IDEX Biometrics, muligheter

heiltfint
IDEX 04.12.2021 kl 05:17 13162

IDEX Biometriks, muligheter

Hver av disse markeder representerer en mulighet for flere milliarder kort
* Betaling kort
* Central Bank Digital Currency (CBDC) lommebok
* Offentlig transport / billettsalg
* Cybersikkerhet/datatilgangskontroll
* Helsevesen og offentlig ID

Gjennom sine partnere kan IDEX adressere mer enn 70 % av betalingskortmarkedet

IDEX og teknologipartnere
* Infension: Leverer Secure Element
* act Smart digital Connectivity: Leverer Inlay
* IDEX Biometrics: Leverer Sensor/OS

IDEX og kortproduksjonspartnere
* IDEMIA
* Giesecke+Devrient
* Austracard
* Thales
* Goldpac
* Chutian Dragon
* CompoSecure
* Tag Systems

Uten om betalingskort markedet så brukes IDEX`S TrustedBio sensor i China’s Digital Currency Initiative

IDEX Partnere China’s Digital Currency Initiative
* Union Smart
* Chutian Dragon CO.LTD
* Tongxin Microelectronics
* Goldpac
* Hengbao CD LTD

IDEX påstår TrustedBio løsning koster rundt USD 5, og konkuretens løsning litt under USD 15

https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/73415cd4-311c-4912-bba5-aa9cebd87843


IDEMIA vil jobbe gjennom VISA og Mastercard, og integrere sin nye biometriske teknologi jevnt over en femårsperiode. (IDEX Sensor )
Totalt ønsker selskapene å erstatte over 15 milliarder kort med deres fingeravtrykksteknologi innen 2027.

https://thepaypers.com/cards/new-idemia-biometric-payment-card-is-certified-by-visa-and-mastercard--1252577?fbclid=IwAR2BUCuJ46__i8iJIiUXS1bX9ytfSVsllJSR758usHfSiYbY2stXcy3vPN


EDIT: Jeg sendte forespørsel til The paypers som publiserte artikkelen, om de kan oppgi kilde informasjon på utalelsen:

" In total, the companies are looking to replace over 15 billion cards with their fingerprint technology by 2027"

Skal oppdatere dere når jeg får tilbakemelding
Redigert 05.12.2021 kl 01:43 Du må logge inn for å svare
iTRADER09
04.12.2021 kl 05:41 11754

"IDEX påstår TrustedBio løsning koster rundt USD 5, og konkuretens løsning litt under USD 15"
Påstår er vel det rette ordet her.
Konkurrenten lanserte produktet på USD 3 for sensor (mot USD 3.5 som Idex har operert med for sin).
FPC har også lansert et et mål om at hele kortet skal ned til USD 3 når (dersom) det blir virkelig et volumprodukt.
I motsetning til Idex sine påstander så trengs ingen ekstra komponenter i et kort med Infineon eller ST sine siste SE. Kun FPC sensor og SE.
poki
04.12.2021 kl 10:06 11598

Nån månad tillbaka jag skicka ett brev till VD fråga då jag såg Thales kort med IDEX sensor om Thales är partner till IDEX och han skrev tillbaka sa han kan inte skriva eller medger pga 😛😛😛

Men nu har vi både Thales och G&D

https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/73415cd4-311c-4912-bba5-aa9cebd87843

Till det kommer alla andra med Zwipe och Idemia

DC card , Beautiful Card , Toppan, thamestechnology, KL-Hightech och alla partnusom Zwipe har.
Redigert 04.12.2021 kl 10:07 Du må logge inn for å svare
kaunis
04.12.2021 kl 12:18 11426

Det er noe rart at noen vil selge her til lave kurser. Denne ser bare veldig sterk ut og du har satt opp en liste over de muligheter som dette omfattende samarbeidet kommer til å gi. Som jeg har ment, så ser jeg at 70% er en antatt andel av div sikre kort med IDEXs sensor som gir denne sikkerheten ved en enkel betalingsmetode med fingergjenkjenning. Det blir mange år å se kursen stige mnd for mnd , så kjøper en litt no og da, blir dette store summer til slutt. Kjøper og legger i skuffen hele tiden..Dette blir en fin sparebøsse og ha til senere kjøp når nye stjerner kommer til markedet. ( har litt i flere av dem)
heiltfint
04.12.2021 kl 14:20 11321

Problemet er at slik informasjon ikke er tilgjengelig på nett,...

