Pho - CMS Complexity adjustment

PHO 02.11.2018 kl 16:29 15798

Det blir foreløpig ingen endringer for neste års refusjonsordninger fra CMS ved bruk av blålys-cystoskopi i såkalte "outpatient"-settinger, altså poliklinikker etc. Begrunnelsen fra CMS er at kodene for det CMS omtaler som tilleggsbehandling utover kodene for grunnbehandling ikke oppfyller krav om brukerfrekvens som må være minimum 25 behandlinger i året "nationwide".

Dette skyldes jo at de fleksible cystoskopene kom først i år, og at CMS derfor ikke har data på bruksfrekvens. Det vil også si at de neste år vil ha en overbevisende mengde data på bruk, og at en utvidet Complexity Adjustment da vil komme for alle tilleggsbehandlinger utover de som alt ligger i systemet.

Når jeg leser dokumentet får jeg også forståelsen av at alle prosedyrer med bruk av blålys vil være dekket for et grunnbeløp, men at det i det første året med bruk av fleksibelt cystoskop med blålys vil bli noe dyrere for pasientene som mottar behandling utover "grunnkoden" enn det vil bli etter det første året. Men jeg er bare en smånisse og kan ha forstått dette feil. Et privilegium da er jo å kaste ballen videre: Har jeg forstått dette riktig, og hva betyr dette for Pho?

Min antakelse er at det neppe betyr noe særlig for en sterk vekst, som vil komme uansett fremover.

Linken for å laste ned dokumentet finnes på denne siden: https://www.federalregister.gov/documents/2018/11/21/2018-24243/medicare-program-changes-to-hospital-outpatient-prospective-payment-and-ambulatory-surgical-center
Direktelink til dokumentet: https://s3.amazonaws.com/public-inspection.federalregister.gov/2018-24243.pdf
Redigert 02.11.2018 kl 18:36 Du må logge inn for å svare

Oregon

Bare et lite spørsmål:

Hvis NBI-metoden hadde vært børsnotert på OSE gjennom et konkurrerende selskap til Photocure, ville du da ha satset en større andel av dine midler i aksjemarkedet på denne metoden?
_________________________________________

Bunner dine utspill mot Photocure i en generell redsel for alt som kan gå galt, eller mener du at at NBI kan bli en reel konkurrent til BLC med CYSV i nær fremtid?
Redigert 04.11.2018 kl 16:17 Du må logge inn for å svare
pafo
04.11.2018 kl 15:05 3139

Eg har vel og lete efter årsaker for att PHO ikke skall lykkes. Men kommer til att det er hvitt lys som blir
brukt i dag, og da kan det vel ikke finnes så mange andre årsaker. Og blåhvit lys må jo vare bedre hvor
en vrider og vender på det. Låter enkelt men som sagt i bland er det de beste.

Du etterlyser en grunn til at noen letter seg og til og med shorter i Photocure.
Statistisk sett så går børsene på en smell ca hvert 8 år. Vi er nå på overtid og det er mye uro i det globale børsmarkedet.
Det er ett uttrykk som sier : Cash is king.
En del investorer flytter kapital fra bl.a aksjer og over i kontanter, gull eller går inn i shortposisjoner i slike urolige tider som vi nå er inne i.
Disse valgene har oftest lite med di fundamentale forhold innen enkeltselskaper å gjøre.
Redigert 04.11.2018 kl 15:47 Du må logge inn for å svare
Merlin
04.11.2018 kl 18:31 2890

Her er en referanse til CMS-godkjennelsen av flexiscope+Cysview ( Dvs. Outpatient - Surveillance). Den er for øvrig gjentatt i Edisons verdsettelse av Photocure. Så vidt jeg har forstått er det altså en EGEN KODE for flexiscope, som altså ikke berøres av kodene for TURBT. Det er altså bekreftet at flexiscope refunderes etter egen kode. Lett å gå seg vill i disse CMS-beslutningene! De er jo ikke akkurat klare! For ordens skyld bør Photocure gå ut med en presisering om hva som nå er gjeldene refusjoner. Men dette beskrives som final rule - og skal dermed ikke ha noe med TURBT-refusjon å gjøre. Dette bør ellers selskapet redegjøre ordentlig for på 3Q18 i neste uke.

