QFUEL: Gullkalven eller det Sorte får


QFUEL har slitt lenge med dårlig ledelse, elendig kommunikasjon og underdimensjonert anlegg.

Magefølelsen sier at dem nå har snart fikset alt og vi får en POC innen 15 Jan.

Gikk all in og kanskje jævligt dumt, men oddsen på magefølelse pleier å vare bra..
Redigert 26.12.2021 kl 14:39 Du må logge inn for å svare
Dado83
13.05.2022 kl 09:03 1676

Gud bedre, du lærer aldri. Minus 12% i starten er grønt bare hvis du shorter aksjen. Denne aksjen her ser jeg i under 10 kr snart.
Redigert 13.05.2022 kl 09:06 Du må logge inn for å svare
thief
13.05.2022 kl 08:53 1716

Er det vanskelig å tenke seg til🙂De har hatt 50% produksjon fra slutten av mars,altså akkurat begynt produksjonen.Så kommer 75% i løpet av q2 og 100% i q3!Sier seg vel selv at det er umulig med 12k!!Det har man vel visst helt siden de måtte ordne med brennkammeret!
HP17
13.05.2022 kl 08:41 1750

Sjekk pretraden, det går mot en solid grønn åpning.
Dette var vendepunktet for QFUEL.

Følg med på «undertonen», nå snur det
« Markedsmessig er det for tiden et tøft klima for denne typen selskap, men mulighetene er der og vi ser en underliggende positiv trend som er viktig for veien videre, sier Lande.»
Redigert 13.05.2022 kl 08:43 Du må logge inn for å svare
Strategi
13.05.2022 kl 08:38 1766

Viktig å lese litt mellom linjene her.
Inntektene er 6 doblet, kursen er halvert etter innsprøytning av 400 mill på 25 kr.
Selskapet sitter på store verdier i Geminor og Kristiansund, neste generasjons anlegg i Esbjerg vil settes opp annerledes og produksjonen vil øke kraftig.
Linje 3 startes opp i kvartal 2 deretter kommer linje 4.
Selv om Poc er noe skuffende på volum så virker prosessen og det vil produseres store volumer i uoverskuelig fremtid.
Viktig å huske på at selskapet er konkurspriset og jeg blir ikke forundret om kursen klatrer oppover.
Følg med på webcast.

Så langt lite annet enn Det Sorte Får. Gullkalven er et luftslott.

De brenner mer cash enn plast for å si det sånn, vet ikke hva som er mest miljøvennlig her men en troverdig guiding burde vært ala sånn. "Brenner 12000 tonn rene kontanter for 2022, med forbehold om justering 30-50% opp".
HP17
13.05.2022 kl 07:58 1915

Er QFUEL det nye «PGS-caset»?

QFUEL har vært kjørt ned kursmessig og priset lik fiasko.

I dag kom Q1 og QFUEL svarer følgende!
Teknologien fungerer, det produseres med nye rekorder, klare for oposkalering, hele utrolige 577 millioner i kontantbeholdning, positiv operasjonell kontantstrøm 2 halvår, etterspørselen etter produktet er høyere enn noensinne, salgsprisene er høyere.

Det minner litt om PGS for QFUEL har nå mange likhetstrekk med PGS da kursen der var nede på 1 tallet. QFUEL har levert og bevist og er en turnaroundkandidat i tiden fremover.

Blir dagen i dag starten på en reprising av QFUEL?
Jeg tror det!
Redigert 13.05.2022 kl 07:59 Du må logge inn for å svare

Hvordan har case til nå fungert? Hvordan har dine og andres antagelser stemt? Du har en ledelse som til nå ikke har vært ærlige med markedet. De tjener ikke penger og det er åpenbart for alle at det er billigere å produsere oljeprodukter fra dem som faktisk henter opp olje. Det betyr at i Europa skal fortsette og øke subsidier for noe som ikke er lønnsomt pr nå. Tror du at det er det rette tidspunktet å si at vi skal produsere mindre olje og gass? Alle klarer å se hva dette har påvirket Europa. Ikke mange som synes Merkel sitt syn på Russland stemmer nå.....Det andre for case er jo at de faktisk ikke har klart å komme i mål. Dette skulle vel egentlig ha skjedd for lenge siden? Stemmer ikke det? Når var det faktisk egentlig planlagt full produksjon i Skrive for første gang? Ikke kom med at nye selskaper og teknologi trenger lengre tid. Selskapet og ledelsen bør jo være den som har størst mulighet for å vurdere dette. Har du fortsatt tillitt til hva som kommer fra ledelsen og selskapet? Mener du at de kan stoles på?
JonasKr
08.03.2022 kl 11:05 4148

