Hvorfor mobber samfunnet de som ikke kan vaksinere seg?

Frodon
CORONA 19.12.2021 kl 09:16 107755

Det er veldig mange i Norge som ikke kan vaksinere seg, også er det noen som ikke vil vaksinere seg. Hvorfor blir alle disse satt i en bås av samfunnet og mobbet? Det er ca 700-800.000 barn under 10 år som ikke kan ta vaksinen enda. Det var mange eldre som ikke kunne ta 3dje vaksine dose pga kapasitet, det løser seg kanskje nå. Det er en del i Norge med medisinske problemer, som får beskjed av sin lege å ikke ta vaksinen for covid-19. Gravide har for kort tid siden blitt anbefalt av FHI å ta vaksinen for første gang, da INGEN vet langtidsvirkningene på foster enda. Gravide skal også ta influensa vaksinen og det skal gå tid mellom hver sprøyte.

Det er bare 72,29% av den Norske befolkningen som er vaksinert. Det står øverst på førstesiden av VG på nettet. Det er ca 5 415 166 folk i Norge. Dvs det er ca 1,5 millioner uvaksinerte i Norge,

Men det Norske samfunnet synes det er greit å henge ut og mobbe alle disse gruppene? Det er flaut å se holdningen deres. Hvor er jule stemningen hvor vi tar vare på alle? En ting kan jeg love dere, det vil bli sett på som noe forferdelig i fremtiden, hvordan kunne de gjøre noe slikt?? Det dere gjør, får også motsatt virkning av hva dere prøver å oppnå, hvis målet er at flere vaksinerer seg. Bare se på artikkelen under:

«Mediene nører opp under holdninger som skaper et «oss» og et «dem»

Alle uvaksinerte jeg kjenner er redde for å si høyt at de er uvaksinerte.

Jeg er ikke redd for vaksinen. Jeg er kritisk. Jeg er kritisk til at vi velger en ikke ferdig utprøvd vaksine for hele befolkningen som løsning. Jeg er kritisk til at intensivkapasiteten på sykehusene ikke er økt. Jeg er kritisk til at det ikke har vært mer åpen debatt om virkning og bivirkninger av vaksinen – og om behandling av de syke»

https://www.nrk.no/ytring/ansvarlig-og-uvaksinert-1.15772782

"MACRON LOVER Å PLAGE UVAKSINERTE"

https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/macron-lover-aa-plage-uvaksinerte.CI4iTH75e?utm_source=share-btn
Redigert 05.01.2022 kl 17:47 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
20.12.2021 kl 21:58 2881

Dette er aarsaken til at mange ikke vil vaksinere seg.

Vaksineforsker innrømmer «grov tabbe», sier at piggproteinet er et skadelig toxin.


Skremmende ny forskning viser at piggproteinet havner i blodsirkulasjonen. Dette proteinet er forbundet med blodpropper, hjerte-og hjerneskader, mulige skader på babyer gjennom morsmelk, og sterilitet.

Ny forskning viser at piggproteinet helt uventet blir overført til blodet etter injeksjon. Dette gir en plausibel forklaring på de tusenvis av rapportene som kommer om blodpdopp, hjertesykdom ,hjerneskade og fertilitetsproblemer ifølge uttalelser fra en kanadisk vaksineforsker forrige uke.

«Vi tok grundig feil. Vi har ikke skjønt sammenhengen før nå», sa Byram Bridle, en virusforsker og professor ved University of Guelph, i Ontario, i et intervju med Alex Pierson nylig, og advarte lytterne om at den nye informasjonen er skremmende.

«Vi antok at piggproteinet var et viktig antistoff, men vi var ikke klar over at piggproteinet også er et toksin og et patogent (sykdomsfremkallende) protein. Så ved å vaksinere mennesker har vi uforvarende kommet til å injisere toksiner», sa Bridle i programmet, som ikke lenger er så lett å finne på Google, men som gikk viralt på nettet denne weekenden.

Bridle, en vaksineforsker som mottok en bevilgning på 230000 dollars fra regjeringen for forskning på utvikling av en Covid-19 vaksine i fjor, fortalte at han selv og en gruppe internasjonale forskere sendte en anmodning til Japanske myndigheter om tilgang til informasjon om en studie kalt «biodistribution study».

