***STRØMPRISEN*** FAKTURAEN FOR VANLIGE FOLK - SKREKK OG GRU

*JBJB
02.12.2021 kl 19:00 103956

Hei folkens:))

Og...Nord Pool melder i dag om 236.25 øre/kWh pluss MVA, el avgifter, Co2 avgifter++++ i Sør-Norge, folkens - hvis denne prisen holder seg gjennom hele julemåneden vil en vanlig forbruker med et gjennomsnittlig forbruk på 3000 kWh i Desember få en faktura fra sitt strømselskap på nærmere 15 000 kr, i Januar - som vi beskrev i vår tråd som nå er fjernet vil de som først får besøk av namsmannen og må frekventere fattighuset de som har skreket høyest om "jorden brenner" og krevd iverksettelse av grønne luftslott - bedrifter og firmaer vil føle utgiftene på bunnlinjen og inflasjonen vil stige raskt og brutalt - Tyskland meldte om skyhøy inflasjon denne uken og proklamerte i rene ord at energiprisene var hovedårsaken - tang og tarefolket i samarbeid med nikkersadelen har tutet om fornybar kraft uten at konsekvensene ved å avvikle stabile kraftkilder har blitt utredet - resultatene ser vi nå med vindturbiner som står stille, solen uteblir og gassleveransene er overlatt til Putins dagsform - vi er fortsatt bare i den første vintermåneden og prisene på strøm kan bli dramatisk høyere når høytrykkene legger seg over kontinentet - periodevis strømutkobling lurer i kulissene hvis kulda legger seg over Europa i Januar/Februar etter at de grønne naive politikerne har klekket ut at prisen til oppvarming skal være mest mulig lik i Norge som på Sicilia/Mallorca - inkassobyråene melder allerede om høy aktivitet hos "vanlige folk" på grunn av de astronomiske prisene til oppvarming og lys her i et av verdens kaldeste og mørkeste land - vinteren vil bli grisete big time - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

NB! Håper dere fulgte våre råd om å binde strømmen slik vi gjorde til 49 øre/kWh inkludert MVA tidligere i år:))

Siste tilgjengelige strømpris for postnummer 0150 er:
236.25 øre/kWh
https://norgesenergi.no/hjelp/strompriser/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 16.01.2024 kl 21:00 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.12.2021 kl 23:31 6142

Det begynner med at vanlige folk er mest forgjellet i hele verden.
At oljen ikke bidro til bedre likviditet og penger på bok kan en takke politikerne for.
Olja som kom i 1972 var ikke for folket men for regimet som har slaktet statsborgerne med en sosialpolitikk som til slutt har store huller.
Politisk grådighet med enorme resurser har bidratt til alle unntatt eget folkeslag.
Hadde de betalt utbytte til folket som i mange andre steder ville alle vært rike,men vi ønsker og gi bort formuen til andre.
Strømkrisen er bare en av flere fallgruber sosialistene har penetrert inn i samfunnet så ingen skal tjene nok eller få sitt utbytte.
Politikerne gagner ikke folket men alle andre i verden,desverre.
PSI- Investor
12.12.2021 kl 23:43 6134

Jeg hadde formue over grensen før jeg arvet det lageret som er verdt drøye 3 mill pga stor tom. Selv om kommunen krever at en firedel av tomta skal settes av til parkbelte som jeg bare skal bekoste men ikke kunne bruke til noe.
Men ja sorry dette handler jo egentlig om alle problemene som den høye strømprisen skaper.

