Regjeringen har satt krisestab grunnet russisk missiløvelse

børst
31.10.2018 kl 06:20 865

Regjeringen Solberg utgjør en sikkerhetstrussel, lar USA bruke Norge som slagmark og oppmarsjområde for krigføring mot Russland, som flere høystående offiserer mener vil komme.

https://www.klassekampen.no/article/20181031/ARTICLE/181039993

"Big ass" krig med Russland kommer.
https://www.news18.com/news/world/there-is-a-war-coming-us-general-tells-soldiers-to-prepare-for-bigass-fight-1613555.html

USAs hærsjef Mark Milley truer Russland
https://www.youtube.com/watch?v=VvVrQqU1Gwc

Redigert 31.10.2018 kl 06:24 Du må logge inn for å svare

Tull og tøys og ville fantasier.

Etter at atomvåpen ble oppfunnet har vi ALDRI hatt en såkalt full blown krig mellom to land som har atomvåpen, og de som bruker hodet vet at det ikke vil skje.

Men greit, endel amerikanere gjentar dette til stadighet, ikke rart at russerne har bestemt seg for å utplassere langdistanseraketter atter engang.

Men hva betyr egentlig det, bortsett fra et signal om at de er klare, russerne har ubåter med nok kapasitet til å utslette hele den vestlige verden alene, så dette er kun et politisk skuespill.
Redigert 31.10.2018 kl 09:41 Du må logge inn for å svare
børst
31.10.2018 kl 10:22 837

Når både russerne og amerikanerne flytter så mye missiler og tungt utstyr nærmere hverandre, øker spenningen og sannsynligheten for at det skjer uhell og misforståelser som kan eskalere til full krig. Det vi ser nå er en stadig oppheting av situasjonen. Nå truer Russland med å skyte ned amerikanske overvåkningsfly utenfor Syria. Dette er i ferd med å komme helt ut av kontroll. Og Solberg & Co. har lagt seg totalt flate for USA og har nå i praksis avhendet halve Norge som slagmark og oppmarsjområde.

At det er "i ferd med å komme ut av kontroll" er jo noe man har hevdet helt siden 1945, om ikke hvert år så jevnlig.

Det skal ekstremt mye til før f.eks Russerne trykker på atomknappen, USA vil selvsagt aldri starte en slik krig, det ville være bokstavlig talt selvmord.

Å spekulere på ting som dette er bare dumt, og har ikke noe med virkligheten å gjøre.

Et av poengene med en krig er jo at man skal vinne noe, om ikke umiddelbart så iallefall på sikt, med et slikt arsenal russerne har er det fullstendig idiotisk å tenke tanken engang, og det vet selvsagt begge aktører.

At de uttaler ting er noe annet enn gjøre det. Hadde en atomkrig vært praktisk mulig hadde de gjort det på 40 eller 50-tallet da iallefall amerikanerne fremdeles trodde det var mulig å vinne en slik krig uten for store tap.
Redigert 31.10.2018 kl 11:41 Du må logge inn for å svare
atnorhe
31.10.2018 kl 11:42 817

"big ass" krig er gode nyheter til krigsindustrien, som det hele til slutt handler om. Det kryr av tidligere topp-generaler som jobber som som lobbyister for våpenindustrien, og maskerer det som kommentatorer i de store mediene (Cnn, msmbc Fox ). NATO sin ekspansjon handler kun om å låse Russland inne og hindre dem innflytelse.
Ukraina har aldri vært " nære allierte "med USA og vesten, derimot har de vært en del av Russland. At det finnes ledere der i et korrupte ledersystem som er åpen for bud i fra begge parter, er åpenbart, og har ført landet inn i kaos .
Alle øvelser i fra "forsvarsalliansen" NATO handler kun om Russland. Alle vet det og alle vet at alle vet det, men ingen vil si det. Russland har selvsagt grunn til å bekymre seg for NATO sin ekspansjon, når den er i hagen deres. Alle skjønner det også, men ingen vil si det.

Sant det, til og med amerikanerne vet at de leker med ilden når de presser seg inn på Russlands domener, men de driter i det og gjør det likevel, for noen skikkelig krig vet de uansett at det ikke blir.

Og ja, våpenindustrien lever godt på disse "truslene" som oppstår i begge retninger.

Vi har flere stormakter i verden, og må desverre bare leve med at når de rører seg kommer mindre stater i skvis og må betale prisen, men siden alternativene ofte er mye verre er det til å leve med.