Oslo, Norway, November 2,2017: Photocure ASA (OSE: PHO), announced today that the United States Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) has issued a FINAL RULE stating that it will reimburse hospital outpatient departments for certain Blue Light Cystoscopy (BLC(TM)) with Cysview® procedures from January 1, 2018.

"The effectiveness and benefits of using Blue Light Cystoscopy (BLC) with Cysview for improved detection and management of bladder cancer are widely recognized. It is very positive that the CMS have created A SEPARATE PAYMENT CODE and additional payment for Blue Light Cystoscopy with Cysviewprocedure as this should result in more patients having access to BLC with Cysview and should increase equality of care in the management of bladder cancer patients," said Cheryl Lee, M.D., FACS Chair, Department of Urology, Dorothy M. Davis Chair in Cancer Research at The Ohio State University.

To ensure appropriate reimbursement for BLC with Cysview, CMS has created new and unique codes to describe Blue Light Cystoscopy with the fluorescent imaging agent, Cysview. The CMS final rule for Medicare patients is outlined in the New 2018 CMS hospital outpatient prospective payment system (OPPS) final rule and can be accessed at: http://bit.ly/CMS-Final-Rule

"We are pleased that CMS has implemented new improved coverage and coding for Blue Light Cystoscopy with Cysview procedures. We, along with many stakeholders, including the American Urological Association (AUA), Society of Urological Oncology (SUO), the patient advocacy group Bladder Cancer Advocacy Network, Hospitals and Urologists, have worked hard to secure a reimbursement path for Cysview, in order to ensure better access for Medicare patients to this leading-edge technology for the management of bladder cancer. We estimate the new rule will positively impact approximately 50% of Medicare bladder cancer resection procedures (TURBTs), so this is an important step forward both for patients and our mission to improve the management of bladder cancer," commented Kjetil Hestdal, President and CEO of Photocure ASA.

Se for øvrig flg. CMS historikk:
https://www.federalregister.gov/documents/search?conditions%5Bterm%5D=cysview
Redigert 04.11.2018 kl 18:33 Du må logge inn for å svare
Merlin
04.11.2018 kl 18:36 2871

Legg spesielt merke til flg. setning:

It is very positive that the CMS have created A SEPARATE PAYMENT CODE and additional payment for Blue Light Cystoscopy with Cysviewprocedure as this should result in more patients having access to BLC with Cysview and should increase equality of care in the management of bladder cancer patients
Merlin
04.11.2018 kl 18:40 2850

Konklusjonen her bør altså være det Hestdal har sagt.

Det foreligger en egen "final" refusjonskode for surveillance med flexiscope- Den er ikke forandret.

mens TURBT opprettholder tidligere kodesystem inntil videre.
Helme5
04.11.2018 kl 18:55 2810

Tak Mental Maria - det er der uden tvivl en stor sandhed i, og set med de briller, kunne det være en god forklaring på min undren...

Ville dog tænke mig at der må være andre og mere “risikable” Biotec selskaber, som måtte være mere relevant at shorte - ud fra præmissen om at PHO har godkendt produkt, penge i kassen og ikke mindst, er rimeligt sikkert er på vej mod at få overskud...

Og trods nedgangen i det globale markedet, vil det ikke være medicin som først bliver sparet væk, tværtimod - men kan sagtens følge dit argument,
Oregon
04.11.2018 kl 19:15 2779

Setter pris på at det er takhøyde her på Photocuretråden og at det er rom for diskusjoner. Fra å være en no-brainer da jeg kjøpte meg inn i PHO våren 18 ( jeg så ingen skyer i PHO) til nå hvor jeg ikke er spesielt redd for at aksjen skal falle, men en viss usikkerhet har kommet med konsekvens at jeg flyttet overskuddet (pluss litt til) fra den veldig flotte reisen vi har hatt i PHO til noe annet som jeg da hadde/ har tro på.
Men legg også merke til det positive jeg har sagt på trådene over for det er veldig mye bra som skjer knyttet til PHO i USA og hvis de virkelig skal lykkes så er det utvilsomt US som da vil generere de store inntektene for Photocure.

