***STRØMPRISEN*** FAKTURAEN NESTE VINTER FOR VANLIGE FOLK

*JBJB
02.12.2021 kl 19:00 63384

Hei folkens:))

Og...Nord Pool melder i dag om 236.25 øre/kWh pluss MVA, el avgifter, Co2 avgifter++++ i Sør-Norge, folkens - hvis denne prisen holder seg gjennom hele julemåneden vil en vanlig forbruker med et gjennomsnittlig forbruk på 3000 kWh i Desember få en faktura fra sitt strømselskap på nærmere 15 000 kr, i Januar - som vi beskrev i vår tråd som nå er fjernet vil de som først får besøk av namsmannen og må frekventere fattighuset de som har skreket høyest om "jorden brenner" og krevd iverksettelse av grønne luftslott - bedrifter og firmaer vil føle utgiftene på bunnlinjen og inflasjonen vil stige raskt og brutalt - Tyskland meldte om skyhøy inflasjon denne uken og proklamerte i rene ord at energiprisene var hovedårsaken - tang og tarefolket i samarbeid med nikkersadelen har tutet om fornybar kraft uten at konsekvensene ved å avvikle stabile kraftkilder har blitt utredet - resultatene ser vi nå med vindturbiner som står stille, solen uteblir og gassleveransene er overlatt til Putins dagsform - vi er fortsatt bare i den første vintermåneden og prisene på strøm kan bli dramatisk høyere når høytrykkene legger seg over kontinentet - periodevis strømutkobling lurer i kulissene hvis kulda legger seg over Europa i Januar/Februar etter at de grønne naive politikerne har klekket ut at prisen til oppvarming skal være mest mulig lik i Norge som på Sicilia/Mallorca - inkassobyråene melder allerede om høy aktivitet hos "vanlige folk" på grunn av de astronomiske prisene til oppvarming og lys her i et av verdens kaldeste og mørkeste land - vinteren vil bli grisete big time - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz....

NB! Håper dere fulgte våre råd om å binde strømmen slik vi gjorde til 49 øre/kWh inkludert MVA tidligere i år:))

Siste tilgjengelige strømpris for postnummer 0150 er:
236.25 øre/kWh
https://norgesenergi.no/hjelp/strompriser/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 26.07.2022 kl 17:45 Du må logge inn for å svare
*JBJB
03.07.2022 kl 17:03 4007

Hei folkens:))

Og...som postulert i fjor høst går det mot ekstrempriser og strømrasjonering i et av av verdens kaldeste land når nettene blir lange og kulda setter inn, folkens - velkommen til virkelighetens verden uten drømmerier i Parisavtalen/FNs bærekraftmål og tåkeprat fra pampene i Brussel - det blir haraball i Groruddalen og jenterommene samt klimaredaksjonen i NRK når kaffalattemaskinene går i svart - red our lips - intet nytt under solen...ZnageZz...

NB! En storpalle blandet ved kan være greit å ha i til vinteren, hvis du har ildsted - nabopris 1400 rilum(rett i lomma uten moms) pr. sekk!!

For fem uker siden hevet Statnett farenivået i hele Sør-Norge til gult nivå. Det betyr opptil 20 prosent risiko for strømrasjonering.
Årsak: De fryktet at Norge ikke ville ha nok strøm til vinteren, og at et Europa i energikrise ikke vil være i stand til å tilby eksport til Norge.
https://www.abcnyheter.no/stemmer/2022/07/03/195855915/na-gar-kraft-alarmen-og-staten-er-hjelpelos

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 04.07.2022 kl 18:19 Du må logge inn for å svare
*JBJB
07.07.2022 kl 14:08 3724

Hei folkens:))

Og...velkommen til virkelighetens verden for nå må dessverre advarslene om den kommende energikrisen forsterkes, folkens - det er som kjent for sent å snyte seg når nesen er borte - ved produsentene i Øst og Sør Norge er allerede så godt som utsolgt for bjørk og blandet ved - det blir kaldt om ørene på vanlige folk og de selvdestruktive hjemmeboerne i MDGml menigheten med medløpere når gradestokken viser 20 blå og lyset slokkes - energipolitikken i Vest Europa er helt skakkjørt som følge av naive politikere som danser etter den ødeleggende Parisavtalen og FNs bærekratftmål uten konsekvensutredning for vanlige folk, bedrifter, inflasjon, renteøkninger, eksploderende kraftpriser og køene hos namsmannen - og i "the bottom end" strømutkobling i et av verdens kaldeste og mest værutsatte land fra oktober til april - intet nytt under solen, stay tuned...ZnageZz...

