Nel konkurrent sikrer seg gigantisk kontrakt I Asia.


Dette er et nytt slag for Nel. Etter all iherdig jobbing med Asia turne og brutte løfter om kontrakter, så er det altså Nel sin største konkurrent som lykkes.

https://www.airliquide.com/media/air-liquide-committed-development-hydrogen-new-hydrogen-stations-korea-and-paris-region

Beklager til Nel menigheten. Jeg mente ikke å skrive konkurrent.
Gyrt
30.10.2018 kl 14:34 4117

Gunners....og dine chaperoner.....det er en stund siden NEL sluttet å melde små kontrakter. Men dette er jo flott at det blir mere fart på H2 i regione ...ikke???

Litt beskjeden kontrakt i forhold til NIKOLA da. Stå på Gunners! Du må ha brent deg skikkelig på NEL du. Og alikevel SÅÅÅÅÅ interessert? Litt rart dette.

Bare ta det helt rolig. Dette er bare en av sikkert over 100 slike små kontrakter. I god Nel tråd så spretter dere vel de edlere dråper over denne også, med påfølgende børs fest og rally garanti?

Kan jeg tenke meg. Sikkert like rød som Ask kontoen hans. All in som han gikk på 4.70.
Dovretro
30.10.2018 kl 15:52 3883

Da anbefaler jeg på det sterkeste å laste så mye du kan på airliquide og selge alt du har i NEL på denne meldingen

Helt enig der dovretro. Air Liquide smeller inn kontrakter, mens Nel står igjen på perrongen.
Admoff
30.10.2018 kl 16:42 3634

Ikke så mange som biter på lenger Mr Gunner;) uansett ikke gi opp med dine reflekterte innlegg?

Gyrt

Hvis dette Nikola prosjektet er så sannsynlig som dere tror, hvorfor i all verden velger de en leverandør som har gårsdagens teknologiske løsninger, mangler kapital og ligger helt avsides fra Nikolas testområde?

En sliten fabrikkbygning på Notodden, den er pokker ikke malt engang, hele området ser ut som gårdsplassen til Vazelina Bilopphøggers.. tror dere NEL har teoretisk sjanse til å erobre verden derfra?

Det her må mislykkes, "Smart Money" solgte seg ikke ut uten grunn.

Med vennlig hilsen
Eric Simpson jr - Investor, kunstmaler og forventer at Nikola kansellerer kontrakten

abroker
30.10.2018 kl 17:49 3324

Men står det ikke igjen en gammel dressin bak stasjonsbygningen da?

trur eg
Redigert 30.10.2018 kl 17:50 Du må logge inn for å svare
perf
30.10.2018 kl 18:06 3256

For Korea er sikkerhet og tilgang til teknologi rundt energi situasjonen veldig viktig. Det er vel det franske politikere har lovet og synliggjort ved at President Moon har besøkt firmaet. Nåværende regjering er dessverre ikke alltid så tett på eksportindustrien, - mantraet er jo at skattelettelser løser alt-. Det er fare for at NEL ledelse har for lite erfaring med business i Asia.

ledelsen i nel smiler idag. Värste konkurrenten har blivit med kontrakt i Korea. De kommer få de vansklige asiatiske standarder rätt i trynet sier Lökke.

Kake till alla klockan 11 i den k-märkta byggnaden. Efter lunch lite testning av rotolyzern og läsa lite av Nikolas Twitter.

Sedan möte om vad h2v menar med att elkotrolysrören måste klara förnybar energi;

-Vad menar de egentligen sier ceo.

-Kunde vi inte bara fått betalt ändå sier cfo.

-Kanske skulle göra en nyemission istället. Våra fantastiska aksjonärer köper utan att ställa en massa dumma frågor, sier Lökke.

-Man vill ju att världen ska vara enkel. Man vill smile, sier ir-ansvarlig.

Jaja, men nå er klocka 14, men om det var sommartid så vore den 15. Vi går hem nu sier Lökke.
Framtia
30.10.2018 kl 18:11 3217

Jeg er helt enig! De valgte Nel garantert pga en tilfeldighet! Satte sikkert pekefingeren på kartet og kom tilfeldigvis til Norge. Da måtte det bare bli Norwegian Elektrolyzers...
Jeg har fremdeles evne til å lytte til folk som er oppegående og vet hva de snakker om!
Da sier jeg takk til deg for en god stund, men du er selvfølgelig velkommen til å komme med saklige innlegg...

Du ser ut til å være en nøktern person, The Gunners, og da kan du kanskje forklare hvorfor Nikola plutselig fjernet skrytet om 820 stasjoner til 2028. Tror ikke du at noen har tatt munnen for full? Vi er vel enig at det er urettferdig hvis Nel skulle få alle, og Trevor innså i siste liten at et så lite selskap kunne miste bakkekontakten om de får alle. Vi nøkterne Nellere vet nå da at Løkke holder på å lære Kinesisk, og da er det bra med en og annen tur. TG og vi nøkterne Nellere venter på at han har en gave fra Kina snart.

