IOX «den perfekte storm»

rosgun
IOX 24.02.2022 kl 23:29 13604

IOX har en evne til Ä gÄ mye om det ikke er krig og energikrise, sÄ uansett vil den hele tiden kunne gÄ oppover med stadig hÞyere bunn.

En aksje skal vel verdsettes ogsÄ med tanke pÄ hva den kan bli verdt, ikke akkurat idag. I tilegg er det tradere i den som skaper omsetning. Det blir iallefall ikke kjedelig i IOX... Oljeprisen vil uansett bevege seg mot 100 dollar fatet, og muligens bli der en god stund(iallefall ut 2022). Selv IOX har funnet mer olje ila 2022, og som de sier allerede gÄr det bra hittil i 1. kvartal i 2022 (dette er jo snart over- 1 mÄned igjen, dvs at de allerede mÄ ha fÄtt opp noe olje allerede).... Jeg stÞtter meg til fler-doblingsanalysen som ble publisert 10.2..., og stoler faktisk mer pÄ den analysen enn all verdens av innlegg her. Stay tuned......

Husk at bÞrsverdien fortsatt kun er 250 millioner. tror oppsiden skal raskt nÊrme seg 1 mrd. Mange selskap pÄ Oslo BÞrs har idag en markedsverdi pÄ 2-3 mrd, og de har enda ikke noen vesentlig inntekter...kun basert pÄ fremtidig potensial. IOX tjener bÄde penger og har absolutt en lysende fremtid i en "hot" bransje. Tilfeldigvis fikk den en golden cross formasjon rent teknisk den 10.2. (I tillegg til en vedvarende energikrise og lite oljefelt disponible. Det har aldri vÊrt dÄrligere, da nÊringen i 2019-2020 skrapet rigger og forberedte seg pÄ en bransje i grus pga miljÞalternativene i sol,hydrogen og vind m.m.
Behovet er dessverre sÄ utrolig mye stÞrre enn det disse kildene gir idag. Frem til minst 2050 mÄ det vÊre olje og gass tilgjengelig, bare synd at ingen "sÄ den komme" i 2019-2020. Resultatet er nÄ en vannvittig energikrise, og det er bare starten....(ta ogsÄ med usikkerhet rundt oljeinstallasjoner i Europa som kan angripes, gassledningen fra russland til Europa som kan stoppe nÄr som helst....ja det er bra IOX i hovedsak (noe i Norge) jobber i Argentina og Colombia og ikke i Europa:)
(Verdens stÞrste vindmÞllefirma Ørstedt i Danmark produserer 2 % energi av det Equinor gjÞr pr Är)

Vil ogsÄ tro at flere brÞnner skal suges tomme for olje nÄ som det er svÊrt lite utvinning av nye felt, og det tar lang tid Ä bare finne oljen, finne ledige rigger osv osv, det mÄ jo ta minst 1-3 Är fra de finner et felt og de faktisk begynner Ä pumpe den opp....... Nei, jeg tror IOX faktisk er det eneste rette og sitte i nÄ og ut 2022.) Mange energiselskaper har enorme selskapsverdier pÄ bÞrs, og det skal noe til Ä fÄ en slik til Ä bli en traderfavoritt og fÄ flyttet kursen med flere 100%. IOX er "den perfekte stormen" (spÞr du meg, men det er det jo ikke sikkert du gjÞr.))

***Her er en oppsummering gjengitt fra den flerdoblingsanalysen analysen.

10.02.2022:

Til informasjon sÄ eier BjÞrn Inge Pettersen selv aksjer i InterOil Exploration and Production (ticker pÄ Oslo BÞrs: IOX)

I dag har jeg sett nÊrmere pÄ et lite men spennende selskap pÄ Oslo BÞrs, InterOil Exploration and Production (ticker pÄ Oslo BÞrs: IOX).

"Jeg tror InterOil Exploration and Production (IOX) kan stÄ foran kraftig kursoppgang bÄde pÄ kort og mellomlang sikt, og ser ikke bort ifra at aksjen kan flerdobles fra dagens kursnivÄ, og det gjerne i lÞpet av kort tid.

Aksjen er volatil og har flerdoblet seg flere ganger i lÞpet av kort tid tidligere, og nÄ tror jeg at dette kan skje igjen.

