IOX vs QEC hydraulic fracturing


Våkn opp jenter!!

 

IOX prises til 300 Millioner!

 
-------------------------
 

helloween

I dag kl 13:48 35

BOGOTA, October 30, 2018 – Colombian NOC Ecopetrol has applied for an environmental licence that would allow it to begin hydraulic fracturing tests in the country’s Middle Magdalena Basin, international media reported Monday.
The company’s president, Felipe Bayón Pardo, told Reuters the pilot project would target the Tablazo and La Luna (LLA)formations, which could add 2 billion-7 billion barrels of oil to Colombia’s existing 1.78 billion barrels of 1P reserves.
“The Magdalena Medio [Middle Magdalena] zone has a potential to be determined, but it could continue to help the country’s energy security and self-supply,” Bayón Pardo was quoted by Reuters as saying.

Det er fint vi har field i Middle Magdalena Basin.Får vi fracke så kan dette også bli stort for IOX, vi er midt i smørøye:)
InterOil operates 6 oil fields in the middel Magdalena valley in Colombia: Toqui-Toqui, Puli-B, Totare, Ambrosia, Rio Opia and Mana.


Edit!!rettet
Redigert 06.02.2019 kl 10:45 Du må logge inn for å svare
Ransen
14.11.2018 kl 07:57 2216

Det er vel bare et tidsspørsmål når et milliardbud ligger på bordet. Utsiktene etter 2020 ser dystre ut med tanke på nye funn som skal kompensere for etterspørselen. LLA-47 var svært attraktivt under budrunden for 8 år siden, og ble enda mer attraktivt da 3D seismikkresultatene med 30MMbbl unrisked - opp mot 100 mmbbl kom fram.
Med Vikingo-x1 kom bekreftelsen som sammen med reprosessert 3D seismikk har gitt overraskende resultater av ukjent karakter. Her holder åpenbart selskapet kortene tett til brystet.
Dette er nå å anse som ekstremt positivt, da et negativt resultat ville ha tvunget ut en børsmelding med en gang samt at Paretokonferansen ville inneholdt et annet prospect eller blitt avlyst for IOX.

Hausseinnleggene oser av panikk. Kommer det et fall i aksjekursen, kan det raskt ende i et skred. Aksje med ekstrem risiko, tåkete ledelse, meget svak økonomi, som svekkes sterkt dag for dag, mangler vegrettigheter(som de har jobbet med i hele 2018 med "framgang"), mangler kapital til boreplan, kort sagt et selskap i krise.

Gjenspeiler seg snart i en mer edruelig aksjekurs. Og svaret er nei, jeg skal ikke ha aksjer i selskapet.

virker som at det er james bond som har panikk. Hvorfor så stressa når du ikke skal ha aksjer.

Alle har skjønt agendaen til JB:)
Oser lang vei:DD
Ransen
14.11.2018 kl 08:59 2054

Her er det ingen panikk.
Det er stor en glede over hva fremtiden vil bringe over et selskap og aksjonærer som sitter på LLA-47 med opp mot 100mmbbl (30 mmbbl unrisked)
De har foreløpig avtale med Duya inntil "northern road " er klar.
Nye IOX og ledelsen har levert iht planen så langt...
Det er nå det begynner...
Ransen
14.11.2018 kl 09:02 2040

007 bruker ufattelig mye tid på et selskap han aldri kommer til å ha aksjer I. Vi andre er med til langt over tosifret og mot rettmessig kursmål på 17 kroner
robkal
14.11.2018 kl 09:05 2026

Som jag og andre trodde.. du har ikke alsjer i IOX. WHAT A SUPRISE ???
Spørsmålet ær; hvorfor skrive her da og hvie ut sååå mye dritt?
Ingen som lytter på ditt pisspreik... og selger ell kjøper aksjer pga driten du hiver ut her.
Mye rart her inne?

