Slår alarm om Brugata og Gunerius i Oslo

Slettet bruker
31.10.2018 kl 00:29 2381

BRUGATA: Gjestene og kundene holder seg unna Brugata om kvelden, til stor frustrasjon for de næringsdrivende i gata. Nå krever Olav Thon Gruppen at kommunen og politiet blir med på å rydde opp.


Utestedene gir opp midt i Oslo:
Kundene rømmer en av Norges mest beryktede handlegater: Nå tar politiet nytt grep
- Uverdige og uholdbare forhold, sier sikkerhetssjefen i Olav Thon Gruppen, Ola Stavnsborg, om situasjonen i Brugata.

- Situasjonen for dem som ferdes og jobber i Brugata blir bare verre og verre. Det kan ikke fortsette slik det er nå, sier Ola Stavnsborg.

Han har ansvaret for sikkerheten på over 400 eiendommer eid av Olav Thon Gruppen, hvorav cirka 100 kjøpesentre og 70 hoteller. Ingen andre steder bruker eiendoms- og hotellkonsernet så mye ressurser på vakthold og sikkerhet som på det lille kjøpesenteret Gunerius og området rundt, midt i Oslo sentrum.

De siste fem, seks åra har Brugata og området rundt Gunerius vært tilholdssted for deler av byens rusmiljø. Ifølge sikkerhetssjefen har miljøet hardnet til i løpet av det siste året. Gjengene er blitt flere og voldsepisodene hyppigere og råere.

- Jeg har lang erfaring som politimann, men må innrømme at det er ett sted i byen der jeg føler meg litt utrygg, og det er i Brugata. En del av stoffene som er i omløp gjør folk veldig ustabile. Jeg liker rett og slett ikke å ha folk bak meg når jeg går i den gata, sier Ola Stavnsborg.

Et stort antall vektere har hendene fulle med å holde orden i kjøpesenteret og området utenfor. Hver mandag morgen plukker de rundt 100 sprøyter i anlegget rundt Gunerius og i parkeringshuset. Toalettene i kjøpesenteret har de måttet stenge, blant annet fordi de gang på gang ble tette av brukt brukerutstyr. Overdoser, tyverier og trusler er en del av hverdagen for dem som jobber her.

https://www.dagbladet.no/mat/kundene-rommer-en-av-norges-mest-beryktede-handlegater-na-tar-politiet-nytt-grep/70344702#_ga=2.262948812.1700647483.1537629213-395079207.1487025171



Det nevnes selvsagt ikke at området er overtatt av våre nye landsmenn og nærmer seg No-Go-Zone nivå.
Sotah
31.10.2018 kl 03:43 2353

Rusmiljøet er så sammensatt av så mange forskjellige typer folk at det er umulig å finne enkelte grupper som kan brukes som syndebukker der, change. Lavt nivå på det innspillet. Dra ned og se selv, hvis du våger deg inn i hovedstaden. Jeg er i området innimellom, og det er et trist skue. Men et eller annet sted må doperne være også, og nå for tiden er de altså der.
nekkejk
31.10.2018 kl 10:39 2302

Change har selvsagt aldri vært i dette området og fantaserer om hvem han tror holder til der.
Jeg går til og fra jobb forbi dette området hver dag.
Det er vel så mange norske nordmenn fra Norge som utlendinger i dette miljøet. Fra hele Norge. Det er hit dere bønder sender problemene deres.
Slettet bruker
31.10.2018 kl 10:56 2285

Det har vært problemer der lenge nekkejk og er et ufyselig strøk spesielt til visse tider av døgnet. Her vil jeg ikke gå. No-go. Når de som driver business i området sier det er et problem så er det det. Det er ingen grunn til å skyve dette bort, men det er all grunn til å gjøre noe med disse utfordringene. Det er ganske sentralt i byen og det som møter oss. Dette vil vi ikke ha. Uten å være rasist er det svært mange utlendinger her. Alle er ikke akkurat hyggelige. Det må vi erkjenne. Så må vi finne løsninger på hva som skal gjøres og hvordan. Etterpå er det bare å gjøre det og er virkemidlene gode og virksomme må man se litt ut over rasistkortet for problemer kan ikke bare legges i ro pga. det.
atnorhe
31.10.2018 kl 11:00 2278

