🏋🏻‍♀️Ensu

rosgun
ENSU 03.02.2022 kl 06:21 30989




4 av 4 patenter er «SIKRET» og 9 patenter blir ytterligere «SIKRET».

Personlig likte jeg Kevin Barber og så på han som en drivende suksessrik fyr…..som virkelig snudde skuta fra tags til batteriinnovasjon….

At andre tar arven videre for å kommersialisere var muligens en genistrek….. da Ensu nå skal lage forretningsmodeller for kommersialisering, og hvem andre enn Rogne med fortid i Tandberg er bedre enn det?

Samme mann jobbet i Tandberg da..og gikk over som investor i Nordic semiconductor.💰💰

UTLISENSIERING ER AKKURAT HVA DE JOBBER MED NÅ…..

Både amerikanske og asiatisle batterikjemper «kjemper» nå side om side for å få startet med roll to roll produksjon av ENSU sin teknologi… i påvente av de siste 9 patentene….

Fabrikken i San Jose vil være som den har vært og kun fungere som FOU sted med fortsatt fokus på utvikling av flere typer batterier med større energitetthet.

Neste trinn blir batterier til klokker og mobiler/ar/vr…osv

AT ENSU TAR «kaka» på hele verdens batteriitfordringer med grønne gjenvinnbare batterier med større ytelser i selve solid state batterier er MER ENN ENORMT!!!! Selv Toyota har ikke fått til dette ENDA på sine bilbatterier!!!


At markedet ikke forstår dette er en gåte!!!!’

Noen våkner snart😂😂😂😂🚀🚀🚀🚀


DETTE BLIR IKKE MINDRE ENN VISSE Ai vekstselakaper med milliarder av dollar i både revenue og ebitda💰💰💰


Jakten på den « hellige gral» er over og Ensu har verdens herredømme på denne!!!

Som Rogne sa om markedet: «TENK PÅ ET TALL»- umulig å si… DET ER ENORMT…. ( og ristet på hodet nesten tom for energi)🚀🚀🚀💰💰💰


At en mcap på 1 mrd er en latterlig tilnærming sier seg selv,,,, også om det så hadde vært skrevet om fra NOK til $ eller €

En kurs på kr 10 er bare helt latterlig lavt hvis du tenker PATENTENE og royalties fra alle store batteriprodusenter i verden….. for alltid…. bare tenk OG KJØP AKSJER…

Dette blir en fantastisk reise, og vi er fortsatt på under krona?????

( Tror menge som meg kjøpte på 0,20 øre forbså ångevonstsikre, kjøpte inn igjen på 0,25, solgte og inn på 0,29… osv - OG ENDELIG SKJØNNER MAN « her skal jeg sitte i ro- OG TENKER « SHIT DETTE ER GALSKAP»
Bare å sitte helt i ro- handle seg opp på dipper og ikke selge en eneste aksje…… lite som matcher denne nå både med tanke på derisken som har spassert inn døra nå, MEN NESTEN IKKE TIL Å TRO ETTER TAP PERSONLIG I MILLIONKLASSEN SISTE 20 år …

Time for revenge- nå viser Ensu endelig sitt sanne potensial selv om det tok 20 år med mye tap for min egen del og endelig kom BULLS EYE og gudskjelov hadde jeg en mill og kaste inn i gryta på 0,30 i snitt…

Mener det er en god pris tross alt etter å gevinstsikret fra 0,20… Totalt «som vanlig» bedre å ikke ha gjort dette, men sittet dønn i ro…. Jaja, NÅ er det bare å vente og håper kursen skal gå dit den hører hjemme snart.

En mcap på 10 mrd når ordre meldes evt avtaler er IKKE usannsynlig tenker jeg. Tar muligens 1 år, men god avkastning med 1 mill inne og fra kurs 0,40.

1-2-4-8

Blir ish 8 mill i fortjeneste og 8 mrd i mcap på ett år…


Helt ok for ROSGUN det💰💰💰💰💰💰💰💰(8 mrd=8 mill) første året, innen 24.2.2025 da altså🤓


💰💰💰💰🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️

Intro NYE AKSJONÆRER:

https://youtu.be/FlGVMztwTfE

https://youtu.be/jnKYn7PRqHw

https://youtu.be/1ZiCrgI65VM

Bakgrunn for solid state batteries vs eldre teknologi:

https://youtu.be/fdSqibMhBwg

Bakgrunn for Ensus unike roll to roll teknologi :

https://youtu.be/5bLVeG94iUU

22 GRUNNER fra kurs 0,10 til kr 10!!

H V OR F O R ER DET BILLIG INNGANG ?


1)

Tidligere guiding stemmer med virkeligheten=tillit til ledelsen

https://www.nordnet.no/blogg/investorpresentasjon-og-qa-med-thin-film-electronics/

Hør fra :11: 28

2)

Egenkapital er nå på plass til de får inntekter ila 2024

3)

2 nyansatte,
1 ny fabrikksjef og 1 seniordirektør med direkte erfaring fra batteriproduksjon og kunderelasjoner i
Mikrobatteri segmentet

https://finance.yahoo.com/news/thinfilm-announces-solid-state-battery-070000663.html

4)

Kunder og samarbeidspartnere på plass

5)

Positivt volum indikerer videre oppgang- investech

6)

Mcap er 800 millioner - stor oppside med utsikter på milliardutbytte med fullskalaproduksjon og utlisensiering vil gi en kurs på
10 kr om man sammenligner med tilsvarende firmaer.(mcap 10 mrd)

7)

Mikrobatterier er det største markedet innen batterier

8)

Solid state batterier har unike fordeler , Ensu har som de første i verden utviklet disse for ekstrem effektiv og rimelig masseproduksjon i roll to roll

9)

Fremførbart underskudd som gir skattefritt overskudd de nærmeste årene.

10)

Eier egen fabrikk og produksjonsutstyr imotsetning til mange andre oppstartsfabrikket med store utgifter, feks Tesla og Freyr.....
Dette sparer de for millioner/mrd av penger og er helt unikt.

11) 3 kunder er meldt, de jobber fortsatt med 14 til. Bed full produksjon vil de levere 1 mrd Ebita ( overskudd før faste kostnader er fratrukket )

12)

Markedet for batterier er i sterk utvikling og i vekst de nærmeste årene

13)

Ledelse- Kevin Barber var mannen som stadig holdt det han lovet og var eksepsjonelt flink til å bygge svært lønnsomme foretak

14)

Ingen av de større eierne selger volum, noe som bekrefter at dette bare er starten og at aksjekursen vil fly svært mye høyere enn dagens konkursprising.

15)

Ensu aksjen har potensiale til mangedobling ila 2022-23... mange kjendiser er inne og flere vil nå inn. Dette gir aksjen bred nyhetsdekning i det grønne skifte- mye fokus på batteriproduksjon i media.

16)

Høye marginer :

«Significant cash generation potential based on premium pricing and > 80% contribution margins leveraging existing fixed assets»

17)

Annonserer allerde nå nye kundegrupper som forsvars produkter i «loopen» for å erstatte gamle teknologier.

«Selskapet kan nå kunngjøre at Ensus markedsføringsinitiativer har resultert i signerte teknologivurderingsavtaler med potensielle kunder og partnere. Etter hvert som selskapet fortsetter mot kommersialisering og oppskalering av SSLB-teknologien, ved å utnytte det eksisterende roll-to-roll-anlegget, har det prioritert de engasjementene som har størst potensial for å utnytte energitettheten, formfaktoren og syklingfordelene til kjerneproduktet plattform. Parallelt engasjerer selskapets go-to-market-team globale markedsledere i tilleggskategorier, som wearables og forsvar, der Ensu SSLB-fordeler løser begrensningene med eldre batteriteknologier.»

18)

Unike fordeler vs eksisterende teknologi:

«Ved å levere dobbel volumetrisk energitetthet til eldre litium-ion-mynt- og knappeceller, kan Ensu SSLB-produkter oppta 50% mindre plass og muliggjøre tynnere, mer komfortable hearables og andre bærbare enheter. I tillegg betyr den forventede vurderingen på 1000 lade- / utladningssykluser - sammenlignet med 300-400 sykluser oppnådd med vanlige litiumion-enheter - at Thinfilm-aktiverte produkter kan muliggjøre lading over natten av høreapparater, ørepropper, og andre ting som brukes daglig i løpet av flere års levetid, for å både tilfredsstille krevende forbrukere og minimere reparasjonskostnader for garanti på grunn av for tidlig batterisvikt»

19)

Unike fordeler på sikkerhet mot legemiddelindustrien:

«For å imøtekomme sikkerhetsforventningene til forbrukere, produsenter og regulatorer - spesielt for bærbare og medisinsk elektronikk på kroppen - eliminerer Ensu SSLB-teknologi praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer forbundet med vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme , brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud. og regulatorer - spesielt for bærbar og medisinsk elektronikk på kroppen - Ensu SSLB-teknologi eliminerer praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer knyttet til vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme, brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud. og regulatorer - spesielt for bærbar og medisinsk elektronikk på kroppen - Ensu SSLB-teknologi eliminerer praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer knyttet til vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme, brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud.»

20)

Fra generell til spesifikke tilpasninger mot kunder vil gjøre kunder avhengig av Ensus løsninger og generere gjenkjøp fra samme kunder tilpasset spesifikke produkt i form og størrelse:

« Basert på bredden og kvaliteten på innspill fra kundene som ble mottatt i oppdragene, vil selskapet nå skifte fokus fra å bygge generelle teknologivurderingseksempler til å utvikle spesifikke produkter basert på teknologiplattformen som ble kunngjort i dag. Med kjernetekniske og markedsmessige byggesteiner vil prosessoptimalisering fortsette gjennom produktplattformutvikling, med vekt på konsistens av syklusens levetid, økt energitetthet og forbedret produserbarhet som er nødvendig for produksjonen. Videre har selskapets operasjonsteam begynt å utføre planer for å ta opp sine rull-til-rull-verktøy, overføre prosessteknologi fra selskapets arkbaserte produksjonslinje og kvalifisere innledende rullebaserte SSLB-produkter som forberedelse for volumlevering av batterier til kunder. og partnere senere i år og inn i 2023.»

21) Jallakongen sitter «long»

22) Tilrettelagt for vekst og økt produksjon på sikt:

«20,000 sq ft with expansion potential»



—————-
Kilde:

https://finance.yahoo.com/news/thinfilm-announces-solid-state-battery-070000663.html

Kilde:

https://open.spotify.com/episode/3EHMtEAEgE2ZIsF1lXiQp0?si=PsEyZHBUSfed0XKwjKikEw

Lytt fra 1:12:30

Kilde:

https://www.thinfilmsystems.com/wp-content/uploads/2020/02/Thinfilm_2020_February_Strategy_Presentation.pdf

Kilde:


https://www.gizmochina.com/2021/01/26/huawei-health-care-wearables-growth-new-areas/
Redigert 26.02.2024 kl 20:31 Du må logge inn for å svare
Star
I dag kl 14:29 101

Bunnen nådd. Nå venter vi på ordre, og en fin opptur
True
22.03.2024 kl 21:23 1211

Six5 skrev Innlegget er slettet
Ja, dette blir bare fjolleri. Slutt å vær så opphengt i en simpel splitt... Gjør ikke en døyt med markedsverdien uansett. Fokuser heller på veien videre og gode nyheter.
Redigert 22.03.2024 kl 21:24 Du må logge inn for å svare
livsstil
22.03.2024 kl 20:11 1306

5. april spleisen er kurs multiplisert med 5 og antall aksjer dividert med 5
Natig
22.03.2024 kl 17:05 1469

True skrev Helt korrekt.
Jeg kjenner til tre spleiser fra noen år tilbake og det var i frontline, prosafe og solon. Alle tre spleisene var dårlig nytt for kursen.
Det er veldig mange som mener at spleis som regel gir et visst fall i kursen. Det kommer nok litt an på det fundamentale. Dersom det ikke kommer noen svært positive meldinger etter spleisen den 5. april er jeg redd for at vi på kort sikt får et fall i kursen. Akkurat som i Idex!
Redigert 22.03.2024 kl 17:23 Du må logge inn for å svare
Timespa
22.03.2024 kl 11:51 1692

Absolutt ingenting som tilsier at kursen skal ned pga spleis. Tvert imot. Institusjonelle investorer (pensjonsfond, banker) unngår "pennystocks", og en "normalisering" av kurs med mindre kursutslag vil virke positivt for profesjonelle investorer.
Natig
22.03.2024 kl 09:36 1871

Tror at dette tar litt tid. Først må spleisen på plass. Så skal kursen ned en tur, slik den som oftest gjør med alle aksjer som er spleiset, før oppgangen starter. Og den kan bli brutal!
Kvike11
21.03.2024 kl 04:03 2176

Håber vi snart får svar på, hvorfor det tager så lang tid for maskinerne at lave 150 tu batterier.
General er ITRADER09 imod alle der, lad ham være i fred .
Hvor stort et kurs løft skal vi se, når næste aftale er i hus.
Mig bekendt er der allerede flere forhåndsaftaler, som ikke er færdig udarbejdet.
Hvilket selskab vil ikke gerne have verdens bedste batteri i sit produkt.
helloween
27.02.2024 kl 16:15 3231

Ble stille i leiren, satser på noe avtaler kommer på papiret snart. Sto jo kø utenfor inngangen for å få kjøpe dette revolusjonerende batteriet 😎🤷‍♂️
iTRADER09
27.02.2024 kl 14:39 3425

Feil tråd, men haussingen er nøyaktig den samme og fall på 40% i løpet av 1 dag er ikke ukjent for aksjene rosgun hausser på.
På starten av dette året var kursen nær 25 kroner og rosgun's haussing:
"Skjønner at det blir verre og verre å kjøpe større volum over 100 0000 til under kr 30,- da går det som regel oppover og oppover….
raskere og raskere…..forbi 30…. mot kr 50,-"
Mye raketter og greier men det hjelper ikke. 7 kroner nå....
Redigert 27.02.2024 kl 14:48 Du må logge inn for å svare
rosgun
27.02.2024 kl 14:21 3478

For 1 mnd siden var kursen i kr 25…..

Varjo har laget verdens beste AR.

APPLE OG OG GOOGLE kommer med vanlige briller.

META har patent…..

Nå må det bli bytte av sjef i POLIGHT som det ble gjort i ENSU…

Klarer man ikke salget må man få inn og betale for de rette folka sånn som ENSU…

Det er IKKE produktene det er noe galt med…

Isaksen må ut og inn med en dreven grunder…

Nå er utvikling ferdig, stack og moduler klare, ærlig talt det kan det vel ikke være vanskelig å får solgt inn dettte til volumprodukter…
Det skulle ljeg klart bedre selv🥳🥳🥳

Kommersialiseringsfasen er igang og det er noe helt annet enn utviklingsfasen.
Redigert 27.02.2024 kl 14:22 Du må logge inn for å svare
iTRADER09
27.02.2024 kl 12:42 3619

Hva har det med Ensu å gjøre. Ensu er enda ikke i masseproduksjon. Produktene det er snakk om er allerede kvalifiserte og batteriene har kommet i masseproduksjon før det. Det er neppe noen av de omtalte produktene som har solid state batteri, og om ett produkt har det så er det Ensu batterier.
rosgun
27.02.2024 kl 09:59 3757

Magefølelsen sier at vi får en sluttkurs på 0,37-0,38 idag….

0,40 brytes imorgen, for å avslutte uka på 0,45-0,48

Neste uke ser vi femti øringen….

Som sagt min magefølelse……
tynnidioten
27.02.2024 kl 08:31 3977

Hvor har du det fra at Opticom solgte Fast til Tanberg ?
Redigert 27.02.2024 kl 08:37 Du må logge inn for å svare
rosgun
27.02.2024 kl 07:20 4177

So, why might 2024 stand out as a pivotal year for tech wearables? Several factors are converging to create a perfect storm for innovation:

Advanced Technology: With the ongoing miniaturization of powerful sensors and the development of longer-lasting batteries, wearables are becoming more cap
able and less intrusive.

Kilde:
https://www.linkedin.com/pulse/2024-year-tech-wearables-liveplexplatform-zr8oc?utm_source=share&utm_medium=member_ios&amputm_campaign=share_via
Redigert 27.02.2024 kl 07:23 Du må logge inn for å svare
iTRADER09
27.02.2024 kl 01:10 4356

Hvorfor ikke legge ut litt fantasier om Tesla's 2025 modeller også? Må regne med at Ensu ikke har noe problem med å øke kapasiteten enda "litt" til innen da.
rosgun
26.02.2024 kl 19:47 4758

Jeg forstår godt at utlisensieringsavtaler må på plass snarest!!!j
Redigert 26.02.2024 kl 19:48 Du må logge inn for å svare
rosgun
26.02.2024 kl 19:39 4799

rosgun skrev Innlegget er slettet
AirPods Max kommer også i ny drakt, men ikke før på tampen av 2024 og med USB C. Over-ørene hodetelefonene ble lansert i desember 2020 og mangler derfor den nyeste lydbrikken for dynamisk skifte mellom omgivelseslyd og ANC. Etter andre generasjon Max kommer nye AirPods Pro med nytt design og brikke i 2025.

Merk: Nytt design og brikke i 2025….

Krav fra eu også om mer enn 1000 ladesykluser fra 2025🚀

How many AirPods are sold each year?
The global annual sales of Apple AirPods fluctuated between 2017 and 2022. After peaking at 114 million unit sales in 2020, the annual sales of Apple's earpods decreased. In 2022, this number amounted to 82 millions.
Redigert 26.02.2024 kl 19:46 Du må logge inn for å svare
True
25.02.2024 kl 21:35 5370

Helt enig. rosgun har forøvrig aldri hatt rett, men det har faktisk tynnidioten hatt i alle år. Det er derfor rosgun først dukker opp etter en glansmelding for å melke denne kuen for alt den er verdt. Dette er et velkjent mønster nå.

Alle vil at ENSU skal lykkes, spesielt nå, men urealistisk haussing fra rosgun, kvike11, Star m.fl. hjelper ikke, annet enn å potensielt lure naive nybegynnere inn i en skyhøy risikabel aksje hvor det er fort gjort å tape pengene sine. Å være nyansert og forholde seg til fakta er faktisk veldig viktig for å ikke manipulere selve virkeligheten.

Så hold beina på jorda og vær saklig.
True
25.02.2024 kl 20:52 5457

Hausseluft... Skjønner ikke at han gidder en gang. Har ikke sett snurten av denne personen på flere år, og når det først kommer en godmelding fra ENSU, så hausser han selskapet opp i skyene igjen akkurat som ingenting er skjedd. Minner meg om en barnehage her inne noen ganger.
True
25.02.2024 kl 20:49 5474

Svaret ditt vitner nok en gang om at du overhodet ikke følger med i timen eller har noen som helst forståelse for hva ordet "nyansert" betyr. Men bare fortsette å hauss i vei sammen med rosgun og Star fordi verken jeg eller noen andre her med sunn fornuft tar dere seriøst.
Redigert 25.02.2024 kl 20:53 Du må logge inn for å svare
rosgun
25.02.2024 kl 15:57 5835

Morsomt påfunn, spent på hva du vil legge ut bortsett fra kjøpet ditt….😂😂😂

Er du kokken Tor?

https://x.com/kokken_tor1/status/1761144103637594458?s=46&t=xakQQSjPjF0HKucbTRbDtg
Redigert 25.02.2024 kl 16:00 Du må logge inn for å svare
MrNuts
25.02.2024 kl 15:51 5844

Følg med på min reise gjennom Ensurge Micropower.
For øyeblikket sitter jeg med litt i overkant av 10 millioner aksjer.

https://www.instagram.com/misternuuts/
Hafro
25.02.2024 kl 11:46 6046

Avløseren skrev Innlegget er slettet
Her får du siste nytt fra styreleder
https://tv.finansavisen.no/m/UZ7eogwZ/aksjen-tredoblet-p-fire-dager
BlackPearl
25.02.2024 kl 10:45 6185

👍
Legger ut denne for dem som er ikke sett melding
https://newsweb.oslobors.no/message/611526

«On 21 February 2024, following allocation in the private placement, execution of
the share loan and the subsequent temporary disposal of 233,468,885 shares in
the Company, Robert Keith's holdings of shares went from 350,711,353 shares,
representing 14.25% of the total number of shares and votes in the Company, to
117,242,468 shares, representing 4.76% of the total number of shares and votes
in the Company.«

1. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AS. -233 468 885. ↓ -9,4918% 0 0,00%. (denne forklarer melding )

Han lånte utt kun 233 mil, resten ble vel solgt!?
under 5% beholding trenger ikke å meldes vis han er redusert mer
Redigert 25.02.2024 kl 11:44 Du må logge inn for å svare
E9 eller UE9
25.02.2024 kl 10:30 6216

Det kan umulig være Micro batterier.
rosgun
25.02.2024 kl 06:51 6458

https://crweworld.com/article/news-provided-by-globenewswire/3313772/ensurge-micropower-asa-q4-2023

Ser ikke ut som de trenger emisjon selv om baisserne er ute nå… og er selvsagt uenig med de som har kjøpt..

En viktig lærdom er at man sitter i ro minst 2-3 måneder for å se utviklingen fremover. Når alle ser at emisjonsaksjene beholdes av langsiktige investorer og ikke kommer for salg vil alle baissere se at de må kjøpe seg inn igjen og kursen vil rett og rimelig passere kr 1 i glidefly fart😜

En nobrainer, en baisser ikke har evnen til å forstå akkurat nå, (eller gjør de nettop det for å prøve å få en ny inngang?). De er nå livredde for at Rosgun får rett..

Håper Bank of New york, Blystad, Sæter og Austebø som fortsatt øker beholdningen. sluker 51% av alle aksjer (sist kjente torsdag) og disse kjøper neppe aksjer for å selge imorgen….da kommer bølge nr 2 og det kan fort gå mot 0,40 allerede…..

Jeg tror nok Rogne har et ess i ermet og spennende og se om Bank of New york sluker en større del av kaka før Ensu blir kjøpt opp….nok av beilere som vil sikre seg teknologien og patentene.

Jeg har hatt aksjer her i 20 år og selger ikke en eneste en før jeg minst ser kr 10 .

Tigerstaden startet nedsalget før kursen gikk bananas og et kvalitetsstempel at han er på vei ut. Og få inn mer vanlige aksjonærer på topp 10 er fantastisk gode nyheter😉👌

Hvis kundene betaler på forskudd forstår jeg ikke behovet for flere emisjoner. Utrolig å mase om det når en rettet emisjon fikk inn nok penger på 2 timer nettopp😂😂😂
Redigert 25.02.2024 kl 07:27 Du må logge inn for å svare