IOX - Oljeknøtt-aksje kan flerdobles i løpet av kort tid

MC Axel
IOX 11.02.2022 kl 00:37 260069

I think this should have its own thread😁

It's good with a little extra advertising ;)

------------

Aksjeanalyser.com: "Oljeknøtt-aksje kan flerdobles i løpet av kort tid"

I følge Bjørn Inge Pettersen så kan IOX stå foran en kraftig kursoppgang. "Ser ikke bort i fra at kursen flerdobles" sier han.

https://www.nettavisen.no/okonomi/aksjeanalyser-com-oljeknott-aksje-kan-flerdobles-i-lopet-av-kort-tid/s/5-95-388406
Pentad
12.03.2022 kl 01:17 3877

Optimisme er bra, men makan til haussing på denne tråden! Det er vanskelig å ta dere på alvor. Få frem litt reelle tall og realisme. Tro skal man ha i selskapene man er investert i, men det dreier seg om business med både fremgang og realistiske 'constraints'. Ikke noe galt med det, i det hele tatt. Men, et steg om gangen i olje industrien.

Hvordan ser dine reelle tall ut?
Du har nok en fasit siden du advarer så voldsomt.
Luckygo
12.03.2022 kl 07:34 3839

Han har vel ett poeng, at en aksje sin verdi bygget på grunnleggende fakta på tall og kontrakter. Men det fleste ønsker jo å ligge i forkant å bli med på oppturen fra starten, og der spiller Hauseren sin rolle hvor dem prøver å få alle andre med på en kunstig oppgang. Det samme skjedde med Qec. Stor hausing og ingen fakta fra ledelsen. Det samme skjedde her Hausing og ingen fakta. Den siste oppsvinget på IOX har vært drevet av Hausere som har tjent store penger, det er værtfall en fakta.
Nå skal det også være sagt at begge selskapene som har hatt en formidabel stigende kurve KAN ende opp tilsvarende rekyl kurve med fakta. ( litt hausing her) Men tiden vil vise
Akte
12.03.2022 kl 14:20 3548

Bare læn jeg tilbage. I næste uge starter opturen igen og denne gang tror jeg den vil holde sig oppe.
Folk ved der snart kommer nyheder og hvem vil stå tilbage på perronen når toget kører 💰💰💰
Det bliver vildt 💰💰💰💰
Gullit
12.03.2022 kl 14:59 3487

En klassisk hauser…

Eg kjøper

Jeg tok med meg oppturen, men det er i grunnen bare ellevill hausing fra ulike rosgunfigurer. I grunnen ikke noe annet. Ingen aksje jeg ville sittet på, men hausekoret har jobbet hardt i uken som gikk. Det skal de ha.
pyrrhos
12.03.2022 kl 15:17 3464

At det er hausing av aksjen fra flere er åpenbart. Om det kommer økt produksjon gjenstår å se. Det som imidlertid er fakta er at oljeprisen har steget fra 80 USD til 112 USD. Det vil si med 40 %.

Leser du deres informasjon lagt frem til nå er det veldig gode grunner til å tro på betydelig volumøkninger ved neste offentliggjøring av produksjonstall ...
Mr Big
12.03.2022 kl 16:14 3426

Tenk hvor mange aksjer som ble handlet mellom 4-5 kr.

Hvem av hausekorpset tror du sitter på aksjene da? De som allerede ikke har solgt, er ute om ikke lenge. Nok en gang. Godt jobbet.
ag-3
12.03.2022 kl 18:52 3160

Alle som hauser voldsomt her nå sitter mer eller mindre i minus.
Tre ting kommer til å dra denne opp. 1 Oljeprisen kommer til å gi positivt utslag på nåværende drift. 2 Boring vil komme igang så raskt som mulig. Når disse to inntreffer vil den gå greit opp fordi 3 mange er i minus og selger ikke umiddelbart. Mitt bet er at den minst går aksjeanalyses 40% ++ innen noen uker/mnd.

Kunne solgt ut siste halvdel nå med grei fortjeneste, men sitter fordi denne skal opp om ikke så lenge. Tipper jeg blir sittende med en god slump til 2023. Ingen grunn til at dette selskapet ikke skal ta en PEN.
sacco12
12.03.2022 kl 19:20 3088

Det var en bra økning i prod fra desember til januar. Selskapet har gjennomført work-over som kanskje kan ytterlig øke produksjonen nå i februar. Prod.rapporten kommer over helgen, og det vil være svært gode penger hvis de har økt enda mer.