At rusmiljøet er "sammensatt" , betyr at vi må føle oss forsiktig frem, og ikke gre alle rusmisbrukere over en kam? Dette handler ikke om "et sted å være", det handler om forslumming av en stor handlegate, og selv om du ikke har sympati med handelsstanden (fordi de er så rik og stemmer høyre og FRP)betyr ikke det vi må først og fremst ta hensyn til hver enkel rusmisbruker . Uansett hvor trist du og andre som lever av bla handelstanden sine skattepenger blir av å se på, så kan ikke det stoppe samfunns-hjulene til å gå rundt.

En junkie er en junkie først og fremst Sotah. Han må konsentrere seg 110% om neste skudd eller annet som kan få ham opp. Det nytter hverken med "omtanke " eller "støtte" og sympati. Det vil kun forlenge tilstanden, og gjøre et hvert forsøk på å komme seg ut av det enda vanskeligere.

Det kryr av "avvenning-tilbud av smarte hyener med tette kontakter til ditt miljø." Med omsorg og toleranse" kan de ta i mot en og en uten noen garanti men til enorme summer som stat og kommune (vi andre) selvsagt må betale i et humant sosialdemokrati., Ingen pengesum uansett antall millioner offentlige midler kan få en junkie til å slutte (med å være junkie)

Nå blir jeg litt for brutal etter din sarte smak, men det er totalt idiotisk å tro at et travelt hverdagsmenneske skal ha tankene hos noen som uansett hverken vil eller kan komme seg på fote. Jeg kjenner junkier (resurssterke) med tilgang til de største resurser en kan drømme om i nære familie som kun klarer små avbrekk under tilsyn (og omsorg) for så å falle av.
De har ingen problemer med å si ; Jeg er en junkie, derfor..
Redigert 31.10.2018 kl 11:03 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.10.2018 kl 11:07 2271

Hvem pusher narko dit da?
Er det i hovedsak nordmenn eller er det andre?
nekkejk
31.10.2018 kl 11:09 2270

Har jeg sagt at det ikke er utlendinger der, Krona? Nei.
Men det er mange nordmenn der også. Veldig mange.
Problemet oppsto først og fremst etter at rusmiljøet ble jaget fra Plata og Skippergata, og sprøyterommet ble flyttet opp i Storgata.
Slettet bruker
31.10.2018 kl 12:09 2239

Sant nok nekkejk. Det er her de brukerne flyttet til og deres arena er blitt det offentlige rommet også alminnelige brukere bruker, men det er noe annet der også. Brukerne er der av en grunn. Det er her narkotikaen er. De som bringer den dit er ofte utlendinger og de har med seg negativ atferd, kynisme, ulovligheter og også våpen (alle narkohandlere har det). Disse narkohandlerne er ofte utlendinger. Brukere er både etnisk norske og utlendinger. Det er mange potensielt ustabile mennesker (før de får dosene sine) og det er ikke ute i skogen dette. Det er midt i det travleste strøket i Oslo der alle er.

Dette er lett å løse, men mine løsninger vil få mange til å steile. Jeg vil ha billig narkotika solgt over disk som på et apotek. Selv Heroin og meth bør selges der. Brukerne slutter ikke før de er døde, får behandling med substitutter eller blir frelst (les overbevist).
Dispute
31.10.2018 kl 13:34 2213

Nå stenges også Storgata for oppussing,så da blir det enda færre i dette området.
At Gunerius greier seg må kun være fordi det er et gamnelt bygg som er nedbetalt.
Forfallet florerer i hele dette området,og i Brugata er det en matbutikk som lenge ble oftere
stengt av Mattilsynet enn noen annen butikk i Osloistan.