Alt er ved det gamle, sabelrasling og kjøp av nyere og bedre våpen.

Alt dette snakket om at NATO-land skal opp i 2% i forsvarsbudsjett kommer av at våpenindustrien trenger penger. Og at vestlige land skal ha utstyr til å invadere og true andre land, ikke noe annet.

Hadde det vært snakk om en reel trussel om krig mot Russland hjelper det jo ikke noe som helst med tanks, artilleri, mannskap og nye rifler....
børst
31.10.2018 kl 13:36 780

Som sagt, det kan lett skje et uhell eller en misforståelse. I 1995, i en tid der det var avspenning og forsoning mellom Russland og USA, førte en rakettoppskyting på Andøya til at Jeltsin åpnet atomkofferten sin og satt klar til å fyre av atomvåpen. I dag er Russland og Vesten tilbake til "kald krig" og retorikken på begge sider er mer fiendtlig enn den har vært noensinne. Det er en god del navngitte neo-konservative i USA som i fullt alvor hevder at USA allerede er i krig med Russland på grunn av gjentatte cyberangrep og politisk sabotasje (valget i 2016). Dette spinner bare mer og mer ut av kontroll. Rent psykologisk kan det hende at både forsvarstopper og politikere, såvel som lavere offiserer og menige, venner seg til tanken på at de allerede befinner seg i en krigssituasjon og at det er like greit å prøve å slå til først. Terskelen for et førsteangrep er redusert til livsfarlige nivåer allerede.
Redigert 31.10.2018 kl 13:42 Du må logge inn for å svare
Peer G
01.11.2018 kl 03:55 729

Når Russland må forsvare seg mot USA aggresjon kommer Norge til å bli flatbombet tilbake til steinalderen, et tidspunkt vi faktisk passer helt klart best i. Ser man på gamle malerier fra tidlig før middelalder Europa og samtidig på bilder fra mellomkrigstiden Norge, slår det enn hvordan nordmenn bodde og gikk kledd i Norge 5-600 år etterpå. Hadde ikke krigen ankommet landet og kongeriket som en befrielse hadde stukket av. Ville nød og sult tatt livet av de få overlevende som bodd igjen her, i sine gammer og naust fortsatt. Hva slags energi skal vi bruke når oljealderen er over, tenk om det slutter å regne? http://www.abcnyheter.no/penger/oekonomi/2012/08/11/nar-tar-oljen-slutt

Per, du lyver. (For å sitere Solveig)
Redigert 01.11.2018 kl 10:51 Du må logge inn for å svare

Tull og tøys, ville fantasier og påstander uten noen som helst grunnlag i fakta.

Norge var ikke noe fattig land i forhold til andre sammenlignbare land, leste nettopp om telefoner og historie rundt dette. En påstand som kom fram var at Norge allerede i 1893 var blant de landene i verden som hadde flest telefoner pr innbygger, hvordan kan du forklare det Peer g, dersom Norge «var så fattig» som du hevder?

Er du den samme personen som har spammet forumet i årevis med påstander om «gammer og naust» og ville påstander og løgner om at Norge liksom var så fattige? Du glemmer jo totalt hva du skal sammenligne med når du produserer din spam. At noen malte konger, lorder og overklasse i Europa og at du sammenligner dette med malerier av norske bønder er jo aldeles absurd, hva mener du det liksom skal bevise??

Sjekk fakta, Norge har på sitt fattigste vært ca på gjennomsnittet i Europa, og det betyr sammenlignet med andre land i hele verden at Norge egentlig veldig lenge har vært blant de rikeste landene i hele verden iallefall de siste 1000 år.
Redigert 01.11.2018 kl 11:53 Du må logge inn for å svare
Peer G
01.11.2018 kl 20:39 664

