🏋🏻‍♀️Ensu

rosgun
ENSU 03.02.2022 kl 06:21 29937




4 av 4 patenter er «SIKRET» og 9 patenter blir ytterligere «SIKRET».

Personlig likte jeg Kevin Barber og så på han som en drivende suksessrik fyr…..som virkelig snudde skuta fra tags til batteriinnovasjon….

At andre tar arven videre for å kommersialisere var muligens en genistrek….. da Ensu nå skal lage forretningsmodeller for kommersialisering, og hvem andre enn Rogne med fortid i Tandberg er bedre enn det?

Samme mann jobbet i Tandberg da..og gikk over som investor i Nordic semiconductor.💰💰

UTLISENSIERING ER AKKURAT HVA DE JOBBER MED NÅ…..

Både amerikanske og asiatisle batterikjemper «kjemper» nå side om side for å få startet med roll to roll produksjon av ENSU sin teknologi… i påvente av de siste 9 patentene….

Fabrikken i San Jose vil være som den har vært og kun fungere som FOU sted med fortsatt fokus på utvikling av flere typer batterier med større energitetthet.

Neste trinn blir batterier til klokker og mobiler/ar/vr…osv

AT ENSU TAR «kaka» på hele verdens batteriitfordringer med grønne gjenvinnbare batterier med større ytelser i selve solid state batterier er MER ENN ENORMT!!!! Selv Toyota har ikke fått til dette ENDA på sine bilbatterier!!!


At markedet ikke forstår dette er en gåte!!!!’

Noen våkner snart😂😂😂😂🚀🚀🚀🚀


DETTE BLIR IKKE MINDRE ENN VISSE Ai vekstselakaper med milliarder av dollar i både revenue og ebitda💰💰💰


Jakten på den « hellige gral» er over og Ensu har verdens herredømme på denne!!!

Som Rogne sa om markedet: «TENK PÅ ET TALL»- umulig å si… DET ER ENORMT…. ( og ristet på hodet nesten tom for energi)🚀🚀🚀💰💰💰


At en mcap på 1 mrd er en latterlig tilnærming sier seg selv,,,, også om det så hadde vært skrevet om fra NOK til $ eller €

En kurs på kr 10 er bare helt latterlig lavt hvis du tenker PATENTENE og royalties fra alle store batteriprodusenter i verden….. for alltid…. bare tenk OG KJØP AKSJER…

Dette blir en fantastisk reise, og vi er fortsatt på under krona?????

( Tror menge som meg kjøpte på 0,20 øre forbså ångevonstsikre, kjøpte inn igjen på 0,25, solgte og inn på 0,29… osv - OG ENDELIG SKJØNNER MAN « her skal jeg sitte i ro- OG TENKER « SHIT DETTE ER GALSKAP»
Bare å sitte helt i ro- handle seg opp på dipper og ikke selge en eneste aksje…… lite som matcher denne nå både med tanke på derisken som har spassert inn døra nå, MEN NESTEN IKKE TIL Å TRO ETTER TAP PERSONLIG I MILLIONKLASSEN SISTE 20 år …

Time for revenge- nå viser Ensu endelig sitt sanne potensial selv om det tok 20 år med mye tap for min egen del og endelig kom BULLS EYE og gudskjelov hadde jeg en mill og kaste inn i gryta på 0,30 i snitt…

Mener det er en god pris tross alt etter å gevinstsikret fra 0,20… Totalt «som vanlig» bedre å ikke ha gjort dette, men sittet dønn i ro…. Jaja, NÅ er det bare å vente og håper kursen skal gå dit den hører hjemme snart.

En mcap på 10 mrd når ordre meldes evt avtaler er IKKE usannsynlig tenker jeg. Tar muligens 1 år, men god avkastning med 1 mill inne og fra kurs 0,40.

1-2-4-8

Blir ish 8 mill i fortjeneste og 8 mrd i mcap på ett år…


Helt ok for ROSGUN det💰💰💰💰💰💰💰💰(8 mrd=8 mill) første året, innen 24.2.2025 da altså🤓


💰💰💰💰🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️

Intro NYE AKSJONÆRER:

https://youtu.be/FlGVMztwTfE

https://youtu.be/jnKYn7PRqHw

https://youtu.be/1ZiCrgI65VM

Bakgrunn for solid state batteries vs eldre teknologi:

https://youtu.be/fdSqibMhBwg

Bakgrunn for Ensus unike roll to roll teknologi :

https://youtu.be/5bLVeG94iUU

22 GRUNNER fra kurs 0,10 til kr 10!!

H V OR F O R ER DET BILLIG INNGANG ?


