"Idiotforklaring" av markedet!

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
10.01.2022 kl 20:55
polion
PNOR 29.11.2021 kl 15:51 46682

Lite nyheter av interesse på hovedtråden, som for øvrig eies av FKL. Kursen kommenteres, spekulasjoner rundt OPEC+ og Covid, diverse utsettelser, og så kommer den gjentagende gamle leksa om hvor fantastisk selskapet er; med analytikernes kursmål, det fundamentale, tjener gode penger, økning av cash, nedbetaling av gjeld, flere liftinger i Q4, osv. Og over en 2-3 måneders periode så informerte flere ivrige forumdebattanter oss om hvor viktig psykologisk negativ effekt den knøttlille repemien hadde på kursen. Men bla. FKL skulle ha seg frabedt at han hadde fremlagt dette som en hovedgrunn, uten at han dog ville oppgi hvilken annen grunn han hadde vektlagt mer i mange av sine tidligere innlegg.

Som vi alle vet, er markedet interessert i kun en ting, nemlig kjøpe billigst mulig og få god inngang i en kraftig underpriset aksje. Tar vi utgangspunkt i alt det superpositive som forumet skriver om selskapet, så blir alt dette intet mindre enn en ren idiotforklaring av nevnte marked. Et marked som tydeligvis ikke har peiling, det er ikke i nærheten av å se det som eks.vis FKL, thief, undertegnede, m/fl. har sett over aldri så lang tid.

For ellers å referere FKL: "..... på dagens omsetningsnivå så plages vi med salg. Vi har god kontroll på topp 20 og jeg har kontakt med flere store". Jeg regner med at disse nevnte kjenner selskapet meget godt (i motsetning til det øvrige "inkompetente" marked). Men hvorfor i all verden kjøper ikke disse seg ytterligere opp på dette aldeles "latterlige" kursnivået, der pengene mer eller mindre kan plukkes rett fra gata? Litt kjøpepress vil selvsagt heve kursen noe, men topp 20 kunne i det minste kjøpt seg opp inntil kursen lå på eks.vis NOK 1,60. Hvilke betenkeligheter er det egentlig topp 20 har?

Konklusjon: Interessen for PNOR er NULL KOMMA ZERO, og i dag har PNOR blitt omsatt rundt emikurs, mens oljepris og andre oljerelaterte aksjer har gått som en kule. Så for tiden (og over tid) er og blir aksjekursen pillråtten, samtidig som forumet bruker store kalorier på å idiotforklare et inkompetent marked.
Redigert 10.01.2022 kl 20:55 Du må logge inn for å svare
512tr
03.01.2022 kl 14:30 4023

Dette var en grotesk lignelse som jeg tror selveste Jesus vil få problemer med å forstå, tror vi må sette "Derrick" på saken for å tyde denne kriminal-lignelsen...pluss et elektrofirma for å rydde opp i alle kortslutningene 😊
hofa
03.01.2022 kl 16:06 3911

Ja 512tr det her er da kørt helt af sporet, der er vist ikke mange investorer i denne tråd. Hold nu kæft en lortetråd, jeg er færdig her.
Redigert 03.01.2022 kl 22:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2022 kl 20:19 3759

Fkl strever med sin gamle vane å få deltakere på forumet "utvist". Leter etter egne grenser. Skal undres om han bruker samme taktikk privat? En stygg uvane !

oivindl gir et svært godt poeng: Innen Politi/Økokrim tas alltid forbehold ved usikkerhet og om flere siktede, om noe er usikkert under etterforskningen. Her har de klart og tydelig sagt det motsatte !! Skriftlig.

hofa: har vært "indenfor økokrim". Dæven ta asså !

evetjo : Registrerer oppgang i dag ? Bra, jeg hadde et innlegg i går, Kanskje du la merke til det og ? Og kursen stiger i dag !!! Godt du la merke til det vertfall.

