Katastrofetall fra Nel.


Alle mann på dekk sier Løkke, Et uttrykk hentet dra seilskutetiden benyttes nå av Løkke for å beskrive situasjonen i Nel. Den oppvakte leser vet at når Kapteinen roper dette, da er det i et febrilsk håp om å holde skipet flytende.

Den oppvakte leser vil nok heller ikke la seg lure av at, sitat "Aktiviteten på hydrogenmarkedet verden rundt har aldri vært høyere, og det samme gjelder verdien på rørene våre. (...) Dersom dette er tilfellet, da kan umulig Nel ha livets rett. Etter reneste Klondyke i hydrogenbransjen, leverer altså Nel nå illrøde tall, med ingen bedring i sikte.

Til slutt sier en lavmælt Løkke i rene tåkefyrstestil at Nel " jobber for å opprettholde en ledende posisjon gjennom en global tilstedeværelse, og å være den foretrukne samarbeidspartneren for andre aktører" Det en meget defensiv Løkke sier er at han håper i framtiden å være den foretrukne samarbeidspartner for andre. Lykke til med det etter denne grunnstøtingen. Nå forlater rottene skipet.
Hammers
01.11.2018 kl 23:50 2782

En ubegrunnet påstand - om noe jeg vel ikke er MEST kjent for på Forumet.......???!

Hilsen Hammers!

Men ærlig talt! -et salgsignal på noen timers sikt da eller? Du finner alltid salgssignal i an aksje på forskjellige tidspunkt, det gjorde Investtech i NEL for noen dager siden også ;-), men de som taper på aksjer lar disse salgssignalene ta helt overhånd og glemmer at den burde vært basert på en fundamental analyse. Du har ingen fundamental analyse Hammer. Du vet ikke hva som ligger i tallene som ble presentert i dag, og det er tydelig.
Det var allerede ventet at 3.kvartal ikke imøtekom forventningene til enkelte. Det lå i kursen på 4.30. En del hadde gevinstsikret inn mot Q3.

Har et forslag til deg Hammer: gå på et Casino, sett 50 kr på svart, dersom du taper setter du 100kr. på svart. Fortsett med å doble til du vinner. -du må få svart til slutt og du har da vunnet 50kr. Fortsett samme prosedyre for å vinne 50kr til. Dette tror jeg er en forretning som passer din natur.

Takker for din support Hammers. Jeg har stor sans for dine treffsikre tekniske analyserer, og tror ikke du tar mye feil denne gangen heller.

#17-åringer-på-ett-aksjeforum

Fantastisk! Hammers har omsider brettet opp armene på NEL trådene. Simpson stilte et praktisk spørsmål om marginen til selskapet tidligere i går, men ingen klarte å besvare.

tommbakk
02.11.2018 kl 08:27 2347

Du er jammen litt av en type. Evt alle sammen...hele "the gunners".

Det er snart helg og jeg kunne godt tenke meg å røyke det du har gjort, for det synes å resultere i en veldig kreativ og totalt annerledes virkelighetsoppfatning.

For det første: NEL leverte ingen "KATASTROFETALL" igår. Det ville vært noe annet om de tilbake i Q1 og Q2 hadde guidet om et forventet resultat på 150-200 mill i Q3...og så levert gårsdagens tall. Da ville noe vært grunnleggende feil.

Men NEL er ikke Equinor. De er ikke et fullstendig ferdigutvklet og etablert selskap. De er i startgropen, og likevel markedsleder innenfor sin sektor.

Men herregud, hva vet vel Trevor Morton og ledelsen i hans Nikola? Og hva vet vel f.eks ledelsen i tyske Alstom?

De må være hakkende gale! De har valgt NEL (!!!!) som en av sine primære samarbeidspartnere...og jeg kunne nevnt en rekke andre som har gjort det samme. For en gjeng med kunnskapsløse fjotter.

Leser ingen av disse Hegnar-forumet? Får de ikke med seg analysene til bl.a The Gunners?

The Gunners, kommer det frem (hvis du leser mellom linjene) at jeg synes du er en løk...?