«Dette er første gang vi har kunnet se hvor disse mRNA-vaksinene havner etter at sprøyta er satt», sa Bridle. «Kan vi med sikkerhet gå ut fra at de forblir i skuldermuskelen? Det korte svaret er : Absolutt ikke! Dette er meget bekymringsfullt.»

Pfizer, Moderna og Johnson & Johnson har ikke besvart spørsmålene til Bridle. Pfizer svarte følgelig heller ikke på spørsmålet om hvor lenge de hadde visst om forskningsdataene som var blitt publisert av det japanske byrået, som viste at piggproteiner lagres i indre organer hos vaksinerte personer.

https://steigan.no/2021/12/kanadisk-forsker-vaksinene-inneholder-skadelig-protein/?fbclid=IwAR3vBlWbYR1XdjCKZx8rBmTlB505J075jGv7DR240aUX15ZfgNgV1MouyaU
Slettet bruker
20.12.2021 kl 22:04 2875

Ja der kom den. No starter desperasjon å lyse lang vei på tråden her. Høres ut som du er over gjennomsnittet ivrig med å ha syndebukker i pandemien. Konspirasjon og greier, ikke småtterier.. Og så tidlig i pandemien, undrer meg på. Nivået når vi kommer ut i 2025😅
Frodon
20.12.2021 kl 22:32 2836

Det virker som om mye går på repetisjon nå? Bortkastet tid å fortsette? Ser ut som noen få ble mer obs på mobbingen og noen få skiller på de som ikke kan vaksinere seg og de som ikke vil vaksinere seg? Den diskusjonen burde vært ferdig etter noen få innlegg, zzz 😜
oivindl
20.12.2021 kl 23:20 2804

Påstandene er også tilbakevist:
"
Therefore, COVID-19 vaccines targeting the spike protein might protect the cells not only from SARS-CoV-2 infection but also from the endothelial damage caused by the spike protein if the infection occurs, contradicting Bridle’s claim."
https://healthfeedback.org/claimreview/byram-bridles-claim-that-covid-19-vaccines-are-toxic-fails-to-account-for-key-differences-between-the-spike-protein-produced-during-infection-and-vaccination-misrepresents-studies/

WHAT WE DO
Health Feedback is a worldwide network of scientists sorting fact from fiction in health and medical media coverage
Slettet bruker
20.12.2021 kl 23:26 2792

Frodon
Er du en av de som ikke kan vaksinere seg?
Eller en av de som ikke tar sjansen på det?
Eller en som bare ikke har lyst?
Redigert 20.12.2021 kl 23:27 Du må logge inn for å svare
skikongen
20.12.2021 kl 23:39 2784

Hvorfor skal unge, friske folk vaksinere seg mot en sykdom som ikke er alvorlig for dem? For å besytte bestemor på sykehjem? Men hun er da vaksinert?
Slettet bruker
21.12.2021 kl 06:54 2711

Kan se ut som den enkle forklaringen er at man må siden alle andre gjør det😅
Slettet bruker
21.12.2021 kl 07:00 2702

Ja, skulle tro man ble lyttet til, men her er nærmest ekokammer. Tror man bare skal la de lære den harde veien. Spiller Ingen rolle for meg om det går 5 år til med nedstengning. Uansett for mye pub og kultur rundt forbi, så la de blø, la de finne seg fremtidsretta jobber. Snart er alt liv digitalisert, og de fleste må få pumpet inn ny jiuce hver 6mnd i lang tid.

Men svaret på hva som drar mobbere ut, det kan man visst bare fortsette og undre seg over, men antakeligvis er det en panikksituasjon de har, med ordentlig følelse av at de tar, en for laget og er livredd for de som velger mer naturlig løsning.

Jeg syns alle bør velge selv, leve som om det er en pandemi, for der er vi altså.
Frodon
21.12.2021 kl 07:57 2667

Jeg blant de som tok vaksinen, som har fått bivirkninger. Jeg er ikke en del av statistikken enda, utredningen er om 5 mnd. Det er garantert mange som er i samme situasjon som meg, som ikke er en del av statistikkene enda.
Redigert 21.12.2021 kl 21:39 Du må logge inn for å svare
Frodon
21.12.2021 kl 08:08 2645

Det som kanskje overrasker meg mest, er at så mange er villig til å bryte Norske lover og menneskerettigheter, men de klarer ikke (eller vil ikke), svare på enkle spørsmål rundt det. Har de ikke tenkt over konsekvensene lenger ut enn sin egen familie? Og hvorfor er det ingen reaksjon når spørsmålene kommer? Skjønner det ikke passer inn i den illusjonen de selv har lagd, men det går heller ingen alarm bjeller når de får muligheten 😬 Av det jeg ser, har de ikke engang skjønt at de mobber og presser de svakeste i samfunnet.