1)

Tidligere guiding stemmer med virkeligheten=tillit til ledelsen

https://www.nordnet.no/blogg/investorpresentasjon-og-qa-med-thin-film-electronics/

Hør fra :11: 28

2)

Egenkapital er nå på plass til de får inntekter ila 2024

3)

2 nyansatte,
1 ny fabrikksjef og 1 seniordirektør med direkte erfaring fra batteriproduksjon og kunderelasjoner i
Mikrobatteri segmentet

https://finance.yahoo.com/news/thinfilm-announces-solid-state-battery-070000663.html

4)

Kunder og samarbeidspartnere på plass

5)

Positivt volum indikerer videre oppgang- investech

6)

Mcap er 800 millioner - stor oppside med utsikter på milliardutbytte med fullskalaproduksjon og utlisensiering vil gi en kurs på
10 kr om man sammenligner med tilsvarende firmaer.(mcap 10 mrd)

7)

Mikrobatterier er det største markedet innen batterier

8)

Solid state batterier har unike fordeler , Ensu har som de første i verden utviklet disse for ekstrem effektiv og rimelig masseproduksjon i roll to roll

9)

Fremførbart underskudd som gir skattefritt overskudd de nærmeste årene.

10)

Eier egen fabrikk og produksjonsutstyr imotsetning til mange andre oppstartsfabrikket med store utgifter, feks Tesla og Freyr.....
Dette sparer de for millioner/mrd av penger og er helt unikt.

11) 3 kunder er meldt, de jobber fortsatt med 14 til. Bed full produksjon vil de levere 1 mrd Ebita ( overskudd før faste kostnader er fratrukket )

12)

Markedet for batterier er i sterk utvikling og i vekst de nærmeste årene

13)

Ledelse- Kevin Barber var mannen som stadig holdt det han lovet og var eksepsjonelt flink til å bygge svært lønnsomme foretak

14)

Ingen av de større eierne selger volum, noe som bekrefter at dette bare er starten og at aksjekursen vil fly svært mye høyere enn dagens konkursprising.

15)

Ensu aksjen har potensiale til mangedobling ila 2022-23... mange kjendiser er inne og flere vil nå inn. Dette gir aksjen bred nyhetsdekning i det grønne skifte- mye fokus på batteriproduksjon i media.

16)

Høye marginer :

«Significant cash generation potential based on premium pricing and > 80% contribution margins leveraging existing fixed assets»

17)

Annonserer allerde nå nye kundegrupper som forsvars produkter i «loopen» for å erstatte gamle teknologier.

«Selskapet kan nå kunngjøre at Ensus markedsføringsinitiativer har resultert i signerte teknologivurderingsavtaler med potensielle kunder og partnere. Etter hvert som selskapet fortsetter mot kommersialisering og oppskalering av SSLB-teknologien, ved å utnytte det eksisterende roll-to-roll-anlegget, har det prioritert de engasjementene som har størst potensial for å utnytte energitettheten, formfaktoren og syklingfordelene til kjerneproduktet plattform. Parallelt engasjerer selskapets go-to-market-team globale markedsledere i tilleggskategorier, som wearables og forsvar, der Ensu SSLB-fordeler løser begrensningene med eldre batteriteknologier.»

18)

Unike fordeler vs eksisterende teknologi:

«Ved å levere dobbel volumetrisk energitetthet til eldre litium-ion-mynt- og knappeceller, kan Ensu SSLB-produkter oppta 50% mindre plass og muliggjøre tynnere, mer komfortable hearables og andre bærbare enheter. I tillegg betyr den forventede vurderingen på 1000 lade- / utladningssykluser - sammenlignet med 300-400 sykluser oppnådd med vanlige litiumion-enheter - at Thinfilm-aktiverte produkter kan muliggjøre lading over natten av høreapparater, ørepropper, og andre ting som brukes daglig i løpet av flere års levetid, for å både tilfredsstille krevende forbrukere og minimere reparasjonskostnader for garanti på grunn av for tidlig batterisvikt»

