***STRØMPRISEN*** FAKTURAEN I VINTER FOR VANLIGE FOLK

*JBJB
02.12.2021 kl 19:00 51781

Hei folkens:))

Og...Nord Pool melder i dag om 236.25 øre/kWh pluss MVA, el avgifter, Co2 avgifter++++ i Sør-Norge, folkens - hvis denne prisen holder seg gjennom hele julemåneden vil en vanlig forbruker med et gjennomsnittlig forbruk på 3000 kWh i Desember få en faktura fra sitt strømselskap på nærmere 15 000 kr, i Januar - som vi beskrev i vår tråd som nå er fjernet vil de som først får besøk av namsmannen og må frekventere fattighuset de som har skreket høyest om "jorden brenner" og krevd iverksettelse av grønne luftslott - bedrifter og firmaer vil føle utgiftene på bunnlinjen og inflasjonen vil stige raskt og brutalt - Tyskland meldte om skyhøy inflasjon denne uken og proklamerte i rene ord at energiprisene var hovedårsaken - tang og tarefolket i samarbeid med nikkersadelen har tutet om fornybar kraft uten at konsekvensene ved å avvikle stabile kraftkilder har blitt utredet - resultatene ser vi nå med vindturbiner som står stille, solen uteblir og gassleveransene er overlatt til Putins dagsform - vi er fortsatt bare i den første vintermåneden og prisene på strøm kan bli dramatisk høyere når høytrykkene legger seg over kontinentet - periodevis strømutkobling lurer i kulissene hvis kulda legger seg over Europa i Januar/Februar etter at de grønne naive politikerne har klekket ut at prisen til oppvarming skal være mest mulig lik i Norge som på Sicilia/Mallorca - inkassobyråene melder allerede om høy aktivitet hos "vanlige folk" på grunn av de astronomiske prisene til oppvarming og lys her i et av verdens kaldeste og mørkeste land - vinteren vil bli grisete big time - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

NB! Håper dere fulgte våre råd om å binde strømmen slik vi gjorde til 49 øre/kWh inkludert MVA tidligere i år:))

Siste tilgjengelige strømpris for postnummer 0150 er:
236.25 øre/kWh
https://norgesenergi.no/hjelp/strompriser/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 07.02.2022 kl 17:37 Du må logge inn for å svare
*JBJB
03.12.2021 kl 11:48 16243

Hei Z/folkens:))

Og...dine medløpere på Stortinget skal berge "vanlige folk" med en reduksjon i el avgiften på 7 øre/kWh fra 1 Januar 22, Z - de slår på stortromma for å redde den grønne galskapen disse politikerne som har gratis strøm i pendlerleilighetene, vettu - 7 øre reduksjon for "vanlige folk" pr. kWh når prisen er 500 øre - de viser handlekraft og storsinn i MDGml, SV og AP når Europas grønne batteri skal skvises videre, det skal de ha - skrekk og gru...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Bmwi8
03.12.2021 kl 11:56 16226

Fastpris 38 øre kw t 3 år avtale er deilig å ha nå. Varmekablene i oppkjørselen og gårdsplass fyrer 24/7

Hvem har du fått den avtalen med? Høres tvilsomt ut.
Glure
03.12.2021 kl 12:15 16162

Tok fastpris for 5 år for litt over 2 år siden, 52,5 øre. En pris jeg er komfortabel med, så allerede da hvilken vei det bar, er kanskje litt i tap sålangt, men det ser visstnok ut til å jevne seg ut fortere enn svint. Prissone 3
Redigert 03.12.2021 kl 12:19 Du må logge inn for å svare
*JBJB
03.12.2021 kl 13:31 16053

Hei Glure/folkens:))

Og...vær oppmerksom på at fastprisen er inkludert MVA, Glure - omgjort til spot pris har du i underkant av 42 øre/kWH og vil tjene stort de neste 4 månedene - et av Sveriges atomkraftverk må muligens stenge på grunn av forsømt vedlikehold noe som vil øke spot prisene melder Aftonbladet - som kjent er Norge tvangsintegrert i det Nordiske og Europeiske strøm nettet - skrekk og gru...ZnageZz...

