OPPSIDE 700 %, RISIKO NULL

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
03.01.2024 kl 19:49
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)
kodenavn
NODL 09.02.2022 kl 09:34 388944


NODL, oppside 700-800 prosent.
Så kom meldingen om at Hemen, John Fredriksens personlige investeringsselskap, har kjøpt 9300 aksjer, og tippet over grensen på 40 % av aksjene i Northern Drilling, ticker NODL.
Dette lille kjøpet betyr at Hemen har tilbudsplikt på resten av aksjene i NODL Det ble samtidg meldt at det vil komme et bud på kr. 17.-

Kursen går selvfølgelig rett til 17.-, der den stoppes av en ivrig selger. Det er ingen premie for å gjette hvem det er.

The offer price in the forthcoming offer will be NOK 17 per NODL share, which exceeds the highest price Hemen has paid for shares in NODL during the last six months.

Fint tenker du. Tilbud på 17.-, og kursen er 17.-, case closed, her er det ikke penger å hente.
Men er det slik ?

Jeg mener potensialet er skyhøyt her.

CASET, kortversjon:
Northern Drilling, riggselskap. Tidlligere eide rigger er skilt ut i eget selskap, og er ute av regnskapet. Selskapet har pr idag ingen eiendeler. Litt gjeld og litt cash går i ca null.
Så cirka et tomt selskap uten gjeld eller eiendeler.

MEN, selskapet har et krav på Koreas store verft, Daewoo, DSME (verdens 3. største verft) på
230 MUSD, pluss renter, kostnader mm., dvs. 124-150 NOK pr. aksje.


Kravet:
Sea Drill hadde bestilt 2 nye boreskip, West Aquila og West Libra, av Daewoo. Som kjent gikk det ikke så bra for Seadrill, og NODL kjøpte skipene av Daewoo for 592 millioner dollar, og betalte inn 180 millioner dollar ved signering av kontraktene.
Skipene skulle egentlig leveres til Northern Drilling i henholdsvis januar og mars 2021, men leveringen ble utsatt en rekke ganger før begge ble kansellert i henholdsvis august og oktober i fjor pga kontraktsbrudd ved at verftet ikke klarte å levere i tide.
NODL bestilte også boreskipet Cobalt av DAEWOO. Her ble det innbetalt 50 mill dollar.
Denne kontrakten er også kansellert.

Det betyr at Northern Drilling har et krav mot Daewoo på minst 230 millioner dollar, eller over2 milliarder kroner. Det tilsvarer 124 kroner pr. aksje. I tillegg kommer renter og eventuelt andre kostnader.

Løsning:
Hemen forhandler med DAEWOO om kravet, Hvis de blir enige, blir de sikkert enige etter at tilbudsplikten har gått ut, altså tidligst i mai, for Hemen håper selvfølgelig at noen skal si ja takk til 17.-.
Hvis de ikke blir enige, går saken iht kontrakten til voldgiftsdomstolen i London. Da kan det ta tid,
12 til 24 måneder.

Sannsynlighet for å vinne frem med kravet:
De som kjenner saken best, er Hemen, dvs John Fredriksen og hans advokater.
Hemen kjøpte 9300 aksjer for å komme i budplikt.
Jeg tenker at storeulv (JF) ikke ville prøve å kjøpe selskapet hvis han ikke trodde han skulle vinne frem mot Daewoo. JFs advokater er de beste i gamet, og jeg tror de visste veldig godt hva de gjorde da de kansellerte kontraktene. Det høres også rimelig ut at det er en klausul som sier at kjøper skal ha igjen pengene hvis selger ikke klarer å levere.

Risiko ved å kjøpe NODL. Oppside og nedside.

Nedside:
Hemen må fremsette det pliktige tilbudet innen 4 uker. Det må stå i minimum 4 uker, max 6 uker,
Så en gang mellom 9. mars og 20. april, er du GARANTERT å få igjen 17 NOK.
Så i 4-10 uker fra nå, har du NULL risiko, bortsett fra rentetapet på investeringen.
Hvordan kursen vil gå etter mars/april, er umulig å spå.

