Kvidul sin emisjon er nå åpnet!


Hei,

Ser på Folkeinvest.no at Kvidul skal ha en emisjon, den eneste informasjon jeg har klarte å finne om foretaket.

Selskapet har ikke fått konsesjon i følge emisjons kampanjen som nå har blitt åpnet.

Er dette et prosjekt dere ville ha investert i eller ikke?

Link til forhåndstegning:

https://folkeinvest.no/kampanje/kvidul-as-1/forhandstegning


Redigert 12.02.2022 kl 14:32 Du må logge inn for å svare

Ny artikkel om selskapet i dag:

«Kvidul ser på AquaMaof som en spesielt viktig partner som leverandør av RAS-teknologi. Vi er også glade for at AquaMaof har sagt ja til å støtte Kvidul med finansiering ved å bli strategisk medeier i Kvidul AS, med visse forbehold» skriver selskapet.

https://www.intrafish.no/pressemeldinger/landbasertselskapet-kvidul-har-fatt-stor-ras-leverandor-inn-pa-eiersiden/2-1-1160610

Vet du når emisjon kampanjen blir åpnet?

I en artikkel om Kvidul på Fosna Folket står dette:

Emisjon
De skal nemlig snart gjennomføre en emisjon.

En emisjon kan enkelt forklares som en utvidelse av selskapets egenkapital.

Bilde
Henter inn investorer til milliardprosjekt
Det skal skje gjennom folkefinansiering på plattformen til Folkeinvest, hvor man kan kjøpe aksjer i selskapet.

– Vi jobber for tiden med selve emisjonen som ikke er åpnet enda og vi kan ikke gi nærmere opplysninger om den, sier Dalheim til Fosna-Folket.

Han forteller at det vil etter planen åpnes for aksjekjøp i løpet av februar.

Link: https://www.fosna-folket.no/naeringsliv/mn24/i/k6xegk/signerte-kontrakt-paa-anlegg-til-4-4-milliarder-en-saerdeles-viktig-sak-for-oss
Redigert 02.02.2022 kl 11:42 Du må logge inn for å svare

Er det noen her inne som skal kjøpe aksjer i Kvidul, sin kommende emisjon?

Ja, men det avhenger av om de har fått konsesjon eller ikke.
mohitas
26.03.2022 kl 23:41 1954

Hva tenker folk om denne. Seriøst eller useriøst. Emi annonsen virke veldig gjennomført.

Jeg syntes dette så veldig spennende ut når jeg først kikket på det på folkeinvest. Men så sjekket jeg opp dette litt nærmere på hjemmesiden.
De som står bak kommer for det meste fra bygg og oljebransje. Det er kun en av de ansatte som har maritim bakgrunn. Det er tilsynelatende sønnen til CEO. Han virker å være relativt nyutdannet sivilingeniør innen marin hydrodynamikk.

Det er sikkert flinke folk, men litt mer bransje erfaring når man skal forsøke noe svært mange har slitt med å få til, hadde vært å foretrekke før jeg setter surt opptjente penger inn i et så omfattende og utfordrende prosjekt.

Der tok jeg feil gitt. Skrollet litt nedover og ser det har kommet 3 nye ansatte. Men må si de ser meget unge ut. Flott med unge, energiske og kreative mennesker i organisasjonen, men ville nok foretrukket at det var noen med litt skrukker i huden og noen arbeidsforhold og dokumenterbare resultat bak seg i tillegg.
mohitas
05.04.2022 kl 17:43 1675

Enig, men tenker at de får mye støtte fra aquamaof som skal levere RAS anlegget. De har jo skrevet under på en avtale om å kjøpe 10% av resterende aksjer når del 1 er fullfinansiert.
Mulig det blir ett luft slott, leste en artikkel hvor kommunen poengterte at de hadde tro på selskapet og at selskapet hadde oppført seg profesjonelt hele veien. Men det er klart at ett så stort prosjekt trenger en erfaren og strukturert ledelse om dette skal bli realisert. Jeg har kjøpt meg innnog ser at det allerede er forhåndstegnet aksjer for 11millioner. De trenger altså kun 6 Mill til for at emisjonen kan gå igjennom. Tipper at når de får konsesjonen om noen måneder blir prisen noe helt annet. Ny EMI og finansiering via lån i august for å fullfinansiere del 1 av prosjektet.
mohitas
06.04.2022 kl 14:39 1572

85% tegnet på 2.5timer. meget bra👍😁

Dette kommer aldri til å ende godt.
mohitas
09.04.2022 kl 06:50 1343

Og på hvilket grunnlag kommer du med den konklusjonen?
Myra2
09.04.2022 kl 09:34 1304

Har god tru på dette ja.

Blir dette suksess så er det helt klart at det kan bli et av tidenes største børs eventyr (hvis de kommer seg på børs da).
Har gjort en investering med et beløp som blør litt om det forsvinner, men hvor tapet vil være spiselig. Mulig reward er såpass voldsomt her at det ble for fristende å bli med tidlig. Kursen stiger fort når de setter i gang bygging og øvrige formaliteter er på plass.