Neste steg er det som heter «kvoterasjonering» Da vil hver enkelt familie bli tildelt en strømkvote av sitt lokale nettselskap. Forbruk utover det må det betales en ekstra høy pris for.
Hvis heller ikke det er nok, blir aller siste tiltak såkalt «sonevis, roterende utkobling». Da kobles strømmen rett og slett ut noen timer i døgnet for både bolighus og bedrifter.
https://e24.no/norsk-oekonomi/i/1OEnxe/slik-kan-vinteren-bli-hvis-det-blir-stroemrasjonering

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 07.07.2022 kl 20:00 Du må logge inn for å svare

Nå må du slutte å syte, din fattigfrans! Støre får skylda for høye strømpriser. Mulig det er riktig, men da må han krediteres for lave priser nordpå også.
*JBJB
07.07.2022 kl 20:58 3618

Hei folkens:))

Og...strømrasjonering for vanlige folk rykker stadig nærmere. folkens - Norge er som kjent selvforsynt ++ med ren energi, men vannmagasinene tappes ned as we speak som følge av avtaler få av de 169 folkets ombudsmenn/kvinner på Stortinget har satt seg inn i, men vedtatt for å gjøre seg lekker for pampene i EU/FN - djevelen ligger i detaljene og Paris avtalen/FNs bærekraftmål er destruktive avtaler for vanlige folk, bedrifter, inflasjon, renteøkninger, men gjør namsmannen til en næring i vekst - først når kaffelattemaskinene må drives av dieselaggregat vil de med svart belte i naivitet våkne (kanskje) - read our lips...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
OZZY
07.07.2022 kl 21:03 3684

Vi følger med sier Regjeringen og Støre og Co. HØRTE DERE !! VI FØLGER MED !! men de gjør INGENTING
Redigert 07.07.2022 kl 22:45 Du må logge inn for å svare
Riggsjef
07.07.2022 kl 21:26 3651

Tja nå er strøm regnet som luksusvare av sosialistene så det er bare rike folk som har råd til strøm. Bør selvsagt beskattes hardere enn i dag om de får gjennom politikkken de egentlig ønsker. MDG vil helst at ingen bruker strøm, er bare å ta livet sitt slik at en ikke forbruker noe her på jorden men gi alt til dyra og naturen. MDG kan i det minste si hva de mener rett ut enn å bedrive løgner. Vår drømmeborger finnes ikke da det beste er å ikke eksistere for da forbruker du ikke noen verdens ting:) Hva med gratis prevensjon og tvangssterilisering ? Virker å være veien de ønsker å gå. De er mer facist-totalitær enn noe annet parti. ikke bil, ikke strøm, ikke oljeleting, ikke plast i noe , ikke spis, ikke gjør noe er det de egentlig mener.
Rett skal være rett de fleste politikere har stemt for å rasere landet for folk flest og det klarer de i økende tempo. Noen partier har i det minste innsett at de tok feil da de stemte for ACER.
Redigert 08.07.2022 kl 07:58 Du må logge inn for å svare
monitor1
08.07.2022 kl 00:04 3562

Litt av en barnehage… Situasjonen idag skyldes at SAMTLIGE politikere i regjeringsposisjoner ( og utenfor) gjennom 40 år har gjort om Norge fra et lovende demokrati til en stat hvor det er anarkistiske forhold for eliten og kapitalen og en nesten totalitær undertrykking av befolkningen.
Også de som sitter der idag beskytter hele det pillråtne systemet på strømfronten: alt er overlatt strømaktører og spekulanter, og ikke nok med at de sender hele regningen videre til KUN boligeiere. Så setter man prikken på i en ved å TVINGE folk til disse AMS målere, som gir aktørene FULL kontroll på individnivå. De få som klarte å unngå dette helsefarlige miljøsvineriet, straffes med 2000 kroner i årlige bøter. NORGE ER DET ENESTE LANDET I VERDEN HVOR DET UTØVES UTSTRAKT TVANG PÅ VANLIGE FOLK på strømfronten, samt gigantiske straffer for alle som ikke føyer seg. Ren fascisme. Slike metoder brukes nå i Norge på MANGE fronter. Og så er det ingen som ser sammenhengen mellom denne totale voldtekten i 40 år og fremavling av Breiviktyper? Det dreier seg ikke lengre om høye strømpriser, og et prisnivå vanvittige 50-60% over andre rike europeiske land. Det dreier seg om sterke totalitære/ fascistiske tendenser innpakket i sølvpapir for folket, og et ufyselig ektepakt mellom kapitalen/ eliten og politikere, med anarkistiske forhold for disse aktører.
Uten strukturelle endringer vil Norge bli en særblanding mellom Russland og USA. Det er NADA som tyder på at samtlige av de etablerte partier er innstilt på ivareta Norge, som er ensbetydende med de grunnleggende prinsipper i et demokrati: Sørge for at flest mulig har best mulig livskvalitet.
Redigert 08.07.2022 kl 00:05 Du må logge inn for å svare
Bracon
08.07.2022 kl 00:35 3534