Det skal hard lut å vaske skorvet hoder.
The land of free
I hundreåret fra ca. 1830 til 1930 (til 1940, var det fare for nordmenn ville dø ut som folk.) Fattigdommen var så stor her i kongeriket, at over halvparten ca. (en million) mennesker den gang, flyktet fra sult og armod her i Norge til Amerika. NB Selv ikke Afrika har avgitt slike mengder av sine egne landsmenn med tvang, hva kongeriket Norge frivillig har eksporterte av egne borgere. Fra 1812-14-1930 ble statlig utplyndrete fattignordmenn fortalt av amerikanske agenter som gikk rundt i bygde Norge og fristet med arbeid og jord, til å reise til Amerika. USA Denne røverstaten som er bygd på landran, etnisk rensing, folkemord og slaveri trengte nye folk, fordi importen av negerslaver fra Afrika til USA, hadde stoppet opp. Wall sta sult
https://www.youtube.com/watch?v=72QFqOeV3Nc
Nordmenn reiste frivillig i hopetall til «the land of free». Norske myndigheter oppmuntret til utvandringen. I dag oppmuntrer vår selvrådeoppgitte Erna Solberg og Siv fra Vakuum partiet Frp. Jens og Jonas gjøkrede staten sammen med Konge dronning og Kronprins til storstilt migrasjon/innvandring primært fra den del av verden, som er den mest tilbakestående og uopplyste del av menneskeheten. Sammen med konge, dronning og kronprins ønskes de alle velkommen her til kongeriket. Rettstaten rektum Elverum emigrantstaten som etter det hele var over «i eksil som emigrantstat var med i Krigen»? Omgående omdøpes de til berikere av våre dignitærer, uten at det norske folk blir fornærmet av den grunn?
Våre nye landsmenn bidrar omgående med å øke den gjennomsnittlig IQ på den norske urinnvåner. Til fortrengsel og folkemord på nordmenn som Finnmarks samer. Utsugerne og deres hjelpere/medløpere har makten. Folket blir svartere i fjeset for hver dag som går. Ved kongens bord «stortinget» er det et flertall av EU-EØS tilhengere som i Kongens påsyn maltrakterer grunnloven, for å gjøre Norge til en koloni i EU. Lovens folkebevarende og folkebeskyttende evne skal svekkes på nytt. http://www.nb.no/emigrasjon/
Hvem styrer USA http://oljekrisa.no/Roberts%201%20apr%202015.htm
Peer G
01.11.2018 kl 20:46 660

http://agendamagasin.no/anmeldelser/josephstiglitz/
Folketellingen i 1922 viser at bolignøden var så stor at forlovede ikke kunne gifte seg og familier ble splittet. Samtidig som de skipet ut tømmer i mengder for kjøp av gull. http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Giftelystne-og-huslose-bergensere-325650b.html
Utlendingen lurer på hvorfor 95 % av alle bygningene i samtlige byer i Norge, er bygget etter 1950? Hvorfor er det slik at Norge har fortsatt er en sosialdemokratisk modell når den nåværende regjeringen er sentrum-høyre? «Hva motiverer rike mennesker i Norge til å betale høye skatter?» De rikeste er de offentlige ansatte «parasitter» som lever alle andres innbetalte skatter. En offentlig ansatt (skatt)kan umulig betale noe skatt, men det tror også det norske folk på. Her lever Ekornet på havets bunn, og Fisken i treets topp. I tråd med mine antakelser er det 3-5 % av befolkningen som eier/bestemmer det meste. De 95 % øvrige befolkingen har 5 % å dele restene på. Den rikeste tidelen av husholdningene, eier nå halvparten av all netto formue i Norge. Konsentrasjon av formue er stor på toppen. I overkant av 2000 husholdninger de 0,1 prosent rikeste, eier nesten en tidel av all formue i Norge, men dette har ikke skjedd over natten. http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/10/08/195246445/forskjellene-kan-reduseres

For noe tøv. Undersøk litt mer hvem som utvandret til amerika. Grunnen til at mange utvandret var ikke nødvendigvis fattigdom. Du skriver massive tekstblokker med løgn. Det var fare for at nordmenn skulle dø ut i perioden 1830-1940? Ingen tror på slikt vas.
Og det at noen i 1922 manglet bolig til å stifte familie, hva sier nå det? Tror du det var så forskjellig og bedre i andre land i europa på den tiden? Nei det var det ikke.
Redigert 01.11.2018 kl 23:04 Du må logge inn for å svare
Peer G
01.11.2018 kl 23:22 636

