
29.10.2018 kl 13:16 1151

Håper de blir ignorert. Rødegardistene er villige til å ta i bruk alle de skitne triksene i boka for renkespill (inkludert masseinnmeldelser i partiet, taleforbud for motstanderne, SMS-press til fylkesledere). Nå må de blå slutte å være puddinger! Dette handler om Norges framtid, om Norge skal ende opp som et evig sosialisthelvete, som Hellas og store deler av Latin-Amerika !
Redigert 29.10.2018 kl 13:21 Du må logge inn for å svare
langver
29.10.2018 kl 13:40 1140

Ved siste stortingsvalg fikk Krf til sammen 6500 stemmer i Nordland, Troms og Finnmark.
I Rogaland fikk Krf til sammen 21092 stemmer, altså mer en 3-ganger så mange stemmer som de 3 nordligste fylkene. Antall delegater fra Rogaland er 16. Det samme antallet har de 3 nordligste fylkene med bare 1/3 av stemmene bak seg.

Hvem snakker om rettferdighet?
Slettet bruker
29.10.2018 kl 14:22 1132

Rart at det ikke blir opprør av de KrFere som er blitt tråkket på? Finner de seg i dette overtrampet uten å gi lyd fra seg?
ingulf
29.10.2018 kl 14:50 1119


Hele dette valget som skal foregå 2/11-18 (fandens bursdag?) er en eneste stor vits. En skulle ikke tro det var voksne folk som har rigget det i stand. Galskapen startet med at en masse "ukristelige" meldte seg inn i partiet for å kunne kuppe lokallagenes valg av utsendinger til fylkeslagene. I fylkeslagene er både Syversen og Ropstad, sikkert flere, nektet å holde innlegg til fordel for de blå, mens Bondevik farter rundt både her og der.
Men det som er verst, det er egentlig så frekt og motbydelig at jeg finner ikke ord, er at Hareide vil ha hemmelig valg på landsmøtet. Makan, der skal for det første de som har stemt Krf holdes uvitende om sine fylkers stemmegivning, og for det andre; det skal gjøres umulig for fylkeslagene å finne ut hvem som i tilfelle avgir Judas-stemmer.
Det blir påstått at dette er et så viktig valg for den enkelte delegat at det er årsaken til hemmelig valg. Det er så dumt at en ikke tror det er mulig å finne på sånt rør.
Herregud for en farse, de er bare så synd at det er landets regjering som kan ryke.

Eneste måten å gjøre dette valget på, hvis en skal gjøre det etter honnørordene "Demokratisk", "Åpent" og "Ærlig" er å la stemmene telle i forhold til hvor mange krf-velgere det er bak hver delegat. I tillegg må det selvfølgelig være åpent valg.
Slettet bruker
29.10.2018 kl 14:50 1118

De foretrekker kanskje bare å sitte og se på at partiet går til grunne. Tafatt gjeng som lar seg kuppe.
Fluelort
29.10.2018 kl 15:24 1110

De røde møter seg selv i døren

Deler av mindretallet i Rogaland KrF mener blå delegater må trekke seg for å gjøre plass til fire røde delegater.

https://www.nrk.no/rogaland/medlemmer-i-rogaland-krf-vil-at-bla-delegater-skal-trekke-seg-1.14269429

En fra Haugesund KrF raser altså over at Rogaland KrF gjorde det samme som Haugesund (og Sandnes), nemlig å la vinneren ta alt av delegater. Hvorfor kommer dette nå? Skulle de røde ha troverdighet i sin argumentasjon, burde de først av alt ha krevd omvalg i Haugesund og Sandnes, slik at utvalget av utsendinger til fylkesårsmøtet kunne blitt representativt. Da så ikke har skjedd, er det ganske uhederlig å argumentere med at delegatene fra Rogaland fylke ikke speiler forsamlingen på fylkesårsmøtet. Dette fordi:

1. Fylkesårsmøtet benyttet samme valgprinsipp som Haugesund og Sandnes.
2. Hvis valget av delegater fra Haugesund og Sandens hadde speilet forsamlingene lokalt, og derfor sendt både røde og blå delegater til fylkesårsmøtet, ville sammensetningen av fylkesårsmøtet blitt en annen, med flere blå delegater. Det blir derfor feil å vise til sammensetningen av delegater på fylkesårsmøtet, uten å ta med at denne sammensetningen bygget på et valgprinsipp i Haugesund og Rogaland, som de røde nå påstår er «uetisk» og «feil» når fylkesårsmøtet benytter det samme valgprinsippet.