Slik jeg vurderer det sÄ kan IOX nÄ stÄ foran en kraftig Þkning i inntekter og resultater fremover, og med en svÊrt sterk oljepris, sÄ tror jeg at denne aksjen nÄ kan stÄ foran kraftig kursoppgang fremover pÄ kort og mellomlang sikt."

Litt om IOX:
InterOil Exploration and Production ASA er et oppstrÞms olje- og produksjonsselskap. Selskapet er engasjert i leting, utvikling, produksjon, kjÞp og salg av olje- og naturgassforekomster. Konsernet har et rapporteringspliktig segment, nemlig Colombia og Argentina, som bestÄr av oppstrÞmsaktiviteter, inkludert leting etter olje og naturgass, feltutvikling og produksjon fra lisensene i Colombia, som er konsernets strategiske forretningsenhet. Virksomheten drives i Colombia, Norge og Argentina.

——

Teknisk Analyse av InterOil Exploration and Production
InterOil Exploration and Production (IOX) viser klare tegn til Ä gjerne vÊre i ferd med Ä etablere en bunnformasjon rundt disse nivÄene.

Det samlede tekniske bildet for aksjen er positivt, og signaliserer at aksjen kan stÄ foran et kraftig lÞft pÄ kort og mellomlang sikt.

Aksjen har brutt over bÄde 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt er nÊr ved Ä bryte over 200-dagers glidende gjennomsnitt, sÄkalt «Golden Cross signal».

Dette er et kraftig positivt teknisk signal og som indikerer at den mellomlangsiktige trenden for aksjen er i ferd med Ă„ vende fra negativ til positiv.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er ogsÄ nÄ nylig gÄtt i kjÞpssignal for aksjen.

Videre sÄ har det vÊrt markant Þkning i volum i aksjen under den seneste tidens kursoppgang (jf. chart nedenfor) og dette ytterligere forsterker de Þvrige positive tekniske signalene for aksjen.

Aksjen har nylig brutt over et viktig teknisk motstandsnivÄ rundt NOK 1.15 og har sÄ testet dette stÞttenivÄet og finner der god teknisk stÞtte.

Det er ogsÄ betydelig teknisk stÞtte for aksjen nÄ ned mot 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt.

PÄ oppsiden sÄ er det noe teknisk motstand rundt NOK 1.35 og det samlede positive tekniske bildet for aksjen signaliserer at dette nivÄet nÄ gjerne vil bli brutt i lÞpet av den nÊrmeste tiden.

Det vil utlÞse et svÊrt kraftig teknisk kjÞpssignal for aksjen, og som da kan komme til Ä stige raskt opp mot neste tekniske motstandsnivÄ av betydning, rundt NOK 2.00.

Ved et eventuelt brudd over NOK 2.00-nivÄet sÄ vil det Äpne opp for og signalisere videre oppgang opp mot NOK 4.00-nivÄet.

Aksjen endte onsdag i NOK 1.258 og jeg mener IOX-aksjen har potensiale for Ä kunne flerdobles og det gjerne i lÞpet av kort tid (1-3 mÄneder).

Det samlede tekniske bildet for IOX er altsÄ nÄ svÊrt positivt og bryter aksjen nÄ over NOK 1.35-nivÄet sÄ tror jeg at denne aksjen kan stige raskt opp mot NOK 2.00-nivÄet pÄ noen uker sikt og kanskje opp mot NOK 4.00-nivÄet pÄ noen mÄneders sikt.

Link(betal kr 1 for Ă„ lese og se grafer):

https://www.nettavisen.no/okonomi/aksjeanalyser-com-oljeknott-aksje-kan-flerdobles-i-lopet-av-kort-tid/s/5-95-388406?onboarding_mode=true

Videre uttaler BjĂžrn Inge Pettersen:

I 3. kvartal oppnÄdde selskapet en oljepris pÄ i snitt rundt 69 dollar per fat, og dette kan gjerne bli rundt 75-77 dollar per fat i 4. kvartal og kanskje rundt 80-85 dollar i 1. kvartal nÄ.

Oljeanalytikere ser for seg en videre sterk oljepris fremover.