Nedstengningen vil vare i lang lang tid når så mange ikke har skjønt dette enda. Godt vi er forberedt på det.
oivindl
21.12.2021 kl 08:30 2621

"Av det jeg ser, har de ikke engang skjønt at de mobber og presser de svakeste i samfunnet."
-Frodon

Det du ser stemmer ikke med virkeligheten. Utgangspunktet ditt er feil og du klarer heller ikke å sannsynliggjøre det på noen som helst måte. Da blir også diskusjonen der etter.
"Det er bare å lese..." er ikke i nærheten av å være dokumentasjon.
Det er mange som tar saken sin til menneskerettsdomstolen i Haag. Ikke alle får medhold. Tviler på at din sak ville nådd frem, men du legger bråkjekt til grunn at mange vil bryte den. Ingen som helst dokumentasjon for det heller.

Intensjonen din er sikkert god, men du kommer med grove anklager mot store deler av den norske befolkning, som du rett og slett ikke kan begrunne.

" Men hvorfor er det så stor befolkningen som henger seg på mobbingen? Har de ikke fått mobbet på lenge, siden de går etter de svake, gravide og barn?"
-Frodon
Redigert 21.12.2021 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
Frodon
21.12.2021 kl 08:50 2597

Nakestad var nå ute og sa at coronapass ikke vil ha noen effekt. Tror du det vil ha noen effekt på mentaliteten i samfunnet? 😅
Redigert 21.12.2021 kl 08:56 Du må logge inn for å svare
Upup
21.12.2021 kl 08:54 2586

Forstår ikke hvordan du kommer fram til at mitt forslag om koronapass til nattklubb og pub "begrenser mulighetene til barnefamilien de neste 10 årene?"
Eller vil du helst argumentere mot din egen ide om hva andre egentlig mener?
Det er et alternativ til skjenkestopp, ser ikke helt forskjellen på om man blir nektet øl på pub grunnet skjenkestopp eller manglende koronapass.
En kan sikkert også gjøre unntak for de som ikke kan vaksinere seg (legeattest).
MacJoJo
21.12.2021 kl 08:58 2580

Hvorfor vaksinekritikerne er farlige, Av Christian Paaske.

Vaksinekritikere, samfunnskritikere og andre selvstendig tenkende er farlige. Ikke på grunn av smitte, men fordi de har gjennomskuet løgnene og bedraget. De er varslere når korrupte politikere og ledere er blitt fiender av sitt eget folk.

Kritikerne er den eneste kraften som kan holde forbryterne ansvarlige, avsette dem og bringe tyranniet til opphør. Når rettssystemet svikter, Grunnloven settes ut av funksjon og media er de fremste pådriverne for å dekke over forbrytelsene, må folket ta makten tilbake.

Ingen frykter og hater makthaverne mer enn frie, selvstendige mennesker som ikke lar seg kue og undertrykke. Dem med moralsk styrke til å ofre seg for sannhet og rettferdighet når vår frihet er under angrep, slik våre forfedre har kjempet kriger før denne. Når folket samler seg, organiserer seg og gjør opprør er de en reell fare for den korrupte makteliten som nå sender samfunnet utfor stupet.

Kritikere og motstandere av denne vaksinen er ikke egoister, uansvarlige og vet bedre enn ekspertene. De lytter bare til andre eksperter sensurert og utestengt fra media på tross av å være blant verdens fremste vaksineforskere. Det er nå vitenskapelig dokumentert at denne vaksinen er helseskadelig. Det er den entydige konklusjonen i en studie gjengitt i det ledende medisinske tidsskriftet på hjerte- og karsykdommer, Circulation, 8. november 2021:

«We conclude that the mRNA vaccine dramatically increase inflammation on the endothelium and T cell infiltration of cardiac muscle and may account for the observations of increased thrombosis, cardiomyopathy, and other vascular events following vaccination.»

Det er kun å undre seg over at våre medisinske eksperter fortsatt kan ignorere sin egen vitenskap.

