Jeg er så drittlei KrF

OZZY
29.10.2018 kl 19:23 9024

......og andre politikere. Hva gjør de egentlig ? Skaper problemer for folk.
Redigert 21.01.2021 kl 09:29 Du må logge inn for å svare
DavidM
01.11.2018 kl 19:36 4168


Dette er rett og slett et kuppforsøk fra Støre og Hareide sin side.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Bmwi8
01.11.2018 kl 19:37 4161

Vi får håpe krf tar til fornuften så vi kan få støre til å rydde opp litt fremover
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare

nå venter vi spent på hvordan utdypingen din vil se ut her videre Bmwi8!
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
gunlove
01.11.2018 kl 20:26 4114

Partiet KrF i 2018, ikke står de til høyre, ikke står de til venstre og ikke står de i sentrum.
Hareide, ikke er han mann, ikke er han kvinne, ikke er han leder og ikke er han kristen. Der står KrF i dag, knapt noen i Norge ønsker å støtte dette partiet lenger. Et parti i full oppløsning, så prøver 'lederen' og ta en Sponheim og gå til AP. Venstre ble straffet og det blir KrF også. Hareide bruker kristendommen når det passer han, når det skal få han til å 'se bra ut', men det er sannelig ikke mye kristelig i det Hareide foretar seg.

Jon Lilletun hadde vell snudd seg i graven hvis han hadde sett hvordan KrF ser ut idag og hvor ødelagt hele partiet er blitt under Hareide's totale mangel på lederskap. Uttrykket 'å selge sjelen sin' passer fint til Hareide. Det er et sykdomstegn i samfunnet når folk som Hareide kan bli leder for et politisk parti i Norge og attpåtil ha så stor innflytelse på en regjering.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare

Støre "rydde" opp???????? Han kommer til å kjøre landet rett til helvete!!!!!! Den maktsyke Støre holder det med å se et bilde av,da forstår alle oppegående mennesker at dette er en farlig mann for landet. Han lever etter "gjør som jeg sier,ikke som jeg gjør". Har vært MYE "grums" med han,klarer ikke holde "stien" sin ren,men forlanger at andre skal det.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
solid1
01.11.2018 kl 20:35 4099


En liten snev av sannhet fra Hareide er at han pratet med både Støre og Solberg.
Det han ikke fortalte var at det var Solberg selv som ringte til Hareide og hadde en kort tlf. samtale.
Med Støre ble det en times møte for å planlegge hvordan de skal uttale seg etter avstemmingen i morgen.

Sannheten er jo likevel at Hareide (som han sa til TV 2) "naturligvis" må prate med, og holde begge parter informert.
Judas kan være en hard, men trolig godt valgt betegnelse.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare

Det fine nå er at dette kan utvikle seg til å bli et kinder egg av dimensjoner. Hareide ut av politikken et splittet og skadeskutt KRF under sperregrensa og Støre vraket som APs statsministerkandidat før neste stortingsvalg. Det hadde vært for godt til å være sant men det er ikke helt urealistisk at det blir utfallet av dette kuppforsøket.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Domus
01.11.2018 kl 20:53 4069

Hehe, smått komisk å lese tråden samtidig som det dessverre viser samfunnsutviklingen. Det er nedsnakking og personfokus fremfor sak.
Hat står i fokus i Trump stil.
Her snakkes ned både KrF, Hareide, AP, Støre, demokratiet og Gerhardsen...
For øvrig burde en og annen ikke glemme historien og hvordan dagens Norge, velferdsstaten og goder som dere alle nyter godt av, ble grunnlagt med fremsynte politikere og visjoner om fellesskap og samhandling.
Men de er vel mest opptatte av seg selv. Mye vil ha mer! Driter i resten...
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
gunlove
01.11.2018 kl 20:55 4062