Mitt poeng var altså at man lett havner i en situasjon hvor den ekstra strømkostnaden blir som å inndra kjøpekraft som andre næringer skulle nytt godt av. Små næringsdrivende vil likevel bli tvunget til å tappe sine bedrifter for å betale skatt. Formueskatt.’selv om bedriften skulle tape penger
Slettet bruker
13.12.2021 kl 00:36 6072

Har du stemt på dette ?
Staten er en overvåkende folkevalgt som kan ta det den vil.
Statsformynderiet tar alt for og levere mere til velferds og sosiale goder nye stillinger.
Kanskje bygger de kulturhus der du bor mens kirka råtner?
Eller giver pengene til utlandet eller andre gode formål,de vet best.
Alt går til samveldet eller bøndene eller andre fordyrende samfunnsviktige .
Du er forfulgt som alle andre,vi er fulle av gjeld mens staten blir mere og mere fet.
*JBJB
13.12.2021 kl 09:07 5971

Hei folkens:))

Og...velkommen til den grønne galskapen, folkens - i dag tjener vi 10 øre for hver kWh vi bruker - med en spot pris i Sør Norge på 171.4 øre/kWh pluss nettleie, MVA, el avgift, cO2 avgift+++ tikker 10 øre inn på kto. i januar for hver kilowatt vi bruker med vår fastprisavtale på 39 øre - her skal strømmåleren få kjørt seg:))...ZnageZz...


Siste tilgjengelige strømpris for postnummer 0150 er:
171.4 øre/kWh

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 13.12.2021 kl 09:51 Du må logge inn for å svare
PSI- Investor
13.12.2021 kl 10:34 6346

Så du bør begynne å selge i nabolaget da. På den måten tjener du mer og naboen sparer penger.
Ut og handle skjøteledninger nå.
Opprette noen ladestasjoner også det er sikkert lurt, her kan det være mye å tjene på kort tid, og så øker det verdien på boligen ved salg. Før eller senere må den jo på plass uansett.
panamajack
13.12.2021 kl 10:35 6344

El bilens død.
Hvad med el-bilen kan den være i ovnen? I det kolde kolde vejr, kan den kun køre halvt så langt på en opladning til 4 gange prisen.
Redigert 13.12.2021 kl 10:36 Du må logge inn for å svare
PSI- Investor
13.12.2021 kl 10:42 6326

Synd det er så vanskelig å lade dem med dieselaggregat. Det kunne forlenget rekkevidden også.
Det geniale hadde vært dersom noen kunne funnet opp en drivlinje hvor bilen hadde en slags egen generator. F eks en forbrenningsmotor, Og man bare kunne fylle en form for tank med et drivstoff.
Kanskje diesel eller bensin kunne vært noe.
Da kunne bilene kjørt langt, ladetiden hadde vært kort og levetiden hadde sikkert vært veldig lang.
*JBJB
13.12.2021 kl 10:45 6326

Hei investor/folkens:))

Og...jepp, investor - selges til 65 øre/kWh til venner og bekjente på ladestasjonen i garasjen - dog må en liten chips på plass som kutter på 5000 kWh pr. anlegg pr. måned:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Mr Karma
13.12.2021 kl 15:09 6231

til PSI-investor:

Jeg leste om noe for ca 15 år siden, når oljeprisen steg, om en amerikaner i ca 1980 (oljeprisboom) som bygget om en bil til noe som du ser ut til å etterspørre. Jeg mener å huske at han hadde tatt en Ford Granada, fjernet motorsystemet og plassert vanlige bilbatterier i ramma. Nærmest som et gulv. Hjulene ble drevet av batteriene. Batteriene ble ladet av bremseenergi + en bensingenerator. Han fikk visst et ekstremt lavt bensinforbruk. Hemmeligheten var at bensinmotoren sveiv hele tiden konstant fra han vred om nøkkelen. Om han kjørte på motorveien eller stoppet i et lyskryss så sveiv motoren på optimal styrke. Variasjonene ble hentet fra batteriene. Og som vi alle husker fra f.eks. sykling så har man først oppnådd en viss fart så trengs det ikke så mye energi for å holde den. Det artige er at bensinmotoren var visst ikke så mye større enn en gressklippermotor.