Ganske sikker på at du har rett abroker. Mr James Bond og Mr Løkke ble i hvert fall observert i vill fart etter linjene for ikke lenge siden. Håper det ikke er snakk om sabotasje de planlegger, siden det var hydrogentoget til Air Liquide som de antageligvis prøvde å ta igjen.

Takk Admoff. Jeg setter stor pris å høre at mine reflekterte og nøyaktige innlegg blir verdsatt. Slike gode tilbakemeldinger gjør at jeg vil jobbe enda hardere videre for oss alle sammen.

Vi nøkterne Nellere venter på et reflektert svar fra en som ikke holder på med tåke prat.

Etter å ha ventet vel og lenge på et reflektert og nøyaktig svar fra The Gunners, har vi i nøkterne Nellere konkludert med at han med sin tåkeprat ikke er i stand til å gi oss det vi håpet på
null-co
30.10.2018 kl 19:56 2748

Positivt ar baisemafian koser seg på denne tråen! Samme gnålet siden jeg kjøpte NEL for NOK 2. Noen få fyllestasjoner til en konkurrent er udramatisk. Menalle her har en agenda. De store eierene er stabile og økene, og så langt er ser jeg ingen grunn tilå selge NEL posten på ASK som er 115,7% i pluss. Svingninger som vi har sett i oktober er normalt og uten betydning for de langsiktige.Hvor mange forskjellige bilmerker selges det i Norge? Diesel, bensin, EL og Hydrogen.... Det er rom for alle, og de fleste har tjent penger i maaaaange år. Mao ingen katastrofe om konkurrenten får et salg eller to. Det er bare sunt med tøff konkurranse !!

Beklager sent svar oppvigår. Jeg er helt enig i det meste du sier. Flott at Løkke fikk så mye ut av Kina reisen sin. Det at han klarte å lære seg Kinesisk flytende på bare noen dager må sies å være maksimal utnyttelse av Asia turen. Fantastisk godt jobbet av Løkke. Når det gjelder Nikola kontrakten. Den tror jeg ikke mye på før jeg ser den, eventuelt at Mr James Bond bekrefter å ha sett den, og da tror jeg i hvert fall ikke på det. Vi kan være uenige om mye, men det siste kan ingen være i tvil om. Håper dette bidro til at du fikk litt mer forståelse for hvorfor det smeller i full rallyfart nedover.

Skjønte du ironien ?

Nå glemte du frityrolje Skalleknarp. Langt flere biler som går på det enn på hydrogen. Du glemte også å si at det er ingen som tjener penger på å hydrogenbiler, og ingen vil neppe gjøre det i framtiden heller. Ellers helt enig med deg.
Framtia
30.10.2018 kl 22:18 2169

oppvigår skrev Skjønte du ironien ?
Beklager! Tror jeg har lest vel fort, lettere irritert over andre innlegg...Beklager 'en gang til

Skjønner godt du blir irritert Framtia. Ikke lett å være Nel fan i disse tider. Alt går stang ut, og alt av gode nyheter tilfaller konkurrenter. Vårt siste håp, Mr Bond, har solgt seg ut? Etter alle solemerker og Nel nedganger siste tiden så er det videre ned, men fortvil ikke. Vår alles helt, Mr James Bond, har garantert en ny all in allerede på 3,50. Kanskje tidligere også om han ikke mister toget. Nu smeller det! videre ned 100%. Det kan selv Mr James Bond garantere. Dagens anbefaling: Har du ikke hoppet av toget allerede, så er du allerede for sent ute, og perrongen blir garantert stående igjen. Det kan jeg garantere, og det anbefaler jeg dere alle til å gjøre. Dagens Nel tips: Oppgang på 50% på ingenting tilhører fortiden, sist sett i år 1929, og tilhører således også ingensteds hjemme. De siste dagers nedgang antyder at tilbakebetalingen har startet. Lykke til.
Framtia
31.10.2018 kl 06:26 1795

Du trenger ikke "sympatisere" med meg, da jeg frem til nå har lyktes godt med min langsiktige investering i Nel. Det som "irritere" meg er din med flere sin usaklige tilnærming. Hadde dere deltatt på en redelig måte hadde jeg forstått, men retorikken deres er bare helt "Trump"!
Akkurat nå klarer jeg, dessverre for deg, IKKE å anse deg som noen motvekt til JB...Det har vært noen kritiske røster til Nel tidligere, men de har tildels klart å holde en saklig debatt...Kom dere over barnbeskole/mobbestadiet eller legg mobilen i skolesekken!
FAZIT
31.10.2018 kl 07:09 1684

Det er jo søtt med slike som Gunners da. ?
Kan godt hende at disse som sitter short kan lykkes, men vrøvlet som serveres på HO påvirker selvsagt ikke en døyt i så måte.
Gunners, hvor mye har DU tjent på NEL siden 1. september? Selv har jeg tjent 46,6%, og er nå inne igjen etter vellykkede trader. Veldig fornøyd med det, har ikke truffet topp eller bunn, men nært.
Jeg har hverken hausset eller baisset fordi dette selvsagt ikke påvirker kursen noen vei. Ikke i det hele tatt.
Svar ærlig.
;-)