Oppside:
De siste ukene har det vært omsatt 20-40.000 aksjer pr dag.
Igår og i dag ble det omsatt hhv. 207.000 og 284.000 aksjer.
Hemen har 6.453.826 aksjer. De har JF neppe lyst til å selge. Og de holder lenge om mange vil kjøpe.
Jeg tror egentlig ikke mange av de andre aksjonærene har lyst til å selge heller. I hvert fall ikke
topp 20, som har 29,4 % (i tillegg til Jfs 40 %)
Så 69,4 % av aksjene sitter ganske godt fast tror jeg.
Da er det 4.9 mill aksjer som kan sitte løst. Det er ikke mye.
Hvis mange som leser dette mener det samme som meg, at her er nedsiden et stykke fremover NULL, samtidig som best case litt frem i tid med god sannsynlighet er 130.-ish, vil aksjen gå uten at noen kan holde den igjen
Så hvor mye vil den gå ?
Det kommer an på hvordan kjøperne vurderer sannsynligheten for 130.-
Hvis de som jeg tror den er stor, burde kursen kunne gå til mellom 60.- og 100.- ganske fort.
Hvis de tror den er mindre, går den til 30, 40 eller 50.
Det som er sikkert, er at 17.- er helt feil kurs. For da har du null risiko, og betaler null for muligheten at kursen kan gå til 130.-

Hva hvis kursen går ?
Da har JF 2 muligheter.
A) La budet gå sin gang, og ta de aksjene han får fra bevisstløse tanter til 17.-. Så må han finne seg i å bare få 40 % av oppgjøret, og vi andre aksjonærer får resten.
B) Han kan øke budet, og se om det gir ham flere aksjer. Om han gjør dette, og eventuelt hvor mye, er håpløst å gjette på.
Men Hemen kan bare tvangsutløse andre aksjonærer hvis han får over 90 % av aksjene.
Og det er hele min agenda med å skrive dette. Det er ikke bare ren nestekjærlighet :)
Jeg vil at dere skal se at oppsiden er kjempestor, mens nedsiden er null
Hvis dere er enige meg i vurderingene her, vil kursen gå langt, og jeg vil ikke bli tvangsinnløst for knapper og glansbilder, dvs 17.-.

Og hva er min horisont ?
Det beste ville være om Hemen ble enige med DSME i løpet av forsommeren.
Fra 17.- til 130.- på noen få måneder hadde vært fint, og det kan skje.
Jeg tror sannsynligheten for å få 130.- er stor, og jeg selger ikke billig.
Men saken kan gå til voldgiftsdom i London. Da tar det lenger tid.
Tid er penger sies det, og i tilfelle saken går til London og det tar et år eller mer, er jeg klar for å selge under 130.- . Mellom 90 og 100 kanskje ?
Kommer vi ikke dit, venter jeg på London.



Lykke til, håper du gjør en kule på denne. Risikoen er i hvert fall null inntil videre.
Du har ikke en gang markedsrisiko i ukene som kommer. Går markedet åt skogen, får du fremdeles dine 17.- Hemen har cash.
Fresh Prince
07.07.2023 kl 19:13 6604

Om de vinner så er det også veldig godt mulig kursen vil gå en god del høyere enn bare utbetalingen ettersom hvis selskapet skal fortsette med driften (trolig investere i distressed assets, være det seg drilling igjen eller en omvending mot feks shipping) så vil nok mange investere for å være med på riden til JF. Med andre ord kan selskapet bli priset til MINIMUM cash payment de får ut + priset på fremtidig cash flow fra hva enn de vil fokusere på dersom de vinner saken. Så får man naturligvis også momentum i aksjen når man først får en såpass god melding:) Vi får bare vente, tipper vi får svar neste uke!
Mr Karma
07.07.2023 kl 19:43 6584