Utvandringen var begrunnet i utarming. Norge nordmenn var/er et jordbruk, jeger og fangsfolk. Industririsingen skyldes utbygging av vannkraft (rikelig energi) og billig arbeidskraft. Fattiglusfolk og det er vi fortsatt alt er bare gjeld.
Via toll og skatteflåing solgte kongedømmet, demokrati og folkestyret maten ut av munnen på sine egne landsmenn for Kjøp av Gull til blodpris! Staten krevde jordbruksprodukter/smør av prima kvalitet solgt til dumpingpris for budsjett dritet sitt, alt finansiert via utarming og utsulting av sitt eget folk.
Tallet på levende fødte barn i forholdet til folkemengden lå meget lavt i 1935, det steg svakt på slutten av 1930-tallet og med stor styrke i krigsårene. I absolutte tall ble det i 1939 født 46 60, 1940: 47 943, 1941: 45 773, 1942: 53 225, 1943: 57 281, 1944: 62 241, 1945: 61 824.
http://mediabase1.uib.no/krigslex/e/e2.html
http://www.maihaugen.museum.no/lblve/fosser/sett.html
Norsk dokumentar. I mange år dro nordmenn over Atlanteren, på jakt etter lykke og velstand. Men ikke alle fant det lovende land. Fra høsten 1929 rammet den økonomiske depresjonen flere tusen norske sjømenn i USA. Mange av dem slo seg ned på ei søppelfylling i Brooklyn.
Mellom tønner, i rør og i bilvrak lagde de sine hjem, og der bodde de, sommer som vinter. Stedet utviklet seg til et eget lite samfunn som fikk tilnavnet "Ørkenen Sur". Denne filmen handler om noen av dem som opplevde fattigdommens Amerika.
https://tv.nrk.no/program/kmte30001812/oerkenen-sur
Redigert 01.11.2018 kl 23:27 Du må logge inn for å svare

Kan det være Oliver Stone som har gjenoppstått som Peer G ? Har vært stille fra den fronten etter at jeg avslørte hvilken "guru" han hadde. Vet ikke om vi trenger å rippe opp i det nok en gang.

Russland HAR raslet med sablene i det siste, det er det ingen tvil om. Problemet er at landet er konkurs. Russland har blødd krafttig under de vestlige sanksjonene og prisen for å fremstå som en militær stormakt har hatt sin pris, også innenriks. Putin sikler på de baltiske landene, så den Nato øvelsen vi ser i Norge nå dreier seg om det. Norge er nok neppe engang på kartet i Kreml.

Nei, mange reiste over av eventyrlyst eller forhåpning om å kunne gjøre det enda bedre der borte. Ikke nødvendigvis at de led noen nød her i landet.

Ja tilbake i tiden jobbet de fleste i primærnæringene. Både her i landet og i utlandet. Det gjør vi ikke nå. Så det er feil å skrive at nordmenn nå et jordbruk/ jeger/ fangstfolk.

Å skrive at nordmenn er "fattiglusfolk" er absurd. I global sammenligning ligger vi i toppen.

Statistikk over antall fødte er irelevant.

Norge ble satt tilbake under krigen, men vi kom oss igjen i etterkrigsåra. Grunnen til at jeg i det hele tatt gidder å svare på tullet ditt er at jeg oppfatter det slik at du prøver å drive historieforfalskning til fordel for nazistene under krigen. Det godtar jeg ikke.


Peer G
03.11.2018 kl 08:11 597

Det bekrefter at vi så utløyet at det er bare løgnene som holder det hele i hop. Oliver Stone refererte Voltaire: Får man bare folk til å tro på tull, får man folket å begå ugjerninger også! I og med staten hadde stukket av, etter instruert forsvarsjefen Otto Ruge å inngå kapitulasjons avtalen 10 juni 1940, var Norge meldt seg ut av krigen. Noe krigsbytte fikk ikke Norge ta del i. Milliardverdier som tyskerne måtte gi tapt tok de allierte (noe Norge ikke var) med seg om de ikke ødela det. Deretter var vi nordmenn tilbake i det grøfta/hullet vi kom ifra. Under krigen var Norge blitt godt utbygget (relativt) og var tilnærmet gjeldfri. 3 år etter statsrømlingene ankomst var vi konk og måtte ha Marshallhjelp og så ble vi gjeld satt på ny. Adolf Hitler fikk rett når han sa til sine generaler at Deres troverdighet spiller ingen rolle. Seierherren blir aldri spurt om han snakket sant. Historie er tross alt den løgn man er blitt enige om. Les dere litt opp i dette mens det fortsatt er tilgjengelig. http://www.krigshistorie.net/sand_AndenaesKapitulasjon.html
Redigert 03.11.2018 kl 08:53 Du må logge inn for å svare
Peer G
03.11.2018 kl 08:15 596