I denne saken møter lokallagene i Haugesund og Sandnes seg selv i døren, ja ikke bare møter, de kolliderer med seg selv, og det så hardt at det gir skallebank!

Referat fra KrF-valget i Haugesund
Sitat: «På tross av delt syn på mandagens møte, ble det valgt å sende personer som støtter Hareides plan om å forsøke å danne regjering med Senterpartiet og Arbeiderpartiet.»

https://www.h-avis.no/nyheter/politikk/kristelig-folkeparti/disse-sendes-til-krfs-arsmote/s/5-62-702306


Og her en av de røde delegatenes tøvete omtale av saken:
«Det ble på møtet forslått navn, og alle navnene ble tatt hensyn til. Det lå aldri på bordet at man skulle binde delegater, som betyr at når KrF Haugesund gikk inn til ekstraordinært fylkesårsmøte var det ingen hemmelighet at det var delegater som støttet Hareides veivalg som kom».

https://www.aftenbladet.no/meninger/debatt/i/wE2Ked/Hareide-kan-regne-med-KrF-Haugesund


Hun skriver som om vi befinner oss i en ettpartistat, der ingen får mulighet til å stemme på en annen enn «den store leder», men vi avholder da valg, må vite!
Redigert 29.10.2018 kl 15:26 Du må logge inn for å svare
børst
29.10.2018 kl 16:21 1092

Jeg har gjort litt research og ser at kun tre av KrFs 8 stortingsrepresentanter støtter Hareide (Hareide, Storehaug og Bekkevold). En plan B for å redde landet fra sosialistene om de borgerlige skulle tape 2. november, er om de fem borgerlige bryter ut av partiet og erklærer seg som uavhengige. Så kan de tre rødegardistene slutte seg til mindretallet i Stortinget. Da vil de borgerlige ha 85 mandater og flertall mot 84 mandater tilhørende sosialistisk blokk.
Redigert 29.10.2018 kl 16:22 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.10.2018 kl 17:19 1077

La oss håpe de 5 som er utsatt for dette sviket, gjør som du sier, børst! Måtte Hareide og den sjuende far KMB lide et nederlag som etterlater dem totalt æreløse. Vi er lut lei klagetrynet til Hareide og han som dukker opp hver gang nye intriger er satt ut, den sjuende far, så få de vekk for alltid hadde vært deilig. For en seier fra blå fraksjon om de rett og slett melder seg ut av faenskapen. De vil få mange velgere i 2021 for utvist mot og rak rygg! ;-)
børst
29.10.2018 kl 17:29 1073

TV2.no har en artikkel i dag om hvor grovt overrepresentert de røde er i forhold til både medlemstall og antall velgere.
https://www.tv2.no/nyheter/10177627/

Dette veivalget for KrF kan bli like avgjørende for Norge som slaget ved Hafrsfjord !
Redigert 29.10.2018 kl 17:30 Du må logge inn for å svare
convert
29.10.2018 kl 17:39 1067

Hareide har egenhendig ødelagt KrF. Saken vil sprenge partiet. Dette vet Hareide. Likevel presser han KrF til å velge mellom høyre og venstre. Det hadde ikke vært nødvendig, kfr det "tredje alternativ" som får stadig flere tilhengere. KrF har faktisk fått gjennomslag for mange saker etter valget i 2017. Hareide som er ansvarlig også for markedsføringen av partiet, har feilet fullstendig.

Gjennom å ødelegge KrF har Hareide svekket de kreftene som vil forsvare frihet og demokrati i dette landet. Han er en sviker, og begynner å nærme seg nivå et de store forræderne; Brundtland, Bondevik, J. Stoltenberg og judas Støre.
Slettet bruker
29.10.2018 kl 18:07 1057

Pr nå er de blå kun 2 delegater unna flertall.

Av delegatene som er kartlagt har de blå 93. Det kreves 95 for å få flertall.
Etter at 1 delegat har kunngjort at hun vil stemme blankt, er flertallskravet gått ned fra 96 til 95.

Men det gjenstår å se hvor mange kristne som følger Hareides oppfordring om å lyve.
Hareide vil som kjent ha hemmelig valg og håper at dette kan få flere til å gå fra blått til rødt.