Ser den. Men da må de ha noe å komme med, ikke bare en dårlig oppdatert nettside. Asset play i offshore er formålet. Dreining mot shipping har jeg ikke tro på. Men JF er stor eier her, og jeg ser for at han f.eks. handler en rigg på spekk, billig, uten oppdrag. Hvisker litt i øret på Seadrill at denne kanne dere kjøpe. Seadrill kjøper så riggen som går rett inn på charter. Seadrill slipper en del risiko og det betaler de NODL (og JF) for. hvis Nodl får igjen pengene sine så har de brukbart med kapital og kan med lån (kortsiktige) kan de handle en del, hvis de tenker å trade en del. Asset play kan bety så mangt. Å sitte på riggen og være med i en oppgangsyklus er også asset play. En premium krever et prosjekt, gode utsikter o.s.v. Så ledelsen må komme med noe. Men kan godt forstå at det er stille fra den kanten siden pengene er bundet opp.

Håper du har rett med din tidslinje, og mulig avgjørelse neste uke. Jeg må si at jeg er litt lei. Oppførselen til verftet irriterer meg. Jeg har ikke oppdaget noe løsningsorientering fra den siden. Men hva vet vel jeg?

En annen her på tråden mente at en avgjørelse kan ikke ventes før ut på høsten, men dette kan jegg ikke noe om. Jeg har noe erfaring fra shipping, ikke i juss. På et shippingkurs ble vi sin tid anbefalt å prøve å bytte ut London som rettssted ved tvistemål, til fordel for Oslo. Fordi Oslo var vanligvis en mye raskere prosess. Det ble ikke antydet noe negativt med London, annet enn at det kunne være tidkrevende. Men London var oftest standard i avtalene.
Brian O
07.07.2023 kl 19:52 6607

Tipper mange aksjonærer er med denne til mål hva gjelder tvistesaken og hopper så av. Blir det seier tror jeg mange blir skuffet av kursen nettopp fordi «alle» skal ut. Derfor må vi diskutere alternativene herunder å dele ut cashen til aksjonærene. Lanseres dette som et klart alternativ, tror jeg vi kursmessig i det korte bildet kommer best ut av det. Selskapets forretningsmodell er selvfølgelig interessant med lengre briller…
Redigert 07.07.2023 kl 19:53 Du må logge inn for å svare
Fresh Prince
07.07.2023 kl 20:12 6719

Tror vi allerede er på overtid med svar på saken med tanke på at den med ganske stor sannsynlighet ble ferdig i løpet av mai. Mener å huske at jeg fant en side der det sto skrevet at etter arbitration og hearing er ferdig (med andre ord det som skjedde i mai), så skal det normalt ta 6-8 uker til man får vite utfallet av saken og man blir tildelt en award. Mulig de ble ferdig i starten av mai, men hvis vi antar de ikke ble ferdig før i siste uke av mai så har det nå gått 6 uker, så mistenker vi får et svar her i løpet av neste uke (aka uke 7). Blir veldig overrasket hvis svaret ikke er kommet uken etter det i alle fal. Men igjen det var visst 6-8 uker som var standard, så mtp størrelsen på saken så kan det fort ta 8 uker som vi nærmer oss nå. Igjen, dette er hvis vi antar de ble ferdig først i siste uken av mai, hvis de ble ferdig i midten så vil vi være på uke 8 nå på mandag.

Angående verftet så er det veldig godt mulig at de rett og slett strittet i mot denne saken her fordi de har forsøkt å hale ut tiden i håp om at NODL går tom for penger, som kunne gjort NODL mer villig til å inngå et svært gunstig kompromiss for DSME sin del. Nå hentet man imidlertid ganske mye penger forleden så det er ikke lenger et problem. Valget til DSME om å ta sak til arbitration ser de nok på som en billig måte på å potensielt få stor gevinst (betale noen få mill i advokatregninger mot at man potensielt kan sulte ut motstander i langvarig rettsak slik at de kan få beholde hele summen og/eller evt tvinge motparten til bordet for et gunstig kompromiss der de beholder mesteparten selv som tidligere sagt). Nå er saken imidlertid ferdig så nå har den skuta seilt, men kan ha vært for det beste for vår del da jeg mener NODL har en ganske solid sak:)
Redigert 07.07.2023 kl 20:18 Du må logge inn for å svare
Mr Karma
08.07.2023 kl 08:50 6570