Jeg har til aldri sett en hybridbil kaste seg på det prinsippet. Kanskje det er noen gode grunner. Jeg er ikke ingeniør. Men denne oppfinnerens løsning er aldri utslippsfritt. Noe som ser ut til å høy prioritet.

Når det gjelder strømsituasjonen ellers er det så mange gode kommentarer av flere her inne at jeg har i grunnen ikke så mye å tilføye. Annet enn det virker som de på toppen, som overhodet ikke er så elite som de tror de er, undervurderer dette strømsjokket kraftig. Det er ikke det at staten skal stille opp hver gang når det skjer noe uventet i økonomien, men her snakker vi om en vare som for oss alle har blitt basisbehov og for noen nå nesten snakk om liv eller død. Noen har god grunn til å føle at de er i livsfare. Mange godtfolk har allerede opplevd at NAV er en svindel, så å få høre at det kommer noen økte bevilgninger den veien hjelper ikke. For de anser at de får ikke noe av det likevel. I tillegg så har man særlig de siste 20 år arrogant bygd tusenvis av boliger med kun strøm til oppvarming. Det er ikke bygget pipe engang, eller tenkt sentralvarme e.l. Hva om det f.eks. ble krig e.l. og deler av kraftsystemet faller ut om vinteren? Skal de bare fryse i hjel? Eller bli tvangsflyttet til teltleirer?

Når min gamle mor ville over i en leilighet for noen år tilbake ringte jeg for henne på noen interessante prosjekter. Vi barna eller hun ville ikke bo et sted uten mulighet for alternativ fyring. Når jeg spurte om det kom til å bli pipe i bygget ble jeg håndtert som gammeldags. Jeg ba de virkelig å vurdere å bygge med pipe eller noe ekstra alternativ, men svaret var alltid det samme. Så jeg skrev meg på interesent-lista under forutsetning av pipe, hvis ikke var interessen null. Noen ganger dro de den at hvis strømmen går, kan du jo bare sette inn en gassovn. Det gadd jeg ikke kommentere en gang.

En annen ting med denne strømkrisen er at alle mine bekjente har oppfattet det slik at kablene til utlandet var til å eksportere OVERSKUDDSSTRØM, noe som vi opplagt ikke har nå, og at kablene ville være til hjelp hvis vi hadde manko. Noe de og meg selv syntes hørtes greit ut. Selv om jeg uttrykte en del skepsis på mange områder. Så det må være mange innbyggere som føler seg grundig lurt ut av et gode som de fleste her i Norge har ansett som et slags felleseie. Det tillitsbruddet kommer slå ut på andre felt. Stortingspolitikerne har jeg mistet tilliten til for mange år siden. Nå er det for det meste "feel good" politikere som gjelder. Fakta er uinteressant og flesteparten av de er i realiteten lettvektere.

Hun Støre prøvde å innsette som stortingspresident var etter min mening et fjols, som ikke en gang visste hvor hun egentlig bodde hen, men det som sjokkerte meg mest var at det var ikke en eneste kommentar å finne i det selveklærte seriøse media at hun var en lettvekter. Her var det snakk om en av Norges viktigste stillinger. Mjøsa-seilere husker jeg gamle sjøfolk kalte slike. Og det var ikke for å fornærme Mjøsa.
Slettet bruker
13.12.2021 kl 16:15 6180

De partivalgte rikspolitikernes strømpriskrise, skyldes disses slikking på ryggen til EU og Agenda 2030.
Problemet kan løses ved at folket sørger for å få gjennomført folkeinitiert og folkegodkjent ny valglov.
Slettet bruker
13.12.2021 kl 20:20 6096