Har hørt fra Stortinget at vi produserer for lite barn i dette landet, som kan fø fremtidige pensjoner som blir eldre. Folk har knapt penger til for å få endene til å møtes. Strømpriser, renter, bompenger, drivstoff, og matvarer skyter i været. Åsså vil de at vi skal yngle som fluer? Koster å ha barn, og det er ikke alle som har statsminister lønn. Så får vi den på kjøpet at vi må være moderate i lønnsoppgjøret. Jeg må jobb i 40år for å få full pensjon. Folk som sitter å lyger på Stortinget har opparbeidet full pensjon etter 12år. Kvalmt!!!
monitor1
09.07.2022 kl 03:24 3397

På et internasjonalt nivå ( Norge har jo blitt en strømhore for EU), så illustrerer denne artikkelen overtydelig at politikk worldwide er mafiavirksomhet av verste sort, og har ingenting å gjøre med styringsformer som skal ivareta vanlige folks interesser. Alt dreier seg nå om å ivareta makthaverens interesser, og å støtte opp under en sosiopatisk massemorder gjennom 20 år er innenfor! https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/34vpGd/derfor-fordoemmer-de-ikke-putin

Skal vi få slutt på massedrap, massesult, og en vanvittig reduksjon av livskvalitet på milliarder av folk, så må politikkerne fjerne den russiske Hitler. Det ligger ikke i planene til noen politikkere. Neida: I Norge så innfører vi noen øvre grense for hva folk skal ut med på strømfronten, og så skal vi fortsette som før: Overlate hele markedet til spekulanter og aktører som tjener grovt på dette, unnlate å gjøre strukturelle endringer, fortsette med å være strømhore for EU, og ignorere at en syk sosiopat og massedrapsmann gjennom 20 år er den som skaper alt dette.
Mannen må fjernes umiddelbart og med alle midler. Politikere aksepterte Hitler i sin tid, noe som medførte ufattelige lidelser. I dagens moderne samfunn så BESKYTTER man dagens Hitler, fordi det lønner seg! Noe så forkastelig!
Det er så veldig synd at de Breiviktypene de nå produserer en mass, går løs på uskyldige folk. Om de isteden gikk løs på de som har skapt dem, ville det muligens initiere de nødvendige endringer som skal til for å gjenskape noe av demokratiet. Norge idag er anarkistisk for kapitalkreftene og totalitær overfor sine innbyggere. Samtlige av de etablerte partier har kjørt Norge fullstendig på dynga, og ingen erkjenner sitt ansvar.
Politikere har blitt søppel, og det er på tide å kaste søpla; Hadde vi vært flinke til å ANSVARLIGGJØRE de for de kriminelle handlinger de begår så å si 100% av tiden, så hadde 99% måtte tilbringe tiden fengslet; De er aktive aktører som med vilje og viten dreper om det gagner karrieren.
Det må det bli en slutt på, især i Norge; Det landet som under Erna har avlet frem flest milliardærer i verden, og 50% flere under fattigdomsgrensen enn F.eks Nederland, og som nå under de rødsvarte ikke vil endre noe som helst som endrer på dette.
Dette er fascisme pakket inn i sølvpapir og akkurat som jeg for kort tid siden ADVARTE mot nye Breiviktyper ( noe som dessverre ble en realitet), så spår jeg nå at Norge går til helvete innen få år, om ikke disse gjennomkorrupte politikere finner tilbake til grunnprinsippene i demokratiet: Sørge for at flest mulig skal ha best mulig livskvalitet. Med den enorme ukulturen i politikken ( politikere er nå den gruppen som begår mest kriminalitet), så ser fremtiden for Norges innbyggere helsvart ut; Vi er allerede en særblanding av det verste i USA og Russland, men politikerne er på langt nær ferdige med sin undertrykking av massene og total anarki for eliten. Når iherdige demokratiforkjempere som meg selv mener at hele politikerballetten må fjernes, så er det logisk at det skapes ekstreme miljøer. De er politisk skapt, og det må man ikke glemme. Slik må det bli når politikere har blitt samfunnets største fiende, og ikke vil være din venn.
Redigert 09.07.2022 kl 04:08 Du må logge inn for å svare
*JBJB
09.07.2022 kl 09:29 3335

Hei folkens:))

Og...da må vi nok en gang stenge tråden, men selvsagt åpning for tilgang og nye innlegg, folkens - ordgyteri langt utenfor tema og off piste kan lett trigge adm. til å slette hele tråden, og det ønsker vi jo ikke - to be continued...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 09.07.2022 kl 12:38 Du må logge inn for å svare
*JBJB
10.07.2022 kl 09:26 3193

Hei folkens:))

Og...fyllingsgraden i vannmagasinene i Sør Norge er den laveste på 26 år, folkens - nå skylder kraftprodusenten på en tørr vår samtidig som turbinene går på høygir og overføringskablene går varm for å tekkes destruktive avtaler for landets innbyggere og bedrifter - høsten er bare noen måneder unna og hvis situasjonen vedvarer er vi forbi høye priser og over i ukjent territorium med utkobling av strøm til privatpersoner og industri - partiene som har vært pådrivere for den grønne galskapen uten konsekvensutredninger er raskt ute med kreative forslag til løsninger for å redde folket goodwill til fortsatt støtte for den selvdestruktive troen på Norge som Europas grønne batteri - det minner mistenkelig om brannvesenet som ansatte pyromanen som brannsjef - vanlige folk er bundet til masta gjennom Parisavtalen/FNs bærekraftmål med liten skrift (husk at djevelen alltid finnes i detaljene) og folkets ombudsmenn/kvinner som er mest opptatt av å tute med pampene i Brussel - en kald vinter vil bli grisete for vanlige folk, bedrifter++++ mens Vedums pengebinge stadig må utvides - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