Salgspress ved suksess........ det scenarioet hadde jeg ikke tenkt på. Men, tror det bildet ditt kan ha stor sannsynlighet. Det er nok en stor prosent "rettssak -spekulanter" blant aksjonærene. Skal ha det i tankene, hvis kursen oppfører seg ulogisk i tiden etter en evt seier.

Får håpe selskapet greier å overbevise markedet at det kan være lurt å bli sittende. Store utfordringer....først måtte de overbevise London om at de har rett på pengene, og så må de overbevise aksjonærene at selskapet bør beholde de...
Mr Karma
08.07.2023 kl 15:04 6673

Mener å huske at det var noe som sammenfalt med generalforsamlingen 8. mai. Var det rettsforhandlingene kanskje? Kan bare ikke komme på hva det var. Men da, Fresh Prince, har vi resultatet om noen dager....
Fresh Prince
10.07.2023 kl 12:41 6521

Virker som at det er 6 uker som er regelen for london arbitration:

The time required for preparation of an award must vary with the circumstances of the case. The award
should normally be available within not more than six weeks from the close of the proceedings. In many
cases, and in particular where the matter is one of urgency, the interval should be substantially shorter.
At the end of the hearing or in the case of an arbitration on documents alone, upon receipt of final
submissions the tribunal will, if asked, do its best to indicate when its award will be available.

https://lmaa.london/wp-content/uploads/2022/11/LMAA-Terms-2021.pdf

Fant også ut at begge riggene ble kansellert 199 dager etter delivery, høres ikke tilfeldig ut for meg:)
Redigert 10.07.2023 kl 12:43 Du må logge inn for å svare
Mr Karma
10.07.2023 kl 13:18 6486

Bra innlegg.

6 uker normalt. I mitt minne og tidslinje, må vi være på overtid. Hvis så, er det fordi det er en del ekstraarbeid her? F.eks. mye dokumentasjon som skal følge dommen? Er dommen langt utenfor forventninger? D.v.s. en av partene går på et stort tap?

Eller kanskje de har simpelthen hatt mye å gjøre for tiden.
Fresh Prince
10.07.2023 kl 13:31 6490

Er mulig det er såpass stor sak at det tar noe lenger tid, regelen er bare at det skal i utgangspunktet ta 6 uker, men kan bli noe mer. Men veldig stor sannsynlighet for at vi får et svar denne uken. Veldig spennende, kan komme en børsmelding når som helst nå
Mr Karma
10.07.2023 kl 15:32 6832

Ser i alle fall ut som det ikke er ryktebørs rundt aksjen. Like daff som ellers i det siste. Kanskje selskapet er dyktige til holde tett.

Fresh Prince
10.07.2023 kl 15:59 6832

Er nok ikke mulig å handle på innside her, fordi retten vil sende et svar direkte til NODL som så må børsmelde dette øyeblikkelig. Eneste man kan "handle på" er i så fall at man har fått høre av ledelsen at de er veldig sikre i sin sak, men de kan jo naturligvis ta feil også:)
fjellape
12.07.2023 kl 11:26 6570

Hvor langt var saken kommet i mai?
Årsrapporten for 2022 antyder høringer i mai 2023 for hhv West Aquila og West Libra. Hva nå dette måtte bety: The dispute is to be determined at a scheduled hearing in May 2023.
Kan vi forvente at en høringene var ferdig i mai, eller at de starta ca mai, og at de er ferdige etter en periode etter ferien, og at det deretter går ca 2mnd før avgjørelse?