I 2006 gikk Støre ned på kne foran en imam i Rabita moskeen i Oslo og unnskyldte overfor muslimer at Vebjørn Selbekk (Magazinet, karikaturtegninger) var så uforskammet at han våget og bruke ytringsfriheten i Norge. Familien Selbekk måtte gå i dekning etter denne episoden. Støre var utenriksminister under Stoltenberg regjeringen på det tidspunktet, siden da har Støre vært en nobody for meg. I AP blir han valgt som leder og får selvsagt fortsette etter tidenes dårligste valg i opposisjon i 2017. Det er så latterlig at det er til grine av. En utenriksminister som unnskylder at vi bruker ytringsfriheten i Norge kan altså bli vår neste statsminister......det står ille til. Så hører jeg AP folk si 'jammen han er så dyktig'...

Støre gav forøvrig full støtte til Löfven foran valget i Sverige og presterte å si at Loffen var en av Europas beste politikere. Når man har levd hele livet i et ekkokammer ender man opp slik, virkeligheten eksisterer ikke. Samme Støre ble jo, som sikkert de fleste vet, også tatt med buksene nede da han nektet for å hatt samtaler med Hamas.Noe han måtte innrømme da bevis ble lagt frem og ba da om at opptaket ble slettet slik at de kunne ta intervjuet på nytt, det skjedde ikke.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare

Jonas Gahr Støre (AP) Lyver Om Hamas Samtaler!
https://www.youtube.com/watch?v=gzdA0VWVHHY
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Domus
01.11.2018 kl 21:13 3543

Ytringsfriheten kommer med en fornuftsvurdering. Hvis det du ønsker å ytre krenker en rekke mennesker så bør fornuften tilsi noe annet.
Dessverre er det for noen viktigere å tråkke på andre for å få fram et budskap enn å tenke litt lengre enn nesa rekker.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare

En del av pengene som bygget velfredsstaten var krigsseilernes oppsparte midler på Nortraships hemmlige fond,penger dem skulle få når dem kom hjem etter krigen. Disse pengene ble beslaglagt av Arbeiderpartet etter krigen med dette til grunn, "dem er ikke i stand til å forvalte sine egne midler,dem vil bruke dem opp på horer og fyll",så dette tyveriet var med på å bygge landet. Uten å nevne navn, sitter det jo en person langt opp i AP som har betydelige midler der startkapitalen til denne formuen er "tuftet" på handel med tyskerene under krigen. Det firmaet som arven opprinnelig kommer fra hadde betydelig gjeld før krigen,men da krigen var slutt skal dem ha vært gjeldfrie. Ikke det at noen kan noe for hva dems forfedre har gjordt,men da kan det være lurt å ikke "smelle igjen døren,men lukke den pent"!!!
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
SHARE-IT
01.11.2018 kl 22:44 3500

Domus, poenget er jo nettopp at det ikke burde være noen sak. Da er det jo personen det delvis må gå på. En normal fremferd skulle tilsi at Hareide tok opp temaet på et landsmøte og i forkant av et valg og så lot partiet og ikke han alene presse frem en kuvending og sak hvor han brøyter seg frem med overrumpling, koplet mot nettopp stempling av dem som er uenige ved å fremstille det som et plutselig verdivalg hvor de som står på hans side har høyere verdier. Dette koples så av Hareide på en utrolig måte opp mot Støres tro!? En slik fremferd fra Hareides side bør og kan personifiseres og karakteriseres. Han setter politikken i vanry. Alt skal visstnok være tillatt bare for å få makt. Hvem liker slik fremferd? Stemmeinnblandingen der hvor det ikke stemmes slik han liker fordi han ikke får flertall blander han seg borti. Ikke der hvor det går i hans favør. Avstemningen i Sandnes har han ikke angrepet. De sender åpenbart for mange røde. Kun der hvor det slo ut mot ham har han kommentert det. Er det greit? Ikke for meg.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
SHARE-IT
01.11.2018 kl 22:59 3485