NB! Selv vår treårige fastprisavtale på 39 øre/kwh vil ikke redde oss fra frosne innendørsfingre når strømbryteren slås av - kalkulatoren til Vedum har dog signalisert at strømutkobling lønner seg for vanlige folk som da får mer å rutte med til andre formål....

Fyllingsgraden i vannmagasinene i sør er den laveste på 26 år og risikoen øker for strømrasjonering til vinteren.
https://www.dn.no/energi/strom/magasinfylling/stromrasjonering/fare-for-stromrasjonering-ikke-lett-a-forutsi-at-vi-skulle-fa-den-torreste-varen-pa-140-ar/2-1-1255083

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 10.07.2022 kl 20:52 Du må logge inn for å svare
*JBJB
14.07.2022 kl 11:04 2909

Hei folkens:))

Og...nå snører nettet seg sammen rundt den grønne galskapen, folkens - de som har skreket høyest om viktigheten av Parisavtalen/FNs bærekraftmål++ (husk at djevelen alltid ligger i detaljene) begynner å få kalde føtter og skjønner at strømrasjonering og elleville priser på ren Norsk energi kommende vinter vil medføre sinne og vrede hos vanlige folk - SV/Rødt og medløperne av den grønne galskapen vil derfor hasteinnkalle Stortinget for å vise handlekraft og bøte på problemene de selv har skapt - som tidligere postulert minner det om brannvesenet som ansatte pyromanen som brannsjef - tikk, takk - tikk, takk, rasjonering på strøm i et av verdens kaldeste vinterland rykker stadig nærmere med uante konsekvenser for vanlige folk, bedrifter, inflasjon, renter++++ - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz....

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) advarte før helgen nordmenn mot at høye strømpriser kan gi en tøff høst og vinter.
Statnett har tidligere også advart mot faren for rasjonering på grunn av lav fyllingsgrad i vannmagasinene.
Men både Rødt og SV er utålmodige og ber om raske tiltak allerede nå i sommer:
– Rødt ber nå om at Stortinget hasteinnkalles for å diskutere situasjonen og vedta tiltak. Det holder ikke at regjeringen bare vil vente og se, sier Seher Aydar i Rødts stortingsgruppe, til VG.
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/0G5z3g/stroemkrisen-sv-og-roedt-vil-avbryte-stortingets-sommerferie

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 14.07.2022 kl 20:00 Du må logge inn for å svare
*JBJB
22.07.2022 kl 21:15 2656

Hei folkens:))

Og...som tidligere postulert er Europas grønne/naive politikere og grønne drømmerier i ferd med å avindustrialisere hele den vestlige verden, folkens - for hver dag og uke som går kommer advarslene fra politikere i hele Europa om den varslede katastrofen som er i emning - strømrasjonering og elleville priser skal vi la ligge i denne omgang, men er utbrodert høyere opp i tråden - de siste ukene har nemlig hendelsene på Sri Lanka sendt sjokkbølger inn i Europas hovedsteder - Sri Lanka var utpekt til å bli Østens grønne fyrtårn, men terrenget ville det annerledes enn kartet - de grønne drømmerne innførte nemlig i 2021 forbud mot bruk av kunstgjødsel i Sri Lankas landbruk noe som førte til en nedgang på 85% i avlingene - risproduksjonen falt med 40% mens prisene eksploderte med 50% på 5/6 måneder - prisene på tomater ble fem doblet og teproduksjonen falt til sitt laveste nivå på årtier - arbeidsledigheten har eksplodert og i mai 2022 klarte ikke landet å betjene sin utenlandsgjeld - inflasjonen steg med 30% og landet fikk ikke kjøpt nødvendige medisiner og importere mat - folket har nå fått nok og nikkedukkene som har løpt etter Parisavtalen og FNs bærekraftmål for å gjøre seg lekker for pampene i vesten har måtte rømme landet - i Europa har brannslukningen nå startet for alvor og kullkraftverk, atomkraftverk+++ startes opp as we speak samtidig som drastiske sparetiltak (15% reduksjon i energiforbruket i hvert EU land) med trusler om hardere lut blir lansert på løpende bånd - spørsmålet er om Europa i ferd med å ta en Sri Lanka - vinteren kan bli grisete big time når nettene blir lange og kulda setter inn - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

https://www.klartale.no/verden/2022/07/13/presidenten-pa-sri-lankas-skal-ha-romt-fra-landet/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 24.07.2022 kl 17:46 Du må logge inn for å svare
aklm
24.07.2022 kl 18:07 2463