19)

Unike fordeler på sikkerhet mot legemiddelindustrien:

«For å imøtekomme sikkerhetsforventningene til forbrukere, produsenter og regulatorer - spesielt for bærbare og medisinsk elektronikk på kroppen - eliminerer Ensu SSLB-teknologi praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer forbundet med vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme , brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud. og regulatorer - spesielt for bærbar og medisinsk elektronikk på kroppen - Ensu SSLB-teknologi eliminerer praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer knyttet til vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme, brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud. og regulatorer - spesielt for bærbar og medisinsk elektronikk på kroppen - Ensu SSLB-teknologi eliminerer praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer knyttet til vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme, brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud.»

20)

Fra generell til spesifikke tilpasninger mot kunder vil gjøre kunder avhengig av Ensus løsninger og generere gjenkjøp fra samme kunder tilpasset spesifikke produkt i form og størrelse:

« Basert på bredden og kvaliteten på innspill fra kundene som ble mottatt i oppdragene, vil selskapet nå skifte fokus fra å bygge generelle teknologivurderingseksempler til å utvikle spesifikke produkter basert på teknologiplattformen som ble kunngjort i dag. Med kjernetekniske og markedsmessige byggesteiner vil prosessoptimalisering fortsette gjennom produktplattformutvikling, med vekt på konsistens av syklusens levetid, økt energitetthet og forbedret produserbarhet som er nødvendig for produksjonen. Videre har selskapets operasjonsteam begynt å utføre planer for å ta opp sine rull-til-rull-verktøy, overføre prosessteknologi fra selskapets arkbaserte produksjonslinje og kvalifisere innledende rullebaserte SSLB-produkter som forberedelse for volumlevering av batterier til kunder. og partnere senere i år og inn i 2023.»

21) Jallakongen sitter «long»

22) Tilrettelagt for vekst og økt produksjon på sikt:

«20,000 sq ft with expansion potential»



—————-
Kilde:

https://finance.yahoo.com/news/thinfilm-announces-solid-state-battery-070000663.html

Kilde:

https://open.spotify.com/episode/3EHMtEAEgE2ZIsF1lXiQp0?si=PsEyZHBUSfed0XKwjKikEw

Lytt fra 1:12:30

Kilde:

https://www.thinfilmsystems.com/wp-content/uploads/2020/02/Thinfilm_2020_February_Strategy_Presentation.pdf

Kilde:


https://www.gizmochina.com/2021/01/26/huawei-health-care-wearables-growth-new-areas/
Redigert 26.02.2024 kl 20:31 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
13.02.2022 kl 18:00 5873

Tror du virkelige selv på disse kursmål Rosgun masseproduserer inne på Hegnar Forum? Det er helt vanvittig å se at noen biter på alt dette tøvet.
FunHouseComp
13.02.2022 kl 22:34 5726

Hvilket sprøyt. Det blir ikke mye fyrverkeri eller Champagne på Rosgun i ukene som kommer, det vites. ROSGUN er som vanlig fulleksponert og LONG, men faktum er at trådstarter allerede har stukket ut bakdøren. Samme gamle historien.
Redigert 14.02.2022 kl 02:07 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
14.02.2022 kl 16:58 5609

Rosgun et en løgner av uante dimensjoner. I mellomtiden går han rundt å føler seg smart. Om ikke lenge får vi et nytt vanvittig kursmål i et annet selskap som er dømt ned og hjem. Han om det.
Småplukker
14.02.2022 kl 17:47 5541

Man kan da ha stor tro på Ensu uten å bite på Rosgun sine feberfantasier? De siste meldingene fra selskapet har vært lovende - men edruelige.
Føler meg sikker på at de store selskapene som vi snart får vite navnet på, og som nå er kunder, vil sende kursen godt oppover. Om vi passerer krona allerede før sommeren er vel tvilsomt. Men innen jul? Bombesikker. Så får Rosgun fable i vei på en side, mens diverse andre baisser på den andre. Selv er jeg godt fornøyd om vi ser et profitabelt selskap med flere større kunder, i løpet av et år. Så øker vi jevnt og trutt derfra.
Redigert 14.02.2022 kl 17:48 Du må logge inn for å svare
grøninvest
14.02.2022 kl 21:20 5446