Ser både NEL, Qfuel og Scatec er opp 10% med relativt store shortposisjoner. Noen tradere her som kan fortelle hva som skjer?? Jeg har ikke greie på sånt. Er dette fremprovoserte squeezer?
Redigert 08.03.2022 kl 11:06 Du må logge inn for å svare

Dine bidrag på dette forumet inklusiv denne tråden er preget av konsekvent kverulering - det skal ingen ta i fra deg, men bidrag av betydning for caset er ikkeeksisterende og som vi kjenner til så er det nettopp deling av info om og rundt caset og ikke skribentene forumet er ment for så gjør alle en tjeneste med å respektere det eller finn deg en annen plass å få utløp for avviket ditt ...
oivindl
08.03.2022 kl 07:53 4340

"da jeg i tillegg til å nevne upstream også hadde nevnt oljeaksjer i.e oljerelaterte aksjer ..."

Du nevnte ikke upstream i det innlegget jeg kommenterte. Det er vel snarere du som kverulere som skal prøve å gjøre dette til en diskusjon om begrepene du brukte.

Om du skifter ut oljerelatert med upstream blir utsagnet ditt like unyansert og koblingen til saueflokken gjør det ikke bedre. Med en oljepris på tett oppunder 130 $, tjener mange oljeselskaper gode penger. Ingen vet hvor oljeprisen går fremover, men den er av mange spådd høyere og det i lang tid.

Dine innlegg om QFUEL finner jeg lite nyttige, da de skifter fortegn alt etter om du er ute eller inne og lite annet. Din synsing om denne og andre aksjer er både dårlig fundert og inkonsekvent.
Volume
08.03.2022 kl 07:40 4382

Interessant. Men de forstår ikke helt prosessen når de sier at « de konvertere materialer inneholdende kuldioxid til syntetisk drivstoff.

Du er kjent for en eneste ting og det er kverulering gjennom å ta ting ut av kontekst - så ja, min feil for jeg gav deg jo muligheten til å kunne kverulere også på dette da jeg i tillegg til å nevne upstream også hadde nevnt oljeaksjer i.e oljerelaterte aksjer ...

Men så er det jo slik at ingen som åpner en Qfuel tråd er ute etter å lese seg opp på kveruleringer - de er interessert i caset Qfuel og der bidrar du jo ikke - faktisk så virker du aldri noen gang å ha bidratt på en tråd på dette forum med annet enn kverulering om og rundt hva andre deler. Kanskje på tide å kjenne sin egen begrensning å heller oppsøke fora hvor kverulering er tema - på et kveruleringsfora så hadde du hatt alle muligheter til å kunne bli en vinner - strake motsetning av det du har blitt her ...;)
oivindl
07.03.2022 kl 22:57 4618

For ordens skyld, det var ditt eget begrep.
Du brukte både oljeaksjer og oljerelatert i innlegget jeg kommenterte.
Men hvis det ikke var det du mente, så greit nok.

"OSE er en relativt liten børs hvor saueflokken i disse tider omfavner oljeaksjer, men de fleste oljerelaterte case er tomme for penger..."
Bulldog
07.03.2022 kl 22:06 4691

28.02

And you can actually see the flames inside the burning chambers.

How many hours does it takes to heat the line and be ready the to start production?
I think, that I would not like to go into the very, very deep in details. But if I say, it takes between one or two days


We targeted to be back in operation by mid-March, and I will show you in some minutes that the burner chamber for line number 2 is already back in Skive and that we are heating the line. And by that, we resumed production shortly. And within mid-March, we plan to start line number 1, too.

To linjer i produksjon FØR midten av mars. Linje nummer 2 har sannsynligvis vært i produksjon ei uke allerede.
Redigert 07.03.2022 kl 23:03 Du må logge inn for å svare

10.02

We have now initiated repair work and target to be back in production within mid-March.

* Det ble uttalt for 3,5 uker siden og vi er nå knappe 5 børsdager unna selskapets egen deadline - mao, det er å forvente at en bekreftelsesmelding for oppstart av produksjon tikker inn en av de nærmeste dagene ...;)

https://newsweb.oslobors.no/message/553187
Strategi
07.03.2022 kl 20:07 4839

Ser ut til at det her er bare å vente på melding.
Sitter på egne aksjer og rører ikke beholdning.
Sannsynligvis kommer melding en av de nærmeste dagene.