Da Russlands president Vladimir Putin nylig sa at Europa er uten fremtid, knyttet han det til en konkret sak. En gutt ble voldtatt av en voksen innvandrer. Gjerningsmannen ble frifunnet i "retten". Han kunne ikke språket, og "forstod" ikke at gutten sa nei. http://www.oljekrisa.no/Trump%20Brexit%20forfall%20nov%202016.htm
Peer G
03.11.2018 kl 08:17 594

Dersom man driver litt Research så var det ikke Putin som startet aggresjon i Ukraina. CIA gikk inn, på kjent vis skapte ustabilitet, med det for øyet å sette inn "sin mann" i regjeringen. Jeg lurer på hva USA hadde syntes om Russland inngikk allianse med Venezuela, Cuba og Mexico plasserte kanoner og tropper ved grensen opp mot USA. Det er absolutt ingen forskjell ifht det som NATO driver på med. De som argumenterer mot det er hinsides hjernevasket.

NATO er ingen forsvarspakt men en krigshisser og krigstøsa til USA. FN er den som skal legitimere krigene USA vil dra verden med imot alle som ikke føyer seg. Irak, Libya, Ukraina etc. Sjekk kartet over NATO-ekspansjon mot øst og fortell meg, er det rart Putin reagerer?
http://russia-insider.com/sites/insider/files/nato.jpg
Denne videoen fra RonPaul Liberty Report (en meget god og balansert politisk youtube kanal av Ron Paul jeg anbefaler på det sterkeste)forklarer hvor ille det står til. Og hvor langt fra sin propaganda NATO faktisk operer. https://www.youtube.com/watch?v=-rSTWjZ6xhw
Peer G
03.11.2018 kl 08:19 593

Diverse innspill.
Northern Screen er svært nær det ultimate provokasjonnivået Russland kan tåle. Russland har minsket sine militære budsjetter de siste årene. Motsatsen finnes hos USA/NATO - Trump forkynner oppsigelse av INF-avtalen og lover mer penger til det krigsindustrielle maskineriet Dwight D. Eisenhower advarte mot i sin avskjedstale desember 1961 - han ble ikke hørt. Heller ikke hos oss.
Det hele minner om lekeslåssing mellom guttunger - da går det som kjent ofte galt.
Amerikanske og russiske styrker har følt hverandre på tennene i Syria i noen år nå - USA som inntrenger, Russland som alliert med Syria. Nå nærmer vi oss samme spenningsnivå i Norge, og storting og regjering er mer opptatt av situasjonen i KRF - det samme gjelder norsk media.
I går kom meldingen om at USA skal forsterke sanksjonene mot Cuba, Venezuela og Nicaragua. USA kjører sitt eget løp i alle verdens hjørner - I Europa er NATO særdeles nyttig med 29 kolonier/vasall medlemmer - så lenge det varer.
Gedigent sløseri med penger og ressurser som med fordel kunne vært brukt til vårt eget lands infrastruktur. Det samme kunne USA der det meste er nedslitt. Merkelig stille fra de som vanligvis skriker om klima og miljø for den minste ting når vi ser på denne totalt unyttige leken som nå foregår.
USA har over 150 baser spredt rundt om i verden mens Russland har 1. Da kan man konkludere med at det er Russland som startet den nye kalde krigen?
NATO Jens fra Norge er den amerikanske våpenindustriens nyttige idiot. Dette er en ønsket situasjon generert av amerikansk våpenindustri. Da Sovjetunionen ble oppløst ble det et vakuum uten klare motstandere, kun noen diffuse kriger i Midtøsten. Så hva gjør man, jo man pøser på med nye natoland langs hele den russiske grensen. Hvorfor gjør man det når Russland ligger med brukket rygg. Ønsket om en ny kald krig er ikke av ny data den ble tatt for 20 år siden. https://www.bt.no/btmeninger/kommentar/i/P3J825/-Spenningen-stiger
Peer G
03.11.2018 kl 08:32 582

Som en klok mann sa i Norge 1945. Dumheten min har berget meg mang en gang. Av ondskapen og dumheten foretrekker jeg ondskapen, for den må hvile seg en gang imellom, men det gjør aldri dumheten.
Redigert 03.11.2018 kl 08:34 Du må logge inn for å svare
Peer G
03.11.2018 kl 11:05 561

