QEC: Fakta tråd.


Dagens melding lukter utsettelse og usikkerhet igjen som alltid. Les første avsnittet.
"En andre runde i lovgivningsprosessen vil bli avsluttet senest 30. juni, så lenge regjeringen ikke utsetter avgjørelsen til etter valget i oktober"
Tror dere at myndighetene tar et slik avgjørelse når de har et valg i vente? Merkelig nok er det ingen i selskapet som vil handle aksjer på billigsalg i følge forumet, tvert i mott så lar de opsjonene frafalle til kurs ca. kr. 1.20!

QEC: KUNNGJØRING FRA MYNDIGHETER I QUEBEC VENTET SENT 1.KV
Oslo (Infront TDN Direkt): Questerre avventer en potensiell kunngjøring fra myndighetene i Quebec rundt kompensjon for et forbud mot olje- og gassutvinning, som ventes komme sent i første kvartal 2022. En andre runde i lovgivningsprosessen vil bli avsluttet senest 30. juni, så lenge regjeringen ikke utsetter avgjørelsen til etter valget i oktober.

Det fremgår av oppdatert investorpresentasjon fra Questerre mandag.

Videre vil fokusområdet til selskapet være å delta i ytterligere boring ved Kakwa, basert på en styrking av priser og tilgjengelig kapital, heter det.

Questerre vil også fortsette å bygge sosial aksept for Clean Tech Energy-piloten med First Nations og andre interessenter og avansere teknologien for Green Leaf Carbon Tech.

TDN Direkt finans@tdn.no

Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70
Redigert 11.01.2022 kl 12:03 Du må logge inn for å svare
søkeren
11.01.2022 kl 19:31 1884

Hvor har du dette fra?

Vi vet fra før av eller håper mange vet at Qec ikke eier disse lande områdene men har rettighetene hvis de får sosial aksept.
Sosial aksept kommer til å bli et viktig punkt i en evt. erstatningssak noe Jason bekreftet at de ikke hadde på alle sine områder.
Et av kravene fra myndighetene i 2020 var dokumentasjon på sosial aksept for å vurdere om de kunne tillate utvinning og det ble ikke lagt frem av Qec. Hvis dere lurer på hvorfor kan dere kontakte selskapet om.
Cph2500
11.01.2022 kl 19:49 1741

Flot & velformuleret.
Godt at se at nogen der ærlig omkring aktien.
Mange hyper aktien op og vil aldrig kunne se negativ i denne
aktie selvom aktien bliver banket tilbage helt ned 0,45 kr med alt den usikkerhed der omkring erstatningskrav , valg & udsættelse år efter år vil de fortsætte med hype den i de næste 10 år hvor aktien stadig ligge omkring 0,45 kr.
De ville husket som ukronede hyper🤣
Redigert 11.01.2022 kl 19:51 Du må logge inn for å svare

GC - vi som har fulgt deg lenge, vet at du sitter på mye god info og kjenner selskapet meget godt. Ofte før var det derfor lurt å lese dine innlegg ekstra godt.
Nå skinner det igjennom at du er bitter for at du ikke fikk med deg oppgangen og / eller solgte deg ut med for stort tap ned mot kr 1. Du ønsker derfor å bruke din info for billig inngang, forøvrig helt lovlig det!😀 Eks i ditt innlegg i dag trekker du frem opsjonen til Jason, uten å nevne med et ord du som kjenner selskapet ( og dette! ) bedre enn de fleste, at den nevnte opsjonen gikk ut i fjor sommer, og at Jason sitter med mer enn nok, for han, aksjer. Som vi alle vet mange grunner selvfølgelig til at noen ikke innløser opsjoner, eks økonomi…

Minner deg på hva du skrev i 2019, ikke noe vedr erstatning har endret seg siden den gangen, kun at vi nå er mye nærmere erstatning, siden som du selv skrev den gangen de så langt har valgt en av 2 muligheter, de sa nei til utvinning «against all ods». ( er vi heldige snur dog myndighetene og tillater alikevel QEC pilot for å unngå miliard erstatning samt fremstå som en banan republikk).

Qec: Hvorfor vil myndighetene Qec skal vente med rettssaken?
gran coupe
QEC
18.07.2019 kl 00:05
3284
Ifølge folk som kjenner begge sider av saken har myndighetene kun to valg, betale erstatning eller tillate pilot med streng overvåking.
Det er greit å ha det i bakhode at Qec boret disse brønnene med tillatelser fra da værende regjering, så er spørsmålet. Hva har myndighetene å vinne på hvis det skulle ende i en rettsak? Kostpris på disse brønnene er langt over 200 mill dollar og da snakker vi om 2008 priser + tapte inntekter og andre utgifter.
Binnin snakka om en erstatning alt fra 200 mill- 3,6 millarder dollar.
De sliter økonomisk som det er allerede, hva skjer når de taper en sak med erstatning i milliard klassen.

Provinsen er en bruker av olje og gass og får meste parten av statstøtten fra provinser med olje og gass inntekter, hvor lenge kan de late som de er miljøvennlig ved å importere fra andre steder med mindre kontroll før det blir satt en stopper for galskapen.

