Kjære Knut Arild II

Londonmannen
KRF 30.10.2018 kl 21:06 982

Den feighet du utviste før valget i 2017 har resultert i at du nå har tatt ditt kjære Krf ut på en skjebevandring som du ikke aner konsekvensene av. Prosessen du har satt i gang, er en hasteprosess der du selv har satt retningen. Og det var nok viktig for deg at denne prosessen skulle gå så fort, at partimedlemmene fikk minimalt med tid å tenke seg om. For riktig å gi partimedlemmene et påskudd til å følge deg, så tok du deg tid å skrive en bok der du valgte emnene behørig etter hvordan boken skulle kunne bidra til å forføre medlemmene til å følge ditt råd. Et råd du valgte å komme med i en tale ikke lenge etter at boken din ble offentliggjort.

Men du har i denne prosessen dessverre vist deg som feig partileder. Du fremholder at prosessen er demokratisk og at det er partiets medlemmer som skal bestemme partiets fremtidige retning. Ja, i teorien er det årsmøtet og de utsendte delegatene som skal ta valget. Men du verden for en innsats du har utvist gjennom de siste ukene for å påvirke partimedlemmene til å følge ditt råd. Og i denne kampen synes jeg du har fremstilt Sylvi Listhaug som et ondt troll man ikke kan forholde seg til. Du har sågar fremholdt/skremt med Sylvi som den nye leder i FrP. Hva i huleste vet du om det? Og det er vel ikke Sylvi Listhaug Krf skal gå i regjering med? FrP består av langt flere enn Sylvi og det er slett ikke hun som dikterer politikken som FrP står for. Og den regjering KrF skal samarbeide med, er en Solbergregjering der både Høyre og Venstre er medlemmer. Det er ikke FrP sitt partiprogram som er regjeringserklæringen. Det synes du visstnok å ha glemt i denne prosessen. Eller forsøker du å innbille dine medlemmer at Vestre har akseptert FrP sitt partiprogram?

I tillegg tillater du deg å fremstille Ap som et kristelig parti, og selv SV gir du ros! Er det mulig! To partier som sammen har stått for avkristning av Norge! Landet er i moralsk forfall og hadde virkelig hatt behov for kristne formålsparagrafer, i såvel skole som barnehager. Resultatet er at elevene ikke lenger kan delta på skolegudstjenester uten med positiv melding fra hjemmet. Vår kjære julesalmer blir omskrevet for å unngå at sarte barneører får høre om Jesus. Det er disse partiene du Hareide ønsker å lene deg til for å gi gjennomslag for KrF politkk. Og dette forsøker du å få dine egne partimedlemmer å tro på. Skandaløst! Si meg, er det mannen i hornet oppe på veggen i Oslosenteret som er din veileder og mentor? Evner du ikke å tenke selv lenger?

Nå går du mot et årsmøte som vil ha flere delegater som vil stemme blått enn rødt. Denne muligheten har du rett nok innsett og følgelig har du sørget for at valget skal være hemmelig. På den måten kan du med dine velrettede argumenter påvirke delegater til å bryte med de medlemmene som har stolt på at delegatene vil representere deres syn. Du har altså tenkt å få delegater til å svikte sine kollegaer i fylkeslagene! Hvor langt er du villig til å gå for å sikre din egen ræv! Du Hareide er en person jeg aldri ville gått i krigen med! For hvem trenger fiender som har venner som deg? Du er jo ikke til å stole på. Og du har medlemmene i sin tid valgt til å lede KrF! Det er så man får lyst å si: Gud forlat dem for de vet ikke hva de har gjort!

Hadde du vært mann for din hatt, ville du etter at Østfold har valgt sine delegater tatt ansvar, trådt tilside og gitt lederansvaret videre. For du trodde på en sak, gjorde et forsøk på å få flertall for ditt syn, men tapte! Så derfor vil det eneste rette være å gå av som partileder, i ærbødig respekt for KrF og partiets medlemmer som har måttet være med deg på denne seilasen. Når nå skuta har kullseilt er dessverre ikke du den rette til å få KrF på rettvkjøl igjen.
Redigert 31.10.2018 kl 16:25 Du må logge inn for å svare
Sotah
30.10.2018 kl 21:12 973

Jeg venter til avstemninga, London. Og kanskje lenger.
Knut Arild
Slettet bruker
30.10.2018 kl 21:35 961

Flere på forumet bidrar med seriøse og gjennomtenkte innlegg, med resonnementer og begrunnelser som det står respekt av.
Et godt grunnlag for god debatt.