Da er Norge definitivt et fascistisk land, og jeg er glad for at jeg reiser hjem i jula. Om jeg skulle skrive hva jeg mener man skal gjøre med disse fascister, så kommer jeg til å bli stemplet som terrorist, eller kastet i fengsel. De kan likegreit lar seg annektere av Russland. I Nederland er situasjonen mye verre, men de behandler ikke befolkningen så fascistisk som disse antidemokrater gjør her til lands ( og da mener jeg hele politikerballetten.). Må nå virkelig vurdere om jeg på tross av en tilhørighet her gjennom 40 år, kaster in håndkleet. Jeg er fullstendig sprekkeferdig og mener at de skadene de har påført folk gjennom 40 år nå har eskalert til et gedigent fyrverkeri, som dreper det som måtte være igjen av å kalle Norge for et samfunn. Har ikke ord for den totalitære drittstaten Norge er nå.
Anywhere
14.12.2021 kl 09:00 5961

Vel, i dag tar Norge inn ca 55 øre pr kwh som forbrukes bare i mva...!!!!Det er langt mer enn snittkosten for strøm til forbruker totalt sett har vært de siste årene...
*JBJB
14.12.2021 kl 12:56 5855

Hei folkens:))

Og...Nord Pool melder i dag om en gjennomsnittlig døgnpris i sør Norge på 260.22 øre/kWh pluss MVA, nettleie, Co2 avgifter, el avgift+++, folkens - med vår fastpris på 39 øre/KWh tikker med andre ord 56 øre inn på kto. for hver kWh vi bruker (260 minus 70 øre = 190 øre :2= 95 øre minus 39 øre i fastpris= 56 øre) - her skal strømmålerne få kjørt seg opp til 5000 kWh pr. måned - pengene doneres i sin helhet til fattighuset da vinteren vil bli grisete når kulda setter inn - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz....

Siste tilgjengelige strømpris for postnummer 0150 er:
260.22 øre/kWh
https://norgesenergi.no/hjelp/strompriser/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 14.12.2021 kl 13:05 Du må logge inn for å svare
Norwege
14.12.2021 kl 13:32 5825

Her var det mye søppelinnlegg…. Stakkars folk som har det så fælt her i Norge….
Bortskjemte drittunger

Har også fastpris, men på 50 øre, så det blir billig strøm i vinter
Redigert 14.12.2021 kl 13:33 Du må logge inn for å svare
Anywhere
14.12.2021 kl 13:36 5818

Sorry Mac, 260 øre er inkludert mva, så du må belage deg på kun 69 øre tilbake på konto for hver kwh forbrukt i dag, men det er da noe...
Du har jo uansett rundt 55-60 øre i overføringskost og faste avgifter inkl mva.
Redigert 14.12.2021 kl 13:40 Du må logge inn for å svare
*JBJB
14.12.2021 kl 14:02 5676

Hei Any/folkens:))

Og...du må lese vilkårene med liten skrift, Any - Nord Pool opererer ikke med priser inkludert MVA eller andre avgifter som varierer fra land til land - zånn er det bare - skrekk og gru...ZnageZz....

Changes in the Norwegian bidding areas can affect which geographical area the city references refer to. Please see the area change log pdf. Please Note – All prices shown are wholesale and exclude any fees, charges or taxes applied at a national level.
https://www.nordpoolgroup.com/Market-data1/Dayahead/Area-Prices/ALL1/Hourly/?view=table

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Slettet bruker
14.12.2021 kl 14:03 5672

Blir digg å få cash for strømmen i vinter. Fastpris 37 øre inkl alt.
valdresbonden
14.12.2021 kl 14:31 5618


Hæææ. får vi strømregning også.

Ok, det er sikkert noe nanny tar seg av...

V.
Anywhere
14.12.2021 kl 14:57 5586

Du opererte med 260 øre i dag i snitt, men det er inkludert mva for sørNorge:

https://www.skandiaenergi.no/dagens-strompriser-2/

Går du til Nordpool, så er mva utenfor, det er riktig, men prisen er også lavere enn 260 i dag...nærmere bestemt snitt på 0,205 euro/kwh eller 205 euro/mwh..så dersom du får det til å bli 260 øre, må du sjekke regnegrunnlaget ditt...
valdresbonden
14.12.2021 kl 15:21 5555


Gjesp.