Uansett så er det lov å håpe om mer informasjon om fremgang i Argentina. " Mata Magallanes Oeste (MMO) Covid-19 restrictions have been removed and arrangements are being made with local authorities and the unions aimed at restart field operation."

FRA PROD.RAPPORT DES. "The pulling/workover campaign is expected to last until end of January."

FRA PROD.RAPPROT JANUAR: "In Colombia, oil and gas production in the Puli C field is back at satisfactory high level after completing the reactivation of the shut-in wells. THE PULLING RIG PROGRAM HAS BEEN COMPLETED AS PROGRAMMED AND THE PULLING RIG DEMOBILIZED IN THE LAST WEEK OF JANUARY."

Oljerally fra mandag morgen. Det er bare å komme seg inn på 2 tallet for det varer ikke lenge. Verden har underskudd på olje så vi ser nok snart 150 dollar fatet. Oljeprodusentene kommwr til å tjene enormt i årene fremover. IOX blir en pengemaskin. Når resten av feltene kommwr i gang blir dette brutalt bra. Bør nå en Mcap på 1.5 milliarder
ag-3
12.03.2022 kl 20:16 2980

Ja gull. Olje sektoren og mange selskaper der kommer til å gå hardt. De konkurs pregede selskapene som har ting på gang blir de som går best på kort sikt.
Iox har store muligheter nå.

Ja, også ? CEO sier jo selv at USD 55/bbl er current price i A. Hva betyr det ? Jo, at selskapet ikke selger i spot markedet for export, men iht kontrakt.

Det finnes ikke fnugg av bevis for at det er store verdier i LLA47. Og dessuten - selskapet meldte selv i Q4 at det søkes om ytterligere utsettelser fra ANH. Hva betyr det ? Oppstart at av nye brønner rett rundt hjørnet ? Dont think so.

Betydelig prod økning ? Hvor tar du det fra ? Så la oss si at prod i A øker med 500 bopd. Hvor mange tønner sitter IOX igjen med da som netto ? 40, 50 eller 60 ? Har du kontroll ?

Dette er bare tull. Du tar ting ut av kontekst og mikser sammen. CEO sier rett ut i artikkelen du viser til at dette veldig attraktivt på den nåværende oljeprisen. I Colombia selges det til spot på Brent olje. I Argentina er også Brent referansen. Slutt å spre villedende informasjon. Selskapet tjener langt mer penger nå, og tallene kommer til uken.

Villedende ? Makan. Det tyter frem den ene etter den andre som liksom kjenner IOX ut og inn, og har så dype hull i kunnskap at det er nærmest latterlig. Eller enda verre, bryr seg egentlig svært lite om fakta. Kun opptatt av hype. Blir kvalm av hele greia. Og nei, det kommer ikke tall til uka som kan bekrefte om selskapet tjener mer eller mindre penger enn før. Det kommer noen prod tall som allmuen heller ikke vet hvordan de skal lese i forhold til hva IOX egentlig sitter igjen med når dagen er over.
Redigert 12.03.2022 kl 20:57 Du må logge inn for å svare
ag-3
12.03.2022 kl 20:58 3027

Finnes ikke fnugg av bevis 🤣👋👋

Skjønner ikke jeg gidder kommentere det, men den var jo morsom..

Veldig mye av det du skrive her oppe er veldig feil, og du vrir og vender alt i negativt retning. Spørsmålet er om du i det hele tatt har lest noe som helst om hva som faktisk ligger til grunn her.

Alt er basert på spekulasjon inntil det bores flere brønner. Alt annet er teori.

Ja. Ikke jeg heller. Men la oss si det veldig enkelt; det der er fryktelig feil.

Hva er.det med deg? Du gjør jo ikke annet enn å snakke ned selskapet. Har du akkwr her eller? Jeg har sent epost til ledelsen vedrørende dette med pris pr fat. Regner med at jeg får svar snart. Ville være veldig rart om all olje de selger i alle marked går for 55 dollar fatet.

Det er jo bra at noen har oversikt. Framover skal vi høre på mye fjas fra desperate hausere.

Gullhaugen er intet unntak.
Redigert 12.03.2022 kl 21:08 Du må logge inn for å svare

Ditto. Tror ikke du er i nærheten av kjenne caset IOX, eller hvilken situasjon selskapet er eller har vært i.

The LLA-47 exploration block covers an area of 447 km² where Interoil acquired 350 km² of 3D seismic and has identified several hydrocarbon prospects. Du mener at det ikke finnes et fnugg av bevis. Du tenker altså at IOX skal bore fra hoften og håpe på det beste? Kan også nevne at IOX har 100% av dette prosjektet.

