Nano - Kursen 5 dobles i 2018. Minst!

Merlin
NANO 29.12.2017 kl 11:23 39092

Nano - er i gang med Paradigme og Archer 1.

Godkjenning av Paradigmeoppsettet er kun en formalitet.

Archer-1, kombinasjonsstudien av Betalutin og Rituximab er som kjent gått direkte til fase 2.

LOA for Betalutin er nær 100%. Iflg. Luigi Costa er Betalutin allerede et produkt som vil nå markedet.

Nano vil etter min forståelse oppnå betinget markedsadgang meget raskt, antagelig allerede før sommeren.

Ikke minst "seamless design" gjør at allerede avleste data brukes i det videre og gjør at Nano slipper å begynne på nytt hver gang i hver fase. Det gjør også at antall pasienter kan reduseres, i og med at man kan inkludere tidligere forsøk. Større designfleksibilitet gjør at endringer og modifikasjoner kan foretas underveis om nødvendig. Det lar seg gjøre å konkludere raskere og rimeligere.

Betinget markedsadgang gjør at brukerne betaler for forsøkene. De får behandling mye tidligere, investorene behøver ikke finansiere så mye, da studiene betales av brukerne. Denne nye måten å få godkjennelse på er ikke reflektert i kursene i Biotechselskapene. Men det kommer de til å bli etter hvert!

Betalutin viser enestående gode egenskaper. Nano sitter på meget verdifulle patenter for radionuclider målstyrt til CD-37.

Luigi Costa har tidligere vist til stor interesse fra Big Pharma. Man må regne med at spesielt Roche, verdens største med.selskap, som eier av Rituximab, der patentet er gått ut, vil være spesielt interessert i å få Betalutin inn i sin portefølje. Betalutin vil passe som hånd i hanske for Roche, markedsmessig, organisatorisk, og også i forhold til at Nano benytter Rituximab i combobehandling med Betalutin. Roche har ikke noe i nærheten av en erstatter for Rituximab, men Betalutin vil kunne bli det! Betalutin kan bli en mange ganger blockbuster!

Men Nano har ventet med å inngå forhandlinger til Nano får frem det fulle verdipotensialet i Nano.

Det tidspunktet nærmer seg med stormskritt!

Vi må derfor regne med at Nano kanskje allerede er i partner/oppkjøpsforhandlinger med Big Pharma. Et bud kan komme om ikke lenge.

2018 blir dermed et svært spennende år for oss Nano aksjonærer. Lykke til og Godt nytt År!
Nyheter om en såkalt "hovedkonkurrent" til Betalutin, Idelalisib kan være til beroligelse og viser at idelalisib har så store bivirkninger at salget ikke økes. Det viser at Betalutin har meget store fordeler!

The analysis broadly indicates that idelalisib has faced serious side effects because of which the sales are not expected to grow significantly till 2021.

https://www.businesswire.com/news/home/20170106005598/en/Oncology-Drug-Report-Zydelig---Idelalisib--

I lys av de siste biotechoppkjøpene er det tydelig å merke en ganske annen tendens enn tidligere:

Biotech start-ups selges tidligere i prosessen.

Dette skyldes antagelig at man i motsetning til tidligere, nå vet mye mer om hvordan virkningsmekanismene innen kreftutvikling fungerer.

Som Jonas Einarsson var inne på i en av de siste podcatsene: Det er ikke i samme grad prøving og feiling som før, selskapene forstår i større grad hva de skal gjøre. Måloppfyllelsen blir sikrere.

Det bidrar nok, sammen med økt konkurranse om å få kjøpt de beste start-up prosjektene, til at Big Pharma er raskere på banen enn tidligere, og i mindre grad venter til det foreligger noen "fase III" data. Også FDAs/EMAs raskere prosess bidrar i samme retning.

Jeg ser derfor ikke bort fra overraskende tidlige bud på Nano. For Roche må Nano være så godt at de rett og slett ikke kan la Nano slippe unna.

Også den økonomiske tyngde i de store pharmaselskapene er god. De satser i større og større grad på oppkjøp, fremfor å utvikle egne produkter. Det betyr også at de må være langt fremme, både i tid og i tilbud, skal de ha håp om å danke ut konkurrentene.

Den nye approachen til Big Pharma vil aksjonærene i et start-up selskap som Nano få stor glede av.

Redigert 21.01.2021 kl 03:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.04.2018 kl 12:34 7444

Denne tråden kan bli et monument over de verste feilvurderingene rundt NANO.
Nå er vi omtrent over påske 2018 og kursen har - som jeg har advart om siden 120-tallet - falt videre til 49-tallet. Mens Merlin ved årsskiftet altså forventet 5-gangen - minst - før året var omme. Dvs. ca. 10-gangen nå - minst - siden aksjen var nærmere 100 kroner da startinnlegget hans ble skrevet.

