ELABS med Ny kontrakt


Det pøses på¨med kontrakter , vi skal snart på Børs og snart Q4 (10 mars) https://newsweb.oslobors.no/message/554025

Dette er hva som er kommet siden September 2021:

lliptic Labs Signs Another License Agreement with Current Smartphone Customer
Sep 8, 2021

- Elliptic Labs Signs Contract With a Large Smartphone Customer
Sep 10, 2021

- Elliptic Labs Launches AI Virtual Smart Sensor™ on Xiaomi Mi 11T Smartphone
Sep 16, 2021

- Elliptic Labs Signs a Significant Enterprise License Agreement with Xiaomi
Sep 28, 2021

- Elliptic Labs Launches AI Virtual Smart Sensor™ on Two Black Shark Smartphones
Oct 13, 2021

- Elliptic Labs Signs PoC Agreement with a Leading Global Smart TV Manufacturer
Oct 18, 2021

- Elliptic Labs and Syntiant to Bring Always-On, Ultra-Low-Power Experiences to Bosch’s spexor Device
Oct 26, 2021

- Elliptic Labs Launches AI Virtual Proximity Sensor™ on High Volume Redmi Note 11 and Note 11 Pro Smartphones
Oct 29, 2021

- Elliptic Labs Signs Proof of Concept Agreement with A Leading PC OEM for All-in-One PC System
Nov 1, 2021

- Elliptic Labs’ AI Virtual Proximity Sensor™ Announced on HONOR 60 and HONOR 60SE Smartphones
Dec 1, 2021

- Elliptic Labs Signs Software License Agreement with New Smartphone Customer for Seven Smartphone Models
Dec 13, 2021

- Elliptic Labs Brings AI Virtual Smart Sensor Platform™ to the PC Market
Dec 15, 2021

- Elliptic Labs’ AI Virtual Proximity Sensor™ Launches on Four Xiaomi Redmi Smartphone Models for Global Markets
Jan 27, 2022
Redigert 17.02.2022 kl 08:54 Du må logge inn for å svare
Babbai
19.05.2022 kl 08:25 3634

https://newsweb.oslobors.no/message/562583

Elliptic Labs signerer fjerde kontrakt for ekspansjon med eksisterende Laptop-kunde

"Den fjerde utvidelsen av kontrakten med denne PC-kunden bekrefter viktigheten av tilstedeværelsesdeteksjon og behovet for vår teknologi for PC-industrien," sier Laila Danielsen, administrerende direktør i Elliptic Labs.

VIKTIGST AV ALT: "Dette er i tråd med det vi kommuniserte da vi første gang signerte med denne Laptop-kunden, at teknologien vår ville bli implementert på flere av deres modeller. Vi samarbeider også med andre ledende Laptop-produsenter."
Contador
19.05.2022 kl 09:35 3613

Utvidelser av avtaler på løpende bånd.
Nye avtaler på løpende bånd.
Utgifter som ikke blir nevneverdig høyere da lave utgifter er en del av pakka. Elab gjør rett og slett en hel bransje bedre, enklere og mindre avhengige av tidkrevende transport. I dagens samfunn er det helt avgjørende.
Jeg tror aksjekursen vil ta av etter neste uke. Sæla på!
Babbai
19.05.2022 kl 09:41 3625

Jeg forventer ikke høye inntekter i Q1 (som normalt er det svakeste kvartalet), men man vil nok snart se at pengene begynner å rulle inn. Om det kommer laptopinntekter i Q1 avhenger av hvor tidlig de fakturerer (inntektsfører blir vel mer korrekt) for nye laptops og om det kun er T14 som evt. har blitt fakturert i Q1 (samt volumet for første parti av T14). I tillegg vil en laptopkontrakt med en ny aktør være noe som kan gjøre at kursen hopper.

Trenger ikke bekymre seg for fosyningsproblemer heller. Det er det geniale her. Nå kommer de til å dundre på mot nye leverandører og snart også nye markeder. Mest bekymret for at de kjøpes opp altfor tidlig.

Jeg har ligget unna IT aksjer en stund, men nå er ELABS for fristende. De leverer varene kontinuerlig og bygger et fantastisk selskap. Det må bli synlig i kursen snart.