Oljeprisen kan bikke 100 dollar: – Det skal lite til (kilde: Finansavisen 18/01-2022)

OPPDATERT OLJEPRIS FINNER DU HER:

https://oilprice.com/Energy/Crude-Oil/Charting-The-Collapse-Of-Latin-Americas-Largest-Oil-Nation.html
Redigert 27.02.2022 kl 10:25 Du mÄ logge inn for Ä svare
Carsten1972
25.02.2022 kl 15:32 5334

Det ku ellers godt se sĂ„dan ud.da olien var i 30 stod iox i 10.đŸ€”
MC Axel
25.02.2022 kl 16:02 5290

This is pure idiocy!
IOX has nothing to do below 2 NOK

Buy now, mark my words 😁
sacco12
25.02.2022 kl 16:12 5370

Hvis Ransen kjÞper en stk aksje til 1.65 kl 1625 kun for Ä fÄ rett, sÄ snakker vi god humor.
Audietron
25.02.2022 kl 16:54 5404

Blir aldri nokon boring av dette selskapet, dei er heilt hjelpeslause.
Carsten1972
25.02.2022 kl 17:10 5424

Korekt at de er hjĂŠlpelĂžse,men ikke af den grund du tror.
PEK68
25.02.2022 kl 23:03 5358

m in teori ar , upprepar en gÄng till, ang borring IOx sitter i korupsjons felle, local authorities blockerar allt bevegelse det ar en sak .Oljan kostar 100 $ pga Ukraina krisen , inte att Carsten1972 tankar diesel for fullt, Situasjonen lugnar seg ner pÄ den eller andra sett prisen kommer tillbaka till ca 80 men marknader reagerar uppÄt samtidigt.Investorer har tappad allt fortroende till IOX , det ar inte sa konstigt om sÀllskapet matar investerar pÄ 5 lÄnga ar bara med planer pÄ paper eller i pdf. Det som vi aksjeeierne har i handen det ca 100bopd mer frÄn sÀllskapet och 10$ mer per fat frÄn javel Putin .Milleniums besvikelse
rosgun
26.02.2022 kl 07:48 5250

IOX har tiltrukket seg voldsomt med tradere og er derfor svÊrt volatil. Aksjer handler ikke nÞdvendigvis bare om «dagens» situasjon.

Guiding, teknisk analyse og fremtidsutsikter derimot er det som kan styre en aksje/aksjemarkedet.

Tilfeldigvis er oljebransjen bygget ned kraftig under de siste 3 Är. Det har blitt redusert leteaktivitet og mindre lisenser pÄ Ä utvikle nye oljefelt. Rigger ble vraket og skrotet da det ble for mange utfra behovet. Poenget er at det ogsÄ er krevende og bygge opp en bransje som er planlagt og realisert faset ut. Det vil ta mange Är det
.og hvem vil finansiere det? Og her blir det et gap pÄ energibehov i mange Är fremover

.

https://e24.no/olje-og-energi/i/jarAE9/frykter-konsesjonsstopp-kan-skape-bratt-oljenedgang

https://www.nrk.no/norge/regjeringen-anslar-65-prosent-lavere-olje--og-gassproduksjon-i-2050-1.15370359

https://www.google.com/amp/s/www.abcnyheter.no/amp/nyheter/politikk/2021/06/20/195766152/stans-i-oljeleting-vil-fa-sma-okonomiske-konsekvenser-for-norge

https://www.mdg.no/utfasing_av_oljen

https://bellona.no/nyheter/energi/2021-05-ny-iea-rapport-paradigmeskifte-for-norsk-oljedebatt

https://e24.no/det-groenne-skiftet/i/BlgWVl/norge-skal-ikke-vaere-det-foerste-landet-som-slutter-aa-lete

Fornybart vil fÞrst starte konkurransen med fossilt i 2030 og muligens ha dekket 50 % av energibehovet i verden fra 2050. NÄ skriver vi snart mars 2022.Dvs at IOX fortsatt vil ha potensiale innen 2022-2030. Jeg tror at dagens verdi pÄ selskapet er lav iforhold til hva andre pengemaskiner innen olje og gass har pr idag. Lite skal til fÞr denne setter fyr rett oppover uten Ä lande med det fÞrste. At mange er usikre pÄ nÄr denne nyheten kommer preger aksjens volatilitet. Helt naturlig
..

En annen ting er teknisk analyse som viser golden cross. Det underbygger ovennevnte og muligheten for flerdobling pÄ rimelig kort sikt, da det gjenspeilet omsetning og historisk kjennetegn i andre aksjer med tidligere lignende tekniske bilde rent objektivt.

