🏋🏻‍♀️Ensu

rosgun
ENSU 03.02.2022 kl 06:21 29326




4 av 4 patenter er «SIKRET» og 9 patenter blir ytterligere «SIKRET».

Personlig likte jeg Kevin Barber og så på han som en drivende suksessrik fyr…..som virkelig snudde skuta fra tags til batteriinnovasjon….

At andre tar arven videre for å kommersialisere var muligens en genistrek….. da Ensu nå skal lage forretningsmodeller for kommersialisering, og hvem andre enn Rogne med fortid i Tandberg er bedre enn det?

Samme mann jobbet i Tandberg da..og gikk over som investor i Nordic semiconductor.💰💰

UTLISENSIERING ER AKKURAT HVA DE JOBBER MED NÅ…..

Både amerikanske og asiatisle batterikjemper «kjemper» nå side om side for å få startet med roll to roll produksjon av ENSU sin teknologi… i påvente av de siste 9 patentene….

Fabrikken i San Jose vil være som den har vært og kun fungere som FOU sted med fortsatt fokus på utvikling av flere typer batterier med større energitetthet.

Neste trinn blir batterier til klokker og mobiler/ar/vr…osv

AT ENSU TAR «kaka» på hele verdens batteriitfordringer med grønne gjenvinnbare batterier med større ytelser i selve solid state batterier er MER ENN ENORMT!!!! Selv Toyota har ikke fått til dette ENDA på sine bilbatterier!!!


At markedet ikke forstår dette er en gåte!!!!’

Noen våkner snart😂😂😂😂🚀🚀🚀🚀


DETTE BLIR IKKE MINDRE ENN VISSE Ai vekstselakaper med milliarder av dollar i både revenue og ebitda💰💰💰


Jakten på den « hellige gral» er over og Ensu har verdens herredømme på denne!!!

Som Rogne sa om markedet: «TENK PÅ ET TALL»- umulig å si… DET ER ENORMT…. ( og ristet på hodet nesten tom for energi)🚀🚀🚀💰💰💰


At en mcap på 1 mrd er en latterlig tilnærming sier seg selv,,,, også om det så hadde vært skrevet om fra NOK til $ eller €

En kurs på kr 10 er bare helt latterlig lavt hvis du tenker PATENTENE og royalties fra alle store batteriprodusenter i verden….. for alltid…. bare tenk OG KJØP AKSJER…

Dette blir en fantastisk reise, og vi er fortsatt på under krona?????

( Tror menge som meg kjøpte på 0,20 øre forbså ångevonstsikre, kjøpte inn igjen på 0,25, solgte og inn på 0,29… osv - OG ENDELIG SKJØNNER MAN « her skal jeg sitte i ro- OG TENKER « SHIT DETTE ER GALSKAP»
Bare å sitte helt i ro- handle seg opp på dipper og ikke selge en eneste aksje…… lite som matcher denne nå både med tanke på derisken som har spassert inn døra nå, MEN NESTEN IKKE TIL Å TRO ETTER TAP PERSONLIG I MILLIONKLASSEN SISTE 20 år …

Time for revenge- nå viser Ensu endelig sitt sanne potensial selv om det tok 20 år med mye tap for min egen del og endelig kom BULLS EYE og gudskjelov hadde jeg en mill og kaste inn i gryta på 0,30 i snitt…

Mener det er en god pris tross alt etter å gevinstsikret fra 0,20… Totalt «som vanlig» bedre å ikke ha gjort dette, men sittet dønn i ro…. Jaja, NÅ er det bare å vente og håper kursen skal gå dit den hører hjemme snart.

En mcap på 10 mrd når ordre meldes evt avtaler er IKKE usannsynlig tenker jeg. Tar muligens 1 år, men god avkastning med 1 mill inne og fra kurs 0,40.