For å sammenligne med tidslinja til AWILCO DRILLING PLC (AWDR), i tvisten om rig 1, hvor avgjørelse kom 3 måneder etter høring var ferdig.
14. mars meldtte selskapet: Rig 1 arbitration process completed on 13th January 2023
21. april kom melding om avgjørelse.
11. mai meldte awdr at selskapet ikke vil anke.


Redigert 12.07.2023 kl 11:27 Du må logge inn for å svare
Mr Karma
12.07.2023 kl 11:48 7176

Er forvirret nå ang. tidslinjen her...

Nå har jeg nettopp fyrt av en forespørsel til selskapet, der jeg spør om høringen er avsluttet, og i så fall på hvilken dato. Kan ikke være noe børssensitivt i det..... Får håpe de svarer etter hvert.

Synes vi skyter for mye i blinde her.....
Brian O
13.07.2023 kl 10:44 7125

Da selskapet har en ansatt, regner jeg med at svaret byrde komme relativt raskt(på mailen din altså😉)

Spekulasjoner rundt når, så har vi vel snart snakket om alle mulige scenarioer. Tipper vi må smøre oss litt med tolmodighet. Uansett er fakta i caset på bordet og det koker ned til hva disse «dommerne» mener…

Benytter anledningen til å plukke noen aksjer her og der
Redigert 13.07.2023 kl 10:45 Du må logge inn for å svare
Mr Karma
13.07.2023 kl 10:50 7117

HeHe Brian O, jada, evt svar fra selskapet kommer forumet til å få info om.
Fresh Prince
19.07.2023 kl 11:47 6501

Antar du ikke har fått et svar enda? Kan godt hende de rett og slett ikke ønsker svare på det i frykt for at det kan fremstå som innside-informasjon ettersom de ikke har sendt ut pressemelding i mai for å bekrefte at arbitration ble ferdig i mai! Jeg vil tro at de ble ferdig i løpet av mai slik de sa, ellers hadde de vel meldt ifra om det nå hele 2 måneder senere at de forventer saken blir ferdig i måned X. Hvis de ble ferdig helt i slutten av mai så er vi i så fall på uke 7 nå, så fremdeles innenfor typisk tid på 6-8 uker. Får bare krysse fingrene for at det kommer en positiv børsmelding ila de neste dagene så vi kan se en 4-5x av aksjekursen:)
Redigert 19.07.2023 kl 11:50 Du må logge inn for å svare
Mr Karma
19.07.2023 kl 12:37 6483

Ja Fresh Prince, du har rett. Ingen svar enda. Fint du tok opp temaet. Tenkte faktisk på det i morges om jeg skulle melde forumet, for kanskje det var noen her som brydde seg litt om det jeg skrev. Men lot det være for å ikke være sånn en viktigper...hahaha. Det er nok av de på de andre trådene. NODL - tråden er min favoritt. Her er det fin ånd.

Nå kan det være så enkelt at det er ferietid. Det jeg sendte var en kort forespørsel på engelsk på firmaets nettside. Jeg skrev at jeg var aksjonær, og spurte om rettsprosessen i London var ferdig, og hvis så, hvilken dato. Underskrev med fullt navn. Så kanskje jeg ikke er bra nok? hahahaha

Neida, men nettsiden ser jeg ikke for meg er særlig aktiv, kan nesten tyde på at det går til et kontor i Bermuda, men ikke sikker. Men det er jo litt svakt å invitere til spørsmål på nettsiden, og så ikke gi tilbakemelding. Kanskje nettsiden ikke er koblet direkte til en eller annens epost, så de går sporadisk inn og kikker om det er noe i dann og vann. Sist jeg kikket for et par dager siden var ikke listen over de 20 største aksjonærene oppdatert siden mai heller. Så vi får bare vente tror jeg. Kanskje de gidder ikke svare fordi de vet at resultatet er klart straks likevel...