F.eks informasjonen jeg la ut på forumet i dag om IDEX`s sammerbeidspartnere, denne informasjonen finnes ikke i tekst format og du finner det ikke på google søk, informasjon var lagret på bildeformat, mange firma gjør dette når de ikke ønsker opplysningene skal være søkbare. Derfor er det nesten umulig for vanlige mennesker å finne slik informasjon..

Man er nesten nødt å være full av ADHD, hyper fokusert , kreativ og kunne bruke 20-40 timer i uken bare å tråle gjennom hundrevis av sider på forsjellige språk for å finne informasjon som er relervant til selskapet og alle ledd utover fra kunder til slutt forbruker. Jeg ser det som fulltidsjobb å invistere i aksjer, det er mye arbeid å holde seg oppdatert på ukjent informasjon som gir fortrinn i aksjemarkedet :)

Å forholde seg til informasjon som kommer fra aksje selskapet kan oftest gi falske forhåpninger, de ønsker alltid å fremstille seg i best mulig lys for aksjonærene, det er informasjon fra kundene til kundene til aksje selskapet som er viktigst, det er da man får kontroll på hvordan omsetningen til selskapet vil være i fremtiden ;)
Redigert 04.12.2021 kl 14:51 Du må logge inn for å svare
kaunis
04.12.2021 kl 22:19 10962

helt ening med deg i det, du gjør en veldig fin gjerning ved å være så interesert i opplysninger om de selskapene du er inne i. Dette gir oss alle et helt riktig bilde av hva som skjer helt i det stille. Selv om det kan være viktig for de som samarbeider, å holde dette samarbeidet hemmelig, er det også viktig og vite hva som er riktige opplysninger. Det har vært veldig nyttig og viktig å få disse riktige opplysningene så raskt som mulig. Viktig er det også for å fjerne de som alltid vil skrive nedsettende om selskaper de ikke har aksjer i. Denne aksjen blir/er et godt kjøp og vil gi god avkastning over tid.
MrViggo
05.12.2021 kl 19:45 10450

” I motsetning til Idex sine påstander så trengs ingen ekstra komponenter i et kort med Infineon eller ST sine siste SE. Kun FPC sensor og SE.”

Du har inte förstått tekniken i TrustedBio. Det behövs ingen extra mcu /pmu med TrustedBio. SE sköter den funktionen såsom i Idemias och Zwipes nya bpc. De korten har en så kallad BioSE.

I kort med standard SE och TrustedBio behövs heller ingen extern mcu. I de korten tar TrustedBio över funktionen. Du kan tänka TrustedBio som en sensor med olika funktioner som aktiveras utifrån behov.

Detsamma gäller för TrustedBio i konfigurationer med Infineons nya controller SLC38. SE+TrustedBio och inget mer. Du kan gå in på Infineons hemsida och läsa Infineons pressmeddelande om deras reference design med Idex. Infineon har inte skickat pressmeddelande om FPC’s påstådda lösning. Det är troligen så att FPC beställt några SLC 38 och fått det funka hyggligt i lab miljö. Notera att Fpc endast anger Biometric scan time. Idex anger Biometric scan time+payment time. Idex+Infineons lösning har nyligen börjat integreras hos korttillverkare.

Idex har iom samarbete med Idemia och Zwipe suttit i såkallade SingleChip kort i drygt ett år och är således ett år före FPC. FPC core tech är gammal. Idex core tech är ny och modern. On-chip lösningar såsom FPC är inte optimala på sikt. Blir inte förvånad om FPC utvecklar off-chip.

Summering. Du har helt fel om tekniken i TrustedBio. Läs på.


Redigert 05.12.2021 kl 19:50 Du må logge inn for å svare
poki
05.12.2021 kl 20:49 10330

https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2021/12/05/7784405/her-er-borsens-beste-fintech-aksje

Best ♥️😋 imorgon kanske 4 Kr ?