Det eneste man kan være sikker på er at det blir vanlige folks tur til å gjøre staten rikere.
Garmis
24.07.2022 kl 19:22 2415

Ser ut som oligarkenes tid er over i Russland og Ukraina, Kanskje en krig i vesten må til for å kvitte oss med våre oligarker også?
*JBJB
26.07.2022 kl 12:55 2229

Hei folkens:))

Og...sim salabim så var de gode fastprisavtalene historie, folkens - nå selges fastprisavtaler over dagens markedspris og du er heldig om en treårig avtale havner under 3/4++ kr/kwh - vi fikk mye tyn da vi for over et år siden anbefalte folket å inngå fastprisavtaler mens de ennå lå på bordet til overkommelige priser - vi henviste til vår egen tre års avtale på våre anlegg til 39 øre/kwh pluss MVA noe som i dag fremstår nærmest som penger på gata - selv om EU klarer å redusere energibruken med 15% vil vinteren bli grisete big time med tanke på Putins stadige mas om "nødvendig vedlikehold" av gassrørledningene - dagens leveranser fra Russland er 20% av kapasiteten i rørledningene, men alt tyder på at leveransene vil bli ytterligere kuttet når nettene blir lange og kulda setter inn - strømprisene vil da nå astronomiske høyder og utkobling av nettet ligger i kortene - men som kjent trumfer den selvutslettende Parisavtalen og FN bærekraftmål (husk at djevelen alltid finnes i detaljene) kulde, avindustrialisering av vesten, rekorder hos namsmannen og menneskelige lidelser - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz....

De få selskapene som nå tilbyr ettårskontrakter på strøm for Sør-Norge tar seg godt betalt med priser på mellom 3 og 4 kroner per kWh. Kun ett selskap tilbyr tre års fastpris på strøm i dag. Det er Haugaland Kraft Energi, som tar 2,99 kroner per kWh for en treårig fastprisavtale.
https://e24.no/olje-og-energi/i/V90Bx6/stroemselskaper-dropper-fastprisavtaler

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 26.07.2022 kl 20:34 Du må logge inn for å svare
Motti
26.07.2022 kl 22:17 2092

Å ta strøm på børs måtte gå galt. Hvor er logikken, alle trenger strøm hele tiden og den koster 8 øre å produsere.
Før kjøpte vi strøm direkte av energiverkene med priser basert på kostnad og investeringsbehov for energiverkene.
Nå har vi hundrevis som selger strøm på ren spekulasjon over en børs.
Hvis ikke dette folkeranet flagges må vi få et nytt politisk parti er nå min mening.
*JBJB
28.07.2022 kl 19:59 1963

Hei folkens:))

Og...vanlige folk får i disse dager en liten forsmak på vinterens strømpriser, folkens - prisen ligger over 4 kr/kwh pluss MVA og avgifter i Sør Norge - selv med regjeringens strømstøtte vil prisen til forbruker bli nærmere 2,5 kr./kwh - men bare rolig folkens, regjeringen følger situasjonen tett slik de har gjort i snart 8 mnd. og kalkulatoren til Vedum viser grønne tall (i statsregnskapet) - det grønne skiftet er i ferd med å avindustrialisere Norge og Vesten as we speak mens politikerne ser på - hva som skjer og skjedde på Sri Lanka (Østens grønne luftslott) er omtalt i tråden for noen dager siden og Nederland og Canada er i ferd med å gå i samme fella - økologisk landbruk skal trues inn og Vesten er i ferd med å fremtvinge en matvarekrise uten sidestykke - protestene fra landbruket i Nederland og Canada er lite omtalt i MSM, men innen 2030 skal kunstgjødsel fases ut fra landbruket i følge Parisavtalen og FNs bærekraftmål (husk at djevelen alltid sitter i detaljene) - halverte avlinger og hungersnød som resultat sier FNs klimapanel lite om selv om tusenvis av sider leses med lupe - at verdens befolkning har økt fra 5,2 milliarder i 1990 til ca. 8 milliarder i 2022 er selvsagt elefanten i rommet og må for all del ikke nevnes verken når det gjelder energiforbruk eller matforsyning - vinteren vil bli grisete big time - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

https://www.nrk.no/nyheter/strompriser-1.11440753

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 28.07.2022 kl 20:41 Du må logge inn for å svare

Evig mas om dyr strøm.
Alle vet at dyre ting er bedre enn billige ting.
At vi på sør og østlandet må betale mer for strøm enn de i nord skyldes bare at vi er mer kvalitetsbevisste og vil ha det aller beste. Vi vil ikke ha sånn billig drittstrøm her.
Jeg var nettopp i NordNorge.
Altså jeg ladet mobilen i bilen jeg, veldig skeptisk til å slippe sånn billig drittstrøm inn i den. Og kjempeglad for at jeg ikke kom dit i elbil, det kunne blitt dyrt! Sånne strømførende gjerder funka den fint på da.-

