Vinnere av den globale CBDC-utfordringen "Consensys" (IDEX)

heiltfint
IDEX 14.12.2021 kl 10:55 2391

Winners of the Global CBDC Challenge " Consensys" 🥳🥳

ConsenSys VISA CBDC løsning er et sammerbeid med IDEMIA som bruker sensor fra IDEX.
Dette var jo de beste nyhetene vi kunne få...


Winners of the Global CBDC Challenge "Consensys CBDCgo - digital currency, seamless acceptance"
https://www.mas.gov.sg/news/media-releases/2021/mas-announces-winners-of-the-global-cbdc-challenge


IDEMIA og ConsenSys demonstrerer sin forpliktelse til finansiell inkludering med deres nye Secure Offline Central Bank Digital Currency (CBDC) betalingsløsning. Med 1,7 milliarder mennesker som fortsatt ikke har tilgang til en bankkonto1, er finansiell inkludering en toppprioritet for sentralbanker over hele verden. Når de lanserer sine digitale valutaer, vet de at den bør gjøres tilgjengelig for alle, ikke bare de som har råd til en smarttelefon og de som er komfortable nok med teknologi. For å møte denne utfordringen har IDEMIA og ConsenSys slått seg sammen for å tilby en virkelig inkluderende Central Bank Digital Currency (CBDC)-løsning som gjør CBDC tilgjengelig for alle.
https://www.idemia.com/press-release/idemia-and-consensys-demonstrate-their-commitment-financial-inclusion-their-new-secure-offline-central-bank-digital-currency-cbdc-payment-solution-2021-11-23
Redigert 14.12.2021 kl 11:58 Du må logge inn for å svare
kaunis
14.12.2021 kl 12:02 2221

Det er i China de har jobbet mye mot en CBDC og jeg tror de ikke er langt i fra å kunne gjennomføre det. Her ser vi hvor stort det er med den sikre betalingsløsningen som gir rom for mange forskjellige betalingsløsninger. Derfor kan det være litt vanskelig og helt ta inn over seg/forstå , hvor store muligheter det ligger i IDEX men sin Verdensledende Biobrikke og til en veldig lav pris med gode marginer. Vi er enda litt i forkant av hva som vil utspille seg på dette enorme markedet, og China med sin mange hundre mill.av mennesker som ikke har råd til å kjøpe dyre mobiltelef., vil betalingskort være eneste løsning. Her også er IDEX i forkant med sitt gode samarbeid med andre i China for å få dette raskest mulig til det markedet. Derfor vil det i -22, bli produsert et stort antall TrusredBio-brikker fra IDEX og brukt verden over i sikre betalingskort.
heiltfint
21.01.2022 kl 20:18 1843

21.01.2022.
Liu Jin, president for Bank of China, sa på pressekonferansen at Bank of China er eneansvarlig for pilottjenesten til digital RMB innenfor den røde sikkerhetslinjen til vinter-OL. Under vinter-OL vil Bank of China tilby to store digitale RMB-pilottjenester, "myk lommebok" og "hard lommebok". .

'harde lommebøker', for å gi et enkelt eksempel – et kort som er det samme som et kredittkort, men på Det er et veldig lite elektronisk utstillingsvindu som kan vise saldoen, og nummeret i dette vinduet vil automatisk endre og trekke fra for hvert kjøp, noe som er veldig praktisk å bruke."

https://www.breakinglatest.news/business/the-deep-integration-of-digital-renminbi-and-the-special-scenes-of-the-winter-olympics-has-achieved-full-coverage-of-seven-scenes_winter-olympics_wallet_liu-jin/
Redigert 21.01.2022 kl 20:23 Du må logge inn for å svare
kruna
21.01.2022 kl 20:31 1815

Stiger fiiint på Nasdag i kveld
ibyx
21.01.2022 kl 20:41 1788

Volumet er sikkert moderat. Men det er ikke verst når Nasdaq faller markant igjen!
iTRADER09
22.01.2022 kl 02:48 1514

Det var 4 transaksjoner på Nasdaq igår og hver transaksjon er kun noen få aksjer. Den 1. og den 3. var opp i forhold til Torsdag, den 2. og 4. var ned. Endte altså ca 4% ned.
Men med et slikt omsetnings-mønster er prisen der helt irrelevant. Og slik er det hver dag. Forstår ikke hvorfor selskapet svidde av millioner av aksjonær-kroner på den noteringen - annet enn et skuespill for å få småaksjonærer til å tro på teknologi-eventyret som fortelles.
Redigert 22.01.2022 kl 03:01 Du må logge inn for å svare
heiltfint
28.01.2022 kl 00:41 1113

Visa Teams with ConsenSys for Central Bank Digital Currency Pilot ( DCEP )

Visa is collaborating with the blockchain software company ConsenSys to launch a central bank digital currency (CBDC) pilot program to test retail applications like cards and wallets, Bloomberg reported on Thursday (Jan. 13).

China has already launched several trial programs with the digital yuan and is planning to accept the currency at the Beijing Winter Olympics. Nigeria and the Bahamas are also circulating their own CBDCs.

ConsenSys is headed by Ethereum co-founder Joseph Lubin, who has already tested CBDCs with the Hong Kong Monetary Authority, the Reserve Bank of Australia, and the Bank of Thailand.

https://www.pymnts.com/cbdc/2022/visa-teams-with-consensys-for-central-bank-digital-currency-pilot/

ConsenSys VISA CBDC løsning er et sammerbeid med IDEMIA som bruker sensor fra IDEX.