I dag har det ikke vært side opp eller side ned med tåpelige "usikkerheter" om hva som kan komme, eller kommer det noe mer? kanskje ditt, kanskje datt, med bøttevis med diverse gjentakelser, og Fkl som heier fram det negative (gir så gode diskusjoner).

Flue, med tommelen opp ! Sier vel mye om tankeprosessen hans i denne situasjonen. Men, men, så er det.

Og fakta kvarstår. Ingen direkte negativitet om selskapet. Og kursen stiger. Kan det ha en sammenheng.
FkL
03.01.2022 kl 21:00 3700

Nok et veldig imponerende, gjennomtenkt og reflektert innlegg. Tror ikke hullet kan bli så mye dypere nå, men ser at du jobber fremdeles. Dette er bare tåpelig.

Tror også du må ha misset å lese denne tråden da polion forsøkte seg både på usikkerhet og negativitet, med oppfølging fra diverse forumdeltagere. Ingen positive nyheter på skikkelige tråden og du følger tydeligvis ikke med på andre relevante fora heller. Forklarer den lille forståelsen og hvordan du altså klarer å konkludere med at dette samsvarer med dine konspirasjonsteorier, som selvfølgelig er ren idioti.
Redigert 03.01.2022 kl 21:01 Du må logge inn for å svare
gunnarius
03.01.2022 kl 21:55 3615

Så får vi se om Økokrim har en bedre sak enn hva italias "økokrim" rettslig fikk vurdert tidligere (the Court of Milan).

Italian state-owned energy giant Eni has reached agreement with the Public Prosecutor whereby it will make a consideration of 11.8 million euros (US$14.05 million) as “an agreed sanction” relating to some of its upstream operations in Congo - for which the company had originally faced corruption charges.

The same Court of Milan earlier this week cleared Eni, Anglo-Dutch supermajor Shell and senior company officials of both companies of wrongdoing in their $1.3 billion acquisition of a block offshore Nigeria.

https://www.upstreamonline.com/finance/eni-congo-corruption-allegations-ceased-to-exist/2-1-983746

Italias "økokrim" (The Court of Milan) lykkes ikke fullt ut. Nå vet vi ikke hvilke land anklagen for PNORs sak angår. men det skal være flere land involvert. Derfor kan bl.a. Kongo og muligens Nigeria være blant disse landene.

Isolert sett og hva som ble rettslig prøvd i the Court of Milan, både for saker relatert Kongo og Nigeria, så skal virkelig Økokrim ha meget holdbart bevismateriale, for å ta ut tiltale mot personer.

Jeg skal ikke forskottere noe som helst, men Økokrim har nok flere tidligere saker som ref. i sitt arkiv. Og da iverksetter ikke Økokrim sine handlinger sånn uten videre. Jeg tar ikke direkte stilling til om noen er skyldige eller ei før saken er rettslig prøvd. Likefullt må det anses som alvorlig at Økokrim forsøker seg på noe som bl.a. "økokrim" i Italia ikke fikk særlig medhold for. Dette bare nevnt som ett eksempel.

PS: Har denne disse rettssakene i Italia blitt omhandlet og blitt debattert tidligere, så bare se bort fra mitt innspill.
Redigert 03.01.2022 kl 22:08 Du må logge inn for å svare
Yenom
03.01.2022 kl 22:29 3532

Det er jo tragisk da han latterliggjør hele denne tråden og det er kunne jo vært noen fornuftige innspill og tanker her, men det forsvinner jo helt i hans tull. Riskokeren og diverse andre henger seg selvfølgelig på. Skikkelig lavmål og det kommer aldri til å bli noen fornuftig diskusjon her.