Dyr strøm har mange fordeler. Når strømmen tar all kapital slipper man f eks å reise til syden hele tiden, da slipper man å stresse med å få pass, man slipper flyplasskaos, kanselleringer og streik, man slipper hetebølgene i syden og dessuten å måtte sperre seg inne gjennom hele ferien siden det er så mye røyk der nede mens de brenner opp skogene sine at man ikke kan gå ut.
*JBJB
29.07.2022 kl 23:25 1741

Hei Investor/folkens:))

Og...høres ut som en god plan Investor - håper teltet er vanntett og at du har trådløs lading fra strømgjerdet til telefonen:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Støre og Aasland skal evaluere og vurdere. Aasland bare prater og prater.
Når blir disse bedt om å forlate lokalene ?
Det norske folk vil selvfølgelig ikke sitte å se på at norsk næringsliv og industri går konkurs.
Og tiltak må komme nå og ikke i oktober.

keisam
03.08.2022 kl 00:11 1530

De har jo ikke noe valgt, Acer og EU som styrer energien i Europa. Avstand mellom velgerne i Norge og byråkratene i Ljubljana/Brussel er lang. Blir verre de nærmeste årene.
MacJoJo
03.08.2022 kl 00:21 1519

Når en nå ser hvor lite det protesteres på høye energipriser i Norge, så tror jeg nok du tar feil. Det norske folk vil ikke protestere før det er for sent, dessverre.

Politikerne vil ikke gjøre noe, dette er jo ett steg i riktig retning når det gjelder det grønne skiftet.

Og vi er vel alle enige om at det grønne skiftet må gå sin gang? Er vi ikke?


Alt blir glemt til neste valg. Da lover SV gratis tannlege igjen, Støre har forandret slagordet til at alle skal MERE med, og Ola dunk har nesa langt nedi Tacodippen.

V.
Redigert 03.08.2022 kl 06:37 Du må logge inn for å svare
Odi.1
03.08.2022 kl 08:37 1364

Støre : " Dette kan vare 1 år og 3 år "

Ok Stør, eller neste Kommunevalg, og Stortingsvalg som vi sier det....
jadden
03.08.2022 kl 10:04 1304

Regjeringen kan gjøre et grep som har øyeblikkelig virkning for dtrømforsyningen i Norge, det krever ingen investeringer og kan tas i bruk umiddelbart. Det er så enkelt som å fyre opp gasskraftverkene på våre plattformer som er elektrifisert, det er minst to enorme aggregat på hver plattform. Kjør turtallet på fullt for samlige, mer enn halvparten kan sendes til land, motsatt vei enn hensikten var, men strømmen og kablene kjenner ingen retning. Dermed ligger det til rette for en enorm reservekapasitet på strøm, men for all del, slus det ikke videre til kontinentet. Og like viktig, ta ikke diskusjonen med Haltbrekken og Klysbakken om dette, de vil bare snakke CO2 på inn og utpust, men nevner ikke hvem som skal ut og ikke få mat. Fullt akseptert av EU som nå har grønnmalt gassen.
Og som før, ideen er gratis og kan iverksettes på øyeblikkelig varsel, hele infrastrukturen ligger der klar til bruk.
*JBJB
05.08.2022 kl 22:52 1148

Hei folkens:))

Og...da er vi ved "the tipping point", folkens - selv statsministeren med gratis oppvarmet bolig og fri husleie på skattebetalernes regning skjønner at dagens og morgensdagens energipriser ikke er bærekraftig for vanlige folk og vanlige bedrifter - men de som har hyllet/rosemalt og tvangsinnført Parisavtalen og FNs bærekraftmål er neppe de rette til å få skuta på rett kjøl - nikkersadelen i Hoire toer sine hender og minner mest om Judas da han forrådte Jesus for 30 sølvpenger - de ble advart om konsekvensene av de destruktive avtalene som ble innført uten konsekvensanalyser og utredninger - selv om globalist pinsene på jakkeslaget er blitt stadig mindre synlig skinner lojaliteten til Brussel fortsatt gjennom hos Jonas og Erna - nå skal almisser bøte på den grønne galskapen i håp om at vanlige folk og bedrifter som er ført inn i økonomisk elendighet skal glemme hvem som er skyldig og knele lydig under almissenes alter - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2022/08/05/195862847/store-kaller-inn-til-strom-hastemote-pa-stortinget

-TaKK-

Lykke til

Hilsen
Tille Lulla
OZZY
05.08.2022 kl 23:09 1167

JA til 100% over 35 øre. Ja til tilbakebetaling. JA til lik pris i hele Norge. Ja til å kutte utenlandskablene og bruk de i Norge. JA til å lage grønn hydrogen av all overskuddsstrøm og la ikke noe vann renne utenom vannturbinene og JA til at bare strømprodusentene selger sin egen strøm.
JA til mobile gasskraftverk i tørrår. JA til lading i monsterbatterier.

TENK NORGE
fylla12
06.08.2022 kl 13:59 1053

Dumt å kutte utenlandskablene. En slakter ikke gullhøna som gir Norge stor frihet
Full eksport så lenge det ikke går utover sikkerheten.