Hadde det ikke vært for olje boost og tech skrekk hadde den passert 40 snart. De våkner nok når de ser tallene etterhvert. De er fortsatt bare i starten, det er enorme konsern de jobber med å komme inn på. Feks Bosch.

Ja. Av alle norske Tech-aksjer er nok Elabs en av de som kan rykke raskest ut av startblokkene når børsbunnen er nådd.

Vi håper ELABS fyker ut av startblokka i dag :)

Med en rekken av avtaler som er levert er det jo helt sjukt å handle den tre kroner ned fra der den sto før Xiaomi og Lenovo. Kan nesten ikke vente på en presentasjon fra Laila, verdien på kontraktene har ikke vært tydelig nok kringkastet, da tror jeg kursen hadde vært et helt annet sted nå, men den er i alle fall blå i dag, la oss håpe det fortsetter sånn.

Sitt stille i båten, her er det nok kun støy fra Nasdaq nedgangen som forstyrrer. Elab kommer sterkt!

ELABS er nye NOD. De kommende årene er dette både 10 og 20X. Jeg trenger ikke ramse opp alle gode grunner, for det har folk gjort tidligere på disse trådene.

Bare de ikke blir kjøpt opp, det er min bekymring. Verdensledende tech på billigsalg ut av Norge er krise. Håper de får bygge sten på sten. Snart kommer det flere globale megakonserner på kroken. De har jo selv sagt at etter smartphones, skulle de gå all inn mot laptop markedet, før de jobber seg videre mot tools og etter det kommer bilindustrien for fullt. Alt dette vil komme innen en treårsperiode fra nå. Det kan bli en pengemaskin.

Fint driv i dag, og ser ut til å være litt pågang av nye kjøpere.

Det ville være tragisk om de ble kjøpt opp nå før de har fått blomstre skikkelig. De kommende årene erobrer de verden :)

Hva kan vi forvente til Q1?

Les Babbais melding lenger oppe. Han har meget god innsikt både i teknologi og i ELABS.

Takk. Ser ikke ut som noe forventningsrally i forkant.

Det meste handler om olje/gass/energi for tiden. Men Elabs er og blir en suksess og det vil vises på kursen etter hvert.

Støtter den, de beste kjøpene gjøres her nå, det gjelder å jobbe mot markedet litt om du skal få de beste inngangene. Elabs er vanvittig spennende å se hvor bra leverer. Måtte det fortsette sånn, så blir det himmelferd her.

Ny kontrakt, da skal vi nok litt ned i dag også. Utrolig utvikling i kurs i forhold til selskapets utvikling. En gang må det vel snu? De neste tallene blir veldig spennende, da får vi muligens en reprising. https://ellipticlabs.com/mfn_news/elliptic-labs-announces-xiaomi-poco-f4-5g-smartphone-for-india-market/

Her er det bare å legge dem i ein skuff, og i 2025, så vil du knapt få opp den skuffen. Jeg vil anbefale alle å lese litt om dette firmaet, og ta sine egne vurderinger. dette ''kan'' bli stort!
heilo888
24.06.2022 kl 08:53 1975

Blir vel sell off som det pleier å bli på disse mobilavtalene. Trenger ny PC-avtale!
Redigert 24.06.2022 kl 08:54 Du må logge inn for å svare
Myrabakk
24.06.2022 kl 11:41 1910

Det kommer mange slike meldinger om utgivelser av mobilserier på disse kontraktene de har fått med kunder, og det kommer stadig nye smartphonekontrakter som meldes. Kontraktene representerer verdien (som ikke oppgis i meldingene), mens disse utgivelsene representerer hvilke modeller tidligere meldte kontrakter er på.

Når det kommer til laptop så er det allerede meldt om 4 kontrakter. Det kom kontrakt på Lenove Think Pad T14 Gen 3, en modell som er utgitt i markedet. Etter denne kom det 3 store utvidelser av Lenovos avtale. Alle maskiner på disse kontraktene er ukjente for oss, for de er ikke offentliggjorte enda. For den som er nysgjerrig på hva det kanskje kan være Lenovo kommer til å gi ut, så anbefaler jeg å ta en titt på Bluetoothregisteret på nett. Ved å skrive Lenovo der, så finner man alle modellene Lenovo har søkt om godkjenning på for utgivelser i ulike områder. Jeg skal ikke si for mye om det, for det blir litt lengre å forklare, men kortversjonen er at maskiner som kommer ut snart blir omsøkt i registrene en god stund før utgivelse. Ofte er det mellom et par uker og noen måneder mellom registrering og lansering.

