Noen som vet om de vil teste ut


Noen som vet om de vil teste ut inhalatoren på cystisk fibrose også?

https://www.tv2.no/nyheter/14362231/
olemt
03.12.2021 kl 06:49 1520

forkastelig at staten ikke betaler for medisinen som kan forbedre livskvaliteten og forlenge livene til CF pasientene. Det er ikke så mange det er snakk om og prisen vil gå ned når utviklingskostnadene er dekket. Om ikke Norge skal ta seg råd til dette må man virkelig se over prioriteringene.

Muligens innhalatoren til Softox kan være en hjelp for de som er rammet her. Håper de vil forske på dette når de får anledning for innhalatoren skal være god mot biofilm som øydeleggje lungene.
Skulle også bare mangle at ikke Staten tar seg råd til å hjelpe de som er rammet.
rvmossi
03.12.2021 kl 08:21 1373

Det blir den garantert på sikt.
Maalselv
07.12.2021 kl 13:02 1106

Det er nærmest uendelig med muligheter, lytt og lær !

https://www.youtube.com/embed/ZtgzBin2GPY
Bliss
07.12.2021 kl 14:49 995

Når SIS er godkjent til bruk vil det være naturlig at også cystisk fibrosepasienter vil ha god nytte av inhalatoren, uten noen form for bivirkninger.
Men SIS vil naturligvis bare hjelpe mot de bakterielle infeksjonene som disse pasientene ofte får i luftveien. Overfor disse infeksjonene er det all grunn til å tro at SIS vil være til svært kurativ og til stor glede for pasientene. Men SIS vil naturligvis ikke kunne påvirke selve årsaken til denne arvelige lidelsen.
Opp+
08.12.2021 kl 20:46 755

»Produktet har både antiviral og antibakteriel effekt. Det er ensbetydende med, at der er gode muligheder for behandling af forskellige typer af luftvejsinfektioner, blandt andet bakteriel lungebetændelse og virale luftvejsinfektioner, så som influenza, eller den næste nye virale pandemi, hvis det skulle ske, at vi fik sådan en. Det kan eksempelvis også være en stor gamechanger for folk med cystisk fibrose, hvor behandlingen eventuelt kan tage over for en del af al den antibiotika, de er nødt til at tage, og forhåbentligt forbedre deres livskvalitet,« siger Elin Jørgensen.

Link: https://dyrlaegen.nu/artikler/dyrlaege-spiller-en-rolle-i-udviklingen-af-behandling-mod-covid-19/

Blir meget spennende fremover. Fin artikkel som gir en liten pekepinne på noe av det Softox holder på med for tiden.
Ser for med Softox blir nyttårsrketten over alle nyttårsraketter nå:-)