Jeg har vanskelig for å se at det var noe børssensitivt i spørsmålet mitt, men de kan jo ha oppfattet det annerledes.
hill
19.07.2023 kl 14:09 6428

Tror du kan glemme å vente på svar fra dem.
Har selv sendt mail til dem for et par måneder siden, med de samme spørsmålene,
uten å ha fått noe som helst svar pr. dags dato.
Sendte samtidig noen spørsmål til Awilco. Derfra kom det svar, senere på dagen, samme dag,
hvor det ble henvist til utsendte børsmeldinger.
Ja, de sendte børsmelding om når saken var avsluttet i London og informerte om forventet behandlingstid.
Senere kom melding om resultatet.

Fra NODL kommer det lite og ingen ting, hverken når det gjelder svar på mailer, eller meldinger i forbindelse med saken,
slik Awilco sendte ut i tilsvarende sak og ved samme domstol i London!
Her må vi bare vente i uvisse og bare håpe på en bedre domsavgjørelse - når den meldingen engang vil komme.
Redigert 19.07.2023 kl 14:17 Du må logge inn for å svare
Mr Karma
19.07.2023 kl 14:22 6529

OK hill, da vet vi det.

Fint å kvitte seg med falske forhåpninger.
hill
19.07.2023 kl 14:54 6562

Beklager Mr Karma, men slik er bare NODL sin informasjon til aksjonnærene -

Forhåpninger om resultatet, er heldigvis på et vesentlig høyere nivå :)
Brian O
19.07.2023 kl 21:37 6812

Ved seier mener jeg at en ekstraordinær generalforsamling er nødvendig. Dette for å sammen klart og tydelig sammen vurdere alternativene for selskapet going forward. Gjentar at ved å tydelig lansere alternativet å dele ut pengene til eierne, så er det lettere for markedet og vurdere verdien på selskapet.
Mr Karma
20.07.2023 kl 07:52 7152

Ekstraordinær generalforsamling er et forslag å ta med Brian O, men er redd for at det er bortkastet energi.. JF er den store eieren her, og å skaffe flertall mot han blir nyttesløst. Tror vi må bare akseptere at dette er JF sitt offshore nisje-prosjekt, og ta det derfra.

Jeg har vært inne på det før, men NODL har egentlig aldri kommet skikkelig i gang som selskap, så en seier vil på en måte sende selskapet tilbake til start. Derfor har jeg ingen tro på noen utbetalinger etter en seier i London. Med et forbehold. Det er hvis man skulle få full pott type Stena-dom som gir en større kompensasjon.

Ellers har nok JF sine tanker. Tror det kan skje mye spennende her hvis de kan få pengene sine tilbake. Håper bare de ikke bestiller flere rigger.....
hill
20.07.2023 kl 10:20 7374

Blir nok en ekstraordinær generalforsamling her - uansett utfallet av rettsaken.

Siden selskapet ble startet, har markedet endret seg svært mye. Hva JF tenker idag om videre investeringer i NODL,
vet vi svært lite om.
Når vi ser på selskapets hjemmeside, som fortsatt viser bildet av fartøyer som forlengst er solgt, er det lite info der om fremtiden.
Hva som vil skje med selskapet videre, kommer nok fram i en EOG, når utfallet av rettsaken foreligger.
I mellomtiden må vi vel bare vente og håpe på et snarlig og godt resultat :)
Redigert 20.07.2023 kl 10:21 Du må logge inn for å svare
fjellape
20.07.2023 kl 10:30 7835

Det her var en knallbra tråd, men det er på tide å starte nye tråder nå.

Tråden handla om situasjonen i 1. kvartal 2022, og en situasjon som gikk over i 2. kvartal 2022, og kommentarene deretter handler ikke om temaet.
kodenavn
20.07.2023 kl 12:10 7842

For all del, la oss slippe flere tråder.
Det enkleste er å ha alt på et sted,
Og når man skal se siste innlegg, er det bare å trykke på parantesen til høyre for teksten.
Mr Karma
20.07.2023 kl 13:23 7930

Synes kodenavn har det beste argumentet, men fjellape er inne på noe som jeg selv har syntes har gått ut på dato.