Det gjør det? Bra! Så slipper jeg å skrive det i klartekst.

Jeg kjøpte meg ytterligere opp i NEL igår. Og mitt kurstips innen 31.12.19: minst kr 6.

Dere baissere får kose dere nå. Enjoy.

Når vi er i 2025, så skal jeg stikke innom denne tråden igjen (hvis den finnes), og så skal jeg få meg en god latter.
tommbakk
02.11.2018 kl 08:28 2339

Trevor Milton, skulle det så klart stå i innlegget over.

Du får fortsette å leve i villfarelsen om at hele verden roper etter hydrogen fra Nel. Det samme med det markedsledende tullet deres. Ingen av delene er sant, og det blir å koste alle nye aksjeeiere som tror på dette dyrt . Boblen Nel er i ferd med å sprekke, om ikke den allerede har gjort det. Nel har tross alt stupt fra over 5kr for ikke lenge siden.
Admoff
02.11.2018 kl 11:44 2153

Halloen Mr G, når stod den i 5 og hva skjer når boblen sprekker? Trodde da aksjer faller og ikke stiger? uansett ha en fin helg!
Hammers
02.11.2018 kl 12:02 2061

Krutsjov:
Den formasjonen som er avtegnet fra ca 1.okt representerer et salgssignal!
Den er tegnet av summen av all handel - ikke av meg ?!

Mr Simpson:
OK, men det er UTROLIG VRIENT å brette opp armene! Det går lettere med ERMENE.....?

Hilsen Hammers
Redigert 02.11.2018 kl 12:03 Du må logge inn for å svare
meocon
02.11.2018 kl 12:13 1223

NEL går konkurs imorgen ?
meocon
02.11.2018 kl 12:16 1205

Sannsynlighet for Tesla å gå konkurs er nemlig større enn for NEL.

Hvor lenge har Tesla det rødt i regnskapsboka ?
Funderer
02.11.2018 kl 12:27 1167

The Gunners
Hei , ikke sikkert du vil svare men lurer på om du ble lurt inn i Nel av The Broken / Bond mens den var på topp ?
Mvh F
meocon
02.11.2018 kl 12:40 1124

Jeg stoler på INGEN i marked. Ikke experter, sjefstrateger er de verste, statitistikker, forum, media ... INGEN.

Jeg har valgt NEL pga JEG TROR at MULIGHET til STOR GEVINST er STOR og INGEN sjanse for NEL å gå KONKURS.
Smart ? Det vet jeg ikke .
Hvis jeg tjener penger, stor penger på dette, så er jeg smart.
Hvis ikke så er jeg dum !
Det er fasit ! Jeg kan nemlig ikke skylde på andre siden jeg ikke stoler på noen ! Det vil ikke hjelpe å skylde på noen siden man allerede har tapt !


Hammers i en NEL-tråd, kjøpssignal!

Hei Funderer. Jeg har latt meg fasinere av Mr James Bond og hans menighet sine urealistiske og ikke så rent lite umoralske tråder, som ingen ende tar. Alt fra EL bilens død til 1000% oppgang blir presentert som den reneste selvfølgelighet, til stående applaus liketil. Jeg blir ikke å slutte å la meg underholde av denne sektens absurde skriverier, og ser det som garantert at jeg blir å følge den hele veien nedenom og hjem.

Bitterheten sitter dypt?
Eller har du tatt et egenpåført «samfunnsansvar»?
Admoff
02.11.2018 kl 14:02 928

Gleder meg Gunners. Håper jeg kan høre om dine jakthistorier i 2025:-)

Jeg har tatt samfunnsansvar. Takket være meg så er det nå i menigheten mange som vet at hydrogen ikke er fornybar, og som skjønner at å produsere hydrogen er meget energikrevende, og kan bare bli lønnsomt den dagen vi har for mye energi til at vi ikke trenger å spare på den. Det kan selvfølgelig hende en gang i framtiden, men da lagrer vi overskuddet på batterier uten tap av energi.