Sjekk ordrebildet - kun 17k aksjer ned til NULL-0 - det er vel det man kan kalle manipulert eller er det bare roboten som har sovna...?...:)

Edrueligheten tar over retningen i aksjekursen. Nå går det "riktig" vei. Ser vi 3-tallet forrest allerede i dag?

JB,

kom med noen dokumenterte fakta så vi kan få til en god diskusjon for ellers så forblir jo dine innlegg som tomrom mellom innlegg av betydning - nå virker roboten å ha våkna så nå er det vel på tide at du også våkner...:)
Redigert 14.11.2018 kl 09:10 Du må logge inn for å svare

Så det, litt morsomt om noen hadde kastet ut noen få K:DD
Tar dette selv med knusende ro. Sist boringen startet gikk IOX 500% på 20 dager;)
Ransen
14.11.2018 kl 09:13 1975

Tror ikke at det stopper med 500% denne gangen...

Bare vi får boret første brønn, som er planlagt å gå for kolonne C5 og C7. Blir en bankers brønn med forhåpentligvis bedre treff enn Vikingo.(ny 3D seismikk og erfaring fra Vikingo)
Vi som har aksjer gleder oss til oppstart:)
Ransen
14.11.2018 kl 09:35 1906

Den tausheten om 3D seismikken(reprosess) og de siste måleresultater på Vikingo er ekstremt spennende. Mye tyder på at det nå settes optimal plassering av de neste brønnene som vil gi stor naturlig flow. Vent å se...

Det er å forvente løpende oppdateringer fremover:

(1) Borestart - 2 av 9 brønner

(2) Avklaring garanti delen mot ANH

(3) Veirett

(4) Produksjon

for å nevne noe...:)

Omsettingen er jo latterlig lav. Det er bare å puste med magen. At det sitter noen få her inne med noen få tusen aksjer som får neglsprett er ikke annet en forventet når børs og spes oljen får seg en saftig knekk. Det er ikke noe annet vi kan gjøre en å vente på meldinger som kommer som perler på en snor fremover. Mulig allerede i dag, i morgen, 29 nov, 3 desember? Det er det ingen som vet så vi som har trua vi sitter pal og frigjør det vi kan for å kjøpe noen få tusen til. kr 4,28 faktisk ja ja det er rått. Må pantsette huset, vi snakkes

Det som mest sannsynlig vil skje er følgende:

Oljeprisen - vil være svært volatil fremover og vil være i en jo-jo setting hvor den tidvis vil flexe flere prosenter i slengen frem til at OPEC kommer med kutt eventuelt at det fremkommer at Trump har bløffet med egen oljeprod som de så ofte har bløffet med arbeidstall....

Triggere - selskapet har mange aktiviteter som pt kjøres i parallel og som vil bli meldt fortløpende.

Produksjon - oppdateringer fremover vil vise økende produksjon hvor dette vil fortsette i lange tider spesielt når C7 formasjnen åpnes igjen.

Q3 rapporten - kommer den 29.11 noe som er kun 2 uker til som vil bekrefte at ting går som planlagt siden det ikke er kommet noen melding som forteller noe annet.

https://www.interoil.no/?page_id=101

Mao - det er slettes ikke rart at kursen er i spill om dagen nå rett i forkant av at mye er forventet å skje og det er nettopp da det gjelder å holde hodet kaldt og plukke når andre gir bort godt rabatterte aksjer - i alle fall gjør jeg det og har allerede gjort det en stund....)
Redigert 14.11.2018 kl 13:56 Du må logge inn for å svare

Colombia must discover about 2bn bls of new crude reserves to remain self-sufficient, said Colombian President Ivan Duque, with unconventional resources providing the best opportunities.

Duque acknowledged that a "rigorous scientific debate" should be carried out before using hydraulic fracturing to tap such resources, but not an ideological one.

"We cannot accept demagogic discussions that demonize the economy of the country, and those which do not allow the development of the hydrocarbon sector," Duque said during the opening of the country's first comprehensive oil and gas summit held in Bogota.

https://www.argusmedia.com/en/news/1793384-colombia-needs-to-double-oil-reserves-duque