Kritikere er en fare for den delen av befolkningen som lydig underkaster seg. Innbitt forsvarer de sine overgripere av frykten for å innrømme sin feighet. I fornektelse, fortregning og passive taushet ofrer de sin frihet og moralske integritet i bytte mot et falskt håp om trygghet. Ingen hater de konforme mer enn dem som går i utakt med flokken og krever sin naturgitte frihet.

I dette tilfellet retten stadfestet i Nürnbergkoden, – friheten til å bestemme over sin egen kropp. Medisinske inngrep eller eksperimenter kan ikke foretas uten informert samtykke. Presset, utestengelsen og diskrimineringen de vaksinefrie nå utsettes for er en grov krenkelse av denne grunnleggende menneskerettigheten.

Stadig flere våkner opp og forstår. Det gjelder også leger og helsepersonell. De er ikke generelt i mot vaksiner, men denne vaksinen. Stadig flere blant de vaksinerte har fått nok og forstår at dette ikke lenger handler om helse, men om samfunnskontroll. Stadig flere blir klar over de omfattende og systematisk underrapporterte skadevirkningene som nå overgår alle andre vaksiner til sammen. Legemiddelverket har pr oktober 2021 rapportert over 4000 alvorlige skadevirkninger og størst i yngre aldersgrupper. All erfaring tilsier at mørketallene er langt større. Etter 548 alvorlige rapporterte skadevirkninger fra svineinfluensavaksinen i 2009 kalte overlege og smittevernekspert Preben Aavitsland i FHI dette for «den mest alvorlige vaksinekatastrofen i moderne tid.» Hva har han tenkt å kalle denne?

Derfor er vaksinemotstandere, samfunnskritikere og andre selvstendig tenkende nå under kraftig angrep fordi samfunnet er på vei mot tyranni i overgangen til en ny verdensorden. Folket er den reelle samfunnsmakten, men når folket sover, er hypnotisert av løgn, propaganda og vettskremte av en medieskapt helsetrussel på nivå med influensa er de slaver. Faren vi står overfor er ikke et virus, men diktaturet som følger om det ikke stanses før det er for sent.

————————-

Kilde: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: A Warning, Steven R Gundry, 8 Nov. Circulation.

https://steigan.no/2021/12/hvorfor-vaksinekritikerne-er-farlige/
Winter is Here
21.12.2021 kl 09:04 2581

"Folkehelseinstituttet anbefaler at personer mellom 18 og 44 år, som er i risikogruppene eller utvalgte stadier av graviditet, bør vaksinere seg med tredje dose. For alle andre i den aktuelle aldersgruppen anbefaler FHI derimot at de kan vaksinere seg med tredje dose om de selv ønsker det."

https://www.dagbladet.no/nyheter/fhi-med-uvanlig-anbefaling/74974273

Litt usikker om anbefalingen vil endre seg over tid da det er uklart om de klarer å ha like mange vaksinerte som per dags dato neste år. Effektiviteten på vaksinen avtar over tid ca 5 mnd, (så vidt jeg vet). Dvs Norge vil stå ganske svakt om folk ikke tar 3 dose også men tanke på både gamle og nye mutasjoner. Mutasjoner kan også føre til at man bør ta tilleggsvaksiner mot de.

Redigert 21.12.2021 kl 09:05 Du må logge inn for å svare
oivindl
21.12.2021 kl 09:10 2562

"De lytter bare til andre eksperter sensurert og utestengt fra media på tross av å være blant verdens fremste vaksineforskere. Det er nå vitenskapelig dokumentert at denne vaksinen er helseskadelig. Det er den entydige konklusjonen i en studie gjengitt i det ledende medisinske tidsskriftet på hjerte- og karsykdommer, Circulation, 8. november 2021:"

Litt selvmotsigende dette avsnittet.
Både utestengt og gjengitt i ledende medisinsk tidsskrift. Ikke dårlig.
MacJoJo
21.12.2021 kl 09:30 2647

Om du hadde fulgt litt med ville du sett at kritikere ikke kommer til i MSM, evt kommer til i svært liten grad.

I fagskrifter er saken en annen, de leses ikke av "mannen i gata".
MacJoJo
21.12.2021 kl 09:36 2636

Nei, de uvaksinerte er ikke late og uansvarlige, Av Per Waagen, Stavanger.-21. desember 2021

De uvaksinerte utsettes nå for en svertekampanje uten sidestykke. Det virker som om de fleste har glemt vaksine-katastrofen i 2009.