Mye tyder på at vi får en avklaring før året er omme og mange av de store aksjonærene vil Qec skal gå rettens vei hvis Quebec ikke får ræva i gir snart.
Redigert 11.01.2022 kl 19:58 Du må logge inn for å svare
rosgun
11.01.2022 kl 19:59 1658

Snakk om manipulering - en fakta tråd.
Se heller på ærlig talt tråden🏆
Elly
11.01.2022 kl 20:03 1619

Synes det er mere pinligt, når man som nogle sætter useriøse kursmål på 0,45 og 0,50 NOK (Vi ved godt, at det er en og samme person) 😎

Alle som har fulgt bare lidt med ved godt, at QEC får erstatning før eller siden, hvis det ikke bliver pilot eller udvinding, uanset om det går hurtigt her i foråret (Q1) eller om det først bliver sidst på året efter et valg. Her taler vi om et absolut minimum på 3 NOK, hvorfor man kun kan storgrine og hygge sig, når nogen skriver 0,45 eller 0,50 NOK 🤣
Redigert 11.01.2022 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Cph2500
11.01.2022 kl 20:16 1529

Ja hvis og hvis kompensation 3 kr 🤣 og den hypet til skyerne .Ingen garanti for om det bliver udbetalt hvis parterne ikke kan blive enige ellers er det i Retten og som kan flere år.
Så kurs 0.45 kr er et godt bud med alt den usikkerhed der vil kører år efter år.

Fjellbris, jeg står for hver eneste ord jeg har meddelt. Alt av den infoen fikk jeg på et møte med selveste Binnion i Oslo. Les det gamle innlegget mitt du deler igjen og se hvor infoen min kommer fra. "Binnin snakka om en erstatning alt fra 200 mill- 3,6 millarder dollar" Nå er erstatningen blitt plutselig mindre ref. siste melding fra selskapet.

Jeg var lei av alt den ventingen og pressa på for å gå rettens vei allerede i 2019 men de hørte tydeligvis ikke nok på meg og 3 år senere møter de vegen.
Quebec har aldri brydd seg om olje og gassindustrien og kommer aldri om å bry seg derfor solgte jeg mine aksjer for et år siden. Har hatt mange ubehagelige diskusjoner med de om alle de emisjon pengene som ble hentet for investering i Quebec og ble borte uten noe fremgang i Quebec.

Bare 2017 ble det hentet over 100 mil dollar og hvor er de pengene spør jeg deg?

Husker du også den tiden jeg ble kalt mye rart for at jeg snakka dritt om selskapet og ble beskyldt for å være ute helt til jeg la ut aksjeposten min for å holde munnen dems?
Kan nevne også at jeg har tjent veldig mye penger på Qec og bidratt med penger når de trengte det, er absolutt ikke bitter men vil bare mine dere hva Binnion har sagt tidligere og hva han har fått til i Quebec.

Binnion har mistet mange gode og tålmodige investorer pga løfter som ikke blir noe av, jeg var en av de som trodde nesten på alt han sa helt til julen 2020 da sa jeg at nå holder det.

De utløser opsjonene sine når kursen er høyre og selger samme dag ellers lar de forfalle når kursen er lavere. Det er kun en gang Binnion har utløst opsjonen og ikke solgt!


GC - takk for svar. Har lest dine innlegg over mange år og vet du har mye god info samt virker å være både en hedersmann samt er til å stole på. Synes virkelig det er synd du solgte før denne oppturen, men skjønner veldig godt at den årelange tolmodighetsprøven ble for mye til slutt. Ønsker deg alt godt samt hell og lykke videre, så håper jeg du kanskje kommer deg inn igjen på et hyggelig nivå og får være med opp til 2 sifret igjen, ivertfall med en liten post. Ingen garantier på børs som du vet alt om, men jeg tror nå at kr 4-10 er oppnåelig, kanskje også mer om vi er heldige/v pilot. Min posisjon i QEC er dog ikke så stor, men stor nok for meg samt det mest spennende «loddet» jeg har. Det meste av andre midler er plassert med langsiktige briller på hos Røkke Senior & Junior (AKH). Ha en fortsatt god kveld😀
Redigert 11.01.2022 kl 23:15 Du må logge inn for å svare
utkant
11.01.2022 kl 23:01 967

Kjipt å stå utenfor om "fair value" blir betalt :)

Fjellbris, Selv takk.
Du er en morsom kar "Synes virkelig det er synd du solgte før denne oppturen" har ikke hatt aksjer i Qec på over et år.
Qec har vært en meget bra inntekt kilder for meg, men et sted går grensen.

Jeg ønsker det beste utfallet for gamle og nye Qec aksjonærene. Hvis det er noen som fortjener å bli rik så er det Qecere etter 13 år med uberegnelige politikere i Quebec.

Jeg hadde AKH også men solgte meg ut og kjøpte fiasko aksjen ACH.

God kveld til deg også😀