Gode utsikter for Engebø.

Longrun
NOM 24.02.2022 kl 18:04 44322

NRK m.fl. dekker ukritisk et 20-talls ubefestede barnesjelers campingtur i Engebø. Det fremstilles som om dumping av stein i en fjord skaper uopprettelig skade. Dette til tross for at landet vårt har blitt til nettopp ved at stein har rast nedetter fjellsidene til bl.a. våre fjorder.
Seriøse medier burde heller skrive litt om de unike mineralene som skal utvinnes og som er svært viktige for moderne teknologi i inn- og utland.
Men tross den mediestøyen de anti-demokratiske Engebø-barna klarer å skape, er det all grunn til å være optimistisk. Det er rett og slett utenkelig at næringsdepartementet skal omgjøre den driftstillatelsen som direktoratet har gitt. Det er selvsagt mulig at dep.vil slenge på et par ekstra kosmetiske vilkår for å tekkes barna, men neppe slik at de vil endre driftsøkonomien nevneverdig.
Det er også grunn til å nevne at den groteske invasjonen av Ukraina vil skape ytterligere behov for mineraler i den frie verden. Å nekte driftskonsesjon vil - bare av den grunn - fremstå for usolidarisk overfor våre venner på kontinentet.
Redigert 24.02.2022 kl 18:24 Du må logge inn for å svare
Woopwoop
24.02.2022 kl 18:16 21279

Heilt riktig det. Aktivistane og dei stakkars barna til aktivistane er populære i media og som vanlig bryr ikkje media seg om fakta, på lik linje med aktivistane.