Polion: Du mener vel ikke seriøst at dette er greit? Dette fremstår jo som en barnehagetråd der det er fritt frem med hva som helst. Personangrep og beskyldinger ok?
Kanokai
03.01.2022 kl 22:29 3539

Denne tråden består stort sett av usakeligheter og dritt slenging. Burde ligget under ticker «komikveld»
nkamok
03.01.2022 kl 22:56 3468

Jeg tænker sådan : Vi har den “seriøse tråd” og så har vi “Idiot tråden” 🙄
polion
04.01.2022 kl 01:28 3359

Ser den, selv om min terskel for å skrelle noen bort fra tråden er rimelig høy. Får se det litt an og heller ta tak hvis det kommer noen direkte ufinheter.
På generelt grunnlag mener jeg at det hersker ikke så lite begrepsforvirring med hensyn til nevnte "personangrep". Bla. så finner jeg personlig meg i at jeg tidvis får nokså hard skyts, uten at jeg dog mener nevnte er noe "personangrep". Er man litt aktiv på forumet, bør man pinadø også tåle å bli kraftig imøtegått.
Vi får nå se, kan være at jeg sletter alle innlegg utenom mine egne?
Slettet bruker
04.01.2022 kl 09:55 3152

Man kan si hva man vil om mine og andres innlegg, men når man kommer med trusler og "gjør du ikke som jeg sier så skal jeg få kastet deg ut, har meldt deg til ---Osv.", da er det noe som mangler her eller der.
Skriver man på forumet, så må man tåle "mothugg".

Imidlertid:
Moro å se at så snart "diskutørene" ikke spyr ut negativiteter og gammelt oppgulp om Pnor, hentet fra her eller der som annenhånds - opplysninger for det meste, så stiger aksjekursen i Pnor.
Når de fyller side opp og side ned med gjenbruk av dårlige "nesten argumenter" for hvor usikkert det går for selskapet, med: om ikke, eller kanskje osv., så faller kursen på Pnor - aksjen. Bare å sjekke kursutviklingen pro./kontra !!!

Selskapsfakta er : De tjener gode penger, og økte prod. 2021. De har tilgang til store verdier. De vil øke prod. i år også.

Det er synd, stor synd at noen skraper internett dag ut og dag inn for å bevise hvem som er flinkest til å kave fram gammel negativitet om selskapet.
Det er blitt en konkurranse, og et tidsfordriv for enkelte. Så stryker de hverandre oppetter ryggen og "nei så flink du har vært".
Men det aller meste er gjenbruk av utslitte og dårlige argumenter. Side opp og side ned.
Slikt er det verste som kan skje for et selskap. For ikke å snakke om aksjekursen.
Fluefiskeren
04.01.2022 kl 10:30 3107

Tull og tøys. Jeg vil si at optimismen på PNOR trådene har vært stor hele tiden. Noen unntak vil det alltid være og det er ikke noe spesifikt for PNOR. Det kan sågar være nyttig. Det har vært mye mer positivitet enn det har vært grunnlag for hvis vi ser på aksjekursen som en indikator. Forstår absolutt ingenting av dette at aksjen har blitt snakket ned. De siste dagene har det vært akkurat som bestandig og jommen er du frekk nok til å ta oppgangen til inntekt for ditt eget syn. Bare for liksom ha rett…
512tr
04.01.2022 kl 10:59 3121

Helt utrolig lesning, denne kommentaren var den mest treffende:

" Adamek er nok et lost case. Det må evt spesialpedagoger på banen."

Men en viss underholdningsverdi er det jo allikevel 😊
FkL
04.01.2022 kl 11:01 3135

Det er Admin som kaster ut og sletter innlegg og det gjør de etter grundig vurdering. Det at du og dine innelgg blir slettet betyr selvfølgelig at du kommer med løgn, fantasier og innlegg som ikke er akseptable. Det vil si for normale mennensker.

Alle forstår også at kursen sakte men sikkert kommer tilbake fordi makedet innser at det kom en overreaksjon etter korrupsjonsmeldingen og at selskapet ikke er involvert. I tillegg er omsetnngen så lav at man ved kjøp og salg kan være med på å styre kursen, noe vi har vært plaget med over lang tid. Vet at det er litt vanskelig å forstå for deg, men det er fakta. Hadde majoriteten av de som diskuterer aksjen kunne styrt kursen så hadde den selvfølgelig vært på over 2 kroner for lenge siden, men slik er det selvfølgelig ikke. I motsetning til denne tråden så blir feilaktig informasjon tilbakevist på den skikkelige tråden.