V.
Slettet bruker
14.12.2021 kl 15:45 5524

Også i Russland tror de at de lever i verdens beste land.
SSB viser at 1 av 5 vil få store problemer om de blir servert en ekstra regning og 10,1 lever under OECD sin fattigdomsgrense, som er 50% over snittet i Nederland.
Du er jo selv et bevis på at indoktrinering virker: Fordi du selv tilhører den minoriteten som ikke merker det på din lommebok, så spytter du galle over andre? Mangel på empati kan tyde på diverse diagnoser..
Kajtek
15.12.2021 kl 14:04 5394

Leste i dag at «elbil eierne må muligens å belage seg på å betale opp til kr 3000 mer i året. Det begriper jeg ikke. Jeg forstår det ikke. Vi har egen lader som vi får regning på det vi lader for. En KWh pris er vel kWh pris. Synes det er for gale å begynne å lage «spesial» kWh pris for elbil eierne.
Så er det også den nye «nettleie» ordning som omfatter bla. Ekstra dyr strøm i rushtiden. Det synes jeg vil treffe veldig urettferdig. Det gjør ikke så mye for meg. Jeg er pensjonist og kan tilpasse meg. Det er den helt «vanlig» familie med barn, jobb og skole som kommer til å bli rammet mest. Hvorfor ble ikke den nye ordningen utsatt , forstår jeg ikke.
pengex
15.12.2021 kl 15:43 5370

Klart det er dyrest når man trenger det mest. Så en oppfordring er snu døgnet på hue. Alle drar på jobb klokka 18.00 til 03.00. Alt byggarbeid natterstid. Alle kontorhenvendelser fra 20.00 til 01.00.
Alle fikk med seg det.
*JBJB
15.12.2021 kl 16:47 5314

Hei Katjek/folkens:))

Og...det er nok nedfelt i FNs bærekraftmål at du skal spise middag om natta, Katjek - nå koster det for øvrig mer å kjøre el bilen på spot pris enn å bruke en liter diesel pr. mil - skrekk og gru...ZnageZz...

https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/strom-dyrere-enn-diesel-sann-kan-vi-ikke-ha-det/o/5-95-354223

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Kalle 1
15.12.2021 kl 16:59 5315

Bra innlegg jbjb!
Skulle bare et par strømregninger til, så klappet tang og tare dustene igjen smella.
Håper faktisk strømprisene fortsetter å stige, slik at de kan få føle på kroppen hva det vil si å drømme seg vekk så til de grader!
PSI- Investor
15.12.2021 kl 17:37 5290

Når det er snakk om bil står de frem og gliser og sier at de klarer seg uten bil. Så det bør alle andre også klare seg uten. Man skal sykle eller gå.

Men når det gjelder strøm, det slår liksom ikke like godt miljømessig å spare på strømmen og klare seg med ved.
Slettet bruker
15.12.2021 kl 20:02 5249

Grønn skifte er nødvendig. Gjør vi ikke det vil 1600 milliarder dollar bli borte bare på dårligere helse. Hva man gjør med strøm er politisk. Alle forklaringer ( 100 vis i media), går ut på å bortforklare det, og skylde på dagens markedskrefter. De tullinger her som godter seg i at de selv slipper unna med store regninger, eller at de som valgt å kjøpe EL bil blir påført store regninger, er nettopp den type folk, som gjør at vi kan se langt etter at politikere hører på sin befolkning. Å skylde på den ene eller andre partiet er også skivebom. Det er hele politikerballetten som i lang tid bevisst har sørget for at markedskrefter og spekulanter har overtatt dette. Betalende instans: Folk flest og småbedrifter.
Dette skjer på samtlige områder. Det at vi kan være 20-30 samlet i Jula, og samtidig innfører skjenkestopp, betyr jo bare en 4.runde hvor målet er å ødelegge hele restaurantbransjen, slik at gribbene kan monopolisere den også. Dette er et AKTIVT grep, til å ødelegge den sosiale strukturen i byer, muligens også tettsteder, med permanente destruktive konsekvenser. Fascisme og kapitalanarki igjen...
Norge kan ikke reddes på en demokratisk måte noe mer. Vi er nå en Russland / USA variant. Politikk er kreft med spredning.
I av 5 vil få store problemer pga. kun dette ene fascistiske grepet fra disse egotrippere.
Redigert 15.12.2021 kl 20:04 Du må logge inn for å svare
Brixer
15.12.2021 kl 23:21 5167