Ja, "bombesikker" går ned hver dag og nesten hver uke... Lol
Snart står på 0,25kr 🤡
FunHouseComp
15.02.2022 kl 02:44 5478

Nå må Rosgun som hevder å være LONG tape masse penger? På den annen side er det ynkelige og stakkarslig å se hvordan denne profilen opptrer. Håper folk og småsinvestorer tar det til seg. Trolig ikke.
Redigert 15.02.2022 kl 03:00 Du må logge inn for å svare
iTRADER09
15.02.2022 kl 04:36 5462

Rosgun er vel stort sett "LONG" i opptil en uke! Og det er vel det eneste som berger han fra store tap, for han er god til å finne tapsprosjekter.
Winter is Here
15.02.2022 kl 06:04 5454

Markedet liker ikke når avtalene er hemmelig, altså at man ikke oppgir Navn, volum eller verdien på kontrakten.
Slettet bruker
16.02.2022 kl 13:23 5154

Lite som skjer i ENSU, håper det kan komme noe nyheter og guiding med substans snart.
Sweeeeeed
16.02.2022 kl 13:36 5188

Ja, de har jo meldt om tre kontrakter så langt, men inge navn på hvilke det gjelder.. fortune 500, whoo? Det er forksjell på Apple (nr 3) og Roper Technologies (nr 488)....
True
16.02.2022 kl 13:42 5174

Kursen går i det minste opp i dag... 4% så langt. Og ikke minst, dersom man ser på nylige aksjonærendringer, så har Alden AS investert hele 125.561.401 NOK. Faktisk overrasket over at vi ikke har hatt et større kurshopp.
Redigert 16.02.2022 kl 13:46 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
16.02.2022 kl 22:43 4996

Synd at ikke Rosgun er med på moroa. Hadde han vært inne vil vi sett hundre nyopprettede tråder for hver prosent Ensu stiger. Han må ha tapt fryktelig mye penger i det siste. Long meg langt inn i det stedet hvor solen aldri skinner. Hvilken klovn.
Redigert 16.02.2022 kl 22:45 Du må logge inn for å svare
True
18.02.2022 kl 11:52 4784

Må nok bite i det sure eplet litt en stund fremover, men nå får vi først og fremst se hva som kommer ut av Generalforsamlingen straks og ytterligere meldinger. ENSU har mye å svare for dersom de ikke produserer og leverer batteriene i år, da de har bekreftet nettopp dette tidligere.
Stifi
18.02.2022 kl 13:45 4816

Om det virkelig er noe i disse kontaktene de har med disse gigant selskapene, MÅ de legge ut en bekreftelse på dette. De kan selvfølgelig ikke nå avsløre sine kunder, men ved å bruke 3 part, som f eks vi som eiere godkjenner, kan 3 part si noe om dette er reelt eller ikke. Slik situasjonen er nå har jeg vanskelig for å anerkjenne medlingen fra ledelsen.
True
18.02.2022 kl 14:00 4814

Enig i den. Markedet trenger rett og slett mer klarhet og detaljer om hva som konkret foregår. Tåkelegging er sjeldent en god ide, skaper kun usikkerhet.
Føre var
18.02.2022 kl 14:14 4804

Samarbeid med noen kanskje, hva kommer den 24 feb.?
Kvike11
18.02.2022 kl 17:33 4693

Kan kun give dig ret , Rosgun,
Ingen tvivl om kursen skal op, alt for mange her på forum, der kommer med en helt masse der hverken er hovedet eller hale i.
Ser også ud til at der er flere der ikke ved at de penge de har hentet er til udvikling og til større lokationer til produktionen.
Alt går som det skal , inden for et år er produktionen igang, levering efter levering vil betyde penge i kassen.
Når de første kunder er kørt helt i stilling og produktionene kører som den skal, vil nye kunder komme af sig selv.
Kan blive en milliard forretning i løbet af få år, kursen vil stige betydeligt, udbygge kan udbetales m.m.
Indtil videre har de overrasket mig positivt, med nye kunder
True
18.02.2022 kl 18:35 4786

Folk har helt rett at rosgun er en notorisk hausser her på forumet og har "tilfeldigvis" hausset opp aksjer som for eksempel Life, som har bare vist seg å være løgn og bedrag i ettertid. Spørsmålet man heller bør stille seg, er om det er hold i de faktaopplysningene han har ramset opp vedr. ENSU, og det er det absolutt.