En kärnkraftsreaktor i Oskarshamn har drabbats av en bränsleskada. Om den måste stängas riskerar de redan rekordhöga priserna rusa ytterligare.
– Vi har kontinuerlig uppsikt, säger ägaren OKG:s kommunikationschef Désirée Liljevall.
https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/47V18R/bransleskada-riskerar-ge-ny-elprischock

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Fakevenues
03.12.2021 kl 13:37 16038

Da er det vel et faktum at årets nyttårsrakett uten tvil kommer til å bli 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁 Strømregningen
Martin10
03.12.2021 kl 13:40 16021

Drittpakker fra Erna. Strømpris, Restskatt forfall 16.12 og 20.01. God jul. Hilsen Erna.

Hei JBJB.
Du har hatt rett hele tiden.

Mange med meg har ikke fått øynene opp for problemstillingen før nå.
Vi regner med at vi har dyktige politikere som passer på sin befolkning.
Vi regnet med at Solide Erna har tingene på stell!

Men nei!
Her handler det om å være den flinkeste i klassen i det "grønne skiftet" og sin iver har de glemt at tiltakene vil rasere Norsk næringsliv og utarme befolkningen.

Norge hadde et konkuransefortrinn!
Billig ren energi til industrien og god komfort til befolkningen i Europas kaldeste land.
Nå skal den Norske befolkning og bedrifter subsidiere den feilslåtte klimasatsingen til EU, som bygger ned sin egen energi og lar Putin diktere kraft-sikkerheten.

Jeg tror alle er enige om at verden skal over på bærekraftig energi etterhvert.
Men det må bygges før vi tar bort det sikre!

Hadde det gått som noen av partiene ville før valget, hadde vi i tillegg stoppet oljeproduksjonen.
Da hadde det vært kroken på døren og Norge hadde vært på full fart mot å bli Europas fattigste land.

Først stjeler politikerne pengene våre på strømregning, så skal de komme med almisser. Tenk hele 750 Kroner.
I sine egne pendlerboliger har de det nok godt og varmt med strøm betalt av skattebetalerne, og tenker at: " befolkningen kan vel bare spise kake"

Jeg tror dette vil lede till opprør.
Jeg stemte Erna ved valget i Høst.
Nå hadde jeg stemt Moxnes.
Redigert 03.12.2021 kl 15:40 Du må logge inn for å svare
Piggvar 2
03.12.2021 kl 15:25 15915

På toppen av dette slipper politikerne som bor i pendlerleilighetene å betale for strømmen de bruker. Strømmen spanderes nemlig av skattebetalerne.

Er dette riktig så er det stort sett kun idioter igjen på stortinget! Eller rettere sagt oss som godtar dette. Må få frem litt av den Franske holdningen i oss.
Springer
03.12.2021 kl 15:45 15846

Slapp av. Dette er helt ønsket politikk. "Alle" er enige om at energi må bli dyrere slik at vi kan energieffektivisere, og dermed redde kloden fra undergang.
Når så politikkens konsekvenser slår inn i lommeboka til folk, ja da blir det ramaskrik. Ærlig talt; demokratiet kan kun fungere der folket er opplyst og ikke bare en saueflokk.
utkant
03.12.2021 kl 15:54 15828

Hvis ikke noe gjøres vil følgende skje:

- Marginale bedrifter vil gå konkurs. Andre bedrifter vil øke sine priser kraftig. Dette vil føre til økt arbeidsløshet og inflasjon.
- Private vil redusere sitt forbruk kraftig for å ha penger til å betale strømregningen. De som kan vil prøve å øke lønnen kraftig. Dette vil medføre lavere forbruk og økt lønnspress.
- Lavere utsikter til salg og høyere lønnskostnader vil medføre at bedrifter enten vil redusere staben, eller øke prisene igjen. Vi får dermed en dobbelteffekt på inflasjonen.
- Renta vil stige kraftig siden inflasjonen vil øke mye.
- Folk med boliglån vil få økt rente, høyere priser på alt forbruk(mat, strøm, varer og tjenester), og vil slite maksimalt med nedbetaling av lån.
- Boligkrakk når folk ikke lenger klarer å betale for seg.

Vi som ser fremover ser MØRKE SKYER OVER NORGES ØKONOMISKE TILSTAND og det er bare 1 løsning på problemet.