Er du virkelig så dum at du tror at ikke alle nyheter, fakta, rykter osv. når alle uansett medium og tror at en tråd på HO er det som styrer kursen? At det kun er de der inne som deler og diskuterer aksjen? Har du hørt om Media, aviser, Facebook, Twitter, XI, LinkedIn... Jeg vil påstå at forumet på HO definitivt er det mest positive når det kommer til aksjen. At du selv kommer til kort og ikke ønsker diskusjon på et diskusjonsforum har ingenting med kursen å gjøre. Er det noe negativt eller positivt så kommer det frem uansett selv om du ønsker et naziregime der diskusjon er forbudt.

Det skinner jo ganke tydelig igjennom hva din latterlige agenda er og det er selvfølgelig å sverte et velfungerende forum på bakgrunn av at du ikke helt selv evner å forklare kursutviklingen, samt at du selvfølgelig er bitter for at noen tar tak i tullet du kommer med. Liten mann som skylder på andre når det har gått galt? Det vises jo helt tydelig da du av feighet ikke engang tar tak i de negative og feilaktge innspillene på denne tråden, hvilket du har muligheten til å besvare.

Det er jo også ganske tydelig hvem som ikke er helt med her? De som sitter og diskuterer en aksje og naturlig nok søker informasjon om denne eller mannen som har låst seg fast i en konspirasjonsteori og sitter og "tolker" andre sine innlegg for å desperat forsøke å bevise den. Det mest morsomme er jo at du tror på dette selv og tilsynelatende tror at du forstår mer enn andre. Du er sikkert smart hjemme, men traff ikke akkurat bulleye her. Jeg tror også du må lære deg å lese for 99% "spyr" ut positiviteter.
Yenom
04.01.2022 kl 11:09 3162

Nå falt du i verdi hos meg polion. Jeg har ikke lest så mange av dine tidligere innlegg, men du virker som en oppegående person som antakelig forstår at når du godtar innlegg av den typen som Adamek og Riskoeren serverer så blir du satt i samme bås. Det er tross alt din tråd. Kan jo begynne å lure på din agenda med denne tråden?
polion
04.01.2022 kl 12:40 3081

Vanskelig å vite om de hottentotter som skriver her på forumet virkelig tror på det de serverer. Ikke alle er like oppegående (eller av samme oppfatning som de såkalt proffe), så min romslige natur tilsier forholdsvis liten grad av diskriminering/sensurering. Hva ellers gjelder Adamek's påstander om forumets effekt på aksjekursen, kan vi jo saktens gjøre et lite ekspriment med følgende bastante konklusjon:

"Polion besitter p.t. informasjon om at PNOR-kursen definitivt skal gå til minmum kr. 1,052 innen denne uka er omme. Skjer ikke dette, vil han i sin skråsikkerhet faktisk spise skinnlua si".

Begynner kursen nå (etter ovennevnte utsagn) å bevege seg kraftig oppover, blir det nokså vanskelig å skrelle bort Adamek (vil jeg tro). Og går kursen i været, tar jeg selvsagt all kredit selv.
Slettet bruker
04.01.2022 kl 12:49 3071

Her var det jammen mye å ta tak i fra Sjefs - diskutøren.
!: Hvem målbar alle "om - men - kanskje - dersom - hvis" etter at Økokrim kom med sine klare meld. om at selskapet Pnor ikke var innblandet ? Og med det skapte usikkerhet om selskapets involvering i "saken" ?
Jeg påpekte kun at "diskutørene" skapte denne usikkerheten. Kursen falt helt ned til 60 øre, med god hjelp fra "diskutørene" var det jeg påpekte. Kan du motbevise det , du "normale" ?