Svergie er med EU og reduserte eksport av strøm til Norge i en periode.
Norge kan gjøre noe tilsvarende

EU/EØS avtalen er ikke til hinder for fastpris,gratis nettleie og redusert moms og mye annet.
EU har faktisk åpnet for moms fritak på solcelle paneler selv om de har full moms i Norge.*JBJB
06.08.2022 kl 14:43 1024

Hei folkens:))

Og...som kjent er EU i ferd med å avsivilisere og avindustrialisere seg selv, folkens - siste stunt på den grønne galskapen er at offentlige bygninger, hoteller og andre institusjoner ikke får ha romtemperaturer under 27 grader sommerstid - Spania vil på denne måten bruke varmen til å kue og skremme befolkningen til å underkaste seg Parisavtalen og FNs bærekraftmål (husk at djevelen alltid sitter i detaljene) selv om aircondition i dag er fire ganger mer effektiv enn for 30 år siden - pampene i Brussel som har kjørt Europa inn energikrise og industridød ved å legge ned atomkraftverk, stenge kullkraftverk og avvikle gasskraftverk vil styre befolkningen med avlatspoletikk og utdeling av almisser for å bøte på galskapen - vesten er i ferd med å ta en Sri Lanka når nettene blir lange og kulda setter inn - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Quiz:

Hvordan skal man kvitte seg med fossil økonomi når ressursene til grønn økonomi hele tiden skal komme fra fossil økonomi?
*JBJB
08.08.2022 kl 22:03 722

Hei folkens:))

Og...som kjent er strømstøtten 100% på skattebetalernes bekostning både på forbruk og nettleie fra 1 dag i statsministerboligen, folkens - nå skal vanlige folk lures til å takke og bukke for de Brussel lojale nikkedukkene som har skyld i galskapen for 90% kompensasjon på forbruk over 70 øre/kwh fra 1 September i stedet for 1 Oktober - bedriftene får foreløpig null støtte mens regjeringen følger saken tett igjen - medaljens bakside holder de samme politikerne klokelig munn om og de nye nettreglene som kraftselskapene fikk innført på nettleien 1 Juli vil slå hardt ut for de fleste når nettene blir lange og kulda setter inn - nettleien skal fortsatt betales fullt ut og statsministeren vinglet med øynene og da han stutret at doktrinen om Norge som Europas grønne batteri stod fast for å påskynde den grønne galskapen uten konsekvensanalyser - i kulissene lurer nemlig den selvutslettende Parisavtalen og FNs bærekraftmål (husk at djevelen alltid sitter i detaljene) - vinteren vil bli grisete for vanlige folk, bedrifter og arbeidstakere - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

Strømstøtten for husholdninger økes fra 80 til 90 prosent en måned tidligere enn planlagt. Det melder NRK. I tillegg ser regjeringen på muligheter for eksportbrems og strømstøtte til bedrifter.
https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/ja6kqe/regjeringen-oeker-stroemstoetten-til-90-prosent-allerede-1-september

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 08.08.2022 kl 22:25 Du må logge inn for å svare
Odi.1
09.08.2022 kl 08:08 629

Denne Astrup i Høyre presterer å kalle denne galskapen for "testing av systemet" , og legger til at disse utenlands kablene er en suksess :)

Husk bare å ha media lydopptaket av han klart når neste valg skal gjennomføres !

Legger til at det triste opp i dette Udemokratiske systemet for valg i NORGE er at en ikke kan STRYKE, og bli kvitt disse dårlige politikerne , dem kumulerer seg der det passer inn, og når det passer inn , så en blir ikke kvitt dem , dessverre.

AP Aasland sier Elektrifiseringen av energiproduksjonen i Nordsjøen skal fortsette som planlagt !

Stemme kveget til Ap og SP i Nord -Norge fortsetter å ha Extreme lave strømpriser kontra Sør-Norge som daglig blir ruinerte !!
Redigert 09.08.2022 kl 08:18 Du må logge inn for å svare

Det er bare å innse det. Det grønne skiftet innebærer at prisen på strøm blir høyere minst 70øre. Der vil ikke være økonomiske insentiver for omstilling dersom prisen er lavere enn det. Noe av årsaken til det skyldes våre miljøpartier (MDG,V,SV) som nekter å bygge ut mer vannkraft og vindmøller på land eller landnært. Det betyr at den dyreste løsningen med vindmøller langt til havs velges og dette er dyrest. Ellers er miljøutfordringene ikke et nasjonalt problem, men et internasjonalt anliggende og vi bør også ha en forpliktelse til å bidra her når vi kan. Vi burde derfor investere mye mer i energiproduksjon også på land i Norge; viktig europeisk miljøtiltak selv om alle miljøpartiene og miljøvernere er imot det.
Odi.1
09.08.2022 kl 08:55 565

Flere soleklare grep for å sikre energisikkerhet og en pris på max 11-35 øre holder i masse vis for ett lite kaldt og grisgrendt land som Norge.