Det er ikke ENSU's skyld at vi nå har bikket under 50 øre alene. I såfall må noen komme med noen konkrete bevis hvorfor det skulle være tilfellet. Det er mye støy, uro og usikkerhet i verden akkurat nå, og Wall street og finansmarkedene generelt har lidd mye av dette. Akkurat nå er det Russland-Ukraina krisen som har forårsaket mye nedgang i det siste.

Så det vi trenger, er forbedringer i markedet generelt, samt flere konkrete og detaljerte opplysninger vedr. ENSUs fremdrift. Det vil føre kursen tilbake dit der den hører hjemme.

Vi får bare være tålmodige enn så lenge selv om jeg absolutt forstår frustrasjonen til mange, da gamle THIN har nesten utelukkende vist seg å være en skuffelse tidligere.
specc
18.02.2022 kl 21:25 4706

Forstår ikke hvorfor alle klager og griner over en hausser på Hegnar Forum. Tenk selv og ta deres egne beslutninger. Det farligste å gjør i aksjemarkedet er å være avhengig av andre. SPESIELT På Hegnar Forum.
FunHouseComp
19.02.2022 kl 18:25 4509

Jeg er blant de som reagerer sterkt på å se hvordan hausekonger leker seg her inne. Det er ingen hemmelighet at denne Rosgun har jallet i vei i årevis. Motbydelig og ekkelt å observere hvordan slike profiler agerer, så all grunn til å være forsiktig.
HP17
19.02.2022 kl 19:15 4518

Slutt å sutre og legge skylden på andre. Hvis dere har investert i dette skandaleselskapet (les dere opp på ensu/thin) så får dere nesten legge skylden på dere selv.
True
19.02.2022 kl 21:14 4455

Synes folk er litt for raske på avtrekkeren til avskrive nye ENSU her, spesielt mtp. fremdriften de har hatt det siste året. Jeg kan så klart være fullstendig enig dersom melding etter melding har vært kun svada og luft, men la oss nå legge øksen ned midlertidig i allefall til dette eventuelt blir bekreftet.
Redigert 19.02.2022 kl 21:15 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
19.02.2022 kl 22:52 4377

Alle forstår at denne Rosgun er Long langt inn i ræva. Han sitter å hauser og bygger opp forventninger i selskaper han har tapt ufattelig mye penger. Det går ikke en uke uten at han kommer med nye 1000 kroners mål, eller selskaper som skal gå mange hundre prosenter. Absurd å følge og lese på dette forumet. Selv sitter han å ronker (unnskyld uttrykket) og trader vilt på sine eventyrhistorier. Ikke noe annet en det.
Redigert 19.02.2022 kl 23:43 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
20.02.2022 kl 01:07 4295

Som noen sa tidligere. Det er ingen seriøse meglerhus som dekker Ensu. Kun Rosgun. Jallakongen. Nå er han sikkert ute. Ser vi 0,42? Ja, ganske sikkert. Kan fremdeles falle 50 prosent. Det er svært sannsynlig.
Redigert 20.02.2022 kl 01:13 Du må logge inn for å svare
grøninvest
20.02.2022 kl 14:18 4136

Ja..."nyttårsrakett"....."doblingskandidat"
True
20.02.2022 kl 14:20 4139

Alt faller nå... Vi har en ny krig på gang tydeligvis.....
Føre var
21.02.2022 kl 14:25 3814

Ikke så meget å skryte av i Ensu om dagen, men kommer det flere storkjøp så, kanskje
andypandy01
21.02.2022 kl 14:52 3772

Skjønner virkelig ikke hvorfor folk klager og skriver så mye svada på denne tråden. Dere har kjøpt ett selskap som skal levere og er ett vekstselskap. De forteller de har laget avtaler og er i rute. Hvis dere har troen på selskapet så legg den i skuffen, ikke sitt å sutre over kursutvikling dag til dag. Mener det selv vil bli bra, men å følge med på kursen dag etter dag kan styre psyken til folk i en retning til å ta dårlige valg. Ta det med ro, vent og forvent at det nye ensu kan levere.
Kvike11
21.02.2022 kl 15:53 3744

