Koronavaksinen svikter - Softox er redningen

Bliss
SOFTOX 02.12.2021 kl 22:39 12614

Hvorfor svikter vaksinen mot covid-19?
Først og fremst fordi vaksinen har 'gått ut på dato'. Den RNA sekvensen som settes muskulært produserer korona virusets spike protein inne i cellene på stikkstedet. Via HLA molekylet blir et fragment av dette proteinet presentert på celleoverflaten og dermed starter en klon av kroppens antistoffer, hovedsakelig av typen immunoglobulin M og G, å binde seg til bestemte molekyler (epitoper) på spike proteinets overflate. Molekylstrukturen på antistoffene må matche molekylstrukturen til spike proteinet som nøkkelen til en lås. Når bindingen er et faktum tilkalles T-drepeceller, makrofager osv for å tilintetgjøre de infiserte cellene, samtidig som de aktuelle antistoffene, og tilhørende B- og T hukommelsesceller, vil huske fienden og raskt kunne sette i gang et effektivt angrep neste gang dette viruset kommer inn i kroppen. Personen skal nå i prinsippet være immun. Problemet er at epitopene på det korona viruset som herjer idag i stor grad har mutert til noe helt annet enn det var den gang da vaksinen ble lagd for ca 2 år siden. De antistoffene som ble lagd som et svar på vaksinen passer derfor, i større eller mindre grad, ikke lenger til epitopene på dagens korona virus. De vaksinerte blir derfor gradvis mindre 'immune' ettersom tiden går fra vaksinen ble lagd.
En annen grunn til at vaksinen virker så dårlig kan være at i den virkelige verden kommer viruset inn i kroppen via luftveiene (og ikke via en sprøyte som settes i en muskel). De antistoffene som hovedsakelig befinner seg i luftveiene er av typen immunoglobulin A (IgA). Vaksinen har ikke fått 'trent' disse antistoffene til å bekjempe korona viruset like godt som IgM/ IgG inne i kroppen. Av den grunn slipper viruset omtrentlig like lett gjennom slimhinnene i luftveien og inn i kroppen til de vaksinerte som til de uvaksinerte. De vaksinerte vil da også nesten like lett som de uvaksinerte smitte andre med viruset. Det er først når viruset er inne i kroppen at de vaksinerte har en fordel, selv om den dessverre er sørgelig liten her også.

Det ideelle ville vært en metode som kan drepe viruset straks det ankommer slimhinnene i luftveien, før det kommer inn i kroppen. Ingen har hørt om en vaksine som kan inhaleres gjennom luftveiene og mobilisere et optimalt IgA forsvar mot korona viruset. Men vi er vel kjent med inhalatoren til Softox (SIS) - som er en syntese av to av immunsystemts egne giftstoffer mot mot virus og andre mikrober. Det å inhalere dette virkestoffet synes å kunne drepe majoriteten av de virus, inkl korona virus, som prøver å finne veien inn i kroppen vår. I sammen med kroppens uspesifikke forsvar (som nøytrofile granolucitter, makrofager, osv) kan dette være alt vi trenger for å holde oss friske fra luftbårne smittestoffer. Og i motsetning til en vaksine er SIS helt uten bivirkninger. Kan det bli bedre. Softox aksjonærene sitter på en gedigen gullgruve, spør du meg.

Redigert 15.03.2022 kl 13:48 Du må logge inn for å svare
blobb123
16.02.2022 kl 10:59 3691

Hinas salget til 70 sykehus i gang siden 10.e januar. Utvikling av samtlige produkter ruller på. Q4 rapport Intressant lesing. Får håpe noen samarbeidsavtaler materialiseres i løpet av våren hva gjelder swis. Swis er ferdig utviklet og vil bli presentert i medical journal og på sår kongress i løpet av våren.
Redigert 16.02.2022 kl 11:00 Du må logge inn for å svare
heilo888
16.02.2022 kl 23:48 3590

