Okai


Høres for godt ut til å være sant? QEC er i dag gjeldfritt og tjener penger. Selskapets produserende eiendler forsvarer en kurs rundt 1,5kr men den virkelig store oppsiden ligger i Québec, som med dagens kurs fremstår som en gratis opsjon. Aksjen er upopulær, glemt og underpriset. Mens prisen på olje og gass har gått i taket har Questerre gått motsatt vei, men nå skal det snu…

Regjeringen kan muligens betale ut refusjon til selskaper som får ekspropriert området som i utgangspunktet var tiltenk produksjon av olje og gass. Om selskapet kompenseres for faktiske utgifter i forbindelse med området sitt, tilsvarer det mellom 2,50-3,50kr aksjen. Blir de kompensert for verdier i bakken snakker vi om astronomiske 40kr ++.

Det er ventet at regjeringen kommer med en uttalelse rundt dette før/rett etter jul.

Jeg regner med Questerre vil gå på forventninger, for oss som har fulgt Questerre i flere år vet man at aksjen gjerne stiger mer enn man tror på forventning og faller mer enn man trodde ved skuffelser. Man ser raskt kurser på 2-3kr på forventninger her.

Enten vil Questerre få en ok eller en kjempe god kompensasjon, alternativ 2 er at regjeringen lar Questerre gjennomføre en pilot med sin nye blåe og miljøvennlige teknolog, begge utfallene vil medføre en solid reprising.

Årets nyttårsrakett er klar til oppskytning.

Hold dere fast!
Redigert 15.01.2022 kl 20:20 Du må logge inn for å svare

Sir Johnny - er du inne igjen? Isåfall grattis med en god trade!😀👍👏

Jeg snakker ikke om "shorting". Jeg tror heller ikke at noen shorter QEC nå.
Men jeg snakker om trading. Selge høyt - kjøpe lavere.

Kanskje de som var kloke nok til å selge på 3+ vurderer ny inngang nå?
Redigert 13.01.2022 kl 10:44 Du må logge inn for å svare
MC Axel
13.01.2022 kl 10:44 1058

👍

And we're hearing about quebec's legal proposals regarding compensation. Premier Legault and responsible minister Jonatan Julien have said everyone will receive compensation "we are not a banana republic"😁

mofi1
13.01.2022 kl 10:47 1028

Ja, det kan godt være, trading er fullt mulig i denne:-)

For egen del har jeg ikke lykkes noe særlig med det, og sitter stille til vi får se hvor dette bærer hen. Generelt er folk alt for utålmodige og enkelte tror man blir»rik» på et øyeblikk og skiftet posisjon ved første tegn til motstand.
Redigert 13.01.2022 kl 10:50 Du må logge inn for å svare

Aksjen har tatt en pause og gått tilbake for å ta ny fart og jeg tror vi på kort sikt skal opp å teste 3,10kr. Kommer det melding som gass tas inn i taksonomien vil det legge et enormt press på myndighetene i Québec og Questerre vil umiddelbart sendes himmelhøyt av markedet. Verdiene i Québec er enorme. Uttalelse fra EU kan forventes når som helst, det samme kan mer informasjon om erstatning - begge kan føre til at kursen eksploderer.

Det er for fremtidig inntjening en investerer så da passer det med nye lodd nå👍
Redigert 13.01.2022 kl 11:38 Du må logge inn for å svare