Vi må bare holde denne tråden oppe og følge med gjennom året - og for Merlins del får vi bare håpe at det ikke blir 500% bom i 2018 som det ble i 2017.
For vi vil vel alle at NANO i 2020-21 til slutt skal ta av, med oss (som da omsider er blitt aksjonærer igjen) gaulende og jublende på ryggen!? :-)
Redigert 02.04.2018 kl 12:39 Du må logge inn for å svare
diffish
02.04.2018 kl 12:44 7434

Men i alle dager da, nå må du slutte å ta opp denne gamle tråden. Merlin er/var en hausser som kom med ubegrunnede påstander. Det liker man like dårlig som de som kommer med løgner andre veien.

At kursen skulle gå 5-gangeren i 2018 forutsatte at flere ting var på plass, og at blant annet seamless design førte til færre pasienter. Vi har visst lenge at dette ikke er tilfellet.

Ja, det sier seg selv at innlegget til Merlin ikke har levert. Men nå har du "bumpet" den opp til topp 5 ganger på 5 uker. Det er 4 ganger for mye.
Slettet bruker
02.04.2018 kl 13:08 7425

diffish,
hvorfor må vi slutte å ta opp denne tråden?! Dette er jo det beste lærestykket vi har på forumet mht. hvordan man ikke skal vurdere en aksje og herunder heller ikke latterliggjøre dem som hadde en annen og mer kvalifisert vurdering. Det ser jo så pinlig ut i ettertid.
Vi ser heldigvis at mange nicks som stod for de mest meningsløse kursmålene og den verste mobbingen nå er borte, men likevel bør man kunne trekke denne tråden fram igjen til allmenn læring slik at vi får bedre og mer konstruktive vurderinger i tiden som kommer. For du mener vel ikke at forumet er tjent med at man fortsetter praksisen med at noen hausser en aksje hinsides enhver børsfaglig fornuft, og så prøver støttespillerne deretter å få utestengt dem som saklig advarer om galskapen?

diffish
02.04.2018 kl 18:11 7357

Korsar. Les det jeg skriver i 2. og 3. setning i første avsnitt. Jeg mener at man skal komme med fornuftige argumenter begrunnet med fakta, uansett om man har troa på om aksjen skal opp eller ned. Skal nye Hegnar ha noe for seg er det nødvendig at folk er tydelige på hva som er fakta (og kommer med referanser til hvor de har fått informasjonen sin) og hva som er ren synsing.

Dine 5 innlegg oppsummeres som "Aksjekursen stuper, se hvor feil Merlin tok", og da mener jeg at man begynner å nærme seg mobbing. Men det er kanskje bare min mening.

Når det skal sies er jeg helt enig med en av dine tråder hvor du kommenterer at brukeren Jimmi på gamleforumet blander mellom kliniske og preklimiske Humalutin-data, uten at noen reagerer. Skulle gjerne kommentert på det selv, men det er ikke lenger mulig å registrere seg på gamleforumet.
Slettet bruker
02.04.2018 kl 18:55 7345

diffish har du fått med deg hvordan Korsar, AS, Hammers, Maynard og jeg ble behandlet i fjor fordi vi påpekte faremomentene ved NANO investeringen?? Se litt på gamle tråder før du beskylder Korsar å drive med mobbing
diffish
02.04.2018 kl 19:40 7311

Jeg mener man skal holde seg for god for å drive med mobbing uansett hvilken side man er på. Når det gjelder gamle Hegnar har jeg ikke fulgt for mye med på de hundrevis av tråder som er laget om NANO,

Konseptet med at må be om tilgang for å kommentere flere av dine og AS sine innlegg er heller ikke særlig positivt for en god diskusjon.

Det største problemet med nye Hegnar er kanskje heller at admin ikke gjør noe for å skape struktur på forumet. Alt for mange får holde på å slenge ut kommentarer uten at det får konsekvenser. Det være seg kommentarer om andre brukere, alvorlige påstander om ledelsen i selskaper, samt innlegg som baserer seg på rykter eller luft. At folk skriver på en måte som antyder at de godter seg over andres elendighet iforhold til om de sitter i en aksje når den går opp eller ned synes jeg også er barnslig. Men slik er det vel når mennesker får opptre anonymt på nett.
Slettet bruker
02.04.2018 kl 20:24 7295

Jeg vil understreke at jeg holder mine tråder åpne for alle. Det er gledelig når folk prøver å bruke dette til en reell meningsbrytning om en aksje, slik jeg syns diffish som en av få gjør med sine innlegg nå. Kred for det.
Men jeg har dessverre fått betalt for "åpen linje" her på nyeforumet ved at en del rene nettroll har gått løs på mine analyser uten verken vett, kunnskap eller forstand, bare med krav om at jeg skal være med på den vettløse haussingen av NANO eller bli mobbet ut. Jeg driver imidlertid for og mot vurderinger av alle aksjer, og lar meg selvsagt ikke presse til slikt av folk som har tatt så ufattelig feil om NANO at de heller burde krype i dekning snart. Men som vi ser, noen kommer tilbake med friskt mot og nytt nick - og like hjelpeløs forståelse av aksjen :-)

NANO kan bli interessant som longobjekt om 2-3 år. Så de gamle NANO-hausserne/mobberne bør ha god tid til å gå på børskurs i mellomtiden.