Det ble kommunisert at det ble sendt 6 shipments til BASF i løpet av 14 dager i januar, regner med at det her er snakk om tankbiler.
Noen som har info om dette, og mengde olje.
Redigert 07.03.2022 kl 21:40 Du må logge inn for å svare
Bulldog
07.03.2022 kl 15:16 5019

Video omvisning 28.februar fra Skive
If I walk across here to the Line number 2, we can see that the chamber is [Indiscernible], it's mounted; not only molted, they are heating up.
And you can actually see the flames inside the burning chambers.

Question-and-Answer Session
Q - Unidentified Analyst
So Terje, I have a question for you. How many hours does it takes to heat the line and be ready the to start production?
Terje Eiken:
I think, that I would not like to go into the very, very deep in details. But if I say, it takes between one or two days


PoC: It is an important milestone in our ramp up towards full production, and we will keep the market updated as we progress. Line 1 and 2 will both be back in production shortly.

Mating av linje 2 begynte kanskje 1. mars, dvs en uke siden.

For de som skjønner norsk så ble det nyansert gjennom at jeg skrev upstream - mao, langt mer nyansert enn oljerelatert. Qfuel er jo også oljerelatert. Siden dette er en Qfuel tråd så ser jeg ingen grunn til å spesifisere selskapene - tror nok også de fleste kjenner til hvilke det gjelder som har vært og fortsatt er i en svært dårlig finansiell situasjon og som derfor må kjøre kriseemisjon. At de nå får gjort det på langt høyere kurser enn de kunne drømme om for bare kort tid siden bidrar jo til at sannsynligheten er svært høy for at de benytter anledningen fremover.

Men for all del - det er slik børsen pulserer - man tar gevinst alternativt tap og går videre til neste case - en evigvarende runddans hvor caset Qfuel ikke er noe unntak.
oivindl
07.03.2022 kl 13:51 5115

"Hele poenget om man skal få med seg større deler av en oppgang er nettopp å kjøpe når få vil ha og selge når alle vil ha - ikke omvendt .. ;)"

Litt mer nyansering hadde nok gjort seg. Oljerelaterte aksjer er ikke nødvendigvis en ensartet gruppe.
Dessverre er det heller ingen automatikk i at upopulære aksjer plutselig blir populære.
Men det skjer jo fra tid til annen.

Hadde det bare vært en analyse, men det er det ikke - det er facts. Hele poenget om man skal få med seg større deler av en oppgang er nettopp å kjøpe når få vil ha og selge når alle vil ha - ikke omvendt .. ;)

Når det kommer til upstream relaterte case så er det ingen hemmelighet at de har slitt de siste 2 årene med vanvittige underskudd og stadig høyere gjeld og da er det heller ikke rart at de får en peak sammen med økt oljepris - utfordringene forsvinner jo ikke over natta av den grunn, men flott for selskapene at de nå kan hente penger på et langt høyere nivå og flott for de traderne som traff på veien opp (med forbehold om at de er smarte nok til å ta gevinst mens de kan) og således plukker drops mens vi andre som ikke løper etter noe som allerede har gått mye og heller velger å plukke godt rabatterte aksjer i case som ikke trenger å hente penger og som veldig snart skal reprises -når det skjer så kommer alle andre og skal ha aksjer, men da til en langt høyere pris hvor vi som var tidlig ute ikke bare får drops, men hele konfekten - det var poenget ... ;)
oivindl
07.03.2022 kl 11:38 5259

"OSE er en relativt liten børs hvor saueflokken i disse tider omfavner oljeaksjer, men de fleste oljerelaterte case er tomme for penger etter år med dårlige tider og således vil det tikke inn meldinger om emi fremover noe som er helt naturlig etter at kursen har skutt i været og således er det et minefelt."

Dette var jo en usedvanlig dårlig analyse. Om målet er å kjøpe aksjer ingen vil ha, så gjerne det, i mens tjener saueflokken godt med penger.
Redigert 07.03.2022 kl 11:39 Du må logge inn for å svare

Må nå si jeg foretrekker å plukke drops på bakken nå fremfor å leve i håpet.......

/Petter
Sau
Strategi
07.03.2022 kl 11:11 5328

Åpenbart.
Det er sikkert noen gode tradere som hopper inn og tar noen trade, får håpe de lykkes med det.
Jeg kan skjønne at det er en del frykt for videre fall, men sitter muse stille selv da jeg ikke er noen profesjonell trader.