https://www.europower-energi.no/kraftmarked/england-fikk-kjope-dyr-norsk-strom-pa-billigsalg/2-1-1123440

Haha, englandskabelen har *eget* marked og sånn går det når 'alle' kraftprodusenter i Norge prøve å selge krafta si der den var høyest i stedet for å sikre kraftforsyningen til innbyggerne i Norge.
Men, stol på Stat- kraft/nett. De har sikkert en god forklaring på dette også. Kanskje det var litt rim på ei elv ett eller annet sted i Sverige som forplantet seg til *bunnen* på ett reservoar. Det er jo tross alt ikke overflatevann de kjører igjennom turbinene. Men i deres verden fryser kanskje vannet fra bunnen og opp.
Slettet bruker
16.12.2021 kl 00:06 5125

Det er frivillig for produsenter å delta i disse strøm auksjonene.
De gikk glipp av inntekt m.o en tabbe av produsentene selv.
Det er dumt men ikke forbudt å skyte selv i foten .....

Strømkrisen i Norge er utbytte av en dårlig ledelse som er valgt av folket.
Det litt for tidlig å dømme den nye Regjeringen men den avgåtte kunne
ha gjort langt mere da strømkrisen var godt varslet.


Slettet bruker
16.12.2021 kl 01:10 5084

Håper strømprisen holder seg skyhøy, det er postivt for meg med min fastprisavtale, og fint for batteribilisten som får en helsegevinst når bilen må skyves fremover.
pengex
16.12.2021 kl 06:54 5047

En tesla x veier bare 2,5 tonn.
MacJoJo
16.12.2021 kl 07:47 5009

En ting jeg ikke skjønner oppi dette er: Hvorfor så overasket?

Våre politikere har i årevis vært åpne om at det grønne skifte kommer til å koste penger, masse penger.
Og dette er nok bare en forsmak.

Neste vinter kommer vi til å mimre om hvor billig strømmen var på 2 kr + avgifter.
Slettet bruker
16.12.2021 kl 08:39 4975

Stygt redd for at du har rett i dette. LNG lagrene i Europa vil være tørre når vinteren er over og må fylles opp gjennom hele sommeren. Må nesten gå i skytteltrafikk alle LNG-båtene mellom USA og Europa. I tillegg skal asiatene fylle sine lagre. Vi kommer til å få langvarig mangel av gass med høye priser i lang tid fremover. Det er bare å forberede seg på MINST like dyr strøm hele 2022 i verste fall med nye topper til neste vinter som vil få dagens strømpris til å virke billig. Norske politikere skjønner enten ikke hva de har gjort eller så har de gjort dette med viten og vilje. Tror mere på at det er det fremste som er det riktige. Hvis det er alternativ to som er rett så sliter vi big time for da har noen en grusom plan liggende ett eller annet sted...
PSI- Investor
16.12.2021 kl 09:39 4948

Norske myndigheter har i alle år vært ekstremt opptatt av å inndra vanlige folks kjøpekraft. Ref sinnsyke avgifter på bil, bom, 25%moms, avgifter på alt mulig. Nå også ved å definere folk med vanlig inntekt og liten formue som noen som må TAS.
Hvorfor har jeg aldri skjønt, pengene trenger jo staten ikke. Etter krigen var handelsbalansen et problem man måtte ta hensyn til. Da kunne man f eks ikke importere biler i vilden sky, landet hadde ikke nok å betale med. Men det rettet seg jo på 70- tallet etter hvert som oljeproduksjonen kom i gang.