Det er synd at du aldri tar opp hansken Sotah, men har gjort deg selv til kongen over fjas og onelinere på hegnar online.
Venstresiden er godt representert med ditt kaliber.
Debatt deltar dere ikke i. Du er jo bare et nettroll.
Venstresiden liker å påpeke det lave nivået her. De vet hva de snakker om.
Slettet bruker
30.10.2018 kl 22:47 934

Nettroll som skal moderere debattene kan enkelt sjaltes ut ved å blokkere bruker. Så trenger du ikke lese nonsens og aparte innlegg fra slike. Nok om det. Hareide har nå snart spilt ut alle korta og er i ferd med å tape kampen i KrF. All viraken som pågår nå er bare late show slik som Per Ali Sandbergs tullprat på tampen av sin karriere. Ledere kommer og går, og Hareide har valgt feil strategi. Da må andre ta over og fornye partiet. Fredag 2 november er popcorntime. For KrF blir det nok en langfredag
Redigert 30.10.2018 kl 22:48 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.10.2018 kl 23:01 919

Vil fremheve det gode innlegget til Londonmannen, det burde stått i alle landets aviser.
Risk-reward1
31.10.2018 kl 08:59 857

99 mot 90 delegater er status, og det er vanskelig å tenke seg at flere av de "blå" skal stemme rødt på fredag. Man skal dog aldri innbille seg at "gode kristne mennesker" ikke juger og bedrar. Kanskje særlig ikke i et parti med en leder som så til de grader har vist seg være en Judas.

For sammen med H og Frp fikk Krf gjennom 5 ukers forhandlinger om Nydalen-avtalen mer gjennomslag for sin politikk, enn de fikk under 8 år med rødgrønt velgersvik og beslutningsvegring.
Sammen med H og Frp i 5 år har de vært med på å vedta en lang rekke saker som tatt rett ut av Krf program.

Hareide har etter 5 år med det som må kalles suksess for deres politikk, tatt en Støre og snudd 180 grader. Nå er det egen makt og sort bil med lovnader om en ministerpost i UD som er drivkraften. "Vennene" som var der for han og sørget for at han/partiet fikk mer gjennomslag enn de har siden Bondevik-regjeringen er ofret for det han har ansett som egen vinning. Problemet hans nå er at flertallet i partiet ikke vil være med på sviket. Hareide vil bli stående venneløs, og må gå.
Akkurat som jeg skrev når "veivalget" ble annonsert.

Hareide er vennen ingen vil ha. En venn som som suger deg tom når han trenger det, men som snur ryggen til deg så fort han ser større fordeler for seg selv i en annen retning. Vennen du aldri vil gå i krigen for, når du ser og skjønner hvordan han er.

Med tro på mer ryggrad hos delegatene enn det Hareide har, har fredagen kun ett utfall;
MORNA Hareide!

For Krf vil det være svært positivt. De har under Hareide mistet 1000vis av velgere og medlemmer. Dessverre vil nok et lederskifte sende mange krf tilbake, etter et opphold hos frp. Det eneste partiet som faktisk støtter den bittelille staten, den ensomme svalen i araberland - Israel. For mange krf`ere er Israel viktig.
Med Hareide har de mistet den saken, da han heller er en støttespiller for 98% av landarealet, og gitt Frp alene støtten de har til 2%`en Israel.

RR

PS
Ikke forvent mer av Sotah. Han er forumets nettroll sammen med DanielbekteK med fler, personifiseringer av blandingen fordommer, lite kunnskap og usannheter servert fra venstresiden. Etter å ha gitt de utallige utfordringer på deres egne påstander, er det den krystallklare konklusjonen.
melissa
31.10.2018 kl 11:19 831

Hareides plan B: De røde vil subsidiært stemme for gult (Grøvan alternativet). Da blir de værende der de er og han kan fortsette som partileder.
Slettet bruker
31.10.2018 kl 13:20 808

Hei folkens:))

Og...det blir "korsfestelse" av Hareide på det som vil bli kalt den laange Fredagen i ettertid - forfallet startet da han dro barbeint og dukknakket fra Moske til Moske og sleiket imamer oppetter ryggen slik gull kors jenta kommenterte - kristenfolket liker ikke ledere som "går til sengs med fienden" - mye vil bli avgjort i morgen på "lille Skjærtorsdag" da dagsordenen for valgene skal fastsettes ...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Sotah
31.10.2018 kl 14:22 797

Men en ting skal jeg ha, jeg venter til slaget er over før jeg dømmer folk nord og ned. I neste uke skal kanskje Siv og Hareide sette seg ned og bli enige, og da blir dere så glad i fyren, så. For ordens skyld så blir han sittende på tinget uansett. Og dere kan fort komme til å trenge stemmen hans. Kjære Knut Arild, heter det da.
Slettet bruker
31.10.2018 kl 14:53 780

Veldig, veldig godt og velskrevet TS, Londonmannen!

