Ensu gjennombrudd klar til full produksjon,10 milliarder marked

Super profit
ENSU 07.01.2022 kl 07:20 10226

Nå vil denne gå enormt, vent å se.

LOVER HØY INNTJENING: Kevin Barber, konsernsjef i Ensurge Micropower, hevder selskapet kan levere solide overskudd på produksjon av mikrobatterier fra fabrikken i California.

Alle har ventet på dette.

Kundene er i boks, bare å teste batterier nå.

Så kommer store bestillinger.

Bull, vi går mangr kr i år.

Rette folk i selskapet.

Kan fort gå 1000% i år.

Bjellesauer har aksjer for 400 mill. i batterisatsning
Ensurge Micropower lover fete overskudd fra mikrobatterier. Fem svært aktive investorer på Oslo Børs har aksjer for over 400 millioner kroner i selskapet.
Publisert 6. jan. 2022 kl. 13.49

LOVER HØY INNTJENING: Kevin Barber, konsernsjef i Ensurge Micropower, hevder selskapet kan levere solide overskudd på produksjon av mikrobatterier fra fabrikken i California.
Teknologi
Del
Henrik Charlesen
Redaksjonssjef

ANNONSE

Globalt har mange batteri- og litiumprodusenter gått som en kule i aksjemarkedet takket være voldsom etterspørselsvekst fra elbilprodusentene.
Ensurge Micropower, tidligere kjent som Thin Film, håper noe av den samme effekten snart vil treffe selskapet, selv om de opererer i markedet for mikrobatterierer.
Kundene Ensurge sikter mot heter ikke Volkswagen eller Tesla, men er produsenter av høreapparater, wearables, medisinsk utstyr og sensorteknologi for IoT-markedet.
Madrass-startup får inn milliardær som hovedeier

– Sammenlignet med near field-kommunikasjon, som Thin Film jobbet med, er økonomien i batterimarkedet langt bedre. NFC-teknologien skulle gi noen pennies pr. enhet, for batteriene vil prisen ligge på noen dollar, sier Kevin Barber, konsernsjef i Ensurge Micropower.
Om noen år er målet at vi skal klare å levere en EBITDA på 100 millioner dollar i året fra fabrikken i San José
Kevin Barber, Ensurge Micropower
– Markedet vi sikter mot er anslått til én milliard enheter og en totalverdi på 10 milliarder dollar, sier Ensurge-toppen.

Kunder i testmodus
Barber har ledet selskapet i over tre år. Store deler av perioden har gått med til å tilpasse selskapet batteriteknologien som kalles solid-state lithium battery (SSLB), eller faststofflitium-batterier, som i økende grad er også aktuelle for elbilindustrien.
Ifølge Barber skal batteriene masseproduseres på selskapets rull-til-rull-produksjonslinje med lave produksjonskostnader og en teknologi som tillater flere utladninger, lader raskere og som kan levere høyere energikapasitet enn de tradisjonelle produsentene av litium-mikrobatterier. Teknologien skal også være tryggere med tanke på brannfare og det er heller ikke knyttet noen eksplosjonsfare til teknologien.
Så langt har to globale produsenter av høreapparater sagt at de ønsker å se nærmere på Ensurges ultratynne batterier. De ønsker seg batterier som kan utformes på ulike måter for å passe best mulig i sluttproduktet. Det samme etterspør teknologiselskaper i wearables-markedet.
– En av våre store fordeler er formfaktor. Vi kan gå bort fra de små flate og runde batteriene og tilpasse dem etter kundens ønsker, sier Barber.
100 mill. dollar
Batteriene Ensurge lager er i disse dager på vei ut til de første kundene for teste og tilpasning mot deres produkter, riktignok noen måneder senere enn tidligere antatt.
– Om noen år er målet at vi skal klare å levere en EBITDA på 100 millioner dollar i året fra fabrikken i San José. Samtidig har vi også begynt så smått å se på muligheten for å utvide produksjonskapasiteten, sier Barber.
Ensurge Micropower-aksjen har utviklet seg flatt på Oslo Børs det seneste året og har startet 2022 med å falle 2,5 prosent til rundt 70 øre. Børsverdien ligger på rundt 1,2 milliarder kroner.
To selskaper Ensurge delvis ser på som konkurrenter, er tyske Varta og britiske Ilika. Ingen av dem har overbevist i aksjemarkedet, Varta har falt 4,3 prosent det seneste året mens Ilika er ned 0,9 prosent.
Varta hadde 233 millioner euro i inntekter fra mikrobatteridivisjonen i første halvår i fjor og en EBITDA-margin på over 36 prosent. Selskapet er blant annet store på oppladbare litium-ion-batterier til kunder som produserer høreapparater.
– Varta har vist en veldig god vekst, men de opererer ikke innenfor fast form av kjemisk blanding som oss, men i flytende form hvor energitettheten er lavere, sier Barber.
– Ilika har satset en del mot nisjer innenfor helseteknologi, det vil si kun en nisje av totalmarkedet, sier Barber.
Bjellesauer
På aksjonærlisten har det vært store utskiftninger de seneste årene, selv om Robert Keith fremdeles holder posisjonen som største aksjonær med en eierandel på litt under 20 prosent.
Langt mer interessant er det at investorer som Edvin Austbø og Ketil Skorstad sitter med aksjer for henholdsvis 144 og 123 millioner kroner, mens Kristian Lundkvist, Rune Sundvall og Tore Aksel Voldberg hver for seg har aksjer for mellom 30 og 70 millioner kroner.

