Pho - CMS Complexity adjustment

Slettet bruker
PHO 02.11.2018 kl 16:29 23382

Det blir foreløpig ingen endringer for neste års refusjonsordninger fra CMS ved bruk av blålys-cystoskopi i såkalte "outpatient"-settinger, altså poliklinikker etc. Begrunnelsen fra CMS er at kodene for det CMS omtaler som tilleggsbehandling utover kodene for grunnbehandling ikke oppfyller krav om brukerfrekvens som må være minimum 25 behandlinger i året "nationwide".

Dette skyldes jo at de fleksible cystoskopene kom først i år, og at CMS derfor ikke har data på bruksfrekvens. Det vil også si at de neste år vil ha en overbevisende mengde data på bruk, og at en utvidet Complexity Adjustment da vil komme for alle tilleggsbehandlinger utover de som alt ligger i systemet.

Når jeg leser dokumentet får jeg også forståelsen av at alle prosedyrer med bruk av blålys vil være dekket for et grunnbeløp, men at det i det første året med bruk av fleksibelt cystoskop med blålys vil bli noe dyrere for pasientene som mottar behandling utover "grunnkoden" enn det vil bli etter det første året. Men jeg er bare en smånisse og kan ha forstått dette feil. Et privilegium da er jo å kaste ballen videre: Har jeg forstått dette riktig, og hva betyr dette for Pho?

Min antakelse er at det neppe betyr noe særlig for en sterk vekst, som vil komme uansett fremover.

Linken for å laste ned dokumentet finnes på denne siden: https://www.federalregister.gov/documents/2018/11/21/2018-24243/medicare-program-changes-to-hospital-outpatient-prospective-payment-and-ambulatory-surgical-center
Direktelink til dokumentet: https://s3.amazonaws.com/public-inspection.federalregister.gov/2018-24243.pdf
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.11.2018 kl 10:15 3037

Thanks for the advice focuss. I just sold half of my shares today as a hedge. If the extreme expectations of Q3 are not met I can buy them back at 40kr on Friday. If the deliver I can ride the wave with the remaining half. Happy days and a win win for thepower
focuss
05.11.2018 kl 10:17 3031

thepower
Ingen årsak. Du har det sikkert bedre på den måten.
Merlin
05.11.2018 kl 10:27 2991

>Forsåvidt en positiv artikkel for Flexiscop og PDD.
>flexiscop har så tynne kanaler for lys og uttak for biopsi at patologer får for lite informasjon

Har du link til dette? Du kommer med to motstridende konklusjoner.

Tvert i mot så viser abstract 55 svært gode resultater! Det står ikke et ord om at de får for lite informasjon. Som kjent er CIS ofte svært små, og alt fjernes. Patologi av disse er dermed nærmest bortkastet.

Det virker som om du kommer med helt feil informasjon, og bør kunne dokumentere det du opplyser.

Ut fra abstraktet fikk de 74 undersøkte pasientene alle en behandling som var meget effektiv. Det ble også gjort en effektiv videreforsendelse av pasienter der det viste seg at PDD ikke alene kunne behandle påviste tegn til kreft. Så jeg forstår overhodet ikke den siste av dine konklusjoner og ber om en klarere begrunnelse for hvorfor du mener dette ikke var så godt som man kan forestille seg?

I konklusjonen i abstraktet står det til og med: "Cis og tidlig tumor residiv diagnostiseres lettere og kan behandles allerede ved diahgnosetidspunktet "
Oregon
05.11.2018 kl 12:30 2864

