Kjøp Tech før Q3


Dette er en glemt aksje og kan fort være et godt kjøp før Q3.

Etter mange oppkjøp har den siste tiden vært brukt på å integrere og forankre brand internt og overfor kunder. Nå skal selskapet over i en høste fase. Jeg tror de positivt kan overraske. Neste år kan de oppnå en omsetning på 1,2 - 1,3 mrd og et resultat på 75-95 mill. Da er det latterlig billig at denne aksjen har en marketcap på 485 mill. En dreining over på SW-salg vil gradvis øke marginene til selskapet.

DNB's egenhandelskonto har kjøpt mye i det siste og er nå på 5,72%. De burde flagge eller fordele disse aksjene på de reelle eierne, Dette er ikke grei praksis og burde ikke være lovlig! Det er noe som skjer her nå.

Jeg tør tippe på 4,5 krone før jul.

Q3 kommer 15 november i tilfelle noen lurer på det..

Klar forbedring økonomisk, og guidingen er enda bedre for 2019.
Kan ikke skjønne annet enn at vi vil se kurser på 4-5 tallet fremover. Bare så synd at lav omsetning i aksjen ødelegger enhver mulig kursoppgang.

Dette er jo noe av risikoen å investere i selskaper med lav børsomsetning. Men ser man på selskaper som Itera, Bouvet og Datarespons f.eks så har disse tatt både 2 og 3 gangen i de siste par årene, selv om de ikke er helt sammenlignbare med Techstep.

Velger å sitte med ennå en stund, men hvis aksjekursen ikke begynner å bevege seg oppover snart, så kaster jeg kortene her.
Bulldog
15.11.2018 kl 22:58 1984

Synes tallene var skuffende og presentasjonen var dårlig. Hvorfor skal jeg bruke tid på å høre om enkelte kunder som var fornøyd? Dette var skuffende fra Tecstep.
isipisi
16.11.2018 kl 09:40 1930

Kan du utdype hva som var skuffende med tallene og hvorfor presentasjonen var dårlig?
Rapporten finner du her: http://techstepasa.no/wp-content/uploads/2018/11/Techstep-Q3-2018-Report.pdf

Synes tallene var bra, men hadde håpet på bedre. Q4 er vanligvis det beste kvartalet så her er det bare å sitte. De er på rett vei, men ting tar tid!

Selskapet skrøt av marginforbedringen, men den ble de avkledd på da dette skyldes at de ikke periodiserer feriepenger. Tech fikk dermed lave lønnskostnader i Q3 og dermed et bedre resultat.

Omsetter over milliarden og småpent resultat , det er vel også ett pent fremførbart underskudd som har verdi?

Fremtidsrettede produker. Bra vekst

De to siste store ordrene gjør vel at vi kan forvente oss et svært bra 4Q og 1Q. Denne kan stige mye nå.