Thales och G&D Hoppas Vince G skickar skön meddelande om dessa partners
Redigert 05.12.2021 kl 20:51 Du må logge inn for å svare
iTRADER09
06.12.2021 kl 00:06 10056

Det jeg sa, eller i alle fall mente å si var at T-shape 2 med SLC38 ikke trenger noen andre komponenter.
Jeg er enig i at Idex har en fordel med "gamle" SE som ikke har nok compute power til ekstraksjon og matching, men for moderne 40nm og kommende 22nm SE har de ikke den fordelen.
Jeg trenger ikke å "les på", jeg har meget god kunnskap om begge teknologiene og kan også bedre enn de fleste vurdere dem teknisk,.
Jeg tror ikke FPC vil lage off-ship, bortsett fra en liten periode i Samsung sine flaggskip modeller (med lavere pris-sensitivitet) er dette temmelig uprøvd teknologi. Og den er like gammel som on chip, Idex og FPC startet omtrent samtidig.

FPC spesifiserer ikke bare scan time for tshape2 + SLC38: "Latency (time for full biometric verification): ~250ms"

Og til Kaunis, jeg er ikke i FPC.
I motsetning til Idex har FPC inntekter og kan volum-produksjon, men deres hovedbusiness har ikke en sunn økonomi med alt for lave marginer. Og jeg har fortsatt ingen tro på at BPC får nok volum til at FPC kan få en "repeat" av det som skjedde på mobil (dvs et par fantastiske år før kineserne presser ned marginene).
kaunis
06.12.2021 kl 09:02 9784

I alle fall så er det IDEXs sin TrustedBiobrikke som er hott for tiden, det kommer en ikke fra, og enda er det mye på gang utenom betalingskort, så som tilgang, indentif. og mange andre typer kort. Ser vi litt lenger en til nesen, så kan det være ca 70% av alle kort som produseres med IDEXs sensor.
poki
06.12.2021 kl 09:57 9942

IDEMIA and ConsenSys demonstrate their commitment to financial inclusion with their new Secure Offline Central Bank Digital Currency (CBDC) payment solution
By Michaël 23/11/2021
Contents [ hide ]

1 IDEMIA and ConsenSys demonstrate their commitment to financial inclusion, with their new Secure Offline Central Bank Digital Currency (CBDC) payment solution
1.1 About IDEMIA
1.2 About Consensys
1.2.1 Similar articles
1.2.2 Notes
IDEMIA and ConsenSys demonstrate their commitment to financial inclusion with their new Secure Offline Central Bank Digital Currency (CBDC) payment solution
Unveiled during the MAS Global CBDC Challenge “ hackathon ”, this solution foreshadows the future of payments, where anyone can use digital cash, anywhere and anytime.




Courbevoie, November 23, 2021 - Today, 1.7 billion people still do not have access to a bank account1 , which makes financial inclusion a top priority for central banks around the world. Even before launching their digital currencies, they realize that everyone should have access to them, not just those who can afford a smartphone and those who are tech-savvy.




To meet this challenge, IDEMIA and ConsenSys have decided to jointly offer a truly inclusive central bank digital currency payment (CBDC) solution accessible to all, and therefore usable on any consumer device: smartphone, of course, but also basic mobile phone, sim card, biometric card, connected object, even connected machine.

However, a CBDC solution must work anywhere and at any time. For the Bank for International Settlements (BIS), the ability to use offline is an essential feature. A CBDC solution must therefore work even in white areas, during a natural disaster or in the event of a major cyberattack. Since the proposed new solution is designed to work offline, it will be usable even in the absence of any connection, which contributes to the resilience of the network by avoiding overloads and minimizing the risk of failures.


Join the community of crypto-enthusiasts on telegram!


The Secure Offline CBDC payment solution is built from a ConsenSys Ethereum blockchain, which executes an IDEMIA smart contract whose function is to ensure security and compliance with the central bank's policy, particularly in terms of confidentiality. . Many consumer terminals can integrate a secure element that makes possible offline use, which is also secure. The entire system is secure from the outset, and allows new players to develop innovative solutions, without any security risk.