Den som er nysgjerrig på dette kan gå inn på https://launchstudio.bluetooth.com/listings/search og skrive Lenovo i søkefeltet.
Jeg anbefeler der å sjekke registreringene 27.mai og 30.mai. Jeg har ikke summert opp antall, men det må da være en del der (3-sifret antall)... ;)

Den som er ekstra interessert kan også sammenholde med Lenovos egen teknologiside: https://support.lenovo.com/us/en/solutions/ht511536-smart-features
Her ser man hvilke modeller som kommer med UPS og HPD. Jeg mener HPD er den som er mest Elabs-relevant, altså Human Presence Detection.

Den som er interessert vil finne stor glede av å bruke et kvarter på disse to linkene, for her kan man begynne å se litt fremover hva som kommer :)
God helg!

Elabs toget fosser på med nye lanseringer i Kina, da skal vi sikkert videre ned. Elabs, selskapet som har levert gjennom både pandemi og oljebonanza og likevel har gått fra 23 til 16 tallet. Når starter rekylen? Q2 kan muligens avsløre tallene på kontraktene og da tror jeg vi kan se en helt ny prising her.
https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2022/07/05/7894321/elliptic-labs-med-nylanseringer-i-kina?internal_source=sistenytt
Redigert 05.07.2022 kl 07:56 Du må logge inn for å svare
RoarAlb
05.07.2022 kl 08:01 1604

I dette markedet så kommer nok ikke rekylen før vi ser vekst i inntekter. Aksjen er gruset som mye annet vekst og tek. Vi vet at Lenovo skal inntektsføres i H2, vi vet også at Q4 etter all sannsynlighet blir kanonsterkt i år. Mulig noe av dette skal frontrunnes, men makro spiller ikke på lag og de fleste er ute av denne sektoren inntil den viser konkret bedring - det kan ta tid. Selv er jeg longlong her, 2023 blir et meget spennende år for Elabs. Markedet priser per dags dato inn at de skal feile totalt på guidet omsetning. Dersom de kommer nær, eller mot formodning klarer det, får vi en voldsom reprising tror jeg. Den som lever får se.

Jeg forestiller mig, at vi skal hen til Q4, før vi ser antydningen af rekyl og fornyet momentum. Markedet har ikke særlig megen tillid til ledelsens omsætningsmål, som virker urealistisk og lidt useriøst. Men begynder vi at se rigtige indtægter, så vil kursen nok få sig et moderat løft, også selvom de 500 MNOK ikke nås.

Da kom en ny topp tre laptop leverandør på kroken. Trist for de som må løpe etter her.....Denne reprises nok etterhvert nå. Leverer så det holder.
https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2022/07/11/7897446/elliptic-labs-fikk-ny-storfisk-pa-kroken?internal_source=sistenytt
heilo888
11.07.2022 kl 14:08 1050

Fin nyhet, men det er vel ikke nødvendigvis en ny PC-leverandør.

«Ny storfisk» i følge Finansavisen. Da vet de nok at det er en ny leverandør?
Serboss
13.07.2022 kl 15:21 845

I morgen Q2, hva kan vi forvente?
Prebus
13.07.2022 kl 15:57 819

Vi kan nok forvente oss negativ EBIDTA, gode fremtidsutsikter, ingen laptop-inntekt.

Kursnedgang noe sånt som 5-7%.

Ja, dette er som Prebus skriver rimelig konsensus og skal ikke overraske. Lenovo-inntekter kommer i H2, som CEO uttalte i Q1. Men de små som ikke har fulgt med i timen får muligens litt noia.Dette er typisk avis-overskrift!
Det sies intet fra selskapet at der er en "ny" kunde. Er nesten garantert Lenovo igjen.

I så fall tabloid vinkling til å være i finanspressen. Kan jo være Lenovo, men nye leverandører er enten HP eller Dell, med tillegg til pågående PoC.