Byen er segregert og forholdene blir verre og verre.
nekkejk
31.10.2018 kl 15:17 2189

Når Storgata er ferdig oppusset i 2021, og Thon har fått revet og bygget nytt i hele Gunerius-kvartalet, blir det forhåpentligvis bedre.
Men noe bør gjøres snarest.
atnorhe
31.10.2018 kl 15:44 2179

Det er kun en person som kan løse en rusmisbruker sitt rusproblem, og det er misbrukeren. Å tro noe annet, som betyr å utdanne "miljøarbeidere" og dyre private "avrusning-plasser og annet som sysselsetter enda flere tullejobbe, er et bedrag som selvsagt venstresiden aldri vil forstå i dette århundre siden "miljøarbeid" og "arbeide med de som har "falt utafor", er selvsagt i seg selv en edel jobb. Det er nok bare en forkledd dumhet basert på ignoranse og fornektelse om livets realiteter.


Slettet bruker
03.11.2018 kl 10:02 2130


Brugata har blitt “ikke-gå sone”

BRUGATA/GUNERIUS: Til høyre på bildet kan du se Gunerius og Brugata. Her må nå næringsdrivende og restauranter kaste inn håndkleet etter at afrikanske rusmisbrukere og ikke-vestlige gjenger nå har gjort gaten til en såkalt "Ikke-gå gate" i Oslo sentrum.


Oslo har blitt en by med to ansikter. På dagen kan man kose seg med kaffe på en av byens mange kafeer og barer. Det er et yrende folkeliv og folk handler og tar buss, trikk og tog til jobb og skole. Ser man bort fra koranklossene utenfor Stortinget og bevæpnet politi, så kan man nesten lures til å tro at alt står bra til i sentrum av den norske hovedstaden.

Men på kvelden endres byen. Flere gater blir da betraktet av politiet og de som jobber der som “utrygge”. Narkotikasalg – og bruk kan ses på mange plasser. Sprøyter og brukerutstyr flyter på gatene i de mest utsatte områdene. Personran og gatevold forekommer daglig. Trusler mot forbipasserende, butikkeiere, ansatte, vektere og kommunalt ansatte er normen og ikke unntaket.

Dagbladets artikkel velger imidlertid å helt overse det viktigste. De mest alvorlige og grove forholdene – volden, drapsforsøkene, drapene – er utøvd av innvandrere, i all hovedsak afrikanske migranter.

Den lange artikkelen skrevet av Cecilie Louise Berg utelater helt det etniske innslaget i hovedstaden og i særdeleshet Brugata. Det finnes ifølge politiet hundrevis av afrikanske migranter, mange av dem mindreårige, som kjemper om å eie gatene i Oslo. Om hvem som skal styre narkotikasalget. Våpensalget. Prostitusjonen.

Oslo har hatt “plata” i mange tiår. Der hang det mange titalls norske rusmisbrukere gjennom hele 80- og 90-tallet og en stund inn på 2000-tallet. De var slitne og utgjorde et irritasjonsmoment for de som måtte bevege seg rundt den nedre delen av Karl Johans gate og området rundt Oslo S.

Men du ble aldri knivstukket, ranet eller voldtatt av dem. De gikk aldri inn på butikker, restauranter og hoteller, og drapstruet eller slo de ansatte blodige i et slikt omfang som vi ser nå. De var for det meste passive og var mest opptatt med sitt eget miljø.

Dette endret seg da de ikke-vestlige migrantene ankom hovedstaden. Da begynte de nigerianske prostituerte å plage forbipasserende på gaten. De tok tak i jakker og klær. Stjal verdisaker. Skrek etter menn. Presset ut de slitne norske prostituerte og misbrukerne.

Og gjengene ble etablert. Hensynsløse og uten noen moral eller forståelse for lov og orden. Kulturkrasjen og klanmentaliteten er fra den andre siden av jordkloden. Nå er alt lov. Brutal vold, voldtekter og våpen har plutselig kommet til Norge. Og Oslo har blitt vepsebolet.