Jeg synes jeg har vært både positiv ( det er også fordi flere av disksjonspartnerne her inne på forumet har kommet med gode og fornuftige innspill og henvisninger som har gitt meg en mer dybde i saken som jeg absolutt mener har positiv verdi for vurderingen av Photocure) samt at jeg har vært negativ fordi det kanskje også er noen skyer på himmelen slik jeg har sett det. Noen fasit har jeg absolutt ikke, men jeg heller over til mer nå faktisk at USA kanskje kan bli den driveren som PHO aksjonærene håper på. Det betyr ikke at jeg har kjøpt meg inn for som jeg har skrevet tidligere, jeg sitter ikke med noe fasit her. Jeg har parkert PHO og har solgt meg ut; kanskje Oppgang kommer har rett i at jeg har fått en foreløpig høydeskrekk, i hvertfall er det vel ikke feil å ha tatt en for meg betydelig gevinst. Og jeg håper faktisk at PHO skal lykkes.
I aksjemarkedet vil det ( i et fungerende marked) være mange kjøpere og selgere med et hav av ulike grunner for å kjøpe og selge basert på informasjon, forventninger, personlig økonomi osv. For meg har det alltid vært viktig å balansere den informasjonen jeg personlig sitter med og som jeg har tolket litt høyt her og kanskje også snudd litt til det mer positve underveis pga. USA opplysningene fremkommet i diskusjonen. Så for meg er dette absolutt ikke enten det ene eller det andre, poenget med diskusjoner er slik jeg ser det å komme med mest mulig faktabaserte opplysninger for å stake ut en mulig vei videre man tror på.
Nå skal vel også sies at Hegnarforumet kanskje ikke er kjent for alltid å ha de mest seriøse debattanter og det florerer også av personkarakteristikker med også bruk av diagnosesetting uten at jeg føler meg direkte helt truffet.
Så til Merlins kommentarer til abstract 55: Jeg har nevnt tidligere at jeg har et spørsmålstegn ved den referansen så jeg synes den bør tolkes og vurderes av hver enkelt for dette er en klinisk studie ( et slags referat) som nok er innsendt til Høstmøtet slik jeg ser det uten de strenge krav som stilles til abstract på store internasjonale vitenskapelige kongresser. Derfor var diskusjonen i salen etter presentasjonen av studien interessant ( ja, jeg var til stede, synes alle foredrag den fredagen i urologi fra 10:30 - 12.00 var interessante, Photocure og Karl Storz hadde også egne stands på arrangementet). Det ble stilt spørsmål om operatørens bruk av flexiscop ved biopsitaking som jeg har omtalt over; men det positive var også spørsmålet fra salen om hvordan foredragsholder/ operatør vurderte maksutnyttelsen av flexiscopet. Ved å injisere to pas. ( PDD) på morgenen med påfølgende uroscopi/ behandling og tilsvarende på ettermiddagen var da svaret fra DENNE operatøren.
Dere får tro meg eller ikke, men diskuter gjerne videre, for som sagt så har jeg ikke aksjer i PHO og kommer ikke til å henge her inne på PHO tråder annet enn kanskje gratulere dere med for alt jeg vet, fremragende resultater på torsdag.
Redigert 05.11.2018 kl 12:58 Du må logge inn for å svare
Merlin
05.11.2018 kl 15:00 2769

Takk for svar, som er mer utdypende, og viser at du antagelig har vektlagt betydningen av det med fullstendig biopsi alt for kraftig. Det blir derfor ikke viktig i en totalvurdering.

Som du ser ble en del av pasientene sendt videre til bla. TURBT der man kan gjøre mer inngående biopsier. En del ble også sendt direkte til BGB, uten at videre undersøkelser var nødvendig. Det viser at surveillance i høyeste grad virker, og at til og med en god del pasienter ble kvitt vanskelig og aggresiv CIS allerede ved surveillance.

At operatøren vurderte 4 behandlinger pr. dag var i tillegg positivt.
Slettet bruker
05.11.2018 kl 16:06 2712

Oregon nær det hele koker ned til personlig informasjon så har det liten eller null betydelse. Da forholder vi
oss til vad forskning og myndigheter sier, og det er nåt helt annet en det du påstår. Og lengden for tilbakefall
er det som betyr alt. Der er det ingen som matcher BLC/cysview. Finner du någen som kan det så er det bare
att komme med dem.
SørenE
06.11.2018 kl 07:22 2535

God morgen Norge

Er det en kommende trussel "Neoadjuvant Chemo"
https://www.medscape.com/viewarticle/901735?src=WNL_infoc_181104_MSCPEDIT_TEMP2&uac=303561SV&impID=1785653&faf=1

Selv samme læger på John Hopkins Hospital som vi læner os op ad fra Balitmore er ikke afvisende men flere undersøgelser nødvendigt
When asked to comment, David J. McConkey, PhD, director of Johns Hopkins Greenberg Bladder Cancer Institute in Baltimore, Maryland, agreed that more research is needed"

Dansken på morgen kvisten
Stadig super optimistisk
Slettet bruker
06.11.2018 kl 07:54 2489

Dette er for muskelinvasiv blærekreft (MIBC). og ikke for den BLC behandler. Som er non-muscle
invasive bladder cancer (NMIBC).
focuss
06.11.2018 kl 08:03 2470

Som pafo sier dette er behandling for pasienter hvor kreften har fått videreutvikle seg til muskulaturen rundt blæren. Det er det BLCC skal hindre.
SørenE
06.11.2018 kl 08:56 2404

Hej Norge

Pafo, Focuss: tak for opklaring, så er den ged barberet.