Alle som ee inne og ute, hausser og baisser for Ä tjene noen penger pÄ daglige trader avhengig om de er ute eller inne i aksjen.

Dette er jo helt naturlig, og forsterker ovennevnte teori.

Har man is imagen, og tror pÄ teknisk analyse, energikrise og ny boom i oljerelaterte aksjer vil iallefall jeg mene at IOX er fÞrstevalget med stÞrst oppside pÄ Oslo BÞrs.

Potensiale for Ă„ tjene «Russiske prosenter» er aldri feil, selv i disse dager😉

IgÄr var bensinprisen over 22 kr og strÞm
er spÄdd til Ä bli 2 Kw/t. Dette er dagens situasjon og tipper at det gÄr videre oppover i takt med den vedvarende energikrisen.
Redigert 26.02.2022 kl 09:39 Du mÄ logge inn for Ä svare
ag-3
26.02.2022 kl 11:53 5277

Bra innlegg. Iox vil gÄ opp og sÄ noe tilbake nÄ nÄr det viktigste (oljeprisen) er sÄ til de grader pÄ plass og vil vÊre det i lang tid.
SÄ er det riktig som eieringenting pÄpeker at mange andre fundamentale forhold ikke er pÄ plass/ jobbes med.

I den situasjonen fÞr flere fundament er pÄ plass og noen store ex fond tar tak har traderne gode arbeidsvilkÄr. Der er vi nÄ... Aber plutslich
Slettet bruker
26.02.2022 kl 12:05 5260

Har hatt troa lenge, lĂžftet frem de samme argumenter under ei tid nĂ„, samme som du klokelig viser til. Satt fast i denne, men har bare kjĂžpt og kjĂžpt pĂ„ lave kurser mellom ca 0,90 til 1,40. Med begrunnelse som er akkurat de samme som du viser til. Interoil har gjennomlevd tĂžffe tider og overlevd bare sĂ„ vidt. I dag er de svĂŠrt nĂŠr Ă„ fĂ„ et gjennombrudd i forhold til Ă„ utvikle seg til et hĂžyere nivĂ„ og komme i pluss fremover. NĂ„r og hvis ( NB! Dersom de fĂ„r godkjenninger) neste borefase nr. II pĂ„ feltet Altair/lla47 kommer,sammenholdt Med de verdier som nĂ„ er i olje,med fortsatt behov for olje i tiĂ„r fremover, samtidig med nedgang i leting og investering etter olje, sĂ„ er IOX et mer og mer spennende selskap Ă„ eie aksjer i nĂ„. SĂ„ Rosgun, velkommen inn med gode bidragđŸ‘đŸ»đŸŠŸđŸđŸ
Redigert 26.02.2022 kl 13:17 Du mÄ logge inn for Ä svare
Carsten1972
26.02.2022 kl 14:22 5193

De manipolerende banker og tradere er ligeglad med om kursens spred er 0,9-1,3 eller 1,7-2,5 osv osv.fair value er eksemplevis helt hen i vejet iÞjeblikket.med disse robothandeler der iÞjeblikket husere iox vil alle aktier skulle handels mindst 1 gang,bare for at vi nÄr 3,5, det syntes jeg er yderst bekymrende.
Redigert 26.02.2022 kl 14:24 Du mÄ logge inn for Ä svare
Ransen
26.02.2022 kl 15:58 5154

Vi skal huske at ting har endret seg i verden bare pĂ„ fĂ„ Ă„r. I 2017 kunne man bare rigge seg til Ă„ bore etter innlevering av boreplan og en noenlunde pengegaranti til myndighetene. I dag er alle underlagt strenge miljĂždirektiver med tilbakevirkende kraft, unntatt kina og India. Selskapet gjĂžr ting riktig og helt etter boka nÄ .
Carsten1972
26.02.2022 kl 16:04 5479

Hvis de gĂžr tingene rigtig iĂžjeblikket, sĂ„ tĂžr jeg nĂždig vĂŠre iox aktiekurs hvis de begynder at fejle.đŸ€”
rosgun
26.02.2022 kl 17:06 5425

Kan sÄ vÊre, men uansett vil IOX ha et fortrinn nÄr det gjelder Ä «ta restene» av allerede borrede oljeprosjekter. Blir pÄ en mÄte en slags reproduseringsnisje de er i.