Noen som husker når Softox skal flytte til hovedbørsen?
Slettet bruker
15.03.2022 kl 14:03 3397

Ikke Januar, men Mars/April. Dette handler om langt mer enn Korona, selv om det også er langt fra historie. Legger ved en liten link til Hammers & Co......


https://www.marketwatch.com/story/fully-vaccinated-will-need-fourth-dose-later-this-year-and-new-variant-dubbed-deltacron-detected-in-europe-11647267308
Bliss
15.03.2022 kl 14:23 3411

Et godt, kritisk spørsmål som du stiller her Green-currency.
Det vi vet er at den synergien av hypoklorsyre og eddiksyre som trenger inn i luftveien og helt ned i lungene via den spesiallagde inhalatoren dreper virus, bakterier og andre mikrober BÅDE utenfor og innenfor cellene i slimhinnene. SIS vil derfor ta knekken på de mikrobene som befinner seg i slimhinnene, enten det er før eller etter de har startet en betennelsesreaksjon i cellene. Dette kan gi en effektiv kur mot alle former for infeksjon i øvre og nedre luftveier slik som lungebetennelser, bakterieinfeksjonene som er vanlig ved cystisk fibrose, etc, etc. Det vil også kunne hindre virus fra i tilstrekkelig grad å komme gjennom slimhinnen og videre inn i kroppen som ved covid og influensa. Det må jo være en virusmengde over et visst nivå for å overvinne det uspesifikke og spesifikke (B og T celle) immunforsvaret. Når det gjelder covid vil jeg anta det oppnås best kurativ effekt om SIS tas innen et døgn til halvannet etter smittetidspunktet, men utover denne tidsfasen vil oppløsningen fortsatt drepe virus ++ så lenge det er en infeksjon i luftveiene. På denne måten vil SIS kunne helbrede alle former for sykdomsfremkallende mikrober som befinner seg i luftveiene/lungene.
Softox aksjonærene sitter på en svært lukurativ gullgruve ......
Green-currency
15.03.2022 kl 15:21 3410

Takk for utfyllende svar. I praksis vil det da funke å bruke inhalator når du merker at du begynner å bli sår i halsen...
heilo888
15.03.2022 kl 17:43 3314

SIS synes å kunne bli et uhyre potent produkt, men synd at det skal ta årevis før det er klart for det brede marked.
blobb123
15.03.2022 kl 18:24 3276

Pilot test sis studie ( fase 1) på mennesker i Danmark er snart ferdig. Regner med at kursen tar fyr når den kommer. Etter alle solmerker ( tidligere tester på minigriser ) så vil denne test som sjekker at behandling er sikker blir vellykket ( vi hadde hørt og studien ville blitt stoppet for lengst hvis noen fått skader ved inhalasjon ). Det som er viktig er just dette å bevise at behandling er sikker. At hypoklorsyre er effektiv veit vi allerede. Det er kjent siden lenge og er et godkjent stoff innen hele EØS. Det er den stabiliserte og patenterte softox formula med kombinasjon av hypoklor og eddiksyre ( også velkjent innen legekunsten) som gjør det mulig å lage en aerosol løsning for inhalasjon. Nå er sis ekstra aktuell for militært bruk også. EU og Norge spytter inn store sum i utviklingen ( Norge har allerede garantert midler og EU søknaden som ble levert i desember 2021 er til behandling nå ). Er høyst sannsynlig at EU som nå går opp i overdrive på militær rustning kommer at akselerere forskning på SIS. https://newsweb.oslobors.no/message/547028
Redigert 15.03.2022 kl 18:41 Du må logge inn for å svare
blobb123
15.03.2022 kl 18:52 3240

Kanskje Kina kommer å kjøper opp hele sulamitten. De kjenner norsk høyteknologisk forskning og utvikling ( se feks hva som skjedde når rec bygget topp moderne polysilicon fabrikk i Kina). Kina står nå på kanten av en avgrunn med store byer som Shanghai nedstengt grunnet covid. Er jo en no brainer å kjøpe opp softox teknologien. Går å omsette til ferdig behandling på kort tid hvis man tar i bruk nød godkjenning prosedyre slik som skjedde med vaksiner.
Redigert 15.03.2022 kl 18:54 Du må logge inn for å svare
Bliss
15.03.2022 kl 18:54 3235