Ser man bort i fra det , ser det ut som det i hovedsak er Shortsiden som står for handelen i dag både på Ose og Tradegate.
Fremtiden ligger rett forran nesa på oss, det har jeg stor tro på.
lykke til uansett,

Skortsiden er 9.94 mill i + i dag.
Dette bildet sier egentlig ingen ting i og med at shorten ikke er dekket inn.
Men spesielt de får rullert og rettet på snitt.
Redigert 07.03.2022 kl 11:16 Du må logge inn for å svare

OSE er en relativt liten børs hvor saueflokken i disse tider omfavner oljeaksjer, men de fleste oljerelaterte case er tomme for penger etter år med dårlige tider og således vil det tikke inn meldinger om emi fremover noe som er helt naturlig etter at kursen har skutt i været og således er det et minefelt. Her i dette caset er cash kassa fylt opp og veldig snart går vi vekk i fra cash burn til overskudd så det er i slike case som dette man bør sitte og benytte anledningen nå som kursen er sterkt rabattert for det er ikke snakk om hvis, men når reprisingen kommer og vi er veldig snart der - My2Cents ... ;)
thief
07.03.2022 kl 10:27 5401

Siste 2 innsidekjøpene tyder vel på at ting går som kommunisert 🙂Eller kunne de fint ventet å kjøpe,men de fylte på nå,godt tegn!

Ja, knappe 5 hele børsdager igjen til tirs den 15.03 som selskapet estimerte var senest og innen før de startet opp produksjonen - mao, det kan skje hvilken dag som helst - om ikke allerede. Nå må vi ikke la oss finte ut nå som vi befinner oss på mållinjen. Plukk & hold er det som gjelder så får man også med seg det meste av reprisingen ... ;)
Bulldog
07.03.2022 kl 10:00 5463

Turbo certificate on Quantafuel AS / Call LX1NM0
Note: 6.47 times participation in rising prices. A knock-out event occurs when Quantafuel AS touches the StopLoss barrier of 1.60 EUR.

Turboene er verdiløse på NOK 15,65. Tror ikke kursen går under NOK 16.
Glem shortene. Det er Turbo derivater det handles i. Shortene er kun en sikring.
thief
07.03.2022 kl 09:51 5484

De prøver seg nå🙂Melding oppstart kan komme når som helst nå!!Da går den noen kroner opp fra dagens nivå!
Strategi
07.03.2022 kl 09:25 5527

Det vi nå ser er at shortsiden først og fremst får "rullert " beholdning, dette skaper gode muligheter for å plukke på gode priser.
Shortsiden handler selvfølgelig også på Tradegate også Siste kurs der er 17.89 NOK, vi ser det går rem og tilbake her med manipulering " rullering".
Det er bare et tidsspørsmål før kursen skal opp slik jeg ser det, tror klatring begynner i dag, men det må noe volum inn.
Redigert 07.03.2022 kl 09:31 Du må logge inn for å svare
Strategi
07.03.2022 kl 08:08 5628

Ny dag, Nye muligheter.
Vi våkner denne mandags morgen til en oljepris på 129.12 USD.
Dette er ikke bra for verdenssamfunnene som helhet men det er en "forhåpentligvis" kortsiktig realitet basert på sanksjonene mot Russland.
Når det er sagt, så kan vi sannsynligvis konstatere at oljeprisen kommer til å legge seg permanent på et vesentlig høyere nivå enn tidligere.
Olje er også hovedingrediens i plast.
For Quantafuel vil dette bety "betydelig" økte inntekter.
"All products manufactured in Skive will be shipped to BASF in Germany, who will upgrade the raw material to new plastic products and chemicals. We have sourced more than enough plastic waste – which we are paid to receive – and everything we produce has already been sold to BASF."
https://www.quantafuel.com/our-solution/technology

Fredag sluttet kursen på «Tradegate» på 1.892 Euro - 18.50 NOK i oslo sluttet vi på 17.70 NOK.
Sannsynligvis vil dette tilsi en åpning et stykke over 18.50, muligens over 19.-

Som nevnt tidligere på tråden er shortsiden i aksjen under sterkt press og med 8.291 818 aksjer short som på et eller annet tidspunkt må dekkes inn "fra å tidligere
vært en "pain in the ass" som ønsket Quantafuel gruset og gjorde den til Børsens 3 mest shortede aksje (Short har ingen følelser for oss aksjonærer) så kan vi nå si at shorsiden er vår "venn".