Dette mÄ jo bare vÊre raskere og enklere enn Ä starte pÄ scratch som er tilfelle for alle andre olkeselskap. Samtidig lav selskapsverdi, sÄ ikke rare greiene som skal til fÞr denne gÄr 2-6 gangen. Noe lavere verdi enn 300 millioner er en kunstig og rar lav kurs med tanke pÄ bransjen de er i, Þkt aktivitet nÄ pÄ seismikk som tgs og pgs


Nei, holder en knapp pÄ at dette ikke er det verste Ä sitte i resten av 2022. Russland vil ogsÄ skape en usikkerhet med sine fremstÞt i Europa. Hvilket land blir det neste som skal inn i Putins gamle Sovjet? Tror derfor ogsÄ de rÄdende omstendigheter vil holde oljepris stabil og hÞy sÄlenge Putin er pÄ plass i Europa
Redigert 26.02.2022 kl 17:26 Du mÄ logge inn for Ä svare
eieringenting
26.02.2022 kl 18:19 5352

Selskapet er fortsatt prisgitt sosial aksept fra noen som kanskje ikke har sÄ veldig mye Ä tjene pÄ at IOX peprer bakken full av hull, og derfor stiller urimelige krav ? Og endatil tyr til bruk av fysiske virkemidler og Þkonomiske krav som verken ANH eller ANLA har nÞdvendig autoritet til Ä hjelpe med. Ta en titt pÄ kartet over LLA47. Det er sÊrinteresser rund baut.

Det er jo ikke noe feil med @rosgun sin tilnÊrming, men den er svÊrt generell og forutsetter at IOX kan Þke prod og selge sine fat uten alt for store rabatter. Og forelÞpig sÄ er det nettopp det - forutsetninger som er i ferd med Ä lÞpe ut pÄ dato, eller som ikke gjelder for selskapets virksomhet i A og C.
ag-3
26.02.2022 kl 18:25 5335

Vel... Det har blitt boret relativt heftig rett i nĂŠrheten. Colombia er avhengig av mer olje. Som tidligere nevnt tror jeg korona (nasjonale restriksjoner, i eget selskap og i samarbeid ende selskaper) har vĂŠrt/er den begrensende faktoren
Ransen
26.02.2022 kl 19:06 5287

En konsekvens av det du sier kan vÊre at selskapet kanskje mÄ bruke Vikingo field som base og bore horisontalt til angitte reservoar. Dette er et hÞyrisikoprosjekt da omrÄdet kan ha drikkevannsÄrer, i tillegg er det en svÊrt kostbar lÞsning.
Jeg tror ANH og ANLA havner litt mellom barken og veden her da vi vet at det skal lite til for at det blir politiske uroligheter igjen.
Jeg vet at du har satt deg godt inn i selskapet og dets utfordringer, et meget tidkrevende arbeid.
rosgun
26.02.2022 kl 19:29 5248

Lurer om enkelte IKKE kan les her, se rapporten ved Q4- 2 prosjekter er pauset grunnet nasjonale regler ang korona.

1 prosjekt venter pÄ godkjenning.

In Argentina, the workover operations at the MMO-15 continued to be suspended initially for restrictions due to Covid-19 and lockdown imposed by the Argentinian authorities.

Since October operations are waiting environmental approval from the local authority to resume field operation and mobilize equipment to the well-site.

‱ In Colombia, Interoil received the approval by the ANH for an extension of the terms of exploration period over LLA- 47 until January 9th, 2023 as the new expiration date for LLA-47.

The extension of 336 days was granted for events that prevented progress in activities, including strikes, social unrest and the continuing impact of the Covid-19 pandemic. A similar request for extension made for Altair, which was affected by similar events, is awaiting a response from the ANH.
Ransen
26.02.2022 kl 19:58 5214

Det er LLA-47 som er det store og som IOX er eneeier pÄ. Jeg tror feltet inneholder mer enn antatt, men ogsÄ at det er mer krevende enn antatt. Oppdatert seismikkdata samt mÄlinger utfÞrt fra vikingobrÞnnen kan bekrefter dette

Slettet bruker
26.02.2022 kl 20:32 5174

Fra rapporten Q4 21: «As of 31 December 2021, book equity for the consolidated Group was negative USD 3,4 million. The improvement of the equity continues, and the company is doing important efforts to strengthen it. Once the company finalize the reserves analysis, the result will be shown in the equity.»