AKSJONÆR: Kjetil Skorstad sitter med Ensurge-aksjer verdt 123 millioner kroner via investeringsselskapet Tigerstaden.
Ved utgangen av september hadde selskapet 11,5 millioner dollar tilgjengelig i kontanter, men for å finansiere de planlagte aktivitetene i år har selskapet behov for å hente kapital i markedet.
Mageplask for 24SevenOffice

I kvartalet som ble avsluttet i september hadde selskapet en negativ kontantstrøm fra driften på 4,3 millioner dollar. Ser man på fjorårets ni første måneder forsvant det nesten 11 millioner dollar i kontanter til driften av selskapet.
– Foreløpig har vi ikke uttalt oss om hvor mye kapital vi ønsker å hente, sier Barber.
Ensurge Micropower sitter i dag på lokaler med blant annet et 2.000 kvadratmeter stort cleanroom og utstyr som kan drifte en helautomatisert fabrikk som Ensurge/Thin Film har investert godt over 350 millioner kroner i.
Før selskapet overtok lokalene skal den amerikanske teknologigiganten Qualcomm ha brukt godt over en halv milliard kroner på produksjonslokalene, men måtte kvitte seg med bygget etter at et planlagt produkt ble forkastet.
Ombyggingen av fabrikken fra etikettproduksjon til batteriproduksjon har ikke kostet mer enn noen titalls millioner kroner de seneste to årene.
– Med en egen fabrikk dedikert til batteriproduksjon er vi et godt stykke foran mange av de nystartede selskapene som blant annet sikter seg inn mot elbilprodusentene, sier Barber.
Redigert 10.01.2022 kl 08:31 Du må logge inn for å svare

Fast Finger er tilbake!

Og jeg som trodde han hadde hoppet på med Elon Musk's nye SpaceX rakett!
GPACTOR
07.01.2022 kl 17:28 7575

Gikk heller dårlig dette. Ny idiot-tråd på mandag?
Gullit
07.01.2022 kl 17:58 7554

WilderInvest skrev Fast Finger er tilbake!
🤣 skinner litt igjennom ja
Super profit
08.01.2022 kl 18:54 7443

Ensurge Micropower har signert en kundeavtale med en global leder i «hearables»-markedet, ifølge en melding fra selskapet.

Ifølge avtalen vil Ensurge levere MPP-baserte (Microbattery Product Platform) solid-state mikrobatterier optimalisert for medisinske «hearables»-enheter.

Selskapet opplyser at de er i rute med å levere deres første MPP-baserte kundeprøver i fjerde kvartal 2021, for så å oppskalere produksjonsvolumet i 2022

Leveransen skal øke Q1, enorm fortjeneste.

Bull.

Enkelte som er tenker en eventuell emisjon?

Jeg fikk også assosiasjoner til Fast Finger her.

Tenk om aksjen hadde tiltrukket seg andre investorer enn disse apekattene.
Redigert 08.01.2022 kl 21:55 Du må logge inn for å svare

1. De lovte inntekter i Q4 2022, men de sier ikke hvor mye (estimat). Selv med inntekter (hvis de kommer med det første) trenger de penger,
blir det emisjon eller warrents ? Jeg tror ikke man bør satse på aksjen før dette er på plass/avgjort.
2. De må ferdigsertifisere utstyret til sommeren så masseproduksjonen kan finne sted.
3. De snakket også om behov for ekstra utstyr. Skal utstyret sertifiseres ? Kan de få kontrakter og starte masseproduksjon før det utstyret er på plass ?
4. Kontraktene bør meldes nærmere sommeren + verdien på kontraktene
5. Det var også snakk om å skaffe nye (ekstra) større lokaler hvis produksjonen tar av. Det innebærer ekstra finansering+tid+det er mulig at det vil gå over kundene/kontrakter. Litt usikker om inntektene som nevnes i innlegget kan oppnås i nåværende lokaler.
Redigert 08.01.2022 kl 22:29 Du må logge inn for å svare

Normalen er at produksjonsutstyret må på plass før produksjonen kan starte.
Super profit
09.01.2022 kl 11:31 7061

Alt er påplass, de leverer prøver nå for testing.