2: Nei jasså ! Er omsetningen så lav at man kan være med å styre kursen ? Hvor stor har den gjennomsnittlige omsetningen vært pr. dag i 2021 ?
Kan det tenkes at all den negative dritt servert daglig av deg og dine "normale" kan ha påvirket aksjekursen i Pnor , slik at den overhodet ikke steg hele tiden som olja steg fra 20 § fatet til godt over 80 § ? Du kaller det selv å styre kursen. Tydelig at du har gjort deg tanker om slikt !
Og ingen skal fortelle meg at det er en majoritet som kan ha påvirket positivt. Hadde så vært (ut fra din egen teori) hadde kursen steget når omsetningen har vært på 3-500.000 pr dag. Og over 2. kr.

Nå er jeg ikke så veldig tilhenger av å bruke ordet dum om noen, men siden du selv er slik tilhenger (som det å få andre bortvist fra forumet), drister jeg meg :
Er du så dum at du tror/mener det er på sin plass å presentere utdrag/klipp/tråder som ikke er utgitt av selskapet , som sannheter ? Slik det gjøres/har vært gjort an mass i "søstertråden" hele veien, og utbrodert som usikkerhet med kanskje/dersom/hvis, kun for å ha tøv å skrive om ?

3: Sverte velfungerende forum ? Det der har jeg besvart mer enn nok. Leseferdighet trengs. Bitter, tar tak i tullet ??? Etter mitt syn slår den der kraftig tilbake. Sier mer om deg enn meg !
Feighet ? Feilaktighet? Hvor mye av det som serveres av det som er annenhåndsopplysninger er det du og "dine" kan gå god for ? Jeg opplever gang på gang at det som serveres alltid presenteres med et "men/kanskje/hvis/. Er det det som skal slette over det som er feighet/feilaktighet ? Man vil ikke stå inne for det man serverer ?

4: Men er det ikke akkurat det "diskutørene" gjør med sine Kanskje/dersom/hvis/kanskje? Tolker? Som igjen resulterer i negativ fremstilling av selskapet Pnor ?5: Til den siste tåpeligheten (barn sier slikt til hverandre) : Nå er det slik at trådene her på forumet er åpne for alle. Det er bare å gå inn på tråden og se. Jeg tror de som leser "søstertråden" selv vil finne ut om det "spys" ut positivitet. Og hvorfor stiger ikke kursen da? Noen påvirkning ville vel det "positive spyet"ha hatt !
Prøv å bortforklar tallenes tale .

Olja steg fra 22 § til nærmere 90 §, Pnor produserte mer enn noensinne, Øket verdifulle tilganger og opparbeidet kontakter. Men aksjekursen falt for hver gang den gjorde antydning til å stige (bare å gå inn å sammenligne kursutvikling med skriverier. Det kan man gjøre dag for dag).

Ser du nå prøver å få trådstarter polion til å kaste meg ut av forumet. Skulle vel ikke ha noe med den "feighet og at noen går etter i sømmene/tolker hva som skrives av negativitet" som du selv påpeker?
Nå tror jeg at polion har samme innstilling som meg. Enhver som uttrykker seg må tåle mothugg, og at finger'n settes på ting man ikke har samme mening om.
Det er nå en gang slik at vurderinger kommer !

Har man en mening, skal man da ha lov å forsvare den, om den ikke er godkjent av Fkl ??? Fkl er jo selv inne på at man skal få lov å uttrykke sine meninger. Tuller han bare ?
Men jeg er altså unntatt ? Hvorfor ? Jeg har da ikke brukt slike ord om andre her som Fkl tillater seg. Har han en "bedre" godkjennelse kanskje ?
Fluefiskeren
04.01.2022 kl 13:14 3101

Synes det er positivt når debattanter bruker « Kanskje/dersom/hvis». Det er nok av de som er bombastiske, men jeg har lært at det gjerne er de mest bombastiske man skal lytte minst til. Det være seg i aksjemarkedet, pandemier eller klimasaken pluss i en rekke andre sammenhenger. Min oppfatning er at jo mindre man vet jo mer bombastisk uttaler man seg. Hvis man ikke på et diskusjonsforum skal ha lov til å ta forbehold ved å bruke ordene hvis, dersom og kanskje skjønner jeg ikke noe.
oivindl
04.01.2022 kl 13:40 3105