Dette utsagnet er jo meget interessant. De indikerer ressursoppdatering snart. Da vil det kanskje indikere hvor mye vi kan forvente ligger gjemt i bakken ?
Ransen
26.02.2022 kl 22:27 5080

Nettopp, det er her man kan fÄ seg en overraskelse, i positiv forstand tror jeg
rosgun
27.02.2022 kl 01:25 4959

3 prosjekter i Q4 har stĂ„tt helt stille pga covid og behandling av sĂžknad. De sier at Q1 har fĂ„tt en bra start (guiding). Glem Q4-nĂ„ er Q1 snart tilbakelagt, og det kan bare bli bedre og bedre. Skal man da vĂŠre inne? FĂžr en oppdatering kommer??? Eller vente til alle har gĂ„tt inn og ut hver dag og sĂ„ gĂ„ glipp av Smellett, bĂžrspause og robothandel? Is i magen vinner, sitt feks ut Q2😉

3-5 kr glatt😉🏅
Slettet bruker
27.02.2022 kl 12:56 4686

Uten tvil sĂ„ ligger det beste fremfor oss 🩟🐝🐝
eieringenting
27.02.2022 kl 15:33 4556

ANLA er en Äpen kilde som alle kan bruke, og som f.eks gir innsyn i sÞknaden om Ä fÄ godkjent miljÞlisensen for Campo Viking - et avgrenset omrÄde pÄ ca 6ha. HovedformÄlet med denne lisensen er slik jeg forstÄr det at Vikingo (som en komplett installasjon inkl all nÞdvendig infrastruktur) skal godkjennes som en produksjonsbrÞnn. Det er herfra man kan lese at Malevo antakelig ikke er med i selskapets videre planer som en av de 2 neste letebrÞnnene som avtalen med SLS/Quantum skal dekke. Det forutsettes i sÞknaden/svaret fra ANLA at det ikke skal bores flere brÞnner pÄ omrÄdet "short term". Siden Malevo opprinnelig er definert som en tvilling brÞnn til Vikingo sÄ er det litt vanskelig Ä forstÄ hvordan den fortsatt kan vÊre aktuell. Men omrÄdet som lisensen dekker er stort, og det kan vÊre mulig som du sier at horisontal boring kan vÊre aktuelt for Ä omgÄ alle mulige utfordringer. BÄde nÄr det gjelder sosial aksept og miljÞmessige forhold. Men slike ting har jeg ingen forutsetninger for Ä mene noe om. Men for ordens skyld; hvor store avstander kan man i teorien bore horisontalt ? Det er f.eks ca 15km i luftlinje fra Jaca (syd/Þst) til Campo Vikingo, og omtrent den samme avstanden til den delen av lisensen (syd/vest) der det ble boret og forlatt 2 brÞnner i 2007 eller deromkring. AltsÄ fÞr IOX sin eiertid.

Innsyn i korrespondansen mellom ANH og IOX har jeg ikke funnet noen Ă„pninger for. Kun direktiv fra ANH til ANLA/IOX som definerer rammene som skal vĂŠre gyldige ved utarbeidelse/godkjenning av miljĂžlisenser.
eieringenting
27.02.2022 kl 15:43 4541

La merke til den samme formuleringen. Kan vÊre et lite hint om impairment av reserver med positiv resultateffekt, men litt merkelig om Q4 og AR ender opp med ulik vurdering. For LLA47 sÄ vet vi at pÄviste reserver ikke har endret seg, men mulig at anslagene kan oppjusteres for Puli etter wo ? Og evt det samme for noen av lisensene i A ? Ny vurdering av BRENT/Vasconia og endret diskonteringsrente pga nytt prisbilde/utsikter kan ogsÄ gi positive utslag. Men kommer evt slike justeringer i AR 2021 i april, eller i Q1-2022 i mai ?
Slettet bruker
27.02.2022 kl 16:37 4453

