"Idiotforklaring" av markedet!

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
10.01.2022 kl 20:55
polion
PNOR 29.11.2021 kl 15:51 46669

Lite nyheter av interesse på hovedtråden, som for øvrig eies av FKL. Kursen kommenteres, spekulasjoner rundt OPEC+ og Covid, diverse utsettelser, og så kommer den gjentagende gamle leksa om hvor fantastisk selskapet er; med analytikernes kursmål, det fundamentale, tjener gode penger, økning av cash, nedbetaling av gjeld, flere liftinger i Q4, osv. Og over en 2-3 måneders periode så informerte flere ivrige forumdebattanter oss om hvor viktig psykologisk negativ effekt den knøttlille repemien hadde på kursen. Men bla. FKL skulle ha seg frabedt at han hadde fremlagt dette som en hovedgrunn, uten at han dog ville oppgi hvilken annen grunn han hadde vektlagt mer i mange av sine tidligere innlegg.

Som vi alle vet, er markedet interessert i kun en ting, nemlig kjøpe billigst mulig og få god inngang i en kraftig underpriset aksje. Tar vi utgangspunkt i alt det superpositive som forumet skriver om selskapet, så blir alt dette intet mindre enn en ren idiotforklaring av nevnte marked. Et marked som tydeligvis ikke har peiling, det er ikke i nærheten av å se det som eks.vis FKL, thief, undertegnede, m/fl. har sett over aldri så lang tid.

For ellers å referere FKL: "..... på dagens omsetningsnivå så plages vi med salg. Vi har god kontroll på topp 20 og jeg har kontakt med flere store". Jeg regner med at disse nevnte kjenner selskapet meget godt (i motsetning til det øvrige "inkompetente" marked). Men hvorfor i all verden kjøper ikke disse seg ytterligere opp på dette aldeles "latterlige" kursnivået, der pengene mer eller mindre kan plukkes rett fra gata? Litt kjøpepress vil selvsagt heve kursen noe, men topp 20 kunne i det minste kjøpt seg opp inntil kursen lå på eks.vis NOK 1,60. Hvilke betenkeligheter er det egentlig topp 20 har?

Konklusjon: Interessen for PNOR er NULL KOMMA ZERO, og i dag har PNOR blitt omsatt rundt emikurs, mens oljepris og andre oljerelaterte aksjer har gått som en kule. Så for tiden (og over tid) er og blir aksjekursen pillråtten, samtidig som forumet bruker store kalorier på å idiotforklare et inkompetent marked.
Redigert 10.01.2022 kl 20:55 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
10.01.2022 kl 16:17 1371

Var det alt du hadde å komme med? Det jeg skrev om koronaen var 100 % riktig. Om du mener noe annet får det være. Dette var tynne saker for å si det som det var.

Det var vel umulig å ikke vite hvem du fintet om på PEN- tråden, men jeg overså den med vilje. Nå må du bare slutte med å forfølge meg. Hvis du virkelig krever at jeg skal være enig med deg i alt du skriver sånn at du ikke skal blir fornærmet bør du vel ikke være på diskusjonsfora. Du har gått med piggene ute helt fra FKL kastet deg ut fra tråden sin og jeg har blitt et av ofrene for frustrasjonen din. Merkelig at du ikke skjønner det. Kom deg videre må.

I rest my case.


raggaren
10.01.2022 kl 16:01 1405

Skriver her da jeg av prinsipp ikke skriver på lukkede forum. Det er jo rene komiklubben i drittkasting på Pnor forum for tiden, det ene forumet mot det andre krangler om å slenge dritt mot hverandre. La oss heve oss over fjortis stadiet og diskuter litt saklig i stedet. For øvrig får man den beste info om Pnor på selskapets hjemmeside for de som er seriøst interessert i aksjen. Ha en fin dag:-)))
polion
10.01.2022 kl 15:34 1461

Ho, ho, dette var vanskelig gitt. "Forstår ingenting, aner ikke hva jeg sikter til, vet egentlig ikke hva jeg snakker om"? Teflonhukommelse, eller? For min del, bare litt faktaoppsummering og poengtering av hvilke foruminnslag jeg ikke finner meg i. Man slipper ikke unna med arrogante sleivspark, spesielt ikke når man bare fortsetter i samme duren. Tydeligvis null husk, så jeg klipper derfor inn opprinnelig innlegg, samt litt av det etterfølgende tøvet:

**** Ref polion 5/1-00:57 (opprinnelsen, etter tujas innlegg): Litt vel mye korona-pessimisme på nabotråden. Dette er hva som sies om den norske vaksinen som nå delvis er på gang:
– En potensiell fordel er at vaksinene kan gi en ytterligere og lengre beskyttelse mot koronaviruset og eventuelt nye virusvarianter. Dette er en viktig studie som vil gi oss nyttig informasjon om hvordan vi danner immunresponser i form av antistoffer eller T-celler etter vaksinering med de to vaksinene og hvor effektive disse antistoffene og T-cellene er mot COVID-19-viruset og nye varianter av viruset, sier Torhaug.
Vaksinen inneholder DNA som på liknende måte som mRNA-vaksinene har oppskriften på deler av koronaviruset som skal gjøre at immunforsvaret produserer antistoffer og T-celler.
I tillegg skal vaksinen være enklere/billigere å produsere/distribuere/lagre. Noen har allerede fått første sprøytestikk av nevnte. Snart har Norge en like ledende posisjon hva gjelder covid-vaksine som det Trondheims-firmaet NOD har når det gjelder bluetooth-dibbedutter. Absolutt ingen grunn til unødig bekymring.

**** Ref FF 5/1-10:02: 'Det var vel jeg som begynte å skrive om korona. Det var ikke koronapessimisme, men koronaoptimisme hvis man ikke leser som Fanden leser bibelen. Les det jeg skrev 21:02 en gang til og du vil se. Noen utdrag:
« Nå tror jeg vi kan fastslå en gang for alle at omikron ikke er like farlig som Delta». Da er vi antakelig i den situasjonen jeg håpet. En mer smittsom mutant som utrydder Delta samtidig som den er mye mildere mot ofrene sine. Hvis dette fortsetter uten at det kommer enda flere like eller mer smittsomme varianter tror jeg det går mot en slutt nå.«
Er virkelig dette pessimisme synes du?
Hvis man må dikte opp ting for å bevise at denne tråden her har sin berettigelse så står det dårlig til.

**** Ref FF 5/1-16:57: Mener du virkelig at man ikke skal skrive fakta? Blir vel litt feil og drive sensur og kun skrive positivt? Dette er jo ikke engang PNOR spesifikt i det hele tatt. Her skal man tydeligvis passe seg for å skrive noe som kan oppfattes negativt. Bare det å komme på tanken at dette er noe som spesifikt gjelder PNOR. Uansett, fasiten viser 6,55% oppgang i dag så det kan jo ikke hatt veldig negativ betydning.

KONKLUSJON: Tullete, grunnløst og usammenhengende reaksjonsvås som står til fullstendig stryk. Dog nokså uinteressant for resten av forumet, hvem gidder vel? For øvrig, så er det ikke tvil om at noen hadde tjent grovt på å lagt saken død for lengst. Ellers så trenger jeg ikke anstrenge meg for å sette noen i dårlig lys hvis vedkommende gjør denne jobben på egenhånd.

EDIT: "Sverte deg på en PEN-tråd"? Fatter ikke hvor du tar det fra, er det forumsympati du er på jakt etter når du kommer med sånne tåpelige spark? Jeg svarte enkelt og greit 512tr (uten engang å nevnte ditt nick) med følgende 100% relevante (i motsetning til ....) kommentar: "Ser du skriver lillebror i gåseøyne + smilefjes, men allikevel så er det noen som har behov for å "korrrigere" deg. Sannelig ikke lett å være debattant nu til dags, eller"? Hvis noen her følte seg truffet, så var det meg absolutt revnende likegyldig.
Redigert 10.01.2022 kl 15:35 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
09.01.2022 kl 23:50 1782

Burde vel ikke svare deg i det hele tatt, men siden du også prøvde å sverte meg og få andre med deg på en PEN -tråd (som ingen reagerte på) så får jeg bare få si: Jeg forstår ingenting av hvorfor du er så sint og bitter. Vet egentlig ikke hva du snakker om. Jeg gidder heller ikke å nøste i dette. Du får fortsette å forfølge meg å skrive dritt om meg. Aner ikke hva du sikter til. Dessuten gjelder det ikke egne regler for meg. Nå må du komme deg videre. Har ikke skrevet moe på denne tråden i helgen bortsett fra nå. Dette er den dårligste PNOR tråden ever. Gratulerer!
Redigert 10.01.2022 kl 10:00 Du må logge inn for å svare
oivindl
09.01.2022 kl 23:48 1791

"Noen av skribentene kan faktisk bare ikke kan tillate seg å opptre som useriøse hottentotter."

Men du kan åpenbart det.
Så da regner jeg med din kommentar kan klassifiseres som "useriøst vissvass fra en eller annen leamikk her på forumet".
polion
09.01.2022 kl 23:36 1813

oivindl skrev Innlegget er slettet
Ser du har nærmere 100 innlegg på egen tråd som heter CORONA, tror du skal holde deg til den.

Og på generelt grunnlag: Gidder vanligvis ikke bry meg veldig hvis det kommer noe useriøst vissvass fra en eller annen leamikk her på forumet. Men når det gjelder fluefiskeren, så forventer jeg at eventuell feedback er relevant og på seriøst og gangbart nivå. Noen av skribentene kan faktisk bare ikke kan tillate seg å opptre som useriøse hottentotter.
polion
09.01.2022 kl 22:55 1873

FF ser du er bekymret for Adamek. Jeg er faktisk like så bekymret for deg. Etter mitt temmelig uskyldige korona-innlegg 5/1 (00:53), serverte du noen så aldeles tullete og grunnløse angrep. Ikke ofte jeg ser noen som klarer å kjøre sådanne skivebommer. Det som gjorde dette ekstra slitsomt, var et det kom fra en kapasitet som nærmest bor på forumet, en som vanligvis både klarer å nyansere, samt klarer å dra essensen ut av det som skrives. Nei, noe dårligere er det sjelden man ser. Jeg kunne dengang tatt igjen så hatten passa, men valgte dog den meget forsiktige; "om noen hadde stått opp på feil fot?". Og bare for å vise din febrilskhet/mangel på stil/selvinnsikt, toppet du også med bla. denne useriøsiteten: "Du må ha god tid siden du skriver så mye om en bagatell". "God tid"? Denne konstateringen kommer vitterlig fra han som daglig har tid til 25-30 innlegg. "Bagatell"? Det var vel nettopp det det var, men det var derimot du som valgte å gjøre dette om til en kjempesak i form av et grandiost, uberettiget og skittkastende angrep. Og lar jeg sådan pissvass passere? Selvsagt ikke!

Du har nevnt korona i over hundre av dine innlegg, så jeg har en liten mistanke om at "takk for sist"/barnsligheten kanskje kan ligge i følgende historiske lille episode:
* Korona var også dengang et tema, og du kom med en feil påstand om DNA-virus. Selv de som ikke har lest seg opp på emnet, så at nevnte bare var tull. Den 11.11.2020 (kl. 12:26) korrigerte jeg deg meget forsiktig med følgende:
"Ingen stor sak, men jeg vet ikke om jeg kan si meg helt enig i den. Hvis vi konsentrerer oss om de virusene som forårsaker sykdom hos menneskeheten, så er nok de aller fleste av disse såkalte RNA-virus".

Råd: Les enda en gang gjennom mitt "bagatell"-messige (som du selv kaller det) innlegg (m/noe fun facts etter tuja's lille innlegg), så er mitt håp at du muligens kan øyne at dine prestasjoner var langt unna det admin vanligvis forventer av forumskribentene. Ser du videre på min oppsummering 5/1 (kl. 18:32 og 19:28), er det ingen tvil om hvem som ble den store Svarteper. Selvkritikk ligger definitivt ikke i alles natur, så derfor lurer jeg på hva som nå vil bli "konstruert" av kreative innspill. Husk nå på at du allerede har brukt opp disse variantene; "God tid", "Bagatell", "Oppe om natta", "Skrive fakta", "Drive sensur", "Nevne negativitet", "Dikte opp ting", "Som fanden leser bibelen".
Redigert 09.01.2022 kl 22:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.01.2022 kl 14:36 2073

Nå er det på'n igjen.
Det full fart igjen med intetsigende "diskusjoner" om antakelser, kanskjer og om og men, vedrørende selskapet Pnor.
Om å gjøre å disikere en avtale de hele tiden sier de ikke vet noe om. Men det gir "diskutørene" noe å våse om (og ha et tidsfordriv).

Men er det positivt for selskapet ?
Og for hvordan aksjekursen for selskapet vil gå, når man har fått skapt stor nok usikkerhet om hva "avtalen" angående Gambia inneholder?
Dette er taktikken de har brukt i flere år nå. Og de kjøper aksjer, sier de.

VI, sier de, og opptrer som om de eier hele selskapet og har mer å si enn for den promille aksjer de eier.
De prøver å klatre lengre enn den gren de sitter på. Og opptrer som de er storeiere.

Man får prise seg stort for den kloke som har latt være å svare på forespørsel om kostnader fra en av disse. Er sikker på at vedkommende har lest "søstertråden" ?

Man kan bare tenke seg for hvordan et slikt svar skulle "diskuteres", utdypes, dissekeres, vendes, med kanskje, og / eller, kanskje har de ---- , osv.??
Da kunne de ha hatt tema for "diskusjoner" i dagevis, for ikke å snakke om mnd. !

For oss som ønsker kursen opp til det nivå den skulle vært for lenge siden, kan "diskutørene" fort "diskutere" bort, og redusere sjansen kraftig for å få våre håp innfridd.
Det ser stygt ut mer den store "VI" tilstede.

Slettet bruker
07.01.2022 kl 20:01 2272

Helt riktig, solid 1. Kort tid etter Knut ble anklaget for korrupsjon, kom Økokrim ut med en orientering. Det ble påpekt at selskapet Petronor ikke var innblandet i noe av dette.
Når det gjelder hvem som ventet/venter på avklaring, og om hva, bør du vel orientere deg om det i "søstertråden". Fra ca. 20/12 !! (sist i går om det ikke elegant er slettet).

Den usikkerhet som ble skapt om selskapet Pnor, utløste et fall i kursen fra 1,10 kr, til 0,81 (var en snartur nedom 0,6). Fra 21. til den 27./12, klarte man å holde kursen nede på 0,8 kr., og under. (det er bare å lese kommentarene (diskusjonen? i "søstertråden" den tiden).
Noen som kjenner igjen "tror du virkelig at vi her (diskutørene) kan klare å senke kursen? Tror du virkelig at det vi skriver her påvirker kursen? ".
JA, jeg gjør !!

Da Det ble slutt på den evindelige gnålinga om hvor galt "Knut-saken" kunne påvirke selskapet, for ikke å snakke om hvor galt det var med selskapet Pnor (noe som har pågått i et par års tid), begynte jaggu aksjekursen å stige i Pnor.
Det er bare å gå inn på tråden og ta dag for dag, sammenlign krser på ksjen, og skriveriene.
Straks den uforståelige bombarderinga av selskapet Pnor, stillnet mer og mer, dess mer steg kursen. For ikke å snakke om da produksjonsoppdateringen kom.
Såkan nå hver enkelt tro, mene og prøve å bortforklare.
Faktum står: Før 15/12 var dagsomsetningen under 400000aksjer/dag. Det har den vært i de siste par åra, disse har fått regjere og diskufanimegtert !!

Siden årskiftet har dagsomsetningen i aksjen vært 2 - 3 mill. og mer. Og det er også under det som skulle være mer normalt. Et løft til minst 2,5 - 4-5 mill, ville være
å forvente. Får man nå inn spekulanter og dagtradere, bør man nå minst slik omsetning av aksjen.

Siden jeg har sagt det før, flere ganger, koster det ikke å gi fakta enda en gang :
PNOR tjener svært godt med grunker. De har utvidet prod., De har store resurser, og vil utvide prod. mye mer, sansynligvis innen kort, Og, deres resurser vil utvides betraktelig fremover.

Det vil forbause meg mye om ikke kursen er godt over 1,30 kr. innen kort. Og de som har solgt, eller andre som vil inn før det, bør se sin besøkelsetid.

thief mener 2-3 kr. er innen rekkevidde. Enig. Det kan komme fortere enn man aner, dersom ikke "diskutørene" setter en stopper for det.
solid1
06.01.2022 kl 23:54 2492


Har Økokrim kommet med noe nytt?
Registrerte tidligere at ingen selskap, heller ikke PNOR er involvert i saken.

Hvem venter på avklaring? Og om hva?
På forhånd takk for en oppgradering, og lykke til i PNOR.
Slettet bruker
06.01.2022 kl 21:37 2622

Kjære Flue. Ta deg tid til å lese dine egne innlegg. Kanskje du har grunn til å bli bekymret for ganske mye. Særlig når det gjelder det der med å male dag etter dag om det samme ! Kanskje det blir flere du blir "bekymret" for ? Det hadde vært vennetjeneste det, å hjelpe noen ut av "sporet" !

Forøvrig.
Ser en av Gullgutta på "søstertråden" som kaller denne tråden for "idiottråden". Men han er jo den riktige å gjøre det.
De blir sære og ømme når man påpeker det vrøvl de maler på dag ut og dag inn. Så vonbråten blir de at de lager et svare leven om at da skal man kastes ut av Forumet ??? Gullgutta har monopol på meninger og det som verre er !

Nåvel. Det er en som kaller seg Thief på denne søstertråden. Han har fattet verdien av selskapet, og at saken om Knut ikke har kobling til selskapet Pnor. Synd at han virker å være i mindretall. Men, alle monner drar.
Det er enda noen som venter på "avklaring" angående en kobling mellom Knut - saken og selskapet Pnor. De lurer til og med på når Økokrim skal komme med avklaring ? Dette er diskutørene.
Kanskje en sak for Flue å bekymre seg for ??
Fluefiskeren
06.01.2022 kl 14:53 2772

Nå begynner jeg å bli bekymret for deg. Maler dag etter dag på akkurat det samme, og går slett ikke av veien for å sende stikk til både den ene og andre.

Helt greit at det er en åpen tråd om PNOR i tillegg til den lukkete, men denne har gitt meg veldig lite. Det må sies. Slutter meg til de som mener det er nok nå. Avslutt og lag en ny i stedet for. En med blanke ark og som handler om selskapet og ikke nick.
raske
06.01.2022 kl 14:46 2799

Hei
Har ikke skrevet VI...
Tok ikke andres parti en han Psychodad som skrev
*Kan man ikke bare stenge denne tråden*
Er jo NESTEN bare drittslenging på denne tråden her...
Om skrivingen her inne betyr så mye for aksjekursen vet jeg ikke
JEG prøver bare å fange opp ting om PENOR....og da helst positive...

Så hvor du finner VI i mitt innlegg det vet ikke jeg...
Slettet bruker
06.01.2022 kl 12:58 2861

Hvorfor er dine meninger bedre enn andres, herr raske ? Du er vel ikke kommet i samme klasse som Fkl, flue, mfl., og kan bruke det store VI?
Irriterer det deg at noen ikke følger dine innspill med VI mener !

Uvilkårlig har jeg jo tittet på vår "søstertråd", og der er de begynt, og nærmer seg "før i tia".
Flue er en ekspert til å kommentere andre, og alltid med en eller annen negativ tilførelse til sutt. "Men man må huske at ---, det var nå --- som ---, osv. osv."
Men fakta skal fram, særlig gammel, om den er annenhånds, hentet fra media og artikler her eller der. Hvor mye "fakta" kan bevises fra annenhåndskildene ?
Kan det tenkes at slikt er skadelig for selskapets anseelse ?
raske
05.01.2022 kl 22:51 3030

Helt enige. Steng tråden. Minner meg om VG sine debattsider på sporten der Kranglingen mellom Liverpool og Manchester United supportere etter kamper og det slenges dritt over en lav sko. Nok er nok no. Irritere meg hver gang denne tråden får nye innlegg. Ja jeg kan self gi f i å lese osv. Steng den og start en seriøs tråd. PNOR er på veg opp og frem.
polion
05.01.2022 kl 22:12 3098

Får ikke håpe du sikter til meg. Oljepris og korona kan som kjent henge litt sammen. Etter tuia's koronainnlegg, hadde jeg et meget moderat og litt fun fact-opplysende innlegg i dag 00:53. Så får forumet se på de etterfølgende tilsvar og gjøre seg opp en mening om hvem som er kranglefanten (krangling/kverulering i nettroll-stil). En ting er i alle fall sikkert, ved fullstendig ubegrunnede/tullete angrep, så lar jeg vedkommende henge på gaffelen inntil han selv har innsett sin dumskap. Beklagelser sitter dog vanligvis så langt inne at det nesten må anses som et fremmedord.
Redigert 05.01.2022 kl 22:16 Du må logge inn for å svare
Psychodad
05.01.2022 kl 21:41 3151