This basin is said to hold approximately half of Argentina’s gas reserves and twenty per cent of the country’s oil reserves.

As of January 2020, the recoverable conventional reserves in these licenses are estimated to exceed fourteen million barrels of oil equivalents, and they also have a significant potential for unconventional oil.

IOX har her 80% av dette prosjektet.

Det er mulig at den godeste CEO har sine ord i behold når han er fornøyd med USD 55 i A. Noen er kanskje verre stilt for alt jeg vet. Poenget er at de fleste - gjentar de fleste - tror at IOX selger all prod i spot markedet på daglig basis. Det gjør man åpenbart ikke når selskapet både bekrefter USD 55 i A pt, og for Q4 melder en relativ prisnedgang sammenlignet med Q3 når prisen i spot markedet har økt. Man kan altså ikke forutsette at IOX selger olje (eller gass som faktisk ut gjør en stor del av den totale prod) til dagens priser og opplever en eksepsjonell økning i egne inntekter. Det er rett og slett en urimelig påstand/forutsetning. Og det hjelper heller ikke når man ikke forstår prod-tallene som selskapet legger frem om A og C.

Og har produsert ca 50 bopd siden lisensen ble kjøpt mot en betydelig del av selskapets float.

Nettopp. Prospects. Seimsikk. Både 2D og 3D har vi hørt mye om de siste 5-6 årene. Tror jaggu meg CEO satt med 3D-briller på nesen når han ble intervjuet ifm de 2 emiene i fjor vår.

Det er her du misforstår. Har forsøkt å fortelle deg dette. Først av alt, så har ikke CEO uttalt seg om han er fornøyd eller ikke, slik du skriver. I både Colombia og Argentina er Brent-prisen referansen. Til informasjon har jeg mailet med IR - det sier seg selv at man foretar undersøkelser før man går inn med store summer i et slikt selskap. Jeg vil anbefale deg å sende en mail til ir@interoil.no før du kommer med noe som helst mer her. Når du har gjort det, og har fått svaret ditt bekreftet, så tenker jeg det blir stille fra deg. Jeg synes det er rart at du ikke allerede har gjort dette, når du forsøker å fremstå med så ekstremt mye bedre innsikt enn alle andre her. Dette burde jo være første bud. Jeg bruker ikke mer tid på en meningsløs diskusjon med en person som har til eneste hensikt å vri og vende på alt, og trekke ned et selskap. Dette blir det siste fra meg her.
oivindl
12.03.2022 kl 22:24 3193

Det er ingenting som tilsier at hausingen her inne skulle føre til denne oppgangen.
Den skiller seg ikke ut fra tidligere haussing eller haussing i andre aksjer for den saks skyld.
hogan
12.03.2022 kl 22:56 3100

Denna skal ned igjen, kjøper på 1,8 som forrige gang, ikke lyst til å bli bagholder her
AVAC
12.03.2022 kl 23:16 3067

Ser for meg en inngang her på 2kr. Da er gapet tettet og klar for ny rekyl
sacco12
12.03.2022 kl 23:17 3066

Det er like meningsløst å lese hausse-innlegg uten substans eller begrunnelse som det er å lese negative innlegg, fortsatt uten noe form for begrunnelse eller innhold overhodet. Hvorfor gidder folk som ikke har aksjer å skrive at denne aksjen skal nedover, og at de likevel har tenkt å kjøpe på en gitt pris. Kanskje det er litt seint på en lørdag og min hjerne ikke er helt der den skal være, men hvorfor skriver folk så meningsløse innlegg? Mange av de nye aksjonærene her har like mye energi som vårkåte bikkjer, de skriker hele tiden om hvor høyt kursen skal gå uten å begrunne hvorfor. Er faktisk et par stykker som sier kursen skal gå til 30 kr + etterhvert. Dette er de samme menneskene som ikke engang forstår tallene som blir meldt i prod rapport hver måned. Så kommer folka som mener det motsatte, Bruker Hogan mener denne skal ned til 1.80 kr, men da skal hen altså kjøpe........????? Fortsatt uten noe begrunnelse. Jeg blir helt matt. ...

Selvsagt er det hausing. Har du ikke lagt merke til hvor mange forumhorer og eventyrfortellere som allerede er ute.
oivindl
12.03.2022 kl 23:36 3022

Joda, men slik har det vært i mange år og mange aksjer uten at det gir en slik oppgang som det vi har sett her.