Er det mulig å bare endre overskriften? Har aldri startet tråd, så har ingen anelse. Men hvis så, kunne det enkleste være bare: OPPSIDE 700%. Så kunne en eller annen kreativ sjel finne på et tillegg hvis man ønsker. F.eks. SNART AVGJORT, HØY RISIKO, LONDON AVGJØR.........

Det er bare dette med NULL RISIKO som har gått ut på dato. Så kanskje gjøre en liten endring?
Fresh Prince
20.07.2023 kl 13:48 7908

Enig at man burde fjerne "Risiko null"-delen da det ikke lenger er tilfellet. Kan få små nettløker til å kjøpe blindt og så panikkselge når de setter seg inn i caset først etter de har kjøpt haha.
kodenavn
20.07.2023 kl 14:20 8037

Det med risikoen og tidspunkter er gjort klart rede for i trådstaterinnlegget.
Hvis noen ikke gidder lese det, må de takke seg selv.
Brian O
21.07.2023 kl 19:55 7795

Enig. Helt unødvendig med en ny tråd.

hill
22.07.2023 kl 14:30 7524

Helt riktig - vi venter fortsatt på å høre hva resultate blir - 700% opp, eller 100% ned :-)
Fresh Prince
22.07.2023 kl 15:46 7535

Kommende uke vil være siste uke innenfor den typiske 6-8 ukers timelinen for arbitration, fingers crossed for at vi får et positivt utfall, selv en delvis kompensasjon vil føre til mangedobling av kursen. Får man bare 50% av det man har gått inn for så vil det fremdeles bety 2,5x økning av dagens kurs!
Fresh Prince
24.07.2023 kl 10:05 7279

Opp opp og opp, ny stor kjøpsordre på nesten en halv mill på 25kr. Håper det kommer en positiv melding snart:)
TonyB
24.07.2023 kl 10:34 7302

Noen som har troa ja 😊👍
Brian O
24.07.2023 kl 10:57 7235

Sier litt om hvor sensitiv den er, når den spretter 10% på 19k
Fresh Prince
24.07.2023 kl 11:32 7210

20 000 aksjer ja, ikke kroner haha, omsatt for over en halv million kr i dag
Fresh Prince
24.07.2023 kl 11:49 7202

Krysser fingrene for at det er en kar som handler på innside her og at det kommer en børsmelding any minute haha, går den bittelitt lenger opp nå så blir det trading halt og da må NODL svare Oslo Børs om det er noe på gang fra deres side. Veldig godt mulig det er ingenting, men man kan alltids håpe på at vi ser en mangedobling i løpet av de neste dagene! ;)
hill
24.07.2023 kl 11:49 7681

Begynner å røre på seg - opp 10% ! Er det rykter på gang fra London?
Fresh Prince
24.07.2023 kl 12:11 7625

Usikker, kan hende, burde bli trading halt snart basert på den kraftige økningen på decent volum (for å være NODL), så om den går til 27,3/27,4 nå så skal det i utgangspunktet bli trading halt etter min erfaring. Da må selskapet ut med børsmelding om status på rettsaken:)

Vi er opp 13,75% nå, men den siste økningen har vært på noe lavt volum så kan hende det må litt større volum inn før trading halt aktiveres. Kan eventuelt være superoptimistisk og spekulere i at NODL har sagt fra til Oslo Børs at de har fått delvis eller hel medhold i rettsaken og at ingen trading halt skal skje, men det er nok bare ønsketekning da de i så fall burde børsmeldt utfallet nå haha. Vi får bare vente og se, dette kan gå begge veier, men satser på at det går opp:)
Redigert 24.07.2023 kl 12:17 Du må logge inn for å svare
Mr Karma
24.07.2023 kl 12:44 7551

Tipper det bare er en som liker caset (kanskje en forum leser?), og vil inn med en posisjon. Vel vitende at avgjørelse kan komme snart, så å drive å plukke småposter er det ikke tid til.

Selv har jeg en følelse av at vi ikke får noe avgjørelse i juli.