Innen kort tid, hvilken dag som helst, får vi en melding om resultatet fra fase 1 av de tre fasene som inngår i SIS undersøkelsen. Jeg antar det vil skje i form av to separate meldinger. Først en melding om at siste 'pasient' er ferdig med siste del av fase 1 studien, og i den meldingen vil det implisitt eller eksplisitt framgå at undersøkelsen har vært vellykket. I motsatt fall, dersom ikke alt har gått etter planen ville vi høyst sannsynlig på det nåværende tidspunkt ha fått melding om det. Den neste meldingen vil inneholde en grundigere rapport om funnene fra fase 1.
Jeg mener fase 1 er den mest kritiske og viktigste mot en markedsgodkjenning av SIS. For det er her de vil eksperimentere seg fram til hva som er riktig dosering av virkestoffene i SIS, der 'riktig' vil si hvilken dosering som ikke har en eneste relevant bivirkning og samtidig har evnen til å drepe virus og andre mikrober. Jeg har ingen tro på at fase 1 vil avsløre noen bivirkninger ved riktig dosering, siden både laboratorie- og dyreforsøk har vist at SIS oppløsningen ikke har hatt noen bivirkninger ved de effektive dosene som da er brukt.
Etter fase 1 tror jeg, som det allerede har blitt antydet, at fase 2 og 3 blir gjennomført samtidig, med en avslutning utpå høsten en gang. Det er her de skal dokumentere at SIS har den kurative effekten de så langt har påvist at den har med å drepe virus/mikrober. Jeg tror fase 2 og 3 er ren og enkel plankekjøring. For ingen i forskermiljøet til Softox nærer den minste tvil om at SIS vil være et terapeutisk vidundermiddel til å eliminere skadelige mikrober i luftveiene, uten å skade kroppens egne celler/vev.
Sannsynligvis vil aksjekursen vil få sin mest eksplosive utvikling etter meldingen om positive resultater fra fase 1, som jo er rett rundt hjørnet, siden investorene på det tidspunktet vil skjønne hvor dette bærer hen. De vil da hive seg på kjøpern før raketten har tatt helt av ......., mens vi som følger Sotox på fora som dette for lengst har kjøpt oss inn på en vilt billig kurs ......
Bliss
15.03.2022 kl 18:57 3228

Så ikke innlegget ditt før jeg sendte mitt blobb123, men essensen i det vi skriver er den samme, og dette tror jeg de aller fleste på dette fora er helt samstemte med.
blobb123
15.03.2022 kl 19:05 3210

He he det går fint. Du skriver meget gode og informative innlegg. Jeg bare supplerer litt. Ja vi er enig. Dette blir vilt. Til glede både for aksjonærer men ikke minst og viktigst for pasienter. Dette kommer å redde mange liv og spare mange for unødige lidelser.
Paraply19
15.03.2022 kl 19:32 3174

Ja dette kommer til å bli veldig spennende. Mange triggere i vente. Vil tro selskapet holder flesteparten av tids-estimater gitt i q4 presentasjonen nylig. Legemiddelkonferansen i Paris 23-25 mai vil også potensielt åpne øynene for nye investorer. Ser Softox ligger inne i floorplanen på Level 3: https://ewma.org/ewma-conferences/2022/sponsor-exhibitor-1/floor-plan
Redigert 15.03.2022 kl 19:32 Du må logge inn for å svare
blobb123
16.03.2022 kl 00:00 3071

Kult. 380.
Opp+
16.03.2022 kl 08:02 2954

Tror det er et bra tidspunkt for posisjonering, vil nok gå en del på forventninger mot resultater og for å ikke snakke om hvis det kommer positive resultater.
heilo888
16.03.2022 kl 09:14 2904