Eieringenting: siste ressursoppdatering var i starten av juni 2020. Oppdateringer som de hinter til kan jo vÊre pga workovers og Äpning av brÞnner pÄ MMO ! Samt workovers ogsÄ i Argentinske Santa Cruiz med 8,34 % eierskap. NÄr det gjelder LLA 47 og borefase II, der planene var lagt i forkant av emien i fjord, sÄ er det ikke godt Ä si hva som skjer. Du har jo funnet en god del skriv i forb. Med Vikingo /Malevo som ligger i feltet. Men utover det er det vanskelig Ä forutse/spÄ nÄr, om og ikke minst hva, som kan komme ? Tydelig at det finnes en del utfordringer i nÊrmiljÞet. Derfor tar det tid med fremdriften. Det har ogsÄ vÊrt uenighet vedr. Klassifiseringen av Mazorca brÞnn pÄ Altair ! Jeg tror at ledelsen klarer Ä forhandle frem en lÞsning i en hestehandel med myndigheter, slik de har klart tidligere i forhold til andre saker der de har hatt uenigheter. Det er vanskelig Ä vite noe om disse spÞrsmÄlene og mangelfull/stopp i fremdriften, all den tid de egentlig bare viser til at saken er meldt inn og under vurdering av myndighetene. Men som sagt jeg har i fÞrste omgang positive forventninger til den Þkte prod. De nÄ har fÄtt og vil fÄ pÄ MMO. Det er tross alt bra. SÄ pÄ ett eller tidspunkt hÄper jeg at det kommer ei lÞsning pÄ tillatelser og utfÞring av Borefase II. Hvor mye Olje som kan vÊre i bakken, er det bare IOX gjennom sine seismiske US som vet. Men Vikingo traff bra med olje pÄ fÞrste forsÞk. SÄ olje er det nok i omrÄdet.
Redigert 27.02.2022 kl 16:50 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
28.02.2022 kl 14:48 4090

NĂ„ var oljeprisen i 101 dollar fatet.

Noe sier meg at den ikke skal ned med det fĂžrste----

https://oilprice.com/Energy/Crude-Oil/Charting-The-Collapse-Of-Latin-Americas-Largest-Oil-Nation.html

Tror jeg bare blir sittende i IOX en god stund til :)

Gnisten er tent for utlĂžsning av teknisk signal og golden cross. (neste motstand er kr 2)

Spennende tider (pÄ mange mÄter...)
Redigert 28.02.2022 kl 14:50 Du mÄ logge inn for Ä svare
Ransen
28.02.2022 kl 15:13 4041

Teoretisk kan man bore opptil 30 km horisontalt. De fleste lengre horisontalboringer vi kjenner til i dag ligger pÄ 10-20 km. SÄ det er fullt mulig Ä fÄ godkjent vikingo som produksjonsbrÞnn og bruke denne som utgangspunkt for horisontale boringer til angitte felt. Tanken virker fornuftig da vikingo er tilknyttet perenzo rÞrledning og infrastruktur er pÄ plass med bÄde hovedvei og alternativ vei i tilfelle blokkader
Slettet bruker
01.03.2022 kl 09:31 3771

Satser uansett pĂ„ at lĂžsning pĂ„ videre borefase, kommer. Horisontal boring og eller vertikal boring. HĂ„per at det kommer neste steg. Olja nu over 100$. Oljeprisen spĂ„s holde seg godt over 100 $ fatet fremover. BĂ„de (desverre pga Krigen) men ogsĂ„ pga manglende lete og utvinning siste Ă„r. Interoil vil uansett fremover vĂŠre en fin plass Ă„ ha plassert penger i. Verdiene vil stige fremover. 🩟🐝🐝
Redigert 01.03.2022 kl 09:34 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
01.03.2022 kl 15:34 3631

Oljeprisen i 105 dollar fatet og stigende 😉

https://oilprice.com/Energy/Crude-Oil/Charting-The-Collapse-Of-Latin-Americas-Largest-Oil-Nation.html
Redigert 01.03.2022 kl 17:18 Du mÄ logge inn for Ä svare
Carsten1972
01.03.2022 kl 17:18 3550

Ja men det hjĂŠlper ikke end skid,for det er ikke problemet her.
Slettet bruker
01.03.2022 kl 18:03 3484

106,84$ Nu. Økende produksjon og þkende inntjening 🩟🐝🐝
Redigert 01.03.2022 kl 18:04 Du mÄ logge inn for Ä svare
drillpro
01.03.2022 kl 18:18 3448

Hjelper tydeligvis ikke pÄ kursen..
Slettet bruker
01.03.2022 kl 19:52 3344

PĂ„ 3 mnd nĂ„ har aksjen steget 44% Er glasset halvtomt eller er det halvfullt ? pessimistiske sjeler her inne 🩟🐝🐝
rosgun
02.03.2022 kl 05:28 3153