Googel certificate of insanity pdf Fyll ut eget navn og heng det over sengegavlen.
Redigert 10.11.2018 kl 06:09 Du må logge inn for å svare
Peer G
04.11.2018 kl 13:03 540

Historieundervisningen i Norge er totalt forfalsket, og ingen steder er det vel fortalt så mange løgner som når det gjelder andre verdenskrig.
Min oppfatning av krigen i Norge før jeg begynte å undersøke sakene nærmere, kan vel nærmest oppsummeres som følger: «Norge var utbombet og ødelagt etter andre verdenskrig. Men så kom Gerhardsen-regjeringen og bygde opp landet». Jeg vil tro at de fleste som leser aviser og regner seg som godt oppdatert, deler denne oppfatningen.
Men intet kunne være fjernere fra sannheten. Tyskerne gjorde gigantiske investeringer i norsk infrastruktur som veier, jernbane, flyplasser, havner, elektrisitetsforsyning, telefon-nettet osv. (Telex ble innført i Norge under den tyske okkupasjonen.) Eksempelvis så bygde tyskerne nesten hele Nordlandsbanen, og de gjorde store utbedringer på Sørlandsbanen og forlenget Sørlandsbanen fra Kristiansand til Stavanger. Tyskerne hadde også planer om å forlenge Nordlandsbanen helt fram til Kirkenes (Polarbanen), og de gjorde også grunnarbeidet for en jernbane (bruer, tunneller osv) fra Fauske til Tysfjord i Troms, en strekning på ca 200 kilometer. Stort sett det eneste som gjensto var å legge selve skinnegangen. Men heller ikke dette greide Gerhardsen-regjeringen, og heller ingen etterfølgende regjering i Norge, og Nordlandsbanen går fortsatt ikke lenger enn til Fauske.
Jeg vil også nevne den norske aluminiumsindustrien, som Norge har tjent gigantiske summer på etter krigen. Den norske aluminiumsindustrien ble bygget opp av tyskerne under krigen.
For folk flest var arbeidsløsheten det store problemet i 30-årene. Det er vanskelig å anslå nøyaktig hvor stor arbeidsløsheten var i mellomkrigstiden på grunn av manglende statistikker, men den lå et sted mellom 15% og 30%. Men arbeidsløsheten forsvant allerede høsten 1940, og gjennom hele krigen var det mangel på arbeidskraft i Norge. Alle som ville arbeide, fikk arbeide, og mange tjente eventyrlige lønninger. Det er eksempler på lastebilsjåfører som tjente 50 000 kroner i måneden – i 1940! For å få dette i dagens pengeverdi, kan man i hvert fall gange med 80. Også bønder, fiskere og skogsarbeidere fikk sine inntekter kraftig forbedret under krigen. Ulikhetene mellom folk, som hadde vært store i 30-årene, forsvant for en stor del under krigen. Gini-koeffisienten, som viser inntektsforskjeller i befolkningen, har aldri vært så lav i Norge som under krigen.
På grunn av en vanvittig pengepolitikk i fra Norges Bank, var gjeldsproblemene knugende i 30-årene. De fleste – kommuner, bedrifter, bønder, fiskere og enkeltpersoner – var nedsyltet i gjeld. Mange måtte gå fra gård og grunn fordi de ikke klarte å betjene gjelden. Men også gjeldsproblemet ble for en stor del løst under krigen. Mange nordmenn – kanskje de fleste – kom gjeldfrie ut av krigen. (Det er jo forsåvidt interessant å sammenligne med i dag, da norske husholdninger skylder 3 400 milliarder kroner, eller bort i mot halvparten av oljefondet. Dette kommer til å ende med knall og fall den dagen renten stiger).
Historien om at Norge ble utarmet under krigen, er bunnfalsk. Norge hadde et vanvittig økonomisk oppsving under krigen. Det kunne ha vært enda større, dersom Norge hadde fått beholde det materiellet som tyskerne etterlot seg. Men britiske tropper reiste rundt i Norge etter krigen og sprengte eller ødela alt tyskerne hadde etterlatt seg. Fly, båter, biler, motorsykler, våpen osv ble sprengt eller ødelagt. Også materiell som telt, klær, primuser, matvarer osv ble ødelagt eller senket på havet. Den norske regjeringen protesterte flere ganger overfor britene på ødeleggelsene, men Norge var okkupert av Storbritannia etter 8 mai 1945, og den norske regjeringen kunne intet gjøre. https://www.derimot.no/oyvind-andreassen-nye-laereplan-historie-radbrekning-av-historiefaget/#comment-4623
.777.
04.11.2018 kl 13:55 536

Det der fortjener en egen tråd, eller tre...