Oppgang kommer spør.
"Bunner dine utspill mot Photocure i en generell redsel for alt som kan gå galt, eller mener du at at NBI kan bli en reel konkurrent til BLC med CYSV i nær fremtid"?

Som nevnt over er det ingen redsel, men en viss usikkerhet for markedet i Skandinavia og Europa. Jeg likte ikke den studien fra Danmark noe særlig ( da som PHO aksjonær) for den leses jo av urologer og støtter og på en måte forsvarer den kliniske virksomhet de bedriver.

Men som jeg har skrevet tidligere så er jeg enig i at dokumentasjonen fra USA om PDD (og kontra NBI) er av veldig høy kvalitet. USA lever litt i sin egen verden og FDA vil selv ut fra sitt ståsted neppe la seg diktere av andre. Og ut fra de betydelige publikasjonene som ble listet opp over fra Focuss m. flere tidligere i dag samt ytterligere innspill fra Merlin m.fl. vedr. graderingen osv. (som jeg må innrømme jeg ikke hadde helt oversikt over) så kommer Photocure godt ut og det er selvfølgelig svært viktig for US marked med hensyn til status, refusjonsordninger osv. Jeg har lest en del av disse forskningsrapportene tidligere, men innser nå at Photocure stiller fortsatt veldig sterkt i USA.

Siden det fra flere er kommet ønsker om mer gravejournalistikk fra meg så kommer det om litt.
Redigert 04.11.2018 kl 19:19 Du må logge inn for å svare
04.11.2018 kl 19:29 2766

For min egen del sitter jeg særdeles støtt og stødig, reisen har ikke engang startet.
Vi går inn i en ny epoke på torsdag og da starter den virkelige og tellende reisen.
Vi vil bli vitne til en rakett og champagne presentasjon vi ikke før har sett i PHO, Bellete gav en forsmak på q2. Jeg forutsetter da at det er Schneider og Bellete som har kommandoen. Tror bestemt at presentasjonen vil handle lite om tall til en forandring, men bære betydelig mer preg av produktene og hvilken retning ledelsen vil ta for å erobre markedsandeler og hvordan dette skal oppnås. I tillegg tror jeg vi kan oppleve å få en mer hårete antydning om hva PHO anser som sannsynlig inntektsnivå i USA fra 2020.
Egberts meldte ankomst og rolle er jeg i sterk tvil om, men ser ikke bort fra at han vil ønske Schneider velkommen og ønske ham lykke til, vise markedet at her står laget sammen.
Alternativt kan han avsløre noe, men vet ikke hva. Dette meldes i såfall i forkant.
Redigert 04.11.2018 kl 19:31 Du må logge inn for å svare
Oregon
04.11.2018 kl 19:52 2713

Jeg får ikke opp publikasjonen direkte, men legg inn strengen under og dere får der opp Vitenskapelige forhandlinger 2018, gå inn på abstract 55: Erfaringer med ..

https://issuu.com/brataas/docs/vitenskapelige_forhandlinger_2018?e=13762771/65339249

Forsåvidt en positiv artikkel for Flexiscop og PDD, men jeg synes at bruken, dvs. 74 Flex PDD fra august 2017 til aug. 2018 tilsier bruk ca. 1,5 ganger pr. uke, dvs. omtrent samme bruk som pt. rigide skop i USA ( det er vist til referanser / forventninger tidligere her med 2 pas. i timen?)
Det kommer ikke direkte fram av denne artikkelen, men flexiscop har så tynne kanaler for lys og uttak for biopsi at patologer får for lite informasjon ut fra biopsier fordi det kreves dypere og større vevsbiter for analyse. Ut fra min foreløpige vurdering så har ikke Flexiscop den oppsiden som er forventet?