Hold hodet kaldt, Quantefuel skal sterkt opp fremover.
Man kan jo sette det litt i perspektiv (hva om 8.291 818 aksjer) hadde blitt kjøpt over børs over en forholdvis kort periode.

Det hadde gjort noe med kursen.
Redigert 07.03.2022 kl 08:12 Du må logge inn for å svare
Sickip
06.03.2022 kl 23:20 5798

Skal definitivt handle meg opp dersom vi holder under 20 noen dager til. Dette er billig. Når produksjonen starter opp vil vi kjapt se 22-25 for deretter videre oppgang når full produksjon er i gang igjen på Skive.

Ja, Skive fabrikken har frem til nå vært en videreføring av teknologien fra småskala til storskala med mange mindre justeringer undervegs og det vil nå etter siste modifisering som nå er i sluttfasen dreie seg om produksjons optimalisering med stadig økende produksjon fremover og hvor man forventer positiv cashflow allerede innen 30.06.22 - om knappe 15 uker.

Skive er ment å være blue-print for den videre ekspansjonen hvor tidslinjen fra bygging av nye fabrikker til full produksjon vil bli langt kortere - Lego, Plug and Play.

KUN knappe 6 hele børsdager igjen til selskapets egen estimering for oppstart av produksjon som er satt til innen mid mars (15.03) så en bekreftelsesmelding på at linje 2 alternativt både linje 1 & 2 er i produksjon kan tikke inn hvilken dag som helst fremover - og når det skjer - ja, da starter også reprisingen med positivt fortegn for alvor hvor en historisk høy short vil måtte starte inndekkingen og som vil booste oppgangen ... ;)

Fortsatt fin søndag!
Redigert 06.03.2022 kl 23:21 Du må logge inn for å svare
Strategi
06.03.2022 kl 22:24 5878

Det er en spennende fase Quantafuel er inne i, vi forventer oppstart igjen hvilken dag som helst og det som er kommunisert er en bekreftelse på at teknologien fungerer 100 %.
Allikevel er det slik at teknologien og logistikken vil vidreutvikles, CEO Lars Rosenløv og COO Terje U. Eiken har begge kommunisert til markedet at dersom Skive anlegget hadde blitt bygget i dag, ville de bygd det annerledes, mer med henblikk mot hvordan anlegg bygges teknologisk i oljeindustrien, logistikk var også et tema her. Dette betyr igjen at neste anlegg er konstruert og satt opp på en «riktigere « plattform.
Når det er sagt fungerer Skive bra som det gjør i dag, men alt som kan optimaliseres vil bli optimalisert i fremtiden, det vil sikkert bli noen endringer på Skive etterhvert også, spesielt på logistikk om jeg har forstått det riktig.
Litt om ledelsen som jeg har sterk tiltro til;
Lars Rosenløv, CEO, has 30 years of industrial experience from the process industry in Equinor ASA. He has held executive positions in downstream operations and has successfully delivered and operated complex international refineries and petrochemical plants.

Terje U. Eiken, COO, holds a Master of Science degree in cybernetics from NTNU (Norwegian University of Science and Technology). From his previous positions as CEO of TechnipFMC Island Offshore Subsea and Vice President Subsea Projects, Eiken has extensive experience in managing complex, international EPC(I) project portfolios, product development and 24/7 operations.

Dr. Christian Lach, Deputy CEO and Chief Commercial Officer, has more than 20 years’ experience in global commodity as well as specialty chemicals businesses, strategy development, establishing organizational structures, mergers and acquisitions including integration of acquired organizations, and a focus on market-driven innovation.

Kristian Flaten, CFO, has more than 20 years of experience from finance management, international oil and gas projects, corporate finance and capital markets, business development and investor relations.
Flaten has held CFO positions in project companies in energy and renewables, and was previously Head of Oil & Gas in Export Credit Norway and Vice President of BW Offshore. Prior to this, he was a financial analyst in Handelsbanken, and has also held senior roles in corporate consulting and media.

Other key roles i selskapet ; Winifred Patricia Johansen - Thomas Steenbuch Tharaldsen - Lars Erik Fareid.