Alle proffe investorer sitter nå med 400 000mill i aksjer, så ingen har solgt et bra tegn.

Lykke til. Mange tvilere det skjønner alle etter mange år med utvikling. Batteri blir hot i 2022.
Redigert 09.01.2022 kl 11:41 Du må logge inn for å svare

Hva er det for noe tull du driver med?? Oppretter en ny tråd fullstendig uten grunn? Det holder da vel i massevis med en tråd - særlig siden du ikke har noe som helst nytt å komme med utover det som står i finansavisen? Alt du gjør er å skremme vekk seriøse investorer.

Så sant så sant, hva er det for noe tullball du driver med Super profitt?, ødelegger for alle.
Vi har nok med å oppdra tynnidioten

Redigert 09.01.2022 kl 12:45 Du må logge inn for å svare
Super profit
09.01.2022 kl 13:14 6912

Oppdra tynnidioten? Hva skjer her.

Hva tenker dere som sitter her om Q1..

kaunis
09.01.2022 kl 14:31 6831

Her er det bare å vente på den Emien som skal komme for å kunne kjøpe inn materialer og holde maskiner i gang samt lønninger. Men dette kan godt bli en god aksje å være i dette året og videre frem noen år.

«- Med en egen fabrikk dedikert til batteriproduksjon er vi et godt stykke foran mange»

Du skriver som at ENSU eier fabrikken.

Den leases og i tillegg er produksjonsutstyret pantsatt og belånt.

Overskriften din er;
OPC,Fast nå Ensu

Sikker på at du ikke mener;
OPC, Thin nå Ensu ?
Redigert 09.01.2022 kl 15:45 Du må logge inn for å svare
Super profit
09.01.2022 kl 15:43 6744

Enormt bra at kundene har motatt batterier for testing, kommer å se store ordre.

kommer store ordre i januar, så kommer penger inn. Trenger ikle påfyll.

Maskiner alt på plass, material kjøpes per PO.

Så jeg er ikke bekymmret.

3kr i januar.

10kr sommer 2022

Redigert 09.01.2022 kl 15:44 Du må logge inn for å svare

Du har plassert tråden i feil kategori.
Super profit
10.01.2022 kl 07:18 6409

Beklager, tampen brenner.

PO kommer.

Masseproduksjon, stor bestilling.

3kr i Januar mitt tips.Så får vi se.

No 1 info Mr Barber

Mr. Barber was previously Senior Vice President, General Manager Mobile Division of Synaptics, where he drove the strategy, business development, M&A and execution of growing revenue fourfold to over $1 billion annually. Previously, he was CEO of ACCO Semiconductor a Venture Capital funded startup. Prior to ACCO, Mr. Barber served as Senior Vice President, General Manager Mobile Business at Skyworks Solutions where he led the strategy achieving top RF power amplifier market share in the high growth mobile market. Prior to Skyworks, Mr. Barber served as Senior Vice President, Operations at Conexant leading strategic efforts of global manufacturing scale, technology development, and supply chain management enabling Conexant to be a leader in diverse markets. He holds a Bachelor of Science in Electrical Engineering from San Diego State University and an MBA from Pepperdine University. Mr. Barber currently serves as a Board Director at Intevac.
Redigert 10.01.2022 kl 07:41 Du må logge inn for å svare

Er dette spam eller hva er det?

Tre nye tråder, hausing i verdenstoppen, lukter litt Fast Finger her.... For all del, det er ikke ulovlig å drive med hausing....

Problemet er at aksjen bare går ned når han holden på slik.
Og det vil han vel ikke ?

Jeg tror det er emisjonen som tynger.
Gutteklubben grei selger nå for å kjøpe tilbake i emisjonen på et lavere nivå.
På fagspråket kalles det "frontrunning"
Slik har det vært med Keith/Opstad i alle år.

Super profit: "Trenger ikke påfyll".
Selskapet: "As of the date of this report, the group and parent company have sufficient funds to support operations into the first quarter of 2022. To continue to fund the Company’s activities further into 2022, the Company intends to seek additional funds from the investor market."