Det er vanskelig å være på børs om man skal sky alle selskaper som har konkurrenter.

Jeg har absolutt ingen problemer med at det stilles kritiske spørsmål.
Men du har også tidligere skrevet at du har redusert kraftig og avventer en mulig kjøpsanledning i forkant av Q3. Synes det da er litt påfallende at disse kommer akkurat nå?

Anse dette som mitt kritiske spørsmål i kveld :)

De som skriver positivt om en aksje har allerede kjøpt. Det betyr at de virkelig er ekte positive.
De som skriver negativt om en aksje har ikke aksjen. Enten ønsker de å kjøpe (er positive) eller de ønsker bare at andre skal feile. Da bør de bestille time hos psykiater.
Konklusjon : Det er svært sjelden man bør legge vekt på negative innlegg.

Dette gjelder alle aksjer. Ikke bare pho
focuss
04.11.2018 kl 20:39 2591

Oregon
Det er ikke rare brukerhyppigheten før lansering. Når det gjelder bruk 2 ganger per time så tror og håper jeg at ingen har slike forventninger. Det er imidlertid vist i studier at det er mulig. Forventningen til Q3 har jeg inntrykk av at er edruelig og på linje med Q2 pluss litt.

Oregon. Dersom jeg forstår det rett er dette en studie som ble kjørt hvor det var med 74 pasienter? At du greier å regne deg frem til brukshyppighet basert på antall inkluderte pasienter i en studie får stå for din egen regning.

Når det er sagt har ikke Flex blitt en slager i Norden (enda?), ellers hadde vi hatt en vesentlig høyere økning i salget i Norden. Kanskje nettopp mangel på studier som denne var årsaken til det?
focuss
04.11.2018 kl 21:01 2521

Det er vist at tid til tilbakefall øker signifikant når BLC Cysview benyttes ved TURBT. Det spekuleres i om dette skyldes en terapeutisk effekt og ikke bare bedre fjerning av kreftceller. Dersom den økte tiden til tilbakefall også viser seg å gjelde ved surveillance med BLC Cysview så bør det være grunn til å vurdere en betydelig prisøkning for Cysview.
Oregon
04.11.2018 kl 21:06 2498

Absolutt et viktig poeng og jeg trekker kanskje konklusjoner her på feil grunnlag; derfor også spørsmålstegn i mitt innlegg.

En fortsatt fremoverlent Bellete med god støtte fra ny CEO; ny positiv guiding og et brukbart resultat så tror jeg at dere aksjonærer vil oppleve at aksjen oppnår nye høyder. Mange her inne har hausset aksjen voldsomt, nesten så voldsomt at litt balanse kanskje er på sin plass. De publikasjoner jeg har vist til har i en (lengre) tid vært tilgjengelig for offentligheten så noen sensasjon er det vel ikke. Men om man liker det eller ikke er en annen sak.
Jeg håper for PHO at USA innfrir for det er nøkkelen til den suksessen PHO og aksjonærene fortjener. Og jeg skal gjerne fra sidelinjen gratulere dere PHO aksjonærer på torsdag.

Jeg er usikker på Q3 selv, spesielt med tanke på det at forventningene er sky high. Jeg tror nok det blir pen vekst men litt usikker om det lever opp til de ekstreme forventningene. Det er heller ikke refusjon for Flex før 2019...
Bellete var positiv sist men advarte oss også om investment cycles hos sykehusene.

Er mest spent på ny guiding og håper som sagt at den utvides med noen år for eksempel 2022
focuss
04.11.2018 kl 21:32 2430

På torsdag så håper jeg de kommer med en del gode situasjons beskrivelser fra det amerikanske markedet, slik som Belletes referanse til Baltimore Washington på Q2. Slike beskrivelser kan gi mer en mange tall, men klart gode historier som ikke støttes av tall blir kanskje bare gode historier.