Lurer pĂ„ nĂ„r IOX skal «ta av». Med en stigning fra 96 dollar fatet (nĂ„r jeg startet denne trĂ„den), og frem til nĂ„ har prisen pĂ„ olje de siste 2 dĂžgn gĂ„tt fra 100 dollar og nĂ„ 110 dollar. Burde rettferdiggjĂžre en stigning minst det samme i % pĂ„ kursen. Dvs minst 10% opp idag. 1,688 var hĂžyest den 14.2. IgĂ„r 1.440???? Tror tradere nĂ„ i stor grad er borte fra aksjen, men om de skulle igjen kaste seg over den, vil det skje mye gĂžy her. Da tror jeg den vil «blĂ„se gjennom» kr 2 som er neste tekniske motstand. Mener selv at den minst burde nĂŠrme seg kr 2, ikke minst etter talen Biden kom med i natt. De er forberedt til Ă„ gjĂžre til Ă„ gjĂžre verden uavhengig av Russlands energiproduksjon

.
PÄ mellomlang sikt vil det bety at oljepriisen vil gÄ til nivÄer vi ikke har sett pÄ noen tiÄr. Opp 10% siste dÞgnet betyr at selv med IOX sin produksjon idag(som bedre enn Q3 og Q4 i 2022. Q1 2022 som er vesentlig bedret ifÞlge guidingen.

Mener det ikke trengs mer nyheter enda for Ä forsvare en selskapsverdi pÄ beskjedne 400 mill,dvs en oppgang pÄ 40%, dvs en kurs pÄ (1,44x1,4)(40% opp fra sluttkurs igÄr)

KR 2,016

Tror dette er et tidsspĂžrsmĂ„l, og nĂ„r den tekniske motstanden er brutt folkens, da blir det «haraball»  

Eneste vi mangler nÄ er at tradere finner tilbake til aksjen og omsetningen gÄr til 30 mill igjen pr dag og mer.

Tror det er stille fĂžr stormen og de igjen vil se mulighet for russiske prosenter. Mulig det starter idag eller neste uke.

At det skjer er uunngÄelig
.krigen blir lenger enn vi tror og Russland blir for all fremtid nedlagt og i Þkonomisk ruin da sanksjonene vil virke over tid, ikke minst pga Bodens tale igÄr.

Igjen mulig jeg rar feil, men begynner Ă„ fĂ„ vondt for Ă„ tro det selv akkurat nĂ„ 😉. Nyhetene alle prater om ang godkjenninger og bla bla bla vil vĂŠre en trigger i bunnen, men at bare i dag bĂžr vel kursen nĂŠrme seg kr 2, bare pga det de faktisk produserer idag. Noe annet kalles paranoiađŸ€­đŸ˜‰

Minner om denne som personlig gjorde meg «all inn» i aksjen fra 10.2:

https://aksjeanalyser.com/2022/02/10/oljeknott-aksje-kan-flerdobles-i-lopet-av-kort-tid-og-slik-den-har-gjort-for-det-samlede-tekniske-bildet-for-aksjen-er-svaert-positivt-og-signaliserer-at-aksjen-kan-sta-foran-et-kraftig-loft-bade-pa/

« The increase in total daily average is mainly a result of increased production in Colombia, where oil and gas output was significantly improved compared with the previous month»

« In Colombia, oil and gas production has been substantially increased as a result of the reopening of the shut-in wells in Puli C plus the interesting result in intervention in the RO-6 well where oil production reached 30 bopd from its previous 7 bopd after perforating new by-passed oil layers.»

« In Mata Magallanes Oeste (MMO) Covid-19 restrictions have been removed and arrangements are being made with local authorities and the unions aimed at restart field operation.»

Og for Ă„ toppe min objektive tilnĂŠrming:

« Dette er et ekstremt spennende case, og treffer alle krav for en 10-dobling, uttalte Peter Hermanrud og Thomas NÊss i en sak pÄ Finansavisen vÄren 2021»

(Dvs vÄren 2021 med en oljepris pÄ 60 dollar fatet, hva sier de i dag med en oljepris pÄ god vei til 120 dollar fatet????)

Historisk oljepris siste 70 Ă„r:

https://www.macrotrends.net/1369/crude-oil-price-history-chart

Dagens oljepris:

https://www.bbc.com/news/topics/cmjpj223708t/oil