Dansken
Endnu mere super optimist :-)
ValueInvest
07.11.2018 kl 19:28 2228

Som nevnt er jeg litt skeptisk til Q3 ift forventningene. Mine tanker rundt Q3:

1) USA:
- 12 nye scope, derav 2 flex (det er ikke refusjon for flex før 2019 og Bellete advarte om lange investment cycles sist presentasjon)
- Salg MNOK 16-18
- Ny guiding: maks!! 40-50 MUSD for 2020, håper som nevnt at de guider lengre tidshorisont enn 2020

2) Ipsen pen utvikling (+10-20%), basert på indikasjon for Juli fra Dahl i sist Q presentasjon og tall fra Ipsen som kan tyde på at noe er på gang dette kvartalet. Er dette i så fall et "uhell" eller er det noe som skjer her?
3) Norden samme trallten som siste kvartaler = moderat vekst

Store jokeren er ny CEO, erfaringsmessig kan det fort dette noen lik ut av skapet i slike situasjoner. I tillegg er styreleder med på presentajsonen for første gang, noe som kan bety så mangt av ekstraordinære happenings alt fra top eller flop til ingenting.

Frykter at dette skuffer markedet, så jeg solgte 1/3 av beholdningen i dag. Dessverre for tidlig rundt 52. Sitter dog fortsatt med en vesentlig investering for min del.
Så får tiden vise om det var en god vurdering.

Londonmannen
07.11.2018 kl 20:02 2178

Din vurdering var sikkert fornuftig for din situasjon. I morgen tidlig får du svaret på hvor smart det var. Men ingen kan ta fra deg at en fugl i hånden enn ti på taket. De pengene du tok av bordet i dag er sikre. Indere markedet er enhver sin egen lykkes smed og det som føles rett for meg er nødvendigvis ikke rett for andre. Derfor må alle gjøre sine egne vurderinger å gjøre det som føles rett for den enkelte. For til syvende og sist er man selv ansvarlig for de grep man gjør. Jeg har ikke noe til overs for personer som må legge skylden for ethvert tap i aksjemarkedet på andre. Slikt er bare tøv. For uansett hvor positiv jeg eller andre uttrykker oss, så er det umulig for noen av oss å se inn i fremtiden. Det vil alltid være forbundet risiko med investeringer i aksjemarkedet, ja selv med de som føles 110% sikre. Derfor er der så viktig at man er voksen og ansvarsfull før man begir seg inn i aksjemarkedet med reelle penger.Og når det er gjort, da er det kun deg selv du kan ære eller skjelle ut, enten det blir kjempesuksess eller fullstendig fiasko.
Lykke til!
Slettet bruker
07.11.2018 kl 20:12 2157

Valueinvest,
Med dine tall lagt til grunn vil de oppnå et samlet salg i q3 på 44 mill, opp fra 35,6 i q3 17.
Det vil i såfall bli et resultat i balanse.
Redigert 07.11.2018 kl 20:13 Du må logge inn for å svare
ValueInvest
07.11.2018 kl 20:20 2136

enig at det ikke er et dårlig resultat og langt i fra worst case (eller best case for den saks skyld), men tror det ligger nok langt under forventningene her på forumet i hert fall.

Bra å få fasit i morgen
clanz
07.11.2018 kl 20:39 2097

ValueInvest sin forventning er representativ for min vurdeirng også.
Jeg tipper ca. 17-18 mill i salg i usa og tilsammen 45 mill. Da er jeg veldig fornøyd hvertfall, og kan fint regne hjem en børskurs over sluttkurs idag.

Så blir det selvsagt spennende å se hva Schneider har å komme med.... jeg tror ikke det er så mange skjeletter i skapet i PHO.
Men så tror jeg han fint kan finne på å kutte Cevira og Visionac.... selge ut for noen småpenger... for å få full fokus på Cysview... som kanskje Hestdal ikke var villig til.
Londonmannen
07.11.2018 kl 20:41 2092

Valueinvest
Ja, enig i at dersom salg USA kommer inn på 17-18 mill, da blir jeg skuffet. Ikke glem at de gikk inn i Q3 med 17 flere scope, inludert 2 flexiscope, enn det de gjorde inn i Q2. I Q2 hadde de et salg i USA på 16,1 mill. Dvs at du forventer omtrent 0 økning til tross for minst 17 flere scope gjennom Q3. Men i tillegg har de fått utplassert ytterligere scope gjennom Q3.

Du forventer også kun 12 nye scope utplassert gjennom Q3. De hadde 17 nye scope i Q2. Dette er ikke såkalt akselererende vekst i mine øyne. Skulle tallet bli kunn12 scope har ledelsen et forklaringsproblem.

Nei, jeg føler meg rimelig sikker på at her har du lagt deg for lavt i dine anslag.
Springer
07.11.2018 kl 22:34 1997

Forventningene på forumet er ikke det samme som markedsforventningene. På 55 kr og 1,1 milliard totalt er PHO fortsatt meget rimelig priset for et vekstselskap innen biotech.