Oregon

Dette startet med en en temmelig sterk offensiv mot Photocure, men endte opp i det motsatte fra din side.

Jeg vet ikke hva du kaller det , men jeg er tilbøyelig til å konkludere med at du fikk høydeskrekk etter mer enn dobling på få måneder.

Personlig forventer jeg meg mye mer ut av PHO-aksjen, og tror ingen aksjer I OSE-systemet klarer å slå PHO på kursoppgang de neste 12 månedene.
04.11.2018 kl 21:52 2366

Utfra hva jeg kan lese har han kastet pengene inn i Nano.
Nano kan sikkert bli bra på sikt, men igjen stusser jeg over hvor løst pengene sitter ved å satse på det mer usikre i stedet for det noe mer sikre og forutsigbare. Men vi er forskjellige.

De positive har kjøpt, men angående de negative er jeg ikke helt enig. Man kan for eksempel ha fartstid i en aksje og mistet noe av troen og solgt seg ned/ut, men fortsatt henge igjen i diskusjoner rundt aksjen fordi man stadig er interresert og godt kjent med den, og kanskje etterhvert endre mening og gå tilbake om forholdene endrer seg. Synes de er minst like mye verdt å høre på som strømmen av de positive. Man er da alltid opptatt av risikoen i aksjer man sitter i. Og så vurderer hver enkelt av oss om innleggene endrer noe som helst av oppfatningen rundt aksjen. Ellers enig i at de som fryder seg over andres tap burde vurdere innleggelse.
rockpus
04.11.2018 kl 22:58 2238

Når jeg leser ulike innlegg om PHO, får jeg inntrykk av at det ikke finnes noe alternativ mellom kursnedgang og tidobling. Det er nesten absurd!
Å fokusere ensidig på Q3 for dette selskapet blir jo ganske idiotisk.
Hvorfor tror dere at en mann som Schneider tok denne jobben??? For å ødelegge karrieren på et synkende skip?
Computum
04.11.2018 kl 23:31 2178

"Konklusjon : Det er svært sjelden man bør legge vekt på negative innlegg."
Vel, da har du tydeligvis mye å lære. Det som kan gå galt gjør som regel det, også i aksjemarkedet. Å ha på seg skylapper er ingen god strategi.
Vi har blitt teppebombet med positive innlegg, spesielt etter Q2, og forventningene har vært skarp stigning i forkant av Q3 og nytt positivt "påfyll" i presentasjonen senere i uka. Så langt har den forventede stigningen uteblitt. Så gjenstår det å se om peptalken blir som forventet den 8. Jeg stålsetter meg for skuffelse.

Det er riktig en skal ha et åpent sinn. Dessverre er en fullstendig mangel på forståelse av hva Photocure holder på med gjengangeren i de negative innleggene. Brukerhyppighet utifra en studie og en konkurrent basert på en studentoppgave hvor produktet ikke er bedre en hvitt lys behandling forteller sitt. Anbefaler disse og selge aksjene sine. Jeg kjøper Photocure for alt jeg kan når lønningen kommet inn. 40-50-60-70. Jeg tror oppriktig st Photocure blir en vinner i mange år fremover. Jeg forstår rett og slett ikke prisingen av dette gullstandard selskapet. Burde allerede passerr 200 spør du meg. Den kommer nok!!!!!!
Durable
05.11.2018 kl 00:27 2112

Dersom NBI hadde vært den store, mørke skyen på himmelen som noen tror/frykter, så ville neppe PhotoCure ha klart å opparbeide seg en solid markedsandel på 25-30% i Washington/Baltimore på relativt kort tid.

Dette faktumet i seg selv indikerer sterkt at selv om Cysview mot formodning ikke skulle være den beste teknologien, så vil den likevel være mer enn konkurransedyktig og selskapet er beviselig i stand til å ta STORE markedsandeler.
pafo
05.11.2018 kl 03:50 2027

Ja NBI har jo vart på markedet i over 12 år og er både bedre og billigare att bruke en hvitt lys enligt Oregon.
Men har det konkurreret ut hvitt lys, knappest.Og føre 2017 florere det av studier som viste att hvitt lys var
like bra som blålys. De var lagt av professorer og store medisinske sentra, men det viste sig att det stemte ikke.
Så verdien av doktoravhandlingen er vel så som så, det er i alle fall ikke någre myndigheter som anbefaler NBI.