Den kan du med fordel få tatt inn et sted det er håp om at den når rette vedkommende og alle hans partikolleger. Sender du den til Vårt Land, VG og Resett? Hva med en email rett til Pingla og kopi til Ropstad og resten av Krf-ledelsen så de kan distribuere den ut. Jepp, så bra var dette brevet til Knut Arild!

INGEN behøver å vente til avstemmingen for å vite hvilken svikefull pingle Knut Arild Hareide er!
Sotah
31.10.2018 kl 15:01 774

Ja, bevares. Han har jo holdt valgløftet sitt. Det må være en sjokkartet og ny opplevelse for freppere.
Slettet bruker
31.10.2018 kl 15:06 769

Nå må du roe deg ned litt da Sotah.
Du er fiksert på å være negativ til Frp du? Er du Helga Pedersen?
Slettet bruker
31.10.2018 kl 15:13 765

Jeg spår velgerflukt fra Krf hvis de er så smittet av pinglesyken at de tillater dette som Resett meldte for en halvtime siden:

"Knut Arild Hareide har overfor landsstyret i partiet sagt at han vil fortsette som KrFs partileder, uavhengig av retningsvalg, ifølge KrF-topp.
– Jeg legger til grunn at Hareide fortsetter uansett. Det er det han har sagt til landsstyret, sier partiets parlamentariske nestleder Hans Fredrik Grøvan. Han satt onsdag ettermiddag i møte med stortingsgruppe og rådgiverkorps på Stortinget.
Grøvan har selv lansert et forslag om at partiet bør fortsette i «konstruktiv opposisjon» med Erna Solberg (H) som statsminister.
– Jeg opplever at flere vurderer dette alternativet. Det har vi sett på noen av fylkesårsmøtene, sier Grøvan."

https://resett.no/2018/10/31/grovan-hareide-har-sagt-at-han-vil-fortsette/
Sotah
31.10.2018 kl 15:14 760

Alternativet er han åleglatte som lover kristenfolket en ny abortlov som alle skjønner at de ikke vil få. Men han liker dere.
Londonmannen
31.10.2018 kl 16:27 742

Hareide kan ikke forvente å forsette som partileder etter den seansen han har dratt partiets medlemmer gjennom denne høsten. Såpass trodde jeg han evnet å skjønne.
Sotah
31.10.2018 kl 18:04 714

Ikke inn med FrP. Hvis han bryter det kan vi ta opp diskusjonen igjen.
Risk-reward1
31.10.2018 kl 18:22 702

Nå surrer du fælt.
Han ville ikke inn i regjering med Frp, men var soleklar på at for Krf var Erna deres statministerkandidat.
Det han gjør nå er ikke holde et løfte om ikke gå i Regjering med Frp, men bryte lovnaden om at en stemme på Krf ville være en stemme på Erna som SM.

RR
Slettet bruker
01.11.2018 kl 00:47 675

"Det Norge trenger, nå som Dr Jordan Peterson-vekkelsen har åpnet manges øyne for at Kristendommen ikke er så hakkande gæren likevel, er et udogmatisk parti som bygger på tradisjonelle verdier, basert på deler av kirkens lære. En fusjon mellom den blå KrF-fraksjonen, De Kristne og Demokratene kunne blitt en solid motvekt mot de liberale oppløsningstendensene det er skuffende lett å få øye på, uten å gi staten mer makt enn høyst nødvendig. Alene vil ingen av gruppene nå opp, men sammen kunne de blitt en viktig vektskål-tunge.

Så, kjære, blå KrF-ere – gratulerer med den kortvarige seieren, men oppbruddets time er nok inne, nye allianser venter. Gjør Norge til et varmere og tryggere samfunn uten statens klamme, upersonlige grep!"

https://resett.no/2018/11/01/er-tiden-moden-for-kristeligdemokratene/
Slettet bruker
01.11.2018 kl 00:53 671


Det er et merkelig skue at lederen av KRISTELIG folkeparti nå fremstår som den største løgneren i norsk politikk.
Maken til usannheter, fordreininger, manipuleringer og falskspill har vi sjelden sett. Og det fra en kristelig leder!