KUTT DE JÆVLA KABLENE TIL UTLANDET!!!
*JBJB
03.12.2021 kl 19:50 15686

Hei folkens:))

Og...den grønne galskapen som fører strømprisen til nye høyder fortsetter med økende styrke, folkens - som tidligere nevnt forbruker vanlige folk i underkant av 70% av sitt årlige strømforbruk i løpet av fem vintermåneder (22 tWh i et normalår) her i et av verdens kaldeste og mørkeste land - vanlige folk øker med andre ord sine totale innbetalinger med 11 milliarder med en økning på 50 øre/kWh, med en økning på 150 øre/kWh slik prognosene nå tilsier vil økningen bli 33 milliarder kroner pluss MVA for 5 vintermåneder - de økte utgiftene for vanlige folk går rett inn i sluket til staten, fylkene og kommunene - i gjengjeld skal forbrukerne motta 7 øre i reduksjon på el avgiften fra 1 Januar av de gavemilde politikerne med gratis strøm i pendlerleilighetene - de samme politikerne mener også at det er rettferdig at vanlige folk her opp i iskanten skal betale det samme for oppvarming og lys som folk på Sicilia hvor det årlige forbruket er mindre enn gjennomsnittsforbruket for en vintermåned her i steinrøysa - vinteren vil bli grisete for bedrifter og vanlige folk - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB
04.12.2021 kl 13:39 15467

Hei folkens:))

Og...neste uke kommer lakmustesten, folkens - Nord Pool melder allerede i dag om en gjennomsnittlig døgnpris på 189.25 øre/kWh i Sør Norge pluss MVA, el avgift, Co2 avgift på ren strøm+++, noe som tilsvarer mellom 3,5 og 4 kr, pr kWh - neste uke meldes det om såkalt sibirluft med temperaturer ned mot minus 40 enkelte steder i landet etter 40 år med trusler om global oppvarming - slike ekstreme kuldeperioder allerede i starten av desember er sjelden kost og lover dårlig når vinteren for alvor setter inn - som beskrevet tidligere i tråden blir kjernekraftverket i Oskarshamn satt ut av drift neste uke på grunn av manglende vedlikehold - den grønne galskapen vil gi grisete resultater for vanlige folk med økende inflasjon på matvarer, forbruksvarer, økende rente og skatteøkninger+++ - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

Fredag skriver meteorologene at det kan bli ekstremt kaldt visse steder i landet.
- Neste uke kommer det enda kaldere luft fra Sibir, da kan det bli temperaturer ned mot -40 grader på Finnmarksvidda, skriver de på Twitter.
https://www.dagbladet.no/nyheter/sibirkulde-i-anmarsj---minus-40-grader/74805136

Siste tilgjengelige strømpris for postnummer 0150 er:
189.25 øre/kWh
https://norgesenergi.no/hjelp/strompriser/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
pengex
04.12.2021 kl 14:00 15430

Dere vet at det skjer ikke noe før noen fryser ihjel.
Dette er det vi kalte styrt havari i statnett. Ingenting blir gjort før det egentlig er for seint.
I mellomtiden kan jo staten kose seg med utbytte på 10mrd fra ca 2,5mill hustander inorge.
Redigert 04.12.2021 kl 14:11 Du må logge inn for å svare
*JBJB
04.12.2021 kl 18:30 15325

Hei folkens:))

Og...Bræking News, folkens - spot prisen kan mandag 6 desember periodevis overstige 10 kr/kWh for vanlige folk i enkelte deler av landet - dusj i morra kl. 02:00 folkens - dere er herved advart om at en dusj på 10 minutter fort kan koste 50 kr mandag - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

NB! Håper dere fulgte våre råd om å binde strømmen slik vi anbefalte og gjorde til 49 øre/kWh inkludert MVA tidligere i år:))

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
fylla12
04.12.2021 kl 19:54 15221

Det går litt over stokk og stein i Norge.
Dagens strømpriser gjør det billigere å ikke skru av bilen ..

Biler med en litt større dynamo kan brukes som ett kraftverk
en inverter kan kobles på batteriet ....