På toppen av det hele jobber han febrilsk for hemmelig valg. Hvor hører det hjemme i en slik type sak? Det er en skam etter min mening. Begrunnelsen synes å være at dte da skal være lettere for ham til å overbevise noen til å stemme mot det standpunker de ble valgt for til Landsmøtet,! For en fyr!
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Boss 99
02.11.2018 kl 09:50 3420

I dag er det lang fredag for Knut Arild Hareide, og det er tvilsomt om lørdag morgen slukker sorgen - uansett utfall.
Når det ekstraordinære landsmøtet starter i dag, er 99 kandidater sendt fra sine fylkeslag til Gardermoen for å stemme for at Kristelig Folkeparti skal innlede forhandlinger om å gå inn i den borgerlige regjeringen til Erna Solberg.
Delegatene er valgt for å representere viljen til medlemmene i fylkene de er utsendt fra. Ifølge flere observatører ligger Knut Arild Hareides håp i at det skal være skriftlig avstemning. Håpet er altså at flere delegater skal bryte en av de grunnleggende verdiene hele partiet bygger på - nemlig ærlighet.

Det er altså ikke landsmøtet som velger Hareide, det er eventuelt partilederen som gjør et valg.

Hvis det skulle skje, skal altså «verdipartiet» Kristelig Folkeparti gå inn i regjering tuftet på at man har overtalt flere av delegatene til å bryte avtalen med sitt eget fylkesparti.

Når det må skje i hemmelighet, så viser det samtidig hvilket grunnleggende brudd det er på verdier vi alle setter høyt - som ikke å lyve, og våge å stå for det man tror på.

For delegatene må det ha vært noen brutale dager, der de er utsatt for hardt press og påvirkning for å få dem til å bryte det moralske prinsippet om å stemme i tråd med mandatet de har fra fylkespartiene.

I innspurten er Knut Arild Hareides lederposisjon forsøkt kastet inn i spillet som en joker, men dagens valg handler ikke om partilederens fremtid.

Det ekstraordinære landsmøtet skal ikke velge ny partileder, Hareide er valgt frem til landsmøtet i Stavanger i 2019, og har også svart at han stiller til gjenvalg, ifølge Bergens Tidende.


SHOPPING med annonselenker
Frislipp: Monter så mye ekstralys du vil på bilen
Det ekstraordinære landsmøtet i dag skal ikke velge partileder, men ta stilling til et konkret forslag om å gå inn i regjering. Dette harmonerer med det Hareide selv sa ved starten av prosessen - nemlig at han ville gi sitt råd, men lytte til det partiet bestemmer.

Så er det opp til Knut Arild Hareide å bestemme seg for hva han da gjør. Det er altså ikke landsmøtet som velger Hareide, det er eventuelt partilederen som gjør et valg.
Heia Hareide, dette er ikke bra.......
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare

Utad virker det som om han er mer og mer desperat etter å få bytte side.
Det gjør at jeg har stor tro på at avtalen med AP er at han skal få bli statsminister.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Niky
02.11.2018 kl 09:59 3406

KrF på skifte ut Hareide. Ropstad må ta over. Hareide har visst sitt sanne ansikt og passer bedre inn i AP. KrF og Venstre er under sperregrensen fordi de tillater at mennesker som Hareide og Grande får lede.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
OZZY
02.11.2018 kl 16:00 3352

KJÆRE DIRIGENTER ! Hva fa........
jeg ser på KrF sitt direktesendt misjonsTV. Et parti med 3% oppslutning på siste meningsmåling. dette er til å bli sprø av. Demokratiet har spillt fallitt.
JA til direktedemokrati !

det virker som om de støtter Bondeviks fredsenter og går til rød sin side.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare

Helt enig,et parti med 3% oppsluttning styrer hele landet,snakk om demokrati. Jeg fatter ikke hvor dumme KRF folk er,skal samarbeide med rød side,en side som gjør sitt ytterste for å "importere" nye stemmer. Disse nye "stemmene" vil jo utslette kristendommen med alle midler!!! Finnes vel intet parti som har gjordt så mye for "overlevelsesvilkårene" for kristendommen som FRP.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
OZZY
02.11.2018 kl 16:33 3320

ja enig satan. KrF er sin egen værste fiende. det virker som om de i godhetens misforståtte tanke ønsker at Norge skal overtaes av muslimer.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare

HAREIDE GÅR AV !!!