Indtil videre har ENSU leveret varen.
De har skaffet nye kunder i et milliard marked, og produktionen er inden for et år i fuld gang.
Hvad mere kan man forvente, kunderne skal jo også have tilpasset deres produkter til batterier fra ENSU.
Glæder mig over de meddeler hvergang de får en ny kunde, det bliver de nok ikke ved med.
Kan se at alle utilfredse sælger ud idag, der bliver stille på forum
Strong buy og betydeligt højere kurs inden året er omme
tictac
21.02.2022 kl 16:30 3696

Vurderer kjøp i dette selskapet. Men er det noen grunn for meg til å handle før det nærmer seg levering av avtaler? Synes selskapet er høyt priset til å ha null inntekt, et påstått revolusjonerende batteri som ingen har sett og noen børsmeldte avtaler med ikke-navngitte kunder.. her kan vel mye gå baklengs fram til varene blir levert kunde? Men det er helt sikkert; om selskapet kan levere det de påstår, er dette en kommende gullgruve.
kaunis
21.02.2022 kl 16:53 3765

Hva kaller du dette for noe, du skjeller ut andre for de de er opptimistiske og kursmål som du mener ikke har livets rett. Hvorfor kan denne falle først til 0,42 og så videre 50% til, hva slag kunnskap er du har som vi andre ikke har, som ikke tror den vil falle 50% etter å ha falt til 0,42 først.???? Dette er det verste innen baissing jeg har lest på lenge, du bør se deg selv i speilet før du flere ganger kommer på et forum her og er eplekjekk leker aksjespesialist. Det er enda verre å skremme noen til å skulle selge en å være opptimistisk til kjøp, det er det et gammelt ordtak som sier noe om det " det er alltid håp i et hengende snøre", å selge er å ta inn snøret.
Redigert 21.02.2022 kl 16:54 Du må logge inn for å svare
True
21.02.2022 kl 17:37 3749

Bra skrevet. For de som sitter langsiktig burde ikke dette være noe annet enn en ypperlig mulighet til å fylle opp med aksjer. Er jo ikke noe bedre tidspunkt å investere enn under en krise.
True
21.02.2022 kl 17:42 3755

Ingenting er 100% sikkert, men det er ingen tvil om at ENSU har hatt god fremdrift det siste året og er nå straks i gang med å produsere og levere revolusjonerende mikrobatterier i 4 ulike markeder, hvor de har avtale med flere Fortune 500 selskaper.

De kursene du ser i dag er mao røverpriser, dog det kan godt hende vi skal lenger ned før vi går ordentlig opp igjen. Uansett, så lenge ENSU fortsetter å levere sakene, så må jo dette bli gull verdt i det lange løp.
Føre var
22.02.2022 kl 10:29 3534

0,20 under siste nylige emisjonskurs, det er bra med prosenter opp dit, for den som har trua på att vi skal opp dit igjen eller over:)
RobRoy
22.02.2022 kl 10:32 3545

Blir interessant å se om de har mottatt betaling fra fremtidig kunde (og beløpet):

Under the terms of the agreement, Ensurge will deliver Ensurge solid-state microbatteries optimized for the customer's specific application. Ensurge expects the initial payment under the agreement in the near future.

https://newsweb.oslobors.no/message/554534
True
22.02.2022 kl 11:46 3468

Ensurge Micropower ASA - Fourth Quarter 2021 Results Webcast

Following the release of the Company's fourth quarter 2021 interim report and financial statements, Ensurge Micropower ASA ("Ensurge") will hold a web conference on Wednesday, 23 February 2022 at 8:00am Central European Time. The presentation by CEO Kevin Barber will be held in English and discuss the company's technology, manufacturing, and go-to-market activities.

At the time of the event, the conference can be accessed at https://channel.royalcast.com/landingpage/hegnarmedia/20220222_3/.

Following the event, a recording will be available on the Company's investor relations website at https://ensurge.com/investor-relations/presentations-webcasts/.
Føre var
22.02.2022 kl 12:15 3454

Tja, kanskje vi får Ensu godt i pluss i dag, ingenting som er hyggeligere enn en mørbanka aksje som henter seg inn igjen, vi får se.
Slettet bruker
22.02.2022 kl 12:19 3462

Er selv meget spent på om det kommer en oppdatering om levering av samplepakkene imorgen. Som jeg har sagt tidligere er dette ganske kritisk for fremdriften her.