1-2-4-8

Blir ish 8 mill i fortjeneste og 8 mrd i mcap på ett år…


Helt ok for ROSGUN det💰💰💰💰💰💰💰💰(8 mrd=8 mill) første året, innen 24.2.2025 da altså🤓


💰💰💰💰🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️

Intro NYE AKSJONÆRER:

https://youtu.be/FlGVMztwTfE

https://youtu.be/jnKYn7PRqHw

https://youtu.be/1ZiCrgI65VM

Bakgrunn for solid state batteries vs eldre teknologi:

https://youtu.be/fdSqibMhBwg

Bakgrunn for Ensus unike roll to roll teknologi :

https://youtu.be/5bLVeG94iUU

22 GRUNNER fra kurs 0,10 til kr 10!!

H V OR F O R ER DET BILLIG INNGANG ?


1)

Tidligere guiding stemmer med virkeligheten=tillit til ledelsen

https://www.nordnet.no/blogg/investorpresentasjon-og-qa-med-thin-film-electronics/

Hør fra :11: 28

2)

Egenkapital er nå på plass til de får inntekter ila 2024

3)

2 nyansatte,
1 ny fabrikksjef og 1 seniordirektør med direkte erfaring fra batteriproduksjon og kunderelasjoner i
Mikrobatteri segmentet

https://finance.yahoo.com/news/thinfilm-announces-solid-state-battery-070000663.html

4)

Kunder og samarbeidspartnere på plass

5)

Positivt volum indikerer videre oppgang- investech

6)

Mcap er 800 millioner - stor oppside med utsikter på milliardutbytte med fullskalaproduksjon og utlisensiering vil gi en kurs på
10 kr om man sammenligner med tilsvarende firmaer.(mcap 10 mrd)

7)

Mikrobatterier er det største markedet innen batterier

8)

Solid state batterier har unike fordeler , Ensu har som de første i verden utviklet disse for ekstrem effektiv og rimelig masseproduksjon i roll to roll

9)

Fremførbart underskudd som gir skattefritt overskudd de nærmeste årene.

10)

Eier egen fabrikk og produksjonsutstyr imotsetning til mange andre oppstartsfabrikket med store utgifter, feks Tesla og Freyr.....
Dette sparer de for millioner/mrd av penger og er helt unikt.

11) 3 kunder er meldt, de jobber fortsatt med 14 til. Bed full produksjon vil de levere 1 mrd Ebita ( overskudd før faste kostnader er fratrukket )

12)

Markedet for batterier er i sterk utvikling og i vekst de nærmeste årene

13)

Ledelse- Kevin Barber var mannen som stadig holdt det han lovet og var eksepsjonelt flink til å bygge svært lønnsomme foretak

14)

Ingen av de større eierne selger volum, noe som bekrefter at dette bare er starten og at aksjekursen vil fly svært mye høyere enn dagens konkursprising.

15)

Ensu aksjen har potensiale til mangedobling ila 2022-23... mange kjendiser er inne og flere vil nå inn. Dette gir aksjen bred nyhetsdekning i det grønne skifte- mye fokus på batteriproduksjon i media.

16)

Høye marginer :

«Significant cash generation potential based on premium pricing and > 80% contribution margins leveraging existing fixed assets»

17)

Annonserer allerde nå nye kundegrupper som forsvars produkter i «loopen» for å erstatte gamle teknologier.

«Selskapet kan nå kunngjøre at Ensus markedsføringsinitiativer har resultert i signerte teknologivurderingsavtaler med potensielle kunder og partnere. Etter hvert som selskapet fortsetter mot kommersialisering og oppskalering av SSLB-teknologien, ved å utnytte det eksisterende roll-to-roll-anlegget, har det prioritert de engasjementene som har størst potensial for å utnytte energitettheten, formfaktoren og syklingfordelene til kjerneproduktet plattform. Parallelt engasjerer selskapets go-to-market-team globale markedsledere i tilleggskategorier, som wearables og forsvar, der Ensu SSLB-fordeler løser begrensningene med eldre batteriteknologier.»

18)

Unike fordeler vs eksisterende teknologi:

«Ved å levere dobbel volumetrisk energitetthet til eldre litium-ion-mynt- og knappeceller, kan Ensu SSLB-produkter oppta 50% mindre plass og muliggjøre tynnere, mer komfortable hearables og andre bærbare enheter. I tillegg betyr den forventede vurderingen på 1000 lade- / utladningssykluser - sammenlignet med 300-400 sykluser oppnådd med vanlige litiumion-enheter - at Thinfilm-aktiverte produkter kan muliggjøre lading over natten av høreapparater, ørepropper, og andre ting som brukes daglig i løpet av flere års levetid, for å både tilfredsstille krevende forbrukere og minimere reparasjonskostnader for garanti på grunn av for tidlig batterisvikt»

19)

Unike fordeler på sikkerhet mot legemiddelindustrien:

«For å imøtekomme sikkerhetsforventningene til forbrukere, produsenter og regulatorer - spesielt for bærbare og medisinsk elektronikk på kroppen - eliminerer Ensu SSLB-teknologi praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer forbundet med vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme , brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud. og regulatorer - spesielt for bærbar og medisinsk elektronikk på kroppen - Ensu SSLB-teknologi eliminerer praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer knyttet til vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme, brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud. og regulatorer - spesielt for bærbar og medisinsk elektronikk på kroppen - Ensu SSLB-teknologi eliminerer praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer knyttet til vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme, brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud.»

20)

Fra generell til spesifikke tilpasninger mot kunder vil gjøre kunder avhengig av Ensus løsninger og generere gjenkjøp fra samme kunder tilpasset spesifikke produkt i form og størrelse:

« Basert på bredden og kvaliteten på innspill fra kundene som ble mottatt i oppdragene, vil selskapet nå skifte fokus fra å bygge generelle teknologivurderingseksempler til å utvikle spesifikke produkter basert på teknologiplattformen som ble kunngjort i dag. Med kjernetekniske og markedsmessige byggesteiner vil prosessoptimalisering fortsette gjennom produktplattformutvikling, med vekt på konsistens av syklusens levetid, økt energitetthet og forbedret produserbarhet som er nødvendig for produksjonen. Videre har selskapets operasjonsteam begynt å utføre planer for å ta opp sine rull-til-rull-verktøy, overføre prosessteknologi fra selskapets arkbaserte produksjonslinje og kvalifisere innledende rullebaserte SSLB-produkter som forberedelse for volumlevering av batterier til kunder. og partnere senere i år og inn i 2023.»

21) Jallakongen sitter «long»

22) Tilrettelagt for vekst og økt produksjon på sikt:

«20,000 sq ft with expansion potential»



—————-
Kilde:

https://finance.yahoo.com/news/thinfilm-announces-solid-state-battery-070000663.html

Kilde:

https://open.spotify.com/episode/3EHMtEAEgE2ZIsF1lXiQp0?si=PsEyZHBUSfed0XKwjKikEw

Lytt fra 1:12:30

Kilde:

https://www.thinfilmsystems.com/wp-content/uploads/2020/02/Thinfilm_2020_February_Strategy_Presentation.pdf

Kilde:


https://www.gizmochina.com/2021/01/26/huawei-health-care-wearables-growth-new-areas/
Redigert 26.02.2024 kl 20:31 Du må logge inn for å svare
rosgun
04.02.2022 kl 07:26 3990

Hvordan kan du vite noe om mine investeringer? Jeg er opptatt av å bruke innsiden av hjernen på firmaer som har skyhøyt vekstpotensial som Polight med flere som du tydeligvis bet bedre enn meg selv. Legger aldri ut hvor mye og skryter av egne ting. Du vet jo ingenting om noenting, så den tråden har jeg laget for deg med flere. Ba deg om å opprette en slik tråd, selv DET klarte du ikke selv.
Seriøs
04.02.2022 kl 08:42 3960

Du har jo lagt ut noen skrytegreier på tidligere investeringer og blottet ut her:( Du må ha tapt mye på Life, PRS og nå Ensurge. Sats på aksjer over 1 kr.....
iTRADER09
04.02.2022 kl 08:46 4019

Han var jo innom thin et par ganger også, med nøyaktig samme type krampe. En masse tråder med en masse tull om hvorfor thin skulle gå 10 gangen eller 100 gangen ganske snart og en masse irrelevante linker. Etter noen dager forsvant han, mest sannsynlig med brente fingre (om han hadde satset som han rådet andre til)
Føre var
04.02.2022 kl 08:55 4002

Du har lagt ned mye jobb i tråden din rosgun, det er prisverdig. All relevant info er god info!
Seriøs
04.02.2022 kl 09:00 3996

Ja slike som Rosgun med Tut tut , raketter og toget går nå m.m er bare å holde seg langt unna. Han lokkes av aksjer med spleis potesialet og tror at da får han mer penger fordi "kursen har steget" fra 06-60 kr etter spleis.. Bare la han tro det men ikke få med seg mange uerfarne som biter på Rosgun sine innlegg. Han holdt på skikkelig i Prosafe og Life også og begge gikk (Life krakket) og PRS går i dass..Ensurge er for meg en fin trade aksje fra 0.5-0,6 og ut hvis den når 0.7.0,8 kr. Noe mer potesiale er det ikke i denne.. Alle kurser over 0,6 er meget høy risiko.. Robert K m.fl blir rike på slike som Rosgun
Redigert 04.02.2022 kl 09:01 Du må logge inn for å svare
Småplukker
04.02.2022 kl 09:12 3988

Du slår fast kursen som om du er et orakel med magiske evner. Latterlig opphøyd selvbilde. Du hadde ikke sittet og jattet på disse trådene hvis det var tilfellet.
Det eneste som er magisk er å se deg spise i deg baissingen når navnene på de store kundene blir offentlige og kursen passerer krona i rekordtempo.
Seriøs
04.02.2022 kl 10:25 3930

Det gjenstår å se. Blir da en bra fortjeneste men den tviler jeg sterkt på komme. Er jo inne så tiden vil vise vei. Tror heller på spleis.
rosgun
04.02.2022 kl 12:40 3814

Hvordan kan du vite noe om mine investeringer? Jeg er opptatt av å bruke innsiden av hjernen på firmaer som har skyhøyt vekstpotensial som Polight med flere som du tydeligvis bet bedre enn meg selv. Legger aldri ut hvor mye og skryter av egne ting. Du vet jo ingenting om noenting, så den tråden har jeg laget for deg med flere. Ba deg om å opprette en slik tråd, selv DET klarte du ikke selv.
rosgun
04.02.2022 kl 12:41 3816

Hvordan kan du vite noe om mine investeringer? Jeg er opptatt av å bruke innsiden av hjernen på firmaer som har skyhøyt vekstpotensial som Polight med flere som du tydeligvis bet bedre enn meg selv. Legger aldri ut hvor mye og skryter av egne ting. Du vet jo ingenting om noenting, så den tråden har jeg laget for deg med flere. Ba deg om å opprette en slik tråd, selv DET klarte du ikke selv.
tynnidioten
10.02.2022 kl 17:56 3612

Var det etter at rosgun kom på banen at nedturen startet ?
Seriøs
10.02.2022 kl 18:09 3602

Jepp. Og det er ikke første aksjen heller. Jo mer det skrives fra Rosgun, jo lenger må man holde seg unna.
True
10.02.2022 kl 19:30 3537

Flott mulighet til å snitte ned sier jeg bare.
specc
10.02.2022 kl 20:46 3530

Hvorfor ikke snitte ned på 5.20 ?
True
10.02.2022 kl 21:12 3578

Ja, hvorfor ikke? Går vel kanskje dit i morgen eller lavere for den saks skyld.
aksjeintr
10.02.2022 kl 21:23 3567

Uansett innlegg fra rosegun eller hva andre måtte mene, så lenge Tigerstaden AS er aksjonær og fortsatt legger penger i potten for å opprettholde sin eierandel i emisjonene, ja så føler jeg meg trygg på at dette er en god investering som vil kaste av seg.