"blå vant med 98 stemmer over 90 stemmer for rødt alternativ. To stemte blankt. Det innebærer at partileder Knut Arild Hareide går av.."

https://e24.no/makro-og-politikk/de-blaa-vant-kampen-om-krfs-veivalg/24483464
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare

Hareide har altså vært ansvarlig for den største røre i Norsk politikk for ingenting. Kan han komme seg til helvete ut av politikken!
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare

Kjell-Simen røk på en smell gitt. Vel. Han får dra hjem og lage vafler til Britt-Elin. Så blir vel helgen "bra" likevel...
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Reserven
02.11.2018 kl 17:44 3240

Juksemakeren og løgneren Hareide fikk som fortjent. Hadde Hareide virkelig vært kristen, hadde han visst at Gud straffer uærlige hyklere.

Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
gunlove
02.11.2018 kl 17:46 3237

Hvis Hareide nå blir borte fra politikken for all tid så var det egentlig verdt det. Ingen har skadet KrF mer en Hareide.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
OZZY
02.11.2018 kl 17:47 3230

Hareide...slike saker som dette burde du bekymre deg om ! Det bekymrer meg. Bryr du deg ikke ?

https://www.rights.no/2018/11/stavanger-far-ny-moske-med-minaret-tyrkia-star-bak/?fbclid=IwAR1WDNrVqO37hvrBwx_tWRToK1v-lZVZLKQLqUmH-qL4FkJMALbx4j5kmCI
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Boss 99
02.11.2018 kl 18:39 3184

Bye Hareide. .......
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
02.11.2018 kl 19:23 3145

Dette er virkelig en kjempetrist dag.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
02.11.2018 kl 19:37 3121

Virkelig mange fanatiske innlegg her. Klart at KRF passer best på venstreside, og det hadde vært best for landet. Vekk med de fanatiske høyreekstreme.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare

Feil,dette en en herlig dag!!!!!!! Heldigvis kan det bli noen år til uten sosialistsvin i regjeringen. Sosialister er en folketype som ikke vil/kan skape noe selv,dem er best til å beslaglegge andres surt opptjente penger.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
OZZY
02.11.2018 kl 19:46 3108

ja se bare på komunistene i Oslo. hvordan de strør om seg med skrot i Oslos gater. Eiendomsskatten betaler gilde.


nå skal vi få mer rettferdighet i Norge ved å sende emigranter og asylsøkere i retur slik at de kan på beste måte bygge opp sitt eget land. de har resurser som må komme hjemlandet deres tilgode slik at ikke europa og andre land tapper disse landene for resurser.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Boss 99
02.11.2018 kl 22:36 3011

Når jeg tenker meg om så er vel dette en av de største begivenhetene som har skjedd i norsk politikk dette århundre. Dette skulle vel vert en oppskrift på hvordan en kvitter seg med en leder som har gått å surret på Stortinget en hel mennskealder. Burde vert en tidsbegrensing på 8 år på tinget.
Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare

fra mandag skal vi holde hodet hevet folkens!

Fredagen var det nervøst,-men det gikk heldigvis det rette veien!

Dette er en "lederskikkelse" vi IKKE skal ha her til lands!

https://www.youtube.com/watch?v=gzdA0VWVHHY

https://www.youtube.com/watch?v=LLgEcRFTM-Y

Redigert 21.01.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare