Rec uke 6


Nå står uke 6 snart for tur.

Vil markedet prise selskapet høyere eller lavere ved ukens slutt?

Jeg ser frem til q4 og hva som kommer frem i den forbindelse. Men før den tid- nok en uke med nyhetstørke og nervøse kortsiktige investorer?

Vilter
13.02.2022 kl 19:58 4013

… enten så tror man at USA skal få egen solarkjede, eller så tror man ikke. Enten tror man det USA skal øke produksjon av halvledere eller ikke.

Tror man at USA skal få egne forsyningskjeder (slik jeg tror), så må nødvendigvis verdiene av ML og Butte prises til rundt erstatningskost. Det er 30 milliarder bare der, eller 75 kroner per aksje.

Når de politiske beslutningene tas, som allerede er på overtid, og kjedene bygges - så er det ingen ting ekstraordinært med å antyde at RECsi prises til nærmere 100. Andre aktører må legge 30-40 milliarder på bordet for å komme for å komme i RECsi sin posisjon, - og de som investerer nå, vil kunne starte produksjonen om 3 år isj, altså 2025.

Så, tror man på kjede - bør man også åpner for kurs 100.

BørsMR
13.02.2022 kl 20:15 3890

For over 1 år siden var kursen over 20 og folk ropte 100 neste år. Nå er vi under 15 selv med HW inngang på 20. Null poeng å spå noe kurs her, bortkastet tid. Aksjen er billig om man har lang tidshorisont, de som ønsker rask oppgang bør kjøpe noe annet
Stabukk
13.02.2022 kl 20:39 3719

Group14 framstår som «verdensmester» i informasjon og PR om sine løysingar og framdrift. G14 har også aavtale med Rec. MEN HAR G14 KLAR KAPITAL TIL SI SATSING ELLER EIGARAR SOM VIL STILLA OPP?

Håpar at eit positivt svar på dette har gått meg hus forbi. Men hus at Rec og aksjekursen fekk ein «smell» då Rec gjekk ut av samarbeidet med Violet Power. Takk og pris: Startup VP hadde ingen vesentleg kapital bak seg, og heldigvis kom etablerte giga-aktør Hanwha inn som både eigar og kunde.

Rec har også nyleg varsla at dei vil ha på plass forskudsbetaling før gjenåpning av ML blir bestemt.

Minner også om at Sila Nanotechnologies er klar med kapital, pluss at blant anna Amprius Technologies er «på hogget», nylig «Awarded U.S. Army Contract to Develop 100% Silicon Anode Li-Ion Batteries using Si-Nanowire™.

Rec bør vel få avtale med og levera anode-råstoff til fleire enn berre Group14. Rec har vel tidlegare også informert om samarbeid med US Army? Fleire spørsmål på ein gong her, så nokon bør kanskje melda på spørsmål til James May før Q4. Så får vi sjå kor detaljert han kan svara. Rec vil gjerne prioritera silisium til Hanwha, men må ikkje gå glipp av gode avtalar til aktørar innan batteri-anodar.

US Army och behovet av att minska vikten på soldaternas batterier var en av de första sakerna Tore snackade om när idéerna om att REC kan bidra till ny batteriteknik. Det har gått lång tid sen dess men jag är rätt säker på att det finns tydliga kopplingar mellan REC och Amprius
Redigert 13.02.2022 kl 21:57 Du må logge inn for å svare
Stabukk
13.02.2022 kl 22:47 2929

Og blir Rec leverandør til Amprius sin kontrakt med U.S. Army, må vel det børsmeldast? Rec sin «Update» 18. febr. omfattar jo også batteri. Forhåpentligvis får vi snart bekrefta at Rec også har på plass slike kundar som grunnlag for gjenåpning av ML Her er det berre å venta i spenning.
Zenzor
14.02.2022 kl 08:42 1868

Dere er helt rå folkens!
Mange takk for så mye gode og relevante lenker som er med på å fylle det som begynner å bli et særdeles pent lerret!

Tekna går jo også med ekspansjonsplaner og skal bygge ut kapasitet, de har samarbeid/JV med LG Chem. Tekna er/har vært i dialog med blant annet Rec for leveranse av silan.