Noen dager ut i covid vaksinekampanjen sa min nabo gjennom 20 år, «Åh.. nå kjenner jeg to slike som deg»

– Jeg hadde nettopp fortalt at jeg venter med vaksinen da jeg ikke er i risikogruppen, og fordi samfunnet mangler kunnskap om vaksinens langtidsvirkninger. Det var ikke populært. Naboens utspill kan menes som en spøk, men vitner likevel om en splittelse av befolkningen.

Hyttefolket – de første uansvarlige
Nordmenn ble tidlig advart mot å reise til hytta for å unngå smitte. Helsevesen og kommuner lurte på hvem som skulle hjelpe alle de syke hytte-turistene? Deretter blusset det opp i kommentarfeltene og kritikken haglet mot norske hytteeiere. Nå i desember 2021 gjentar dette seg. Det er et trist skue.

Er det usikkerhet og frykt som gjør at folk blir stygge med hverandre? Usikkerhet rundt et virus som utgjør en fare for risikogrupper, og frustrasjon over dem som ikke vaksinerer seg? En ting er sikkert, og det er at angst og frustrasjon sjelden fører noe godt med seg.

Realiteten er at på to år har viruset tatt færre liv i Norge enn én hard influensa-sesong, og heldigvis med lavere dødelighet enn influensa, slik det ser ut nå. De som blir syke er i mindretall, og de som dør har høy alder.

Svineinfluensa i 2009
Bakgrunnen for mitt eget valg med å avvente covid-vaksinen en stund, går tilbake til 2009 når vi som nybakte foreldre satt på helsestasjonen og skulle ta stilling til svineinfluensa-vaksinen.

Myndighetene og FHI varslet katastrofe om ikke alle tok vaksinen. «30% av nordmenn vil bli smittet, 14000 må legges inn og 3000 på intensiv», skrev Nettavisen 29 juli 2009. “300.000 kan bli svineinfluensasyke på én uke”, sa FHI til VG,

Så vi tok vaksinen i 2009.

En tid etter viste det seg at vaksinasjonen ødela livet til flere hundre barn i Norden. Dette var bivirkninger som ble kartlagt i etterkant – det var nemlig ikke tid til å gjøre langvarige tester før folket skulle vaksineres.

“De fleste pasientene utviklet narkolepsi i løpet av de første åtte månedene etter at de ble vaksinert (i 2009). Men flere år senere har man fått inn pasienter som har utviklet sykdommen”, sa forskningsleder ved Nasjonalt Kompetansesenter for narkolepsi, til NRK i 2014.

Smittevern-ekspert Preben Aavitsland sa i ettertid: «Dette er den mest alvorlige vaksine-katastrofen i moderne tid». På tidspunktet for hans uttalelse til NRK var det registrert 548 alvorlige bivirkninger av Pandemrix-vaksinen, og 2 millioner nordmenn var blitt vaksinert.

Daværende helsedirektør Bjørn Inge Larsen sa til TV2 i 2012 at myndighetene neppe ville ha anbefalt vaksinen til barn om de hadde visst om bivirkningene da vaksinen ble gitt.

Nå har de fleste glemt disse barna og prisen de måtte betale.

Aftenbladet ignorerer dette i sin artikkel 20 februar i år, hvor avisen også assosierer uvaksinerte med folk som tror jorden er flat.

En studie publisert av Carnegie Mellon University, juli 2021 med nært 5 millioner deltakere, viste at dem med doktorgrad var mest skeptisk til covid-vaksinene. Hva er sjansen for at disse tror at kloden er flat?

«De uansvarlige – de som ikke vil – de som ikke gidder»
18 november 2021 skrev Aftenbladet i sin leder at dem som er avventende med denne vaksinen, er “late”, og kommentator Hilde Øvrebekk skrev en uke senere at de uvaksinerte er uansvarlige. Harald Birkevold sier i sin Aftenbladet-podcast at “De uvaksinerte er problemet”.

Det mangler ikke på adjektiver i Aftenbladets gjengivelse av samfunnets sort får.

Aftenbladet viser liten forståelse av hvorfor 20% av befolkningen er avventende med denne vaksinen. Leger, forskere og helsepersonell verden over mener covid-vaksinasjonsprogrammet er utført uklokt og i hastverk.