Gjenbruk av en gammel avskiltet bil som ikke ble skrotet .....


pengex
04.12.2021 kl 23:08 15073

Ja ut av en liter traktordiesel til 13kr får du ca 10kwt.
Det skulle bli 1,3kr kilowattimen.
Men for all del tenk på miljøet og stakkars statskraft.
Redigert 04.12.2021 kl 23:13 Du må logge inn for å svare
omac
04.12.2021 kl 23:19 15043

Hvor har du disse tallene fra? ikke at jeg tror du bommer deg men greit med litt dokumentasjon på timespris og hvorfor du sier det. Og ja jeg bandt til 49 øre 2 år i August uten dine råd. Angrer på jeg ikke tok 5 år, vurderte det.
Redigert 04.12.2021 kl 23:20 Du må logge inn for å svare

Håper strømprisen stiger! Hilsen en med fastprisavtale og aksjonær i cloudberry!

Har også fastpris, men håper prisen går ned.
Hva faen skal vi med industri i Norge , så lenge noen kan tjene noen kroner på aksjer.??
Faen folk er korttenkte i dette nisselandet.
oddone
05.12.2021 kl 00:16 14954

Når du konverterer til elektrisitet via en generator får du ca 30-35% av energien i dieselen.
Dvs ca 4kr/kwh. Pluss hardware kostnader. Neste uke kan det allikevel være det billigste alternativet...

Varige høye strømpriser kan nok gi kloke hoder nye ideer.
Er nok redd disse ikke er i tråd med det grønne skiftet.
Har vi andre eksempler hvor nødvendige ‘goder’ stiger med 10x nesten over natten.
Det mest skremmende er at politikerne virker handlingslammet.
Er redd ‘vanlige’ folk har sovet kraftig i timen.
Biggen666
05.12.2021 kl 10:24 14760

Forslag til Strømavtale til «Det Norske Folk»
Hver husstand må få tildelt 16.000kwt til 40øre pr kwt. Hvis du ikke bruker alle 16.000 kan du selge ditt «overskudd» til noen andre. eller noe slik. Strømprisen fra 70 tallet må ligge til grunn justert opp av prisindeksen.

Jeg savner at regjeringen har kommet med en strømavtale til «Vanlige Folk i Norge» Vi har aldri hatt strømavtale med norske myndigheter


Dette er bare begynnelsen. Middelklassen skal skvises, den er alt for stor.

Avgift på antall liter kaldtvann du bruker, blir det neste. Mulig det er innført noen steder, vet ikke helt.

V.
Brixer
05.12.2021 kl 12:44 14614

Trondheim har hatt det siden 2017, men det er heldigvis ikke sinnsyke priser på det.:
Abonnement vann: kr 129
Abonnement avløp: kr 176
Antatt forbruk vann i år: kr 570,55
Antatt forbruk avløp i år: kr 772,3
Målerleie 3/4"- 1": kr 79
Biggen666
05.12.2021 kl 14:02 14517

Dette er en stor skam for Norges ledelse. At de ikke sørget for at Norges befolkning fikk normal strømpris før de slapp markedskreftene til. Skam dere politikere.
kokkohill
05.12.2021 kl 14:51 14450

Over 10 kroner over helgen. Jakten på de ansvarlige må starte. De må komme frem å be det Norske folk om unnskyldning . Og snarest starte jobben med å reversere sine svik og løgner.
*JBJB
05.12.2021 kl 15:28 14392

Hei omac/folkens:))

Og...som kjent vil sibirkulda med temperaturer ned mot 40 blå prege værsituasjonen i landet over helga, omac - med sviktende energikilder og nærmest full kapasitetsutnyttelse allerede er kraftanalytiker Tor Reier Lilleholt i Volue Insight klar på at enkelttimer og periodevis/stedvis kan prisen pr. kWh nå 10 kr. over helga - pendlergjengen på tinget vil neppe merke forskjellen fra godstolen med fri strøm i leilighetene - vinteren vil bli grisete for vanlige folk og mange bedrifter etter 40 år med trusler om global oppvarming - prisen på matvarer++++ vil stige brutalt allerede over nyttår som følge av energiutgiftene - namsmannen melder om økninger av inkassosaker for vanlige folk og køen utenfor fattighuset blir stadig lengre - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