Jeg kan ikke se at noen har støttet deg når det gjelder vurderingen av det som er skrevet.
Trådstarter på denne tråden har følgende vurdering:
"Og setter vi alt det positive (konstateringer, spekulasjoner og vyer) som er skrevet på tråd-1 opp mot oljeprisutvikling og markedsutvikling generelt, så er kursutviklingen i PNOR en fiasko av dimensjoner."
Stikk i strid med dine påstander.
FkL
04.01.2022 kl 14:04 3116

Oi, nå traff jeg en nerve ser jeg. Begynner å innse at du kanskje ikke forstår så mye allikevel.
Jeg tror også du må åpne øynene litt og se at ingen i denne tråden, inkludert polion, tror på det du serverer (med unntak av Ris som ikke akurat er noen god CV).

Det sier seg selv at børsmeldingen om at det hadde vært rassia i PetroNors lokaler skapte den usikkerheten og at det selvfølgelig var folk som solgte i panikk. Snarere tvert om så ble det påpekt på tråden at dette var en personsak som ikke berørte selskapet, samt at vi som er relativt store aksjonærer sitter. Vi har faktisk heller fått kritikk for å være for positive. Helt motsatt av det du hevder. Siden det ikke synker inn hos deg, så vil jeg da for sikkerhetsskyld påpeke at børsmeldingen kom fra selskapet og ikke fra tråden. Hvis du sikter til avisartikkelen vedr. korrupsjon så ble den tilbakevist av nettopp meg, men kun i min tråd og ikke her eller andre steder der den også ble lagt ut. Du leter med andre ord etter det du ønsker å finne og ser bort fra fakta for å bevise noe som selvfølgelig bare er tull.

Jeg ser også at du fremdeles ikke forstår at dette er et diskusjonsforum for aksjer. Det skal selvfølgelig være slik at man deler informasjon og diskuterer denne. Det er hele poenget med forumet og det blir bare latterlig når du forsøker å forklare dine egne feilslåtte investeringer ved å skylde på fourmet. Typisk at de som ikke forstår gjør akkurat det. All informasjon er tilgjengelig for alle på stort sett alle plattformer, hvilket er veldig bra.

Jeg skal derimot gi deg rett i en ting som du selv skriver og det er at ingen kan fortelle deg noen ting. Det synker ikke mye inn nei. Du motsier deg jo selv hele tiden, plukker det som passer best og svarer på kritikk med luftig svada.

Hvis tråden kunne påvirke nettopp kursen så hadde den vært over 2 kroner, uten tvil. Det gjør den dessverre ikke. Du kan jo umulig har fulgt den heller med så liten innsikt i hva som faktisk legges ut, hvilket nesten utelukkende er positivt. Du kan jo ta opp tråden med nettopp polion så har kritisert tråden for å være for positiv.
Amuinvest
04.01.2022 kl 14:27 3124

Er mye inne å leser på forumet og føler det er mye nyttig info. Men hadde nok vært enda bedre hvis vi alle satte oss et nyttårsforsett på at vi konsentrerer oss om aksjen og gir F.... i all unødig skittkasting på hverandre. Det hjelper verken oss eller aksjekursen fremover.
polion
04.01.2022 kl 14:48 3087

Som tidligere sagt, skal det mye til før noen utestenges, men jeg vil da tro at Adamek nå er blokkert. FKL bør definitivt tåle en støyt, men den blokkerte kom med noen angrep som var såpass meningsløse at toskeskapen i stor grad hadde tatt fullstendig overhånd.
Redigert 04.01.2022 kl 14:48 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.01.2022 kl 20:33 2898

Merkelig, og betegnende.
Et par dager med ro rundt selskapet, ingen henvisninger til alskens negative argumentasjoner, og kursen STIGER i Pnor . Forteller det noe til noen ??
Har man lov å undres ? Eller skal man kastes ut for slike undringer ?
polion
05.01.2022 kl 00:53 2753

