Gull sølv når slår alle bull analyser til?


Alle land lever I uvisshetutrygghet pga bla en skakk kjørt økonomi vi vet at når usa er forkjølet`nyser Europa ,penger økonomiske tilstander kan bli en trelldom for folket.USA har i dag en gjeld på 250000 milliarder kr et svimlende beløp analytiker i Usa spør seg hvor lenge dette vil holde tett.Revolusjoner har rystet nasjoner. Usa å sosiale ulikheter er et problem å ingen vet helt hva utgangen på dette blir.
Nasjonens frykt og usikkerhet har drevet dem til bruke en mengde av sine undersåtters penger og energi i krigsrustninger.

Hvorfor så store underskudd? Krig er stikkordet ,usa har påført seg selv en gjeld jeg tidligere har beskrevet over ,Opprustningen er som en parasitt som suger til seg det som kunne ha blitt brukt til langt bedre formål.
Hvor lenge inflasjon holdes stabilt i sjakk vet vel ingen men stemmene` kritikken fortsetter trompeten å gi klare signaler om hvor vi befinner oss.
Så lenge kjøpekrafta er såpass stor så antar jeg at titanic`holder hode over vannet en stund til men verdens økonomien tåler ikke meget med bølger i denne tiden.Gjeldsbyrden til Usa å andre land har neppe vært høyere.Gull sølv vil på et tidspunkt mulignes ta en Bitcoin reprise eller noe i nærheten.


Hyperinflasjon
Europa klarte ikke å betale krigsgjelden etter 1 verdenskrig jobber var det lite av .Tyskland trodde trykking av penger var løsningen på krigsbuddjette Reichbank fortsatte å trøkke penger til 1923 tilslutt kollapset kjøpekraften 1 brød kostet 201000 000 000. Tidligere kneippbrød pris 1918 var ca 0,63 mark.det ble vel sagt at de brukte penger til opptennings papir.
Redigert 28.11.2021 kl 22:51 Du må logge inn for å svare

Nei til dyrere kneippbrød :)

7 ganger renteheving us for å dempe inflasjonen.seste døgnaren ser gull sølv til å bryte hvor den stopper denne gangen vites ikke . Tidligere topper finnes i chartet 200 ma sølv 24 .4 cerca
200 ma kan være sei få se nå. Sølv enorm etterspørsel 2022
Redigert 11.02.2022 kl 22:22 Du må logge inn for å svare

Gull brutt 200 ma for dager siden. Sølv brudd 200 ma cerca 24.5
Nå 23.93
Interessant .