Board of directors

Ann-Christin Andersen - Dr. Maximilian Walter (BASF) - Margrethe Smith - Dr. Thorleif Enger (tidligere CEO of Yara International, and was also the EVP of Hydro Oil & Gas) - Wenche Teigland (industrial advisor and executive with more than 30 years’ experience from the energy industry, including oil, gas, renewables and infrastructure.) - Kasper Trebbien (Trebbien is Senior Director, Head of Renewables Investments, in KIRKBI A/S. Before joining KIRKBI A/S in 2015, he held senior corporate finance positions within renewables and infrastructure in DONG (now Ørsted) - Berit Koppervik (Berit Koppervik is elected as employee representative into the board of directors. She works as Lead Planner in Quantafuel’s Project Services Department, She has worked 20 years in Aibel, as well as five years in Kværner Engineering. She has held several planning manager positions both in the planning basis department and in large EPC- projects.

Viktig og vite at det er meget kvalifisert ledelse og styre i selskapet man investerer i. Dette er kvalitet med solid erfaring. For meg er dette essensielt viktig.

Det samme gjelder Quantafuels «Partnere» (Our partners are our allies. We share the same goal of increasing the recycling yield, making plastic waste part of the circular economy.)
Partners; BASF (The worlds larges Chemical Group)

VITOL (is a leader in the energy sector with a presence across the energy spectrum, from oil through to power, renewables and carbon.
Vitol trades 8 million barrels per day of crude oil and products and, at any time, has 250 ships transporting its cargoes, Vitol’s clients include national oil companies, multinationals, leading industrial companies and utilities.

VITTI; is one of the world’s fastest growing storage providers for energy and other essential products. VTTI currently offers over 10 million cubic metres of combined storage capacity across five continents. VTTI’s terminals are strategically located at major shipping crossroads of the globe as well as in locations that are supply gateways to or from specific markets.

Geminor; is one of the leading companies in Northern Europe specialising in the supply of waste products to recycling and energy recovery, and handles over 1,400,000 tonnes of material per annum, servicing over 150 supply contracts withing recycling and waste to energy facilities across Europe.

KIRKBI ; Eierne av Lego (trenger ingen nærmere introduksjon).

Grønt Punkt Norge ; Grønt Punkt Norge AS (“Green Dot Norway plc”) is a privately-owned non-profit company responsible for financing the recovery and recycling of used packaging on behalf of the industrial sector.
Quantafuel and GPN have a solution-oriented partnership to increase the material recycling rate in Norway by way of chemical recycling.
Agreement on the delivery and receipt of up to 10,000 tonnes of plastic waste from households.

Plast piratene; is an ambitious organisation focused on getting everyone involved in the plastic issue and taking part in cleaning up.

Det er viktig å vite hvem du går til sengs med. Jeg har lagt ut litt om samme tema tidligere.

Poenget med dette innlegget er å bevisstgjøre viktigheten av en solid ledelse , solide eiere , KIRKBI og BASF er store eiere i Quantafuel.

Når det er sagt er det viktigste («summen») av all den erfaringen (Management) + (Other key roles i selskapet) + ( Board of directors) + (Partners).

Her sitter det usedvanlig mye erfaring og kompetanse, flere av partnerne er verdensledende på sitt felt og globale, og har en kontaktflate ut av en annen verden, samtidig som noen av de har store eierinteresser i Quantafuel og har forpliktet seg til å bli med på nye prosjekter.

Det er (summen) av dette aksjonærene investerer i og som bør gi trygget.

Ikke noe galt med «Norske bjellesauer», her er det også mye kompetanse- MEN dette er et helt annet nivå.
Redigert 06.03.2022 kl 23:34 Du må logge inn for å svare
Strategi
06.03.2022 kl 09:05 6197

Nok en sterk indikasjon på at markedet for Quantafuels teknologi og tjenester vil bli nærmest umettelig.

Jeg vil anta at selskapet er godt orientert om alt av reguleringer og krav som kommer og at dette igjen kommer til å føre til en opptrapping i forhold til tidsaspektet for selskapets planer fremover.
Dette gjelder ikke minst for hvordan anleggene til selskapet skal designes fremover, mye her handler om logistikken foran brenneren for bedre flyt, men også størrelse/ kapasitet på anleggene - lokalisasjon for anleggene for å optimalisere logistikk (inn-ut). Sunderland er et godt eksempel.

https://www.quantafuel.com/sunderland

Nye, enda bedre løsninger har nok allerede blitt designet og forbedringer logistikkmessig og teknologisk implementert, indikasjoner om dette er allerede kommunisert gjennom presentasjonene.