Og en påstand att flexiscope ikke har den oppsiden mange vil ha den til, blir jo helt hoppløs. Da 9 av 10 ganger
det blir brukt cystoscope er det med flexiscope( vid diagnose og surveillance ). Og både FDA og Medicare vil
att BLC skall brukes i surveillance . Så Oregon dine vurderinger gjent imot FDA,s og Medicares står vel i
1 til 100 i Medicares førdel. Men grev vidare du, men du må regne med att vi tilbakeviser alt som ikke håller mål.
Og nær FDA gir en utvidet godkjennelse for flexiscope i TURBT, så er det for meg en bekreftelse att Flexiscope
fungerer utmerket. Men du vet vel bedre.

Og de her Marshall med sin medisinske ekspertise, er det samme ekspertise som rekommenderer Hvitt lys
og NBI. Så forstår eg godt att de shorter PHO, men ver sin lyst
thepower
05.11.2018 kl 06:31 1952

With the extreme expectations placed on Q3 by most people on this forum they cannot do anything other than disappoint

One would think the new world starts on November 8th.

pafo
05.11.2018 kl 07:46 1872

Nu vet jeg ikke vad du mener med ekstremt, men att de fleste forventer vekst er vel normalt om du innvesterer
i aksje.

Mye rart man må lese før øya spretter ut. Som denne : "Så langt har den forventede stigningen uteblitt"
88% opp siden nyttår er bra nok for meg.
De som baisser er enten positive og prøve å kjøpe billig, eller de trenger en helsjekk hos psykiater.
Hvorfor skulle de gidde å baisse en aksje de er negative til, og ikke eier, hvis de ikke lider av et eller annet syndrom ?
Redigert 05.11.2018 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
ITinvest
05.11.2018 kl 08:55 2475

nei, nå gidder ikke eg å lese mer før q3, her er mye møl.
Men der er jo en del verdensmetere her , som synes 88 % stigneing er lite, utrolig hva folk får seg til å skrive

Jeg har ikke registrert såkalte ekstreme forventninger til Q3. At det er skapt forventninger til vekstvilkår antall scope,k må ledelsen ta skylden for. Det var styreformann som i juni hevdet selskapet opplever akselererende vekst, og det var Bellete som i august hevdet selskapet hadde oppnådd 20-30% markedsandel i Washington Baltimore området. Det er derfor slett ikke unaturlig at flere av oss forventer vekst i antall scope og brukerfrekvens på hvert scope når Q3 rapporteres på torsdag. Men såvidt jeg har registrert er det en god blanding på om man forventer blå eller røde tall på bunnlinjen. Så ut fra det jeg registrerer, er det moderate forventninger til Q3.

Men mulig du blander forventninger til fremtiden, spesielt 2019 som helhet, med Q3. Da skjønner jeg du oppfatter forventningene til Q3 som ekstreme. Men der tar du altså feil, fordi du tydeligvis verken har satt deg inn i selskapet eller hva som er fremholdt fra oss aksjonærer. Men akkurat det er ikke vårt problem.

Jeg har vanskelig med å se at ikke 2019 blir et heidundrende år for PHO. Vi fikk se såvidt bak forhenget på Q2 presentasjonen. Det vi så var derimot meget lovende. På Q3 presentasjonen får vi en helamerikansk presentasjon, der janteloven ikke vil påvirke dem som presenterer, og da vil vi nok få se enda mer av hva som sjuler seg bak forhenget. Men jeg tror ikke at vi heller denne gangen får innsyn i hele bildet. Det er all grunn til å forvente at vi også må få presentert Q4 før ting virkelig skyter fart.
Redigert 05.11.2018 kl 09:20 Du må logge inn for å svare

Det ser i hvertfall ikke ut til at folk har hastverk med å komme seg inn i PHO før Q3.