Litt vel mye korona-pessimisme på nabotråden. Dette er hva som sies om den norske vaksinen som nå delvis er på gang:

– En potensiell fordel er at vaksinene kan gi en ytterligere og lengre beskyttelse mot koronaviruset og eventuelt nye virusvarianter. Dette er en viktig studie som vil gi oss nyttig informasjon om hvordan vi danner immunresponser i form av antistoffer eller T-celler etter vaksinering med de to vaksinene og hvor effektive disse antistoffene og T-cellene er mot COVID-19-viruset og nye varianter av viruset, sier Torhaug.
Vaksinen inneholder DNA som på liknende måte som mRNA-vaksinene har oppskriften på deler av koronaviruset som skal gjøre at immunforsvaret produserer antistoffer og T-celler.

I tillegg skal vaksinen være enklere/billigere å produsere/distribuere/lagre. Noen har allerede fått første sprøytestikk av nevnte. Snart har Norge en like ledende posisjon hva gjelder covid-vaksine som det Trondheims-firmaet NOD har når det gjelder bluetooth-dibbedutter. Absolutt ingen grunn til unødig bekymring.
Redigert 05.01.2022 kl 00:55 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
05.01.2022 kl 10:02 2530

Det var vel jeg som begynte å skrive om korona. Det var ikke koronapessimisme, men koronaoptimisme hvis man ikke leser som Fanden leser bibelen. Les det jeg skrev 21:02 en gang til og du vil se. Noen utdrag:


« Nå tror jeg vi kan fastslå en gang for alle at omikron ikke er like farlig som Delta». Da er vi antakelig i den situasjonen jeg håpet. En mer smittsom mutant som utrydder Delta samtidig som den er mye mildere mot ofrene sine. Hvis dette fortsetter uten at det kommer enda flere like eller mer smittsomme varianter tror jeg det går mot en slutt nå.«

Er virkelig dette pessimisme synes du?

Hvis man må dikte opp ting for å bevise at denne tråden her har sin berettigelse så står det dårlig til.
Redigert 05.01.2022 kl 10:17 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.01.2022 kl 10:04 2559

Børsen faller, olja faller, men Pnor - kursen stiger.
Og allerede er omsetningen større enn den har vært i gjennomsnitt pr. dag de siste to åra.
Kan det bli bedre ?

Så er det bare å håpe at det kommer inn tradere framover. (har også et annet lønnlig håp, men det gjenstår å se om de klarer å holde tilbake det negative våset) !
polion
05.01.2022 kl 11:55 2476

Ref: "Hvis man må dikte opp ting for å bevise at denne tråden her har sin berettigelse så står det dårlig til". ????

Hadde du vært den eneste skribenten på forumet, så kanskje det hadde vært noe i det du skriver? Nå refererte jeg fortrinnsvis til gårsdagens siste innlegg som omhandlet korona, nemlig tuja 22:28 og den nye franske varianten.

Dikte opp? Bevise? Står dårlig til? Har en stygg mistanke om at noen kan ha stått opp på feil fot, eller?
Slettet bruker
05.01.2022 kl 12:28 2431

Tar nå oljeprisen fart slik noen spår, skal det bli en real stigning i aksjekursen til Pnor !
Vel å merke om selskapet fritas fra alle negative skriblerier som har vært i 2 år !

Det vil undre meg om kursen stopper under krona første større vending opp.

Det er allerede store verdier i selskapet, og de produserer for fullt. Daglig gode inntekter.
Og fremtidige verdier som allerede ligger i selskapet er heller ikke å kimse av.

Kun en positiv ro som trengs, og "VI" (hermer) skal kunne høste, når både verdien i selskapet stiger, og dermed Kursen går langt opp .
Selskapet er et verdicase, om det får utvikle seg som det sikter på, uten svartmaling dag ut og dag inn. Kursens tale sier sitt.