Jeg har i flere år ment at strømprisen kom til å bli det neste som skulle holde menigmanns kjøpekraft nede. Det er genialt. Ingen kan klare seg uten. Ideen med å lure folk over på elbil først var genial.
Har du dårlig råd og en gammel ordentlig bil så kan den repareres billig. Brukte deler er lett å få tak i til de fleste normale modeller. Slikt går ikke med elbil. Har du en gammel billig elbil, f eks en av de første Leaf, så har du nå etter all sannsynlighet temmelig kort rekkevidde, å kjøpe ny batteripakke koster mer enn du får for bilen, og brukte deler kan ofte ikke brukes.
Det er et firma i Moss som satser på brukte deler. De sto frem i avisen for en stund siden og sa at til elbiler gikk ikke dette da delene i så stor grad var programmert til å kun funke på den bilen den var levert i.
Ja ja så ble det visst mye bil. Savner det gamle bilforumet jeg! Der kunne vi krangle så mye vi ville om diesel/ elbil, men så ble det lagt ned.
*JBJB
16.12.2021 kl 09:51 4907

Hei folkens:))

Og...fyllingsgraden i vannmagasinene i Sør Norge fortsetter å minke, folkens - sist uke var fyllingsgraden i Sør Vest bare 55,3% mens den normale fyllingsgraden for landet som helhet de siste 20 årene har vært 75,8%, nå er den 62,2% - bremsene er slått av og den grønne galskapen fortsatte sist uke da fyllingsgraden falt videre med 3,3% som følge av svært høy eksport gjennom kablene til kontinentet, og snart skal eksporten gjennom den nye kabelen til England dobles - FNs bærekraftmål/Paris avtalen og kravene fra pampene i Berlin og Brussel (for å redde sin egen udugelighet) skal redde Europas med vårt grønne batteri på klimaets alter - Nord Pool melder for øvrig i dag om en spot pris på 195.18 øre/kWh pluss nettleie og avgifter - vår 3 årige fastprisavtale på 39 øre gir i dag 23,5 øre på kto. for hver kWh vi bruker - kulda er like om hjørnet og vinteren vil bli mega grisete big time - fattighusene melder om lange køer og namsmannen jobber overtid - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

Siste tilgjengelige strømpris for postnummer 0150 er:
195.18 øre/kWh
https://norgesenergi.no/stromavtaler/spotpris/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
PSI- Investor
16.12.2021 kl 10:16 4849

Så settes altså rentene også opp.
Det er altså ikke mange nok som blir arbeidsledige som følge av nedstenging i uteliv og underholdning, eller som følge av økte strømpriser og derav følgende konkurser og lavere generelt forbruk blandt befolkningen.
Men det er det nok innen mars da neste renteheving er varslet.
Kalle 1
16.12.2021 kl 11:16 4812

Ja,det er så man ikke tror hva man ser og hører.Det verste er at jeg tror ikke det ville hjulpet med å ha en annen regjering.Så hoire var heldige her, apekattene, og tang og tare-folket vil få skylden for å ha dyttet oss utfor stupet.
Slettet bruker
16.12.2021 kl 11:29 4792

Problemet er ola dunk som har vent seg til lav rente og tror dette er normalen. Nb styrer renta etter inflasjon og bryr seg ikke noe om folk mister hus og hjem. Jeg har advart mot dette i over 10 år men folk vil ikke høre. Renta skal opp 2-3% de neste par åra og da blir det mye ledige hus på markedet.
Kalle 1
16.12.2021 kl 14:36 4667

Sentralbanksjefen, hr. Olsen, sa da vitterligen at vi det Norske folk har spart mye penger nå under pandemien?