Ikke vet jeg hva det kan være, men det er noe som holder en del investorer oppe på gjerdet,
thepower
05.11.2018 kl 09:23 2353

"Vi bli vitner til rakett ogchampagne presentasjon som vi ha aldri sett før" , "en ny epok begynner på Torsdag" o.s.v

Isn't this extreme expectations? There are plenty more to chose from.

I don't see the value in putting expectations so high. What's the point?

Redigert 05.11.2018 kl 09:24 Du må logge inn for å svare

Så hvis 1 person skriver slikt så er forventningene til aksjen ekstrem ??????

LOL :-)
thepower
05.11.2018 kl 09:35 2302

Ser ut som driten skal under 50 igjen snart.

I really hope the extreme expectations of Q3 materialise, I want to see some positive action here.
Helme5
05.11.2018 kl 09:43 2270

thepower - lidt skuffet over at du her de sidste par uger, er gået hen og blevet lidt useriøs omkring dine tanker/ord vedrørende PHO

Atter, som flere har skrevet - DER er ikke nogen ekstremt haussing og ekstrem stor forventning omkring Q3, der er delte meninger om der bliver et lille plus, 0, eller lile minus - det er på INGEN måde ekstreme forventninger hvad jeg har læst.

Folk herinde er lettere optimistiske omkring Q3 og de fleste forventer/håber på positive tal, men I den lavere ende - andre forventer et resultat tæt på 0 (inkl. mig), så kan du forklare mig, hvori ligger denne ekstreme forventning fra langt de fleste herinde, henne...??

Og, hvis man tror at vi herinde på HO, tekinvestor eller andre forums, har en afgørende indflydelse og betydning for kursen med vores ord,gætterier m.m. - så bør man nok tro om igen..

På længere sigt, her har der været en del skriverier omkring hvad der KUNNE blive en mulig fremtidig kurs, HVIS visse forudsætninger opstod - her er det selvsagt fair at være uenig I om disse forudsætninger indtræffer, men HVIS disse forudsætninger bliver til virkelighed, så vil kursen blive langt højere end den nuværende..!
Redigert 05.11.2018 kl 09:46 Du må logge inn for å svare
05.11.2018 kl 09:57 2221

the power,
Ja, og det står jeg inne for, det som du siterer fra et av mine innlegg.

Ved å lese mine innlegg vil du også kunne merke deg at jeg har forventninger om et pluss resultat, men ikke et stort.
Jeg respekterer fullt ut at andre har en annen mening og tro om Q3 enn det jeg har, men hadde jeg skreket om 30 mill i pluss, ja da hadde det vært haussing så det holder. Men 2-5 mill. er innenfor det en kan kunne ha lov til å forvente.
Og med det teamet som stiller fra PHO på Q3 har jeg forventninger til at de vil dele deres tanker om en lysende PHO framtid med oss.
Kanskje du også burde se litt mer positivt på utsiktene til PHO framover, istedet for hele tiden å henge deg opp i svada.
focuss
05.11.2018 kl 09:59 2211

thepower
Det er sikkert godt for ditt selvbilde å skylde på andre om ting ikke utvikler seg slik du ønsker, men siden jeg antar du er voksen bør du basere dine beslutninger på dine egne vurderinger. Dersom du gjør det så regner jeg med du selger i dag og at vi ikke hører fra deg på en stund.
05.11.2018 kl 10:15 2155

the power,
Og bare for å ha sagt det, de fleste ventet et brakdårlig q2 for NAS, på mine tråder kan du finne hva jeg gjorde dagen før tallene kom
Du vil også finne hva jeg har forventet av NEL foran deres q3. Har ikke vært helt bortreist.
Skulle det mot formodning vise seg at jeg bommer avskrekkende stygt på PHO, skal jeg være den første til å innrømme det.