“We designed this solution with the public interest in mind. We believe it will help central banks, commercial banks and FinTechs deploy their digital currencies on a large scale. While 86% of central banks are working on this type of project, CBDCs represent the future of payments in our eyes, and the joint expertise of IDEMIA and ConsenSys in this sector can support the growth of these currencies around the world. whole, ” said Jerome Ajdenbaum, Vice President of Digital Currencies and FinTechs at IDEMIA. “ We are delighted with our partnership with IDEMIA, which will allow us to test payments offline as part of our CBDC infrastructure - essential for inclusion and accessibility in the future, ” said Shailee Adinolfi, Director of strategic sales at ConsenSys.
The Secure Offline CBDC payment solution was selected among the finalists of the MAS Global CBDC Challenge hackathon organized by the Monetary Authority of Singapore, out of more than 300 applications received by the organizers from more than 50 countries. Organized in partnership with the International Monetary Fund (IMF), the World Bank, the Asian Development Bank, the United Nations Capital Development Fund, the Office of the United Nations High Commissioner for Refugees, the United Nations Development Program and the Organization for Economic Co-operation and Development, the Global CBDC Challenge seeks to bring out innovative CBDC business solutions that can enhance payment efficiency and promote financial inclusion.

About IDEMIA
Phantom
06.12.2021 kl 10:49 9839

Idex snart over 20 kr
Sente
06.12.2021 kl 11:05 9777

I morgen eller neste uke?
heiltfint
10.12.2021 kl 18:42 9123

ThePaypers svarer ikke på forespørsel om å oppgi kilde på artikkelen ,..
Fint hvis noen av dere også kan sende mail til ThePaypers.com og spør om Kilde på artikkelen? ( legge litt press på dem)

The Paypers published on Thursday 4 November 2021 an article about New Idemia biometric payment card is certified by Visa and Mastercard

Can you tell which source The Paypers used for this statement ?
"In total, the companies are looking to replace over 15 billion cards with their fingerprint technology by 2027."

Link to article: https://thepaypers.com/cards/new-idemia-biometric-payment-card-is-certified-by-visa-and-mastercard--1252577?fbclid=IwAR2BUCuJ46__i8iJIiUXS1bX9ytfSVsllJSR758usHfSiYbY

Send kilde forespørsel til:: editor@thepaypers.com

Redigert 10.12.2021 kl 18:51 Du må logge inn for å svare
Sente
10.12.2021 kl 19:51 9028

Mistenker 2027 er relatert til fjerning av magnetstripen og The paypers mener dette betyr stripen skal byttes ut med sensor.
Banks in the U.S. will no longer be required to issue chip cards with a magnetic stripe, starting in 2027.
https://www.mastercard.com/news/perspectives/2021/magnetic-stripe/
Møyfrid
10.12.2021 kl 22:49 8851

Så, med en glidende overgang, uten normale forsinkelser, kan man forvente en "mass deployment" her allerede i `28-29?
Wrold
10.12.2021 kl 23:01 8812

Møyfrid no må du ta deg sammen. Slutt og spre usikkeretsmystikk. Lattelig🐥😡
poki
11.12.2021 kl 00:01 8730

Jag läste nån kort tillverkare kunde producera en milon kort om månad och även öka antalet till 10 miljoner men vet inte vilken tillverkare nåt europeiskt bolag. Kan tänka mig i Kina kanske de kör 50 miljoner i månaden eller mer .
heiltfint
11.12.2021 kl 04:02 8627

IDEX spås til 28 kr i 2025 med 10% markedsandel..idex mener selv 30- 50% markedsandel

Analyse Investornytt 09.12.2021
(+) IDEX – hva nå?
Idex leverer avtaler etter avtaler og viser til stort potensiale i fremtidige inntekter. P.t har ikke selskapet stor inntekter, men de har avtaler og sertifiseringer fra en stor andel av de største kortprodusentene og leverandørene i verden. De siste ukene og måneder har vi sett mange avtaler komme og det virker som større produksjon nærmer deg mer en noen gang.