Jeg gikk også rundt som en papegøye og bablet om at AP hadde bygd landet før jeg begynte å undersøke og tenke på egenhånd. Nordmenn utsettes for systematisk hjernevask.
artig
04.11.2018 kl 14:18 532

Jepp. Ser frem til den tråden.
Peer G
04.11.2018 kl 19:46 513

En partitro velger i kongeriket Norge er ikke noe problem å få til å tro at laksen er i treets topp, og ekornet på havets bunn. En beriker med EØS kameratene AP H KRF og FRP kan man si med psykiateren henvendt til pasienten. De har en forstand som en 7 åring, hvorpå pasienten repliserte. Er det lenge det? Her i Norge er boligen fortsatt så billig at helt ubemidlede mennesker fra kloden mest tilbake stående steder, ankommer kongeriket i store mengder. Det hele bifalles av kongedømme som de demokratisk "folkevalgte" som berømmer de nys ankomme som "berikere", uten at folket i demokrati og kongedømmet sitt blir fornærmet av den grunn?
Peer G
04.11.2018 kl 19:53 511

Hvor mye Staten på hval tran tar, av svetten til Hval-gjengen?
Store turistbåter i Aurland var til besvær. Men Flåmsbanen var en attraksjon turistene ville oppleve. Jeg leser da litt om Flåmsbanen og der står det at Stortinget vedtok i 1908 at det skulle bygges en sidebane fra Bergensbanen til Sogn, uten at linjevalget var avklart. Traseen Myrdal – Flåm ble bestemt i 1916 og banen skulle bygges som normalsporet bane. I 1923 ble det bestemt at banen også skulle bli elektrisk drevet. NB Men der satt de selv på 3 seters utedass, ikke med parafin i lykten, men hval tran som gav litt lys. Fra dette «ståsted bestemte slike glupuser» at banen skulle bli elektrisk drevet? Selv viste de knapt at hjulet var oppfunnet, der de gikk rundt i sine Unevnelige, så skitten på sine reiseutflukter (selv i venjebåten til Eidsvold) at de ikke hadde poteter medbrakt, men dyrket dette selv der de gikk i sine unevnelige, hvor de enn ferdes «gikk eller sto».

Good Old Days Anleggsarbeidene startet i 1923 og pågikk frem til 1947.............?
Flåmsbanen. På grunn av krigen ble det ikke foretatt noen offisiell åpning før etter krigen og i forbindelse med 40-årsjubileet i 1980 ble banen offisielt åpnet? Dette er historien av nyere tids Norge. Men man har jo lest at Vanlig persontrafikk på Flåmsbana ble startet 10. februar 1941 med damplokomotiv. I oktober 1944 ble banen elektrifisert. Men hvor var da Norges storting med kongedømmet sitt? Til dere som kan klokken, kalenderen uker mnd. Og år fortell?

Peer G
05.11.2018 kl 09:58 496


Dere må da kunne svare?
Peer G
06.11.2018 kl 20:48 484

polemiker 01.11.2018 kl 23:46 145 mener å ha har avslørt noe, for han skriver. "Har vært stille fra den fronten etter at jeg avslørte hvilken "guru" han hadde? Vet ikke om vi trenger å rippe opp i det nok en gang. Kan det være Oliver Stone som har gjenoppstått som Peer G ?" Jeg husker ikke at polemiker m/fl har avslørt noe som helst, men jeg kan forsikre at her på Hegnar debatt er Oliver Stone og Peer Gynt en og samme person. NB sammen med flere andre alias jeg har opprettet, etter urettmessig i ytrings frihetens navn/gavn, er blitt kneblet.
Redigert 06.11.2018 kl 20:50 Du må logge inn for å svare
Peer G
07.11.2018 kl 19:59 477

Tråden døde ut, den ble ikke tildelt skjellsord en gang, da må jeg ha truffet med mine innspill..................Det skjedde det samme som med Ubåten ved Fedje, og Mulla Krekar? De har begge havnet inn i stillhetens hav (i en avkrok) på planeten Tellus?
Redigert 07.11.2018 kl 20:01 Du må logge inn for å svare