Det finnes ikke langtidsdata om effekt og bivirkninger fra de mest brukte vaksinene, og flere påpekte tidlig at det er uklokt å starte vaksinasjon midt i en pandemi. Det står tydelig hos Legemiddelverket at koronavaksinene har fått en betinget godkjenning, for å kunne vaksinere, selv når verden ikke har langtidsdata om effekt og bivirkninger.

Som TV2 skrev i desember 2020 tar det vanligvis 10 år å godkjenne en vaksine slik som Pfizer. Men nå ble den godkjent etter 10 måneder. Likevel blir vi som venter med vaksinen kalt konspirasjonsteoretikere når vi påpeker det Legemiddelverket skriver på egne nettsider.

Betydelige plager fra vaksinen
“Det er åpenbart at vaksinen ikke beskytter mot smitte, men vi er beskyttet for det alvorlige forløpet”, sier immunolog Anne Spurkland til NRK, 8 desember i år.

Det som samtidig er kjent, er at mange allerede lider av problemer fra vaksinen. Fordi, 7 desember 2021 skriver Legemiddelverket at der i Norge registrert 4083 alvorlige bivirkninger siden vaksineprogrammet startet. Totalt i pandemien er der registrert 3721 innleggelser, inkludert intensive.

FHI og Legemiddelverket har fått svært mange meldinger om varige endringer i menstruasjon hos norske kvinner, og sier det skjer for første gang i Norge etter en vaksine. Dette er alvorlige bivirkninger og får lite dekning i media. Disse tilfellene blir ofte avvist som anekdotiske og ubetydelige, forteller Aftenposten 30 juni 2021.

Men det stopper ikke med blødninger hos kvinner.

Hos menn er det betennelse i hjertet (myokarditt) eller hjerteposen (perikarditt) som ofte går igjen. Betennelse i hjertet er alvorlig med sjanse for varig skade på hjertet. Nå i covid-tiden blir tilstanden beskrevet som lett forbigående med bilder av smilende ungdom fra sengekanten. “Ingen grunn til panikk”, skriver VG, 8 oktober 2021.

«Vi skal ikke bagatellisere dette. Det er snakk om betydelige plager.» – sier overlege Sigurd Hortemo i Legemiddelverket, om bivirkninger fra covid-vaksinene. Man kan lure på hva Aftenbladet mener om Hortemo. Lat og uansvarlig?

Aftenbladet plasserer ansvaret
Avisen avslutter sin leder 18 november med, “Det store flertallet som har sagt ja til å delta i vaksine-dugnaden, opplever at veien til målet blir lengre og tyngre på grunn av de som sier nei. Det er ikke urettferdig å plassere ansvaret der det hører hjemme.”

På lederplass skyves altså ansvaret for nedstenging og sykdom over på de covid-uvaksinerte.

Så jeg spør, hvordan ble det overhodet mulig og akseptabelt å kritisere mennesker som er opptatt av vaksinens sikkerhet?

I stedet for å kjøre en nøytral og objektiv rolle som avis, kaster Aftenbladet bensin på bålet og setter den covid-vaksinerte majoriteten opp mot de få som med god grunn velger annerledes.

En svertekampanje uten sidestykke
Det har i de første ukene av desember 2021 dominert et ensidig og nærmest koordinert bilde av corona-situasjonen i media, hvor de uvaksinerte har fått skylden for både nedsatt sykehusbemanning og følger for andre pasienter. Det nevnes knapt at sykehusbemanning har vært et problem i årevis.

Dagbladet skrev om studier i 2015 og 2016 som bekreftet at underbemanning går ut over pasientsikkerheten, lenge før corona-tiden. Det gav ikke mindre polarisering når FHI i all hast publiserte en villedende og overdreven rapport om en kommende omikron-krise, noe som nok engang medførte nedstengninger av norske bedrifter. En uke senere tok FHI selvkritikk og sa til Aftenposten at det var en overdrivelse, men da var jo skaden skjedd.

Nøyaktig den samme feilen gjorde FHI i 2009 også.

Med det lille jeg har beskrevet og dokumentert her, dekker jeg bekymringene til tusenvis av mennesker i Norge som avventer denne vaksinen.

Der er en risiko i å motta en vaksine som samfunnet ikke har langtidskunnskap om. Den som sier noe annet er uærlig. Det skal være opp til hver enkelt å velge vaksinering eller ei. Dårlig bemanning av sykehus er et resultat av dårlig politikk og ikke uvaksinertes valg for egen helse.

