CNN: USAs største terrortrussel er hvite menn.....!

artig
31.10.2018 kl 18:57 270

Vestens største trussel er msm.
Weteran
31.10.2018 kl 22:54 252

Hvilken farge tok de hvite over topplasseringen fra?
artig
31.10.2018 kl 23:18 243

Og etter de ser seg fornøyd med kampen mot den hvite mann, så er det den hvite kvinnen som skal tas.
De hater hvite.

oi sånn, dette kom som sjokk på mange her gett.
nekkejk
01.11.2018 kl 10:49 202

Uæææææh! Virkeligheten stemmer ikke!

2 av forumets sauer tillegger plutselig FOXnews og en TV-vert i CNN empiriske data gitt;)

Det kunne vært av int å få vite hva de faktiske datene bygger på?
- Over hvilken periode?
- målt i antall terrorister eller ofre?
osv.
Det får vi neppe vite!

Det som ER av int er at disse hvite menn, som altså sauene elsker å hate selv om de selv er det, deler veldig MYE av det samme tankegodset, meninger, holdninger og handlinger som er nedtegnet som LOV i den islamske ideologien.
Men når de samme sauer kan sette ISLAM foran dette tankegodset, da er det for dem nazistisk (sic!) og høyreekstremt (sic!) å påpeke at det er uakseptabelt tankegods.........

Man kan lure på hvorfor, men de klarer neppe selv å utdype og begrunne denne forskjellsbehandlingen av like holdninger og handlinger, avhengig av hvem som utfører dem!

RR

Tja, en sterk påstand dette. Man kan lese mye ut av statistikk, og i vestlige land gjør man mye for å skjule realitetene. Men vi kan jo ta dette som utgangspunkt:

Fra Wikipedia:

«The highest numbers of incidents and fatalities caused by Islamic terrorism occur in Iraq, Afghanistan, Nigeria, Pakistan and Syria.[5] In 2015 four Islamic extremist groups were responsible for 74% of all deaths from terrorism: ISIS, Boko Haram, the Taliban and Al-Qaeda, according to the Global Terrorism Index 2016.[6] In recent decades, such incidents have occurred on a global scale, affecting not only Muslim-majority states in Africa and Asia, but also several other countries, including those within the European Union, Russia, Australia, Canada, Israel, India, the United Kingdom and the United States. Such attacks have targeted Muslims and non-Muslims.[7] In a number of the worst-affected Muslim-majority regions, these terrorists have been met by armed, independent resistance groups,[8] state actors and their proxies, and elsewhere by condemnation coming from prominent Islamic».

Dette er tall som er hentet fra 2015, vi kan gå ut fra at disse tallene er nogenlunde gjennomsnittlig representative for iallefall de siste 20 årene. De viser at 74% av all terror er kommet fra bare fire muslimske terrorgrupper, så man kan gå ut fra at mange andre muslimske terrorgrupper også har noe å bidra med, slik at man kan anta at minst 90% av all global terror kommer fra muslimer, sannsynligvis er dette tallet konservativt.

Hva var det denne tråden handlet om igjen??


Så nei danielK, nekkeik etc, disse tallene kommer ikke som noe sjokk på noen, men føyer seg inn i rekken av utspekulert propaganda for å skjule de virkelige fakta. USA har jo hatt endel skyteepisoder, men siden disse delvis kommer som resultat av trusler og voldshandlinger fra muslimer så er også disse et resultat av islamsk terror, om ikke direkte så iallefall indirekte, og når resten kommer som et resultat av en ekstremt liberal våpenlov og et samfunn som ikke klarer å fange opp personer med mentale problemer så er det ikke overraskende.
Redigert 01.11.2018 kl 11:44 Du må logge inn for å svare
Load
01.11.2018 kl 13:00 168

Vi ser det gang på gang.
Hvite menn som sprenger seg selv i lufta midt i folkemengder,knivstikker på måfå, kjører lastebiler og kassevogner rett inn i gågata, så barnevognene flyr, gruppevoldtekter, osv...
Nå må det bli slutt på denne hvite terroren.
Sendt de til Afghanistan ell