Strømprisene setter stadig nye rekorder, men kan neste uke gå enda høyere – mye høyere, ifølge kraftanalytiker Tor Reier Lilleholt.
Mandag når vi trolig maksproduksjon, sier Lilleholt, som er kraftanalytiker og analysesjef i Volue Insight.
– Vi er allerede i en presset situasjon. En hendelse kan få ekstreme utslag. Får vi kraftpriser på flere tusen euro per megawatt-time, kan vi fort få priser til forbruker på kanskje 10 kroner per kilowattime for en enkelttime.
https://www.document.no/2021/12/04/kraftanalytiker-stromprisen-kan-na-10-kroner-mandag/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
vicktor
05.12.2021 kl 15:28 14395

kokkohill
"Jakten på de ansvarlige"
Helt enig. Tyskland og Sverige har for veldig mange år siden sagt at skulle legge ned sine
atomkraft og kullkraft verk. Så dette har vært kjent for våre politikere.
Stoltenberg sa at vi skulle legge kabler til England og Tyskland, som skulle sikre norsk kraftforsyning .
Det var den gang direkte løgn. Fordi vi da allerede hadde utveksling av strøm med Sverige og Finland.
Videre så har våre politikere forsikret oss om at vår kraft pris, kun skulle øke noen øre.
Så her må noen stilles til ansvar og miste sin rett til å ha ledende offentlige verv.
Burde vel også straffeforfølges.

*JBJB
06.12.2021 kl 09:32 14092

Hei folkens:))

Og...da melder yr.no om 36,6 blå kl. 07:00 nord i landet tidlig i desember etter 40 år med trusler om global oppvarming, folkens - kulden medfører frosne vassdrag i Nord Sverige, vindturbiner som står stille og minimal strømproduksjon i solkraftverkene samtidig med at flere atomkraftverk stenger ned som følge av manglende vedlikehold - det bygger seg opp til en perfekt storm for forbrukere/bedrifter med nye prishopp for oppvarming og lys i et av verdens kaldeste og mørkeste land - faren for stedvis strømutkobling øker uke for uke på grunn av den grønne kaffelatte politikken som politikerne har innført og mener er den beste for vanlige folk - men i pendlerleilighetene er det godt og varmt, det skal de ha - vinteren er og blir grisete for firmaer og vanlige folk - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

https://www.yr.no/nb/i-n%C3%A6rheten/1-298383/Norge/Troms%20og%20Finnmark/Kautokeino/Kautokeino

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
suspekt
06.12.2021 kl 09:45 14055

The worst is yet to come!!!
Maalselv
06.12.2021 kl 09:52 14036


"NB! Håper dere fulgte våre råd om å binde strømmen slik vi gjorde til 49 øre/kWh inkludert MVA tidligere i år:))"
Ishavskraft tilbyr NÅ fastprisavtale i 3 år til 38,77 kWh Det er til å leve med når man i tillegg har sjåen og skogen full av ved ;-) Mine tanker går til de i sør som sitter og huttrer i sine stærkasser uten vedfyring.
https://www.ishavskraft.no/privat/avtaler/fastpris-3-ar/
Redigert 06.12.2021 kl 09:53 Du må logge inn for å svare

Lurer på om jeg i ren protest skal pusle sammen en knottgenerator koblet til et agregat.......

Eller skal jeg bare fyre i ovnen med beina på bordet og konstatere at myndighetene sender et par tusen til hver husstand og nøyer seg med det?

De kommer ikke til å gjøre en dritt!

Greit å bo på et småbruk nå😁
Redigert 06.12.2021 kl 09:57 Du må logge inn for å svare
undrende
06.12.2021 kl 10:02 14023

Myndighetene har vel ikke tenkt å imøtekomme vanlige folk i det heletatt, men øke bostøtten til de som allerede er under det offentliges vinger.


Trur jeg får putte alle gamle traktordekkene jeg har liggende bak låven i ovnen jeg. Ser det ryker rimelig svart fra naboen, så da må vel jeg få lov også...

v.

Akkurat!

Nå hadde vi trengt en Erik Bye!!

Man får trøste seg med at den svakeste regjeringen ihvertfall JEG kan huske ikke blir sittende lengre enn en periode.

Vil bli overrasket om de gjør noe som monner eller tar grep.

Merk mine ord: intet vil bli gjort, vi får en liten julegave og that's it......🤣

Tåkefyrster, litteraturvitere, partimafia.........yess da😎
fylla12
06.12.2021 kl 10:28 13921

Snart er det kansje billigere å varme litt vann med te lys.

Times prisen på strøm idag var/er kl 09-10 ... 3,52 NOK Kw
kl 10-11 ... 2,33 NOK Kw

Ref https://www.nordpoolgroup.com/Market-data1/Dayahead/Area-Prices/ALL1/Hourly/?view=table