https://investornytt.no/idex-hva-na/?fbclid=IwAR0VBXoZd55Xb6hejyawJDca0IpBWiFuuLBNtNH8S1zoNdTBbMDL6hfTn-Q
poki
11.12.2021 kl 08:52 8507

Infineon revealed as supplier for Vietnamese digital ID
Dec 10, 2021 | Jim Davis
CATEGORIES Biometrics News | Civil / National ID | Government Services
Infineon revealed as supplier for Vietnamese digital ID
Vietnam’s electronic ID efforts have taken a step forward, as Infineon and MK Smart were announced as vendors for the new national digital ID card. The cards enable authentication for access government services and banks and will allow citizens to access government services and digitally sign documents.
Infineon said the two companies are providing for secure storage of biometric information according to ICAO-compliant e-ID data standards. The cards are using an operating system developed and supported in Vietnam by MK Smart, a subsidiary of MK Group, while Infineon provided the SLC37 security controller and an interesting dual-interface packaging system.

Entrust was previously announced as a provider of issuance software and systems for the digital ID card project, which is expected to reach 50 million biometric cards before year-end.
The Coil on Module (CoM) packaging provided by Infineon allows the chip module to communicate with the card antenna via radio frequency, according to the announcement. Wireless communication eliminates the need to weld, solder or glue chip modules to the card antenna. The advantage for MK Smart is that it is easier and less expensive to produce cards, in part because there is no need to invest in welding or soldering equipment.
Other advantages of the module: reduced risk of breaking a wired connection between the chip and the card’s antenna, making the card more robust and reducing yield loss during card production. Infineon said this was key to enabling MK Smart to meet the project timeline and production target set by the government in Vietnam.
Looking ahead, the memory capacity and dual interface capabilities of the SLC37 security controller will support the ability to bring new smart card applications to the Vietnam eID. Developers will build applications on MK’s operating system so that both the government and private sector can easily and quickly introduce new applications to increase the usage of the National ID.
Growth of biometrics-based digital ID systems in the Asia-Pacific region is attractive for vendors like Infineon. For example, Mastercard has been rapidly developing its identity division as part of an effort to help countries develop cross-border digital ID systems. Countries such as Australia and Singapore are already discussing how to make their digital ID work in each other’s country, as previously reported by Biometric Update.
The Philippine government reported that some 82 percent of its population now have registered in the Philippine Identification System (PhilSys). The system includes biometric data, such as fingerprints, iris scans and photographs of citizen’s faces.
ruda
11.12.2021 kl 09:59 8416

De ligger godt an i løypen, og et eller annet tidspunkt kommer den til å virkelig skyte fart
Sente
11.12.2021 kl 10:28 8354

Er dette Idex relevant?
Idex virker med SLC38 fra Infineon, men artikkelen sier de skal bruke SLC37, så...?
iTRADER09
11.12.2021 kl 13:29 8184

Det er heller ikke relevant om det er SLC37 eller SLC38.
Vietnam har ingen planer om å ha fingeravtrykksensorer på kortene.
Jeg er ganske overrasket over at Vietnam går for et såpass avansert kort som SLC37. De drar på seg flere 10-talls cent i høyere kostnader enn det som er "vanlig" for nasjonal ID programmer i Asia. De bruker stort sett mye eldre kort med mindre minne.
poki
11.12.2021 kl 14:09 8134

High security features


Difficult to duplicate design (water marks, microtext, etc.)

Specialized layers (laminate and holographic laminate)

Embedded technologies (magnetic stripes, barcodes, etc.)

Biometric data (fingerprints, digital signatures, etc.)