Burde ikke også media vise noe forståelse og respekt for at enkelte stiller spørsmål rundt nasjonal ledelse og haste-vaksinering av en hel befolkning?

Det fremstår som usikkert hvorvidt Aftenbladet og øvrige i det hele tatt har reflektert over slike spørsmål.

https://steigan.no/2021/12/nei-de-uvaksinerte-er-ikke-late-og-uansvarlige/
Slettet bruker
21.12.2021 kl 09:50 2612

Hadde ikke såpass mange mistet livet av spanskesyken, ville vi muligens hatt godt over 10 milliarder mennesker på planeten idag, og de økologiske skadene ville vært vesentlig verre enn de faktisk er nå.
95% av mennesker er ikke smarte nok til å se verden fremover for mer enn 1 måned av gangen, og det er tydeligvis viktigere at flest mulig lever lengst mulig selvom den kollapsen av økosystemer vil ta livet av majoriteten av planetens befolkning i fremtiden. Virus kan være en ulykke for enkelte personer og familier, men for menneskeheten en nødvendig naturlig prosess.
Fluefiskeren
21.12.2021 kl 10:11 2557

Men medisiner og vaksiner gjør noe at det ikke blir så store innhogg i befolkningen. Tipper det er flere mennesker på Jorda enn da pandemien brøt ut.
Frodon
21.12.2021 kl 10:37 2521

Takk for det. Du er faktisk den første som viser omtanke her ❤️
Carsten1972
21.12.2021 kl 10:53 2495

Jep .og det der sker nu er at alle der er vaccinerede er tosset over at de godt kan se de er blevet taget i røven.og prøver at få alle til at tage den så de da kun har begået sammen fejl som næsten alle andre.Enkel og såre simpel menneskelig psykologi.
Carsten1972
21.12.2021 kl 10:56 2484

Rigtig kedeligt med dig min norske broder.må du komme godt igennem, og blive frisk igen.iøvrigt er jeg enig med dig i alt hvad du skriver.🇳🇴🇩🇰😍
Slettet bruker
21.12.2021 kl 11:03 2455

Jeg tok vksine for 12 år siden. Fikk store smerter og sjelvende muskler og sener, stiv i kroppen enda. Også endt opp på 2/3 inntekt. Men vi får stå på, tenke selv og masse lange gåturer holder meg noenlunde i form, tross alt. Skjer ikke at jeg gjør samme blemme igjen. Stå i det, vi kommer ut av dette. Har valgt og ikke fortelle om min erfaring, ifare for å virke som offer. Men her inne betyr ikke historiene mye for folket. De får kaste ut påstander og la seg styre over at det offentlige.

Sannsynligvis får vi endel historier som din når man kommer lenger ut i prosessene.

God bedring Frodon!
Carsten1972
21.12.2021 kl 11:12 2428

Tror du har ret i at der vil komme noget frem når vi kommer længere ud i prosessen.jeg tror endda det vil vælte frem.💪
Frodon
21.12.2021 kl 11:29 2395

Takk for det min Danske broder ❤️ Alt ordner seg hvis man virkelig vil 😉 Håper det går bra med dere i Danmark, ser smittetallene er på full vei opp 🙈

Godt at noen er enige, selv om det er få av oss 😅
oivindl
21.12.2021 kl 11:41 2380

"Hyttefolket – de første uansvarlige
Nordmenn ble tidlig advart mot å reise til hytta for å unngå smitte....
Deretter blusset det opp i kommentarfeltene og kritikken haglet mot norske hytteeiere. Nå i desember 2021 gjentar dette seg."

Jeg er hytteeier, var uenig i hytteforbudet, fulgte det selvfølgelig, men følte meg på ingen måte mobbet.
Ikke av myndighetene, ikke av media og ikke av alle mulige kommentarer på HO.
Mobbing er langt mer alvorlig for de som faktisk blir rammet av det.
Frodon
21.12.2021 kl 11:42 2371

Takk for det ❤️ Veldig trist å høre og du fremstår absolutt ikke som et offer ❤️ Bare synd de ikke klarer å gjøre deg frisk igjen. Burde det ikke fulgt med en «anti»-vaksine? 😅🙄

Det går nok et lys opp for de fleste her også etter hvert. Ikke lenge siden jeg kom over et klipp fra barne tv på NRK hvor ungene sang stygt om neger barna. Klippet var fra 80/90 tallet 🙈

Det er mye mørketall og om noen år vet vi mye mer enn idag. Da har garantert jeg også endret mening om masse ting 😅
oivindl
21.12.2021 kl 11:46 2361

"Jep .og det der sker nu er at alle der er vaccinerede er tosset over at de godt kan se de er blevet taget i røven.og prøver at få alle til at tage den så de da kun har begået sammen fejl som næsten alle andre.Enkel og såre simpel menneskelig psykologi."