Meldingen forrige mandag var vel et temmelig klart tegn på at "intends to seek additional funds from the investor market" allerede er igangsatt. Ikke lenge til at det kommer en melding om PP, deretter en dagen etter om at PP ble overtegnet. Tegnerne får enorme mengder av billige warrants. Samme manus hver gang.
scorn
10.01.2022 kl 13:01 5811

Hvor ser du at "gutteklubben grei" selger? Ser ikke slik ut der jeg ser...
cardtoon
10.01.2022 kl 13:31 5839

Rimelig sikker på at det kommer oppdateringer på nye kunder, positiv fremdrift etc. før en emisjon blir tilbudt

Jeg tror og håper at det blir oppfattet som veldig barnslig tilnærming når folk skriver noen sånt, det eneste som mangler:

TO THE MOON

🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
Redigert 10.01.2022 kl 13:47 Du må logge inn for å svare
specc
10.01.2022 kl 14:31 5749

Forstår ikke hvorfor folk diskuterer hvilke kurs den står i om xx tid. Det er det ingen som vet, så det er helt urealistisk. En emisjon trenger heller ikke å drepe kursen, emisjonskurs kan fint komme på 0.75 for eksempel. Og ikke 0.4.
RobRoy
10.01.2022 kl 15:10 5669

Det har du rett i 😁 Kan være og være et problem og selge seg ned med tanke på emi, utsteder de i stedet warrants i forhold til mengde aksjer hver enkelt har er det jo beste og ha mest mulig, eller ?

Kursen nå er nesten uvesentlig, de vil greie og hente mere penger for å fullføre oppstart (basta).

😁😁😁😂

kan ikke se på noen lister at noen har begynt å selge i forhold til å skulle kjøpe tilbake på emi. Det er vell heller å regne med at det blir en vanlig emisjon typ lik som den som ble satt på 0.82 og ikke warrents denne gangen. Det ble til og med påpekt i en av videopresentasjonene høsten 2021 at de ønsket og hente penger ila Q1 22 fra større investorer.

Aksjen holder seg godt i dag.

Et nytt emisjon kanskje? 🤔

Da er vi i gang. Fikk svar fra Ståle om at de nå jobber med mere spesifikk informasjon vedrørende de signerte avtalene. Det er faktisk snakk om at Ensurge Micropower kommer til å gå i pluss i år bare på det de har signert nå. Nå er det bare å vente på denne meldingen så er i på vei til 1.5. Kjøp og HOLD!

Tipper vi er 0ver 0.7 før lunch nå dette går opp for folk.
Redigert 02.02.2022 kl 10:03 Du må logge inn for å svare