Nå slåss dusinvis av ikke-vestlige voksne menn og ungdommer med sverd, macheter og jernrør i gatene. I enkelte tilfeller avfyres det skudd fra håndvåpen og maskinpistoler både på gater, og mot restauranter og utesteder. Politiet tilkalles med titalls biler og innsatskjøretøy. Helikoptre virrer over gatene på jakt etter gjerningsmenn. Hundepatruljer og krimteknikere har fulle arbeidsskift.

Og norske innbyggere blir ikke sjelden dratt inn i denne verdenen.

Les en svært lang og detaljert beskrivelse av den nye hverdagen i Oslo her.

Dagbladets tusen ord lange artikkel om Brugata og det harde gatemiljøet nevner ikke etnisitet eller innvandring med ett eneste ord. Det avslører mye om journalisten, avisen og dagens falske nyheter.

For å vise hvor stor fornektelsen og ignoransen er helt opp til de folkevalgte om hele “fenomenet”, så avsluttes Cecilie Louise Bergs artikkel med følgende setning:

“Dagbladet har forgjeves forsøkt å få en kommentar fra byråd for miljø og samferdsel, Lan Marie Nguyen Berg (MDG).”


https://www.ordetermitt.com/brugata-har-blitt-ikke-ga-sone/
Fjordgubben
03.11.2018 kl 10:26 2120

De som prater om multikultur som utelukkende positivt på alle måter er jo ikke i disse gatene hverken på dagtid eller kveldstid, så det spiller ingen rolle hva som skjer der.
Slettet bruker
04.11.2018 kl 23:16 2078


En FB-venn i Oslo-politiet

En venn i Oslo-politiet som sier at han må være anonym for å beholde jobben til han har funnet seg en ny, tar bladet fra munnen i en «fortvilet melding» til meg.

Politifolkene trues med oppsigelse hvis de offentlig setter fokus der det hører hjemme, nemlig mot muslimsk innvandring.

Han vurderer å flytte eller å få seg et annet levebrød, for det er livsfarlig å være politi i gatene i Oslo-Øst. Han var selv i fare i natt.

Han sier at det hver natt er hærverk og vold av ulikt slag der han selv opererer. Natt til lørdag og søndag er det som regel aller verst, og det skjer hver uke.

Bandittene/gjerningsmennene er i hovedsak andre- eller tredjegenerasjons muslimer. Det ropes Allahu Akbar, men dette er det strengt forbudt å opplyse om.

Området de operer på, sprer seg, og i natt var det et tosifret antall slagsmål i selve Storgata, der flere brukte kniv og slagvåpen. Hundrevis av voldelige ungdommer deltok. De fleste var i slutten av tenårene.

Også i andre deler i Oslo var det slagsmål og minst en overfallsvoldtekt utført av en mann som så ut til å være fra Nord-Afrika eller Midtøsten.

Det ble satt i brann flere biler, og enda mange flere ble ramponert.

Politiet ble selv truet og angrepet av gjengene og store forsterkninger måtte tilkalles. Han ble selv slått og sparket, men ble ikke alvorlig skadet.

Han hevder at hans sjefer er gisler for Byrådet, som er handlingslammet. Deres ledere har nemlig ennå ikke sett hva som er ondets rot. I hvert fall vil ikke Raymond Johansen innrømme de reelle årsakene til situasjonen, selv om bandittvirksomheten blant unge muslimer har økt med nesten 40 prosent bare det siste året.

«Kom deg bort», er i hvert fall mitt råd til denne politimannen, selv om det ikke løser de selvskapte problemene for land og folk og i vår hovedstat spesielt. Den er snart ødelagt slik som vår kjære naboland i øst. Vi ligger 10 – 12 år etter Sverige – på godt og vondt.

Den globalistiske eliten er hovedansvarlig i begge våre to land, men de som ikke tenker selv, har latt seg indoktrinere, og som stemmer på dem som i mange tiår har beundret og tatt inn islam, som er vår kultur sin motpol på nesten alle områder, er ikke uskyldige.


https://resett.no/2018/11/04/en-fb-venn-i-oslo-politiet/