Partilederens oppfordring til løgn og svik føyer seg bare inn i rekken av alt det ukristelige Hareide-fløyen har servert folket de siste ukene.
Slettet bruker
29.10.2018 kl 18:17 1047

Vi får snart svar på dette. Forrige gang de laget drama var på langfredag. Da tok de livet av Jesus. Klarer Hareide venstresvingen vil sosialismens røde farge blir et symbol på da de tok livet av KrF. Tapet blir neppe stort. KrF gjenoppstår neppe fra de døde. Dem om det.
Redigert 29.10.2018 kl 18:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.10.2018 kl 18:20 1045

Det kan nok være KMB som er Hareides rette far i denne sonderingen. Da vil han nok gå til seier og få noen gode råd om hvordan klare å lede KRF videre på veien. Siden de bare holdt seg så vidt opp med å støtte de borgerlige kan det ikke gå så mye verre med å støtte sosialistene. Siden det er eller burde være velgerne som styrer KRF. Meningen må være at den rår og KRF kan ikke bestå som støtteparti for FRP når de ikke kan i regjering med dem. Det virker ulogisk å være forlovet når man ikke kan inngå giftermål.
convert
29.10.2018 kl 18:36 1039

Det som er ille for partiet, er at uansett om det ender med noen mandater i den ene eller den andre retning, så vil partiet være ødelagt for alltid. Kristenfolk er dannede mennesker på overflate, og alt snakket om at "vi skal stå sammen etterpå, uansett hva resultatet blir", er selvsagt bare svada. Folk som kjenner KrF vet at motsetningene er voldsomme, og at dette vil rive partiet i småbiter etter 2. november. Det er bare (som en eller annen skrev her) å finne frem popcorn og cola.
Slettet bruker
29.10.2018 kl 18:51 1029

Jeg prøver å ikke irritere meg over dette, selv om det er utrolig vanskelig.

Jeg stoler på at KrF også må bøye seg for universets lover i den 5. dimensjon:

«The more they try to hold onto power the more poisonous it will be.»


✝️


Blåveisen
29.10.2018 kl 20:14 1010

Dette lukter det Bondevik av,for også han er like frekk og slu som det læregutten Hareide nå utviser.
Hvor mye krever presten til sitt fredssenter,tro?
Hvilke resultater kan han vise til ut over å kreve over en million i året i lønn?
Slettet bruker
29.10.2018 kl 20:17 1005

Her er et eksempel på hvordan Hareide serverer flere løgner i en og samme uttalelse.

Dette sier Hareide til DN i dag:

– Jeg ser nå et parti som har fått mange innmeldinger og målingene ser noe bedre ut enn det siste året. Jeg tror dette skyldes engasjementet rundt den åpne og demokratiske prosessen. Jeg tror mange mener KrF hører til i sentrum og støtter mitt råd, sier Hareide.


1) "målingene ser noe bedre ut enn det siste året"
Dette er USANT: Snittet på målingen i oktober ligger på akkurat samme nivå som resten av året.

2)"Jeg tror dette skyldes engasjementet rundt den åpne og demokratiske prosessen"
Dette er USANT: langt inn i KrF reagerer mange negativt på prosessen og mener den er udemokratisk. Velgerne føler seg overkjørt.

3) "Jeg tror mange mener KrF hører til i sentrum"
Dette er USANT: Hareide vil ha et samarbeide på venstresiden med AP og SV på vippen så det blir usant å fremstille dette som "sentrum".

4) "Jeg tror mange (...) støtter mitt råd"
Dette er USANT: Et flertall i stortingsgruppen, partiledelsen, ungdomspartiet og blant velgere er i mot hans råd.

Og slik holder han på. Hele hans argumentasjonsrekke bygger på flere løgner. Er det rart KrF blir splittet....!

Slettet bruker
29.10.2018 kl 21:42 987

Nå er det bekreftet: Rogaland KrF lar seg ikke presse - de holder fast ved blå side

Etter telefonmøte som følge av krav om flere røde delegater, holder Rogaland KrF fast på delegatsammensetningen som ble valgt under fylkesårsmøtet. Det skulle bare mangle!

Redigert 29.10.2018 kl 21:43 Du må logge inn for å svare
balder72
29.10.2018 kl 21:51 980

Selv Jesus sa i skriften at et hus som er i krig med seg selv vil ikke kunne bestå. Det vil gå til grunne. Det er det som skjer med Krf nå. Enten det går den ene eller andre veien er partiet ferdig på lengre sikt.