For en håpløs påstand.
Kan legge til at tallene for nyvaksinerte i Norge doblet seg forrige uke, fra ca 1000 per dag til ca 2000 per dag. Samtidig som naturlig nok antallet uvaksinerte går ned.
Kilde: Camilla Stoltenberg på dagens nyheter.
Redigert 21.12.2021 kl 11:48 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.12.2021 kl 11:51 2359

Ja, det er alltid slik at man blir opplyst tilstrekkelig. Jeg har ikke blitt veldig påvirket av vaksiner man nå snakker om, men heller ikke blitt overbevist om at jeg har tatt feil siden 2010.

Ja, når vi får anti vaksine, da blir det nok mer fristende :-)
Redigert 21.12.2021 kl 11:52 Du må logge inn for å svare
Frodon
21.12.2021 kl 12:13 2343

Hehe 😉 Frister det med en anti-vaksine godkjent som nød bruk? 😂

Kom dette frem i studiene til vaksine selskapene?

«Det er økt forekomst av menstruasjonsforstyrrelser hos unge kvinner etter at de ble vaksinert mot corona, viser de første resultatene fra Folkehelseinstituttets befolkningsundersøkelser blant kvinner i alderen 18-30 år»

https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/fhi-kartlegging-oekt-forekomst-av-menstruasjonsforstyrrelser-hos-unge-kvinner-etter-vaksinasjon-mot-korona.Wcbh9ZTQ9?utm_source=share-btn
Slettet bruker
21.12.2021 kl 12:27 2337

Hehe

Det er jo litt å tenke på at unge kvinner skal ta såpass til ansvar i denne solidariteten...dyrkjøpt erfaringen!
Slettet bruker
21.12.2021 kl 12:59 2295

Når det etter 2 dagers debatt der mantraet har vært at vaksine er farlig, at vi blir lurt av myndighetene, mangler forskning et , så er det litt sent å trekke offerkortet. At enkelte får bivirkninger det er ikke til å unngå når man vaksinerer såpass bredt. Enkelte får bivirkninger av diverse medisiner også, det vil likevell ikke si at helsevesenet skal slutte å bruke medisinener. Men dere lever vel kun av det dere høster selv og bruker noen urter dere finner i skogen som medisin, slik tilfellet var før den moderne legevitenskapen kom. Det er bivirkinger innenfor mye medisin, det dør sivile i krig også når de som fører legitim strid angriper. Jeg vil kalle vaksinering i et befolkningsperspektiv en medisinsk nødvendighet under en pandemi i likhet med at det i mange tilfeller er uungåelig med colleteral damage i krig av militær nødvendighet. Uansett er det viktigste å begrense skadeomfanget mest mulig for å oppnå en ønsket effekt. I vaksinedebatten handler dette om at færre dør av bivirkningene enn av selve sykdommen derfor er vaksinen nødvendig. I Norge har vi et svært godt helsevesen og generell folkehelse, av den grunn har vi på mange måter vært skånet for mye av den elendigheten denne sykdommen har medbragt, slik er det ikke i store deler av verden der har folk dødd i hopetall. Vi lever i en tid der uansett om man vil det eller ei er del av et globalt samfunn derfor er vaksine viktig. Her må man tenke større enn seg selv og høre på myndighetene, de forsøker ikke å lure dere selv om dere har en oppfatning av det.
Slettet bruker
21.12.2021 kl 13:05 2275

Dødd i hopetall siste 2 år, men planetens befolkning har økt med 150millioner på samme tid. Å Se ting i perspektiv er ikke så lett.

Slettet bruker
21.12.2021 kl 13:09 2260

Exen min og har bivirkninger av vaksinen, fått utviklet Me og har vært sykmeldt i lang tid.
Håper du kommer deg til hektene sakte men sikkert ❤️
Slettet bruker
21.12.2021 kl 13:10 2253

Så da er det greit at svært mange dør fordi det blir født flere🤔 en logikk forbeholdt et knippe statsledere det ikke endte så veldig godt med til slutt.