OJOJ her var det flere av top 50 som har lastet godt den siste uken.
Oversikt for ENSU (ENSURGE MICROPOWER ASA). Oppdatert 02.02.2022
1 UBS SWITZERLAND AG
17.18% 166.21m 300.0m 60 000
02 ALDEN AS
11.67% 112.94m 203.9m
03 TIGERSTADEN AS
10.02% 96.950m 175.0m
04 MIDDELBORG INVEST AS
5.64% 54.544m 98.45m
05 NORDNET BANK AB
4.19% 40.498m 73.10m 45 000
06 R. SUNDVALL INVEST AS
2.56% 24.742m 44.66m
07 FAVUSEAL AS
2.39% 23.082m 41.66m
08 DUKAT AS
2.01% 19.453m 35.11m
09 BNP PARIBAS
1.74% 16.832m 30.38m
10 FORSLAND RUNAR
1.45% 14.074m 25.40m
11 JACO INVEST AS
1.39% 13.474m 24.32m
12 SUNDVALL HOLDING AS
1.23% 11.948m 21.57m
13 HÅVI AS
1.07% 10.399m 18.77m
14 THE BANK OF NEW YORK MELLON
0.95% 9 146.5k 16.51m
15 DANSKE BANK A/S
0.94% 9 116.5k 16.46m 8 470
16 UNION BANCAIRE PRIVEE, UBP SA
0.92% 8 864.0k 16.00m
17 ANDREAS HOLDING AS
0.82% 7 939.7k 14.33m
18 DNB MARKETS AKSJEHANDEL/-ANALYSE
0.74% 7 160.5k 12.93m
19 NORDNET LIVSFORSIKRING AS
0.61% 5 934.4k 10.71m 98 699
20 ELLINGSEN ANDREAS
0.60% 5 817.0k 10.50m
21 AVANZA BANK AB
0.56% 5 380.9k 9 713k
22 BANK JULIUS BÄR & CO. AG
0.53% 5 128.1k 9 256k
23 NORDBY BJØRN GUNNAR JOHANSSON
0.51% 4 893.4k 8 833k
24 SAXO BANK A/S
0.49% 4 754.2k 8 582k
25 RBC INVESTOR SERVICES TRUST
0.48% 4 675.7k 8 440k
26 TEPPEKONSULENTEN AS
0.47% 4 573.9k 8 256k
27 FORTE NORGE
0.47% 4 570.5k 8 250k
28 NORDEA BANK ABP
0.46% 4 468.0k 8 065k
29 FORSLAND JARL FRODE
0.45% 4 392.8k 7 929k
30 JOHANSEN ARILD
0.44% 4 241.1k 7 655k
31 SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB
0.42% 4 111.0k 7 421k
32 VIKEN ENERGIMONTASJE AS
0.42% 4 053.9k 7 318k
33 INTER SEA AS
0.40% 3 911.2k 7 060k
34 K-KONSULT AS
0.40% 3 840.3k 6 932k
35 FORTE TRØNDER
0.37% 3 601.0k 6 500k
36 ELLINGSEN ULF CHRISTIAN
0.36% 3 490.2k 6 300k
37 CITIBANK, N.A.
0.35% 3 348.6k 6 044k
38 SINMAX INVESTMENT AS
0.34% 3 324.0k 6 000k
39 SKØIEN AS
0.33% 3 217.2k 5 807k
40 HANSEN BJØRN TERJE
0.31% 3 006.6k 5 427k
41 BADOWSKI ANDREW
0.30% 2 899.3k 5 233k
42 ACAPULCO ADVISORS AS
0.26% 2 546.2k 4 596k
43 THE BANK OF NEW YORK MELLON
0.25% 2 382.2k 4 300k
44 THE BANK OF NEW YORK MELLON SA/NV
0.24% 2 348.8k 4 240k
45 JANSRUD BERNT ROAR
0.22% 2 172.1k 3 921k
46 CLEARSTREAM BANKING S.A.
0.22% 2 163.6k 3 905k
47 SCHLYTTER-HENRICHSEN AS
0.22% 2 145.9k 3 873k 62 940
48 NORTHERN TRUST GLOBAL SERVICES SE
0.21% 2 079.7k 3 754k
49 CACEIS BANK
0.21% 2 009.5k 3 627k
50 JPMORGAN CHASE BANK, N.A., LONDON
0.20% 1 962.2k 3 542k

Ikke mange timene siden du skrev det ville bli et enormt problem for Ensu å pakke og sende ut testbatteriene, Gullhaugen. Pipa har fått en annen lyd nå, tydeligvis?

Dagens melding snudde alt heldigvis. Nå venter vi bare på utfyllende info. Ståle sa han jobbet med dette akkurat nå da han ble nedret av spørsmål fra investorer og finansaviser nå.

Da nærmer det seg påskeferie med stormskritt samt en melding fra Kevin Barber vedrørende hvem disse 2 fortune 500 kundene er som er signert samt disse gigantiske OEM kundene som også er signert.
https://no.wikipedia.org/wiki/Original_equipment_manufacturer
https://www.investopedia.com/terms/o/oem.asp
Tenker vi snakkes på 8-10 ganske snart. God påske til å kle Ensu aksjonærer som snart kan høste stort.
Redigert 13.04.2022 kl 10:10 Du må logge inn for å svare

5-6 børsdager igjen til 27 april...benytt sjangsen nå og last opp 30 % under siste emi. Nå har det vært stille lenge men som Anne i EDISON skriver så er nok dette datoen for en stor oppdatering m.m.
Dear Mr xxxxxxxxx,
Thank you for your enquiry.
I did speak with the company when they released their Q421 results but they did not provide any information which was not already in the published report or in the webcast which Kevin Barber gave.
I agree with you that it would be very helpful for the company to release a progress update and hope that they will do this when they release their FY21 report on 27 April.
Best regards,
Anne Margaret Crow


Anne Margaret Crow

Director, TMT/Industrials , Edison Group

Tel: +44 (0) 7739 161586

amcrow@edisongroup.com
| www.edisongroup.com


280 High Holborn , London , WC1V 7EE
Redigert 19.04.2022 kl 09:29 Du må logge inn for å svare
Guuz
19.04.2022 kl 16:25 2496

Enig,

Det er ikke lenge før det kommer nyheter her, og 27 April virker som en god dato. Veldig spennende å se hva som skjer her videre.