Nå har admin ryddet opp i litt, så får vi se om dette går seg bedre til etter hvert :-)
Redigert 02.04.2018 kl 20:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.04.2018 kl 09:49 7205

directorx,
nei, det forstår jeg ikke, for admin har sagt at man ikke skal kunne operere med 2 nick på det nye forumet.
Det er jo derfor mange av de verste på NANO-trådene ikke har kommet over på det nye forumet, for der hindres man i å kjøre multinick-baserte hetsekampanjer mot vantro.
Slettet bruker
10.04.2018 kl 09:21 7016

"Lærekurve" er et pussig fenomen: Etter måneder med fall og "de fundamentale" trygt i skjul, kom 2 dager med oppgang, og vipps fikk vi faktisk raskt denne tråden på gamleforumet, som er i samme sjanger som herværende:
http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2430067


Slettet bruker
10.09.2018 kl 09:33 4685

:)
Lotepus
10.09.2018 kl 09:41 4658

sitat fra Merlin desember 2017

Nano vil etter min forståelse oppnå betinget markedsadgang meget raskt, antagelig allerede før sommeren.

hkirk
10.09.2018 kl 10:47 4588

NanoVekter/Lotepus.
Kan ikke dere slutte med denne dritten nå? Løfting og kommentering av denne typen gamle tråder er bare ren ødeleggelseslyst og mobbing. Null informasjosverdi, bare rett og slett spam.
Skal dere på død og liv skrive, kom med noe av verdi. Vi andre er også i stand til å tenke selv, og vi trenger ikke denne typen av vemmeligheter.
Lotepus
10.09.2018 kl 16:05 4448

Er vel bedre du kjefter på Merlin som lager slike fantasi tråder ?
Slettet bruker
10.09.2018 kl 16:15 4427

Støtter Lotepus mht hvor kritikken bør rettes: Merlin starter en tråd med en overskrift som roper ut: "Kursen 5 dobles i 2018. Minst!"
Når mer edru mennesker finner det nødvendig å kommentere denne galskapen (nå har han jo tatt helt av, nå skal NANO i "4000 - minst") så er det altså "baissing" og "mobbing". Den eneste personrettede mobbing som foregår her er NANO-hausserne som angriper blindt alle som ikke hausser med dem.

PS: Minner om at kursen nå: 52,60, i fallende trend. Altså et stykke til 4000+ ennå.....
Men vi skal altså trues til å ta denne Merlin alvorlig, eller bli meldt til admin igjen? Her råder fagkunnskapen, ja.....

PS2: Det endte på 53,20. Teknisk sett er dette et "ingenmannsland", midt mellom støtte på 49-50 og motstand på 69-70. Man må derfor anta at aksjen i morgen vil søke mot det ene eller andre "faste" punkt her, det er åpenbart litt for "dynamiske" tider (preget av uro om hva som faktisk skjer i selskapet, underinformering igjen...) til at aksjen vil ligge rolig i ufundert landskap nå. Aksjen er altså i ferd med å teste 50, min nedre støtte for høsten 2018. Det er ikke helt beroligende for dem som sitter tungt inne nå. Men min analyse er fremdeles at den bør klare å holde seg over 50. Hvis ikke må vi fram med helt andre forutsetninger (kvalifisert mistanke om framdriftssvikt) for å estimere kurs videre. Da selger jeg i hvert fall ikke PHO for å sette spellepenga i NANO.
Redigert 10.09.2018 kl 16:48 Du må logge inn for å svare
Panis
10.09.2018 kl 17:42 4326

Bare lurer på hvorfor vi skal ta day-traderen Korsar mer alvorlig enn Merlin?
Skal vi se hva du tippet kursen ville stå i året 2017 (altså i fjor, ikke lenge siden kun 9 mnd)...
——————————-

NANO: Storeslem ikke før neste år?" Korsar NANO 30.12.2016 kl 15:57 4765
Dette er en arkivert tråd!
Hehe, jeg fikk alltid nabogutten til å grine når jeg på første nyttårsdag fortalte ham at han "dessverre ikke hadde fått julegaver i år".
Nå på lille nyttårsaften må vi snu på dette: Vi får (trolig) ikke storeslem før neste år. Vart du skræmt no? Hehe.

Skal vi dermed tippe hvordan aksjen vil gå neste år? Jeg drar en nyttårsfrekkas:

a) Påske: 145 (nye meldinger)
b) 1.juli: 139 (Pareto skaper ferieuro)
c) 1. okt.: 188 (etter shortskvis)
d) 31.12.17: 298 (melding om forventet konkret kommersialisering)

Ta kopi og drit meg ut om ett års tid! :-)
——————————————————-
Bare så alle kan se hva du tippet for 2017... Siden du er så opptatt av Merlin så tippet han 400,- til jul 2017 og du lå på 298,- ikke langt under. Dere tok feil begge to, men jeg stoler mer på Merlin enn deg.