Så får dere mene hva dere vil.
Seriøs
10.02.2022 kl 21:46 3535

Går nok ikke konk da Tigerstaden hiver innpå
True
10.02.2022 kl 22:08 3502

Altså, det er ingenting som er forandret mht. dagens situasjon. Melding etter melding har vært positiv, ting går på skinner med ENSU selv om visse ting gjenstår. Og hadde det ikke vært for det generelle børsfallet her om dagen, så hadde kursen trolig vært 80-90 øre før den utstedte emisjonen istedenfor 60 øre.

Ser stygt og dårlig ut akkurat nå, men viktig å huske på at det ikke har noe med ENSU's fremdrift å gjøre. Vi kommer ordentlig opp igjen før eller senere. Jeg har forresten aldri sett så store kjøpsordre den siste måneden (1M - 2.5M), sammenlignet med tidligere, så folk er ikke dumme - de vet godt at disse prisene er et røverkjøp.

Så gjenstår det selvfølgelig å se om ENSU endelig leverer varene når det kommer til stykket.
tynnidioten
11.02.2022 kl 10:19 3331

Det er nesten så det er best at aksjen faller og faller. Slik det har vært i alle år i akkurat denne aksjen.
True
11.02.2022 kl 12:03 3255

Vi vet godt hvor du står hen, tynnidioten, du trenger ikke å gjenta deg selv.

La meg forresten spørre deg en gang for alle siden du insisterer på å trykke denne aksjen ned samme hva. Har du noe som helst tro på ENSU? Har du tro på meldingene fra selskapet? Eller tror du ENSU er et luftslott som lyver og bedrar aksjonærer i likhet med LIFE, og som aldri kommer til å produsere og levere disse mikrobatteriene? La oss nå få en avklaring her.

Ligger nå en kjøpsordre klar på 1.7M. Er vel ikke akkurat småtteri det?
Redigert 11.02.2022 kl 15:47 Du må logge inn for å svare
True
11.02.2022 kl 12:06 3305

Synd for han.
grøninvest
12.02.2022 kl 10:05 3098

"Ensurge Micropower og Aker Offshore Wind

– Vi vil spesielt advare mot å kjøpe Ensurge Micropower og Aker Offshore Wind, som har utløst nye salgssignaler. Her har investorene presset på for å komme seg ut, og sendt kursene ned til de laveste noteringene på over et år. Investorene fortsetter å selge selv om det er lenge siden vi har sett så lave aksjekurser. I disse er det ingen støtte i kursdiagrammet, sier Linløkken."

Likke til 👎
Slettet bruker
12.02.2022 kl 12:11 3074

Mange vil inn nå da dem så denne uka att aksjen ikke går lavere, har kraftig støtte samt gikk noe opp. Dette utløser selvsagt kommentarer som dem ovenfor.
Hold på aksjen!
specc
12.02.2022 kl 12:57 3046

Den kommer til å stige kraftig de neste ukene. Se på den frykten her inne.
Gullhaugen
12.02.2022 kl 13:03 3086

Hva prises dette selskapet til nå etter siste emi? 1 milliard?
Seriøs
12.02.2022 kl 13:07 3192

Er ikke mye risiko rundt dagens kurs men ville ikke satt penger på kraftig kursløft.
True
12.02.2022 kl 13:25 3177

Det vil tiden vise. For min del, betyr det ikke så veldig mye, så lenge vi går tilbake til tidligere status quo. Og det vil vi før eller senere.
True
12.02.2022 kl 13:27 3184

Og likevel er det folk som laster opp med ENSU aksjer for opptil 3M på daglig basis... Merkelige greier. Må være noen stokk dumme investorer...
True
12.02.2022 kl 13:30 3191

Be greedy when others are fearful, be fearful when others a greedy.