Bliss;
Det virker for meg som at du forespeiler en helt urealistisk og feil fremdrift for SIS-studiene.
Fra Softox ledelsen er det vel forespeilet oppstart av fase 2 i løpet av høsten i år mens du, etter jeg forstår, fabulerer om at en kombi fase 2 og 3 kan avsluttes utpå høsten engang!?
Vennligst redegjør for hvor du har dette fra? Link?
Opp+
16.03.2022 kl 09:19 2886

Bliss, sjekk ut webcasten fra markedskapital dagen, der mener jeg han sier at de skal få inn BP etter fase 1 studiet å kjøre i gang fase 2 og 3 i en kombi. Men mlig jeg husker feil så sjekk den ut selv. De nevnte også at de hadde stor interesse fra BP.
Bliss
16.03.2022 kl 13:35 2810

Når det gjelder tidsaspektet for gjennomføringen av de enkelte fasene for å få godkjent et produkt innen biotek/medtek er det normalt sett ingen som kan gi en eksakt angivelse av dette, og det inkluderer i høyeste grad biotek selskapet selv, noe vi som har vært i gamet en stund er vel kjent med.
Det vi har fått høre er som sagt at Softox/Almås har en klar målsetting om å kjøre fase 2 og 3 i sammen framfor hver for seg, noe det i dette tilfelle neppe er noe i veien for, og fordi det er et klart behov for å få SIS ut på markedet til de syke som trenger det. Om de klarer det gjenstår å se. Hvis det lar seg gjøre å kjøre fase 2 og 3 sammen uttrykte Almås også i det velkjente intervjuet i Finansavisen en visjon om å få ferdig i løpet av andre halvår 2022.
Men som sagt, det er alltid stor usikkerhet mht når de enkelte fasene vil påbegynnes og avsluttes. Dersom vi får resultatene fra fase 1 innen rimelig kort tid, så ligger de godt an i løypa. Det viktigste her er at resultatene fra de enkelte fasene innfrir ......
heilo888
16.03.2022 kl 17:49 2713

Her bør man hovedsakelig se på fremdriften selskapet selv skisserer på sin siste presentasjon Q4 2022.
I henhold til denne er det planlagt oppstart fase 2 i H2 2022 og oppstart fase 3 i løpet av 2023.

SIS er så potent i seg selv så det burde være unødvendig med ekstra hausing.
Redigert 16.03.2022 kl 23:28 Du må logge inn for å svare
Bliss
16.03.2022 kl 18:55 2651

Jeg ser med stor forventning fram til resultatene fra den svært viktige fase 1 studien som skal være ferdig i løpet av første kvartal 2022, se Q4 rapporten til Softox: "The safety of single and multiple ascending doses of SIS in healthy volunteers is ongoing (Safety of Ascending Single and Multiple Doses of Nebulised SoftOx Inhalation Solution in Healthy Subjects, NCT05188638) and is scheduled to complete in Q1 2022. Dvs innen to uker!
Dersom resultatene fra fase 1 er i samsvar med Softox sine forventninger, så vil vi trolig ha passert den største usikkerhetsfaktoren på veien mot suksess. Dersom Softox i tillegg klarer å få til den ønskede forandringen av sin opprinnelige plan i form av en tidsbesparende sammenslåing av fase 2 og 3, så er dette er stor og kjærkommen bonus oss aksjonærer og for de som en dag vil nyte godt av denne kurative oppløsningen, men det får vi neppe et svar på før fase 1 er et tilbakelagt kapittel.
Opp+
16.03.2022 kl 19:16 2619

Er det hausing å sitere Almås på at det kan være mulig å ta fase 2 og 3 i en kombo?
heilo888
16.03.2022 kl 23:33 2494

Nei, men at fase 2 og 3 trolig vil være sluttført allerede i høst.
Man har sett nok av at urealistisk optimisme har straffet seg hard for små norske biotekselskaper.
Redigert 16.03.2022 kl 23:35 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.03.2022 kl 00:04 2469

Dine innlegg vitner om at du ikke har fulgt med i timen, og/eller at du fortsatt står på utsiden.
Bliss
17.03.2022 kl 00:19 2445

Selv om kursen til Softox har gått fra 35 til 41 kr den siste uka tror jeg den er kraftig oversolgt og vil få en sterk rekyl straks de gode nyhetene tikker inn, og jeg håper det ikke blir lenge til. Vi minnes jo forrige opptur da kursen gikk fra 48 kr (30 november) og toppet seg på nærmere 80 kr to uker senere.
heilo888
17.03.2022 kl 09:46 2331

Maalselv; Hva mener du med det!? Er dette bare hersketeknikk eller hva?!"
Bliss
17.03.2022 kl 12:49 2264

Det er svært lav handel i Softox om dagen, og jeg antar det er fordi de som har tro på selskapet allerede har kjøpt alle de aksjene de har råd til og nå bare sitter og venter på de meldingene som er annonsert innen kort tid. Ikke bare fra fase 1 for SIS, men også for de øvrige Softox produktene. Når de færreste vil selge blir det et kappløp om å kjøpe de få aksjene som blir tilgjengelige når de gode nyhetene kommer.
Opp+
17.03.2022 kl 15:11 2193

Ingen som vil selge, ser det er en algo som legger seg automatisk over høyeste bud. Så noen vil ha aksjer, får se om noen er villig til å gå høyere jo nærmere news vi kommer.
Opp+
17.03.2022 kl 15:14 2180

26% ned i år og 35% ned på et år, fikk en vending på 35,- handles 15 kroner rabatt til emisjonskurs. Kan bli meget pent framover med gode news.
Slettet bruker
17.03.2022 kl 16:09 2130

Ikke rop, det var bare en vennlig påminnelse om at det kan bli dyrt å sitte på gjerdet.
rvmossi
17.03.2022 kl 16:23 2100

Det er nevnt fra selskapet at det kan være ett alternativ å kjøre fase 2 og 3 samtidig, men om det blir realisert vet ingen.
Når det gjelder oppstart fase 2, så håper selskapet å ha fått klarering til influensasesongen 22/23. Den regnes å starte i Nov/Des.
Så jeg vil tippe på at vi har svar på fase 2 om ca 1 år.

Når det er sagt er det veldig mye annet som skjer i Softox om dagen, og resten av 2022 kommer til å bli svært spennende.
Bliss
17.03.2022 kl 17:01 2059

Fantastisk! At det kan gå så fort! Og så flott at du har fått en eksklusiv melding om dette ....
heilo888
17.03.2022 kl 17:17 2031

Maalselv: Hvem snakker om å sitte på sidelinjen?!

Softox har et kjempe potensiale om de lykkes fullt ut med ett eller flere av sine produkter så har handlet aksjer jevnt og trutt i et drøyt år.
Men har vært i det norske aksjemarkedet siden 1982 og sett mange eksempler på useriøs hausing som straffer seg.
Redigert 17.03.2022 kl 17:18 Du må logge inn for å svare
Opp+
17.03.2022 kl 17:35 1993

Helt greit å ha konservative, ja realistiske forventninger som du har der, men å sitere CEO om at det kan være en mulighet å kjøre fase 2 og 3 sammen er vel ikke haus. Skal det skje så må de i såfall ha med en partner, noe de også har sagt er planlagt etter fase 1 og at det er stor interesse. Altså rett rundt hjørnet. Venter bare på en reprising denne, gitt at det er positive fase 1 resultater.
Bliss
17.03.2022 kl 17:44 1984

Du er tapper som har vært i aksjemarkedet i hele 40 år og fortsatt holder det gående, heilo888. Godt å vite at du med all din erfaring (på godt og vondt) har valgt å være en Softox aksjonær.
Redigert 17.03.2022 kl 19:54 Du må logge inn for å svare
Bliss
17.03.2022 kl 20:37 1896

Fase 1 av SIS studien er annonsert å være ferdig gjennomført innen 8 april 2022, og det er sannelig ikke lenge til 8 april 2022!
Hver av de 56 forsøkspersonene i fase 1 studien blir utsatt for en eller annen dosering med SIS eller en placebo oppløsning i 15 min opptil flere ganger daglig gjennom 5 sammenhengende dager.
Softox har for lengst annonsert når første forsøksperson ble med i studien og de vil børsmelde når siste forsøksperson er innrullert i studien, eller dersom noe har gått galt eller resultert i en utsettelse av studien.
Dette er de faktiske forhold.
Vi har ikke mottatt en eneste melding om avvik i forhold til den opprinnelige planen, og jeg anser det som lite trolig at en slik melding vil komme såpass nær opp til studiens deadline tidspunkt.
Derfor er det all grunn til å forvente en børsmelding om at siste forsøksperson er innrullert i studien innen utgangen av mars (Q1), for vedkommende må jo igjennom de 5 dagene med testing før fase 1 er fullført.
Når denne meldingen kommer vet vi at det ikke har manifestert seg noen bivirkninger som har satt kjepper i hjulene for denne studien, og Softox har sannsynligvis alle de data som trengs for å fastslå hva som er den beste terapeutiske doseringen med SIS uten uakseptable bivirkninger.
Da kan vi slippe jubelen løs!
Opp+
17.03.2022 kl 21:00 1867

Helt helt vilt at man får kjøpe seg inn i denne teknologien for en mcap på 400 millers. Gjeldsfritt, et produkt i markede og snart et til, da får du med 3 produkter med vilt potensialet også. Kommer til å kjøpe ved hver anledning jeg har til under emi kurs.
Bliss
17.03.2022 kl 21:08 1861

Helt enig!
Vi Softox aksjonærer kommer til å få mange gleder på kort og lang sikt.
Opp+
17.03.2022 kl 21:36 1823

Betryggende at ledelsen sitter godt med aksjer også, liker veldig godt når ledelsen har skin in the game. I tillegg har de opsjoner som de kan utløse på over 100 kroner aksjen, viser at de har veldig troa og som Almås sa, ledelsen spiser ikke før aksjonærene har fått godt med mat først.
Bliss
17.03.2022 kl 21:57 1800

Ja visst!
Vet du/dere hvor mye selskapet pr idag har på bok/cash?
Bliss
17.03.2022 kl 22:03 1786

Her er linken til Protokollen for selve SIS studien, for de som måtte være ukjent med den:
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/study/NCT05188638?term=NCT05188638&draw=2&rank=1
Opp+
17.03.2022 kl 22:13 1765

Rundt 60 mill, så de klarer seg fram til q3. Så viktig at fase 1 blir bra og at de får inn en partner der. Avtalen med sykehusene i Norge og Sverige begynner nå i april mener jeg, så da får de inn litt på salg av desinfeksjon der, men ikke nok til å dekke drift. Så også viktig at de får den EU godkjenningen for desinfeksjonen, den kan komme når som helst. Også har de sammen FFI søkt om støtte fra nato, der har FFI garanter 10 mill også søkte de om 90 mill til nato. Får svar på den søknaden i Juni. Virker rimelig sikker på at den gikk gjennom han Almås på markedsdagen, de har jo dialog med de, så søknad var nesten kun for se formelle fikk jeg inntrykk av. Men dette er jo penger som skal gå til SDS og forsvarsutvikling. De snakket også om at de vil skille ut SIS og få inn en partner og også skille ut SDS. Da aksjonærene kan velge litt risikoprofil selv, men også for å syneligjøre verdier i selskapet og få inn penger på den måten. Utrolig mye spennede som skjer framover og det kan komme en tsunami av bull meldinger. Så får bare håpe på gode forskningsresultater.
Redigert 17.03.2022 kl 22:26 Du må logge inn for å svare