1. Bygg 3-4 Atom / Torium kraft anlegg ( ett i hver landsdel , og kostnadene med vindmøller til havs kompenserer dette og vel så det, 2 stk Åpner Finland i år )
Jeg er i mot vindmøller i dette enorme skala som er planlagt, Fugl livet og dyrelivet på kloden er mye mer viktig en dette lille energien fra så store skader dette vil ha.
2. Selvsagt mer vannkraft , potensialet her uten å skade fisk er neste 50% mer en det som produseres av vann i Norge pr i dag.

3. Utnytte Gass kraften også selv , inntil Kull energi stopper opp , øremerk mer levering av gass der det brukes Kull.

4. 0 strøm energi ut av kabler til andre land, annet en overskuddet en har til en hver tid.

5. Overkjør ALLE disse e leverandørene, opprett kun 4 leverandører, og produsenter ( styring og kontroll av produksjon ) i hver landsdel .
( Galskapen må ta slutt )

Når man bygger de der vindmøllene langt ute i havet hvor det er helt vanlig med ekstremt høye bølger og det sikkert også forekommer salt i vannet
Altså dette skal vedlikeholdes også

Så hvor mye energi må det brukes på å produsere denne miljøvennlige energien i forhold til det man får ut av det i løpet av en slik monstermaskins levetid?
I tillegg har jo danske forskere funnet ut av vindmøller faktisk påvirker klimaet. De bremser jo vinden i ekstremt mye større grad enn den berømte sommerfuglen.

I dag kom det ny faktura og en forklaring på hvorfor nettleien blir så mye høyere selv nå midt på sommeren hvor det knapt brukes noe strøm. Vi har jo ikke vært så mye hjemme engang.
Det er veldig bra. Nå som det er dyrere nettleie forventer jeg jo et mye bedre nett. Man kjenner liksom at strømmen flyter lettere på en måte? I hvertfall ser det jo sånn ut på regningen da, selv om vi altså knapt har vært hjemme.
Ja ja verden vil bedras heter det, lurer bittelitt på om det muligens først og fremst gjelder her i Norge hvor vi faktisk lever av energiproduksjon
Odi.1
09.08.2022 kl 10:32 521

Politikerne med god hjelp fra Lobbyistene som skummer millioner og milliarder på dette har klart å lage en TOTAL kollaps med verdens reneste energi for den Norsk befolkningen.
En liste på ALLE politikere og byråkraters må lages over dem som sitter i styrer rundt i E verker, og i alle "leverandører" av Norsk energi.
Hva kroner og honorarer dem besitter, og tiden dem bruker på dette pr år!
Undersøk også Journalistene , hvilken grunn det har vert for dem å ikke følge denne skandalen opp .
Har det med Media tilskuddene å gjøre ??
Og selvfølgelig NHO må granskes fra bunnen av når det kommer til denne galskapen som er inntruffet for det Norske folk.

Barth Eide er i Hardanger og forteller om opphetet klode og FN rapporter , når det er pause MÅ dem ta på seg Thermo gensere for å ikke skam fryse, vi snakker om Sommermåneden 7-8 / 8 2022 !!

Legg også merke til Vindkraftforeningen Norwea med Aslaug Haga tidligere SP leder i spissen stritter i mot fastpris , dette for å stette "Fornybar" i EU
Skal ikke skrive hvilken benevnelse en må bruke på denne typen mennesker , vi får bare tenke det inn i oss.
Vert å se denne på YouTube om en er interessert i miljø og klima ,søk : Michael Moore Presents: Planet of the Humans

I 2016-17 Brukte det Norske Offentlige FLY tilsvarende 580 millioner KM rundt Ekvator
Å bedrive propaganda fra NRK mf å si at Mongstad gass kraftverk er værstingen av co2 utslipp i Norge er bare helt bak mål.
Har dem med hva utslipp ett gasskraftverk "redder" av utslipp fra ett Kullkraftverk i disse regnestykkene ?? Just Ask!
Marxist og global-list propagandaen er ekstrem, ser du.
Ta å regn litt på hva Gardermoen slipper ut hvert år med letting og landing der , + av ising....osv
Redigert 09.08.2022 kl 14:25 Du må logge inn for å svare
Odi.1
09.08.2022 kl 11:00 502

Absolutt nødvendig å ta dette alvorlig, PSI-Investor.
" Vindkraft i trekkfuglenes motorvei "
Lurer av og til hva disse miljø ekstremistene og enkelte politikere tenker med?

Få fastpris 11-35 øre og premier heller med dem som investerer i kurant ekstern energi til bedriften, og boligen. ( hytter )
Det vil skape like så mye arbeidsplasser og fordeler om det er utslipp som er det gjeldende.
En trygger også dem som har "råd" til dette , kontra dem som sitter mange år i saksa med store familier og Husbanklån opp til pipa. vinn-vinn
Redigert 09.08.2022 kl 11:11 Du må logge inn for å svare