DC card ID for Government

https://www.dzcard.com/for-government/identity-biometric#cards-examples

poki
11.12.2021 kl 19:44 7912

JAMES T. AREDDY, The Wall Street Journal
Policy makers world-wide are watching to see how Beijing goes about replacing cash
China has convinced financial policy makers everywhere of its resolve to create a digital version of its currency, even helping to spur the Federal Reserve to study developing an electronic version of the dollar.
HP18
13.12.2021 kl 16:19 7130

Idex, aksjen som alltid rævkjøres mot slutten av dagen. Har denne noen gang endt på HOD? Har bare en liten pott her altså, men tror denne må holdes LENGE
Slettet bruker
13.12.2021 kl 18:58 6949

https://twitter.com/idexbiometrics/status/1470415215065976836?s=21
Sjefen misfornøyd med kursen?
Pål stvg
13.12.2021 kl 21:32 6766

Han mener nok avtalen er større en folk tror😃😃
Slettet bruker
14.12.2021 kl 12:49 6405

https://twitter.com/singlesilicon/status/1470681340525821952?s=21
With Ecosystem partners IDEX can address greater than 70% of the payment card market.

@IdemiaGroup
@thalesgroup
@Infineon
@FEITIAN_Tech
@VinceGraziani
@IDEXBiometrics
@Madsenb
@MrAdde
@zwipe
@LovestamAndre
@BiometricUpdate
@BertocciGuido
Ruda9
14.12.2021 kl 15:24 6251

Dette kan bli stort
Slettet bruker
15.12.2021 kl 10:12 5917

Blir det bukt kort her?

https://twitter.com/BiometricUpdate/status/1470876004570783747?s=20
Idemia’s forensic biometrics deal with Australia worth double previous estimates
Dec 14, 2021 | Chris Burt
CATEGORIES Biometrics News | Fingerprint Recognition | Law Enforcement
Idemia’s forensic biometrics deal with Australia worth double previous estimates
A forensic biometrics contract won by Idemia with the Australian Criminal Intelligence Commission (ACIC) could be worth nearly AU$180 million (approximately US$128 million), almost double the amount originally reported, according to iTnews.

Idemia won three contracts related to the national database of fingerprint and palm biometrics, which currently includes 5.2 million sets of prints.

When the ACIC announced Idemia as its biometrics supplier for the next generation of its National Automated Fingerprint Identification System (NAFIS) in November, the deal was reported to be worth AU$90 million (US$ )

Now, iTnews has learned that the deal consists of an AU$32 million ($22.8 million) contract for upgrading and enhancing the forensic biometrics system, plus managed services contracts worth AU$14.8 million ($10.5 million) and AU$130.8 million ($93.1 million). The latter contract lasts until November, 30, 2034, aligning with the 13-year term previously reported.

iTRADER09
15.12.2021 kl 10:16 5902

National database of fingerprint and palm biometrics.
Dette er en IT kontrakt
Kort er bare en liten del av Idemia's virksomhet, og finger kort en svært liten del av det igjen (pt 0%).
Slettet bruker
15.12.2021 kl 18:02 5616

https://newsweb.oslobors.no/message/549478
Zwipe enters agreement with an Industry Leading Payment Services Company to evaluate Biometric Payment Cards for the North American market

OSLO, NORWAY - 15 December 2021 - One of the largest global providers of payment
services has signed an agreement to work with Zwipe to evaluate the opportunity
of bringing Zwipe Pay ONE enabled biometric payment cards to issuers in North
America and beyond.

In June 2021, Zwipe and IDEX Biometrics studied the payment habits, concerns on
COVID-19 and desire for safer and more secure payments of over 1,000 consumers
across the US and Canada. The study showed a strong demand for biometric payment
cards in the US with 77% (81% in Canada) of the respondents wanting their next
payment card to be biometric. In addition, 61% in the US (63% in Canada) said
that they would be willing to pay a monthly fee to obtain such a card. Both
organizations believe that the timing is right for this product and will be
working together over the coming months to present the biometric payment card
proposition to select customers with the aim of securing pilots and subsequent
commercial launches.
FMI
15.12.2021 kl 18:31 5539

Må jo være megabull for både Zwipe og IDEX, dette?
Tappeluft
16.12.2021 kl 13:04 4838

Mye nytt lite bestillinger. Er vell på tide at idex viser til en større ordre?
Slettet bruker
16.12.2021 kl 15:20 4689

Wow!
Siden 1 mars i år er Idex nå opp 10-20øre👍👏🏼👏🏼👏🏼
Alle gode avtaler som kommer preller av som vann på gåsa.
Gårsdagens Zwipe avtale er vist null verdt.
Imponert over alle som selger nå👍