Kan man ikke bare stenge denne tråden? Er jo bare krangling. Ingen diskusjon egentlig. Og, ja jeg kan unnlate å lese den.
polion
05.01.2022 kl 19:28 3299

* Nå var det vel du som begynte å lage et helv..... spetakkel av bagatellen, ikke jeg (selvinnsikt ligger ikke for alle).
* Oppe om natta (kl. 00:53): Du nevner selv begrepet "PNOR-relatert" - vet ikke hvor "relatert" denne kommentaren var, men svar skal du få. Noen går til sengs 22:00 og står opp 05:00. Innsovingsproblemer ligger til slekta, så i dette intervallet ligger ikke jeg (flexer litt).
* At du nå har sagt siste ord i saken, har du definitivt min fulle forståelse for. Å si noe mer om konklusjoner som baserer seg på fri fantasi (motpart er blitt tillagt feil holdninger/meninger/utsagn) vil aldri bli noen enkel øvelse. Det er faktisk helt håpløst.
Fluefiskeren
05.01.2022 kl 18:45 3369

Du må ha for god tid siden du skriver så mye om en bagatell.

Mhp. å være full så kan det slå tilbake på deg som sitter oppe om natta og skriver om koronapessimisme som ikke eksisterer på nabotråden. Siste fra meg om dette. Orker ikke å gå inn på punktene dine. Dette betyr nada for PNOR hvilket ble bevist i dag.
polion
05.01.2022 kl 18:32 3405

FF. unskyld meg, men er du full, eller gjør du deg bare til? Les gjennom mine/dine innlegg en gang til og prøv å dra ut essensen:

1) Opprinnelesen var at jeg tok utgngspunkt i tuia's innlegg (ny variant, 46 mutasjoner og mer smittsom) og mente at dette ikke hørtes direkte positivt ut, før jeg videre kom med litt fun fact om den nye norske vaksinevarianten.

2) Ref.: "Det var vel jeg som begynte å skrive om korona. Det var ikke koronapessimisme, men koronaoptimisme hvis man ikke leser som Fanden leser bibelen. Les det jeg skrev 21:02 en gang til og du vil se". Du snakker meg om å overvurdere egen rolle, må nesten spørre om hvilke rettigheter du har? Jeg gir vel balla i alle de mangfoldige innlegg som du opp gjennom tidene har hatt om korona. Det var definitivt tuja i et etterfølgende innlegg jeg skulte til. For øvrig måtte jeg i hina dagar korrigere deg for direkte feilinfo rundt RNA, du er følgelig langt fra feilfri.

3) Ref.: "Hvis man må dikte opp ting for å bevise at denne tråden her har sin berettigelse så står det dårlig til". Dette er bare en fullstendig forblåst konklusjon/tullereaksjon som jeg forventet du ville ta selvkritikk på.

4) Ref.: "Det var da heller ikke så negativt av Tuja å nevne den franske. Det var jo bare en faktaopplysning". Til dette kom jeg med følgende syrlige spørsmål/kommentar: "Og siden Tuja's innlegg var "faktaopplysning", så kan nevnte ikke være særlig negativt, eller"?

5) Ref.: "Mener du virkelig at man ikke skal skrive fakta? Blir vel litt feil og drive sensur og kun skrive positivt? Dette er jo ikke engang PNOR spesifikt i det hele tatt. Her skal man tydeligvis passe seg for å skrive noe som kan oppfattes negativt. Bare det å komme på tanken at dette er noe som spesifikt gjelder PNOR". Jeg klarer bare ikke å fatte hvor du tar alt dette rølpet fra, og på hvilket grunnlag du konkluderer (ut fra mine innlegg). Innlegget er 100% søppel og vås fra A til Å.

Fluefiskeren, dette var så dårlig at jeg har en stygg mistanke om at Adamek har rappa nicket ditt. Du har bare ikke vært i nærheten av å ta nyansene i det som er skrevet - du er garantert adskillig bedre enn det. PS. Ikke misforstå, du er ellers en meget solid bidragsyter både i PEN og PNOR, men etter ditt siste aldeles hinsides innlegg rant begeret fullstendig over.