Og det kommer til å gå fort.
Så, alle som har kjøpt aksjer i selskapet Pnor, for å tjene på en oppgang i aksjekursen : Fatt mot !!
(det er vel et fåtall som hat kjøpt aksjen med et 20 - 30 - års perspektiv)
Foreigner
05.01.2022 kl 12:30 2438

Looks like indications robo traders maybe are back pushing the price potentially down
Fogge
05.01.2022 kl 13:08 2377

Har du kjøpt igjen nå?
Foreigner
05.01.2022 kl 13:17 2355

No. Just keeping an eye. Bought BWE and PEN with that money so it is a race with PNOR🤣🤣

I still believe PNOR has potential to be great. But as long as this uncertainty hangs over it I just have to keep out. If I have to buy back on higher price so be it. I just hope BWE and PEN have climbed equal amount at that time so it will be zero sum game. But I cannot keep my money in s company which has unanswered questions. As also no institutional investors or funds can not buy in now🤷🏼
tuja
05.01.2022 kl 13:53 2289

Skjul PetroNor E&P Limited: December Lifting and Production Update for Q4-21
IKKE-INFORMASJONSPLIKTIGE PRESSEMELDINGER
Newsweb
PetroNor E&P Limited: December Lifting and Production Update for Q4-21 Oslo, 5 January 2022: PetroNor E&P Limited ("PetroNor" or the "Company") today provides an update on its December crude oil lifting schedule and working interest production. During the fourth quarter, PetroNor's total lifting volumes came in at 317 kbbl, with one lifting of 133.6 kbbl completed in October and another 183.4 kbbl lifted in December. This compares to total liftings of 93.8 kbbl in the third quarter, when underlift led to inventory build-up. PetroNor holds an indirect ownership interest of 16.83 per cent in PNGF Sud in Congo, which is the Company's core production licence. Total field production from this asset amounted to 22,395 bopd (preliminary production allocation for November and December) in the fourth quarter of 2021, corresponding to a net production to PetroNor of 3,770 bopd. The previously announced infill drilling program on PNGF Sud commenced in November 2021 with the spudding of the first well on Litanzi. Drilling operations are progressing according to plan, having set and cemented the 13 3/8" casings in the four planned Litanzi wells at around 800 metres measured depth (mMD). Current operations are drilling of the 12 ¼" section in the first well planned to reach top reservoir at around 3,200 mMD. The total infill drilling program involves 17 wells altogether and is expected to increase net production to PetroNor E&P to ~5,000 bopd by the end of 2023. A positive impact on production is expected from Q1 2022. PetroNor intends to publish quarterly production updates on a regular basis going forward. Normally these will be published on a similar format to the above release within 10 days after quarter-end.
Foreigner
05.01.2022 kl 14:07 2280

True for the moment 🤣🤣
512tr
05.01.2022 kl 14:12 2261

Could change, I do have both PNOR and PEN👍
Fluefiskeren
05.01.2022 kl 14:24 2319

Neida. Venstrefoten nede i gulvet først som alltid. Jeg synes bare det var så urettferdig å nevne negativitet når det var det motsatte som ble skrevet. Det var da heller ikke så negativt av Tuja å nevne den franske. Det var jo bare en faktaopplysning.

Bsingh
05.01.2022 kl 14:58 2255

Yes, but if it would have gone the other way, then you would be so right (And also not lose money). I think you are doing a good assessment of the risk here. For my own part, im willing to risk this, as I believe myself that the company is currently not involved. But every man for himself here, you are the only one responsible for your own money. Hope you are able to get some gains in BWE/PEN, and that you will come back to PNOR some time soon (With the assumption that the Økokrim case don't evolve in the wrong direction).
Foreigner
05.01.2022 kl 15:06 2232

Yes, People who buy PNOR now can potentially make an absolute killing. But as there is other very attractive options available I have chosen this way. Who knows how it will go🤷🏼 Like everyone already knew what the announcement today contained but regardless the price shot up after being down earlier on the day🙈🤷🏼🤦 PNOR is definitely in an interesting phase.