Som alltid vil kjeften lukkes på samtlige så raskt det går oppover igjen. Intet nytt her.
Jono
13.02.2022 kl 01:08 2993

God natt Rosgun!
Selv har jeg like mange hundre K i gamle "gode" THIN, at takket være at jeg var med på noen emisjoner, har redusert mine papirtap tilsvarende ... :-(
Har fortsatt troen, men samme med gamle Opticom, at -- typisk norsk å tro at vi er best i verden.
Nei, jeg ønsker ikke å spå om aksjekursen, men så mange andre som også jobber med tilsvarende.
Selv, gammel og grå, men gid jeg hadde samme tilgangen til kunnskaper som dagens unge har med bl.a. YT!
Så en gammel film om batteri teknologi i går, ikke filen som var gammel, men at dette er noe som stammer fra romfarten og 1970 tallet, 50 år!
https://www.youtube.com/watch?v=e7JHcmt_AxU
Ja, det er lov å drømme, men 10X gangen, velger jeg å holde for meg selv, heller tenker på for å sove, om jeg har telt mer enn 100 sauer ... :-)
FunHouseComp
13.02.2022 kl 02:01 2970

For folk som er nye i gamet er det ganske sikkert like greit å la denne Rosgun sitte å trade med seg selv. Latterlig å gå inn i et selskap som skal halvere seg de neste månedene og trolig er ut av børs om ikke lenge.
Redigert 13.02.2022 kl 02:03 Du må logge inn for å svare
iTRADER09
13.02.2022 kl 02:11 2968

Rosgun har nok forsvunnet med halen mellom beina nå. Slik han gjorde et par ganger i THIN tidligere. Han går inn i aksjen (?), spammer noe vanvittig om 10x og 100x og teppebomber trådene med irrelevante linker og annet vrøvl. Når aksjene etter noen dager har gått et stykke ned så forsvinner han.
Seriøs
13.02.2022 kl 09:00 2872

Veldig typisk ja. Hadde samme greie i Life, Prs og nå Ensurge. Hva blir neste tap?
Slettet bruker
13.02.2022 kl 10:47 2862

Litt utenfor allfarvei, men med int.net. Om enn dårlig. Er det noen som har en kortversjon av Ensu utviklingen tilgjengelig for å legge ut på tråden?
True
13.02.2022 kl 11:37 2814

Ja, akkurat. Så mao, så er alle de nylige meldingene bare bullshit, smoke and mirrors, og vi kan like godt bare fortsette å drite på ENSUs rykte og omdømme... Det er i allefall det mange håper på her inne.
Småplukker
13.02.2022 kl 11:47 2821

Helt latterlig hvor dårlig hukommelse folk her inne har. Avtalene med større selskaper innenfor flere områder er tydeligvis allerede glemt. Jaja, sitter godt med aksjene mine jeg. Vi får se hvem som ler sist...
True
13.02.2022 kl 11:54 2819

Nettopp. Ikke minst, folk er tydeligvis opprørt og i dårlig humør nå som vi er på 50 øre-tallet selv om det har absolutt ingenting med ENSU å gjøre. Så enten sover folk i timen eller så trenger de noen (ENSU) å skylde på.
FunHouseComp
13.02.2022 kl 14:24 2712

Det er mye store bokstaver, ekstreme dobblingskadidater, vanvittige kursmål og annet spam fra denne Rosgun, og *poff* så er han borte. Slik har han holdt på i åresvis under ulike profiler. Selv synnes jeg det er rart han får holde på, men det er kanskje slik det skal være på Hegnar Forum.