Fluefiskeren
05.01.2022 kl 16:57 3535

Mener du virkelig at man ikke skal skrive fakta? Blir vel litt feil og drive sensur og kun skrive positivt? Dette er jo ikke engang PNOR spesifikt i det hele tatt. Her skal man tydeligvis passe seg for å skrive noe som kan oppfattes negativt. Bare det å komme på tanken at dette er noe som spesifikt gjelder PNOR. Uansett, fasiten viser 6,55% oppgang i dag så det kan jo ikke hatt veldig negativ betydning.
Redigert 05.01.2022 kl 16:58 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
05.01.2022 kl 16:52 3554

Eller «is i buken» som Therese Johaug sier.
Bsingh
05.01.2022 kl 16:47 3574

Alt du sier settes det spørsmål ved ja, men det andre kommer med er ofte faktaer ja. Bra du forstår åssen andre forholder seg til deg da. Da forstår du jo hvertfall noe da :) Forøvrig en bra dag for PNOR, og det var jo litt deilig å se.
polion
05.01.2022 kl 15:58 3668

Have you ever hard about "å ha litt is i magen"? Just asking.
Foreigner
05.01.2022 kl 15:43 3727

Always painful seeing shares you have sold going up😅😅

So far PNOR is up 20% from the price I sold. PEN is up 13% and BWE 5% from the price I bought. First round; PNOR!!😂
polion
05.01.2022 kl 15:41 3746

Ny variant, 46 mutasjoner og mer smittsom høres kanskje ikke direkte positivt ut, eller? Og siden Tuja's innlegg var "faktaopplysning", så kan nevnte ikke være særlig negativt, eller?

Jeg må nok her legge meg paddeflat og gjenta din ganske så passende og rettferdige reaksjon fra 10:02: "Hvis man må dikte opp ting for å bevise at denne tråden her har sin berettigelse så står det dårlig til".

PS. Husker for øvrig at vi to for en god stund siden hadde en ørliten disputt om selve RNA-vaksinen. Min beskjedenhet forbyr meg å nevne hvem som her måtte trekke sin påstand.


Slettet bruker
05.01.2022 kl 15:23 3805

Flue fortsetter i "Gammelt" spor : Neida, er bare fakta.1 Slik har de gravd/presentert gammel dritt i minst to år. (Kvittert med: neida, det bare fakta. osv. osv, enda det oftest har vært annenhånds - opplysninger).

Nåvel:
Godt hjulpet av oppdatering om prod, og minimal med negativitet om ditt og datt, og selskapet, kom kursen som en kule.
Det nevnes roboter som omsetter. Roboter har kun en hensikt : Å utnytte stemninger i markedet. Noen trodde de kunne presse kursen ut fra tegn om at det skulle diskuteres, og bruke negative argumenter. Corona , bl. a. Der ble de tatt på senga med en positiv meld. fra selskapet.

Neste legg opp er i anmars. Selskapet koster inn penger nå, og aktiva gror. Mer i vente.
Bsingh
05.01.2022 kl 15:17 3845

I think so too (People who bought recently, can make an absolute killing). It feels a bit unfair to be waiting for so long and also going in minus, while you have new people coming into the stock at a much lower price. But I think it's good that you have your eyes on PNOR, it can get very interesting with time. But one lesson learned, it could also take time :)
Foreigner
05.01.2022 kl 15:06 2229

Yes, People who buy PNOR now can potentially make an absolute killing. But as there is other very attractive options available I have chosen this way. Who knows how it will go🤷🏼 Like everyone already knew what the announcement today contained but regardless the price shot up after being down earlier on the day🙈🤷🏼🤦 PNOR is definitely in an interesting phase.
Bsingh
05.01.2022 kl 14:58 2252

Yes, but if it would have gone the other way, then you would be so right (And also not lose money). I think you are doing a good assessment of the risk here. For my own part, im willing to risk this, as I believe myself that the company is currently not involved. But every man for himself here, you are the only one responsible for your own money. Hope you are able to get some gains in BWE/PEN, and that you will come back to PNOR some time soon (With the assumption that the Økokrim case don't evolve in the wrong direction).
Fluefiskeren
05.01.2022 kl 14:24 2316

Neida. Venstrefoten nede i gulvet først som alltid. Jeg synes bare det var så urettferdig å nevne negativitet når det var det motsatte som ble skrevet. Det var da heller ikke så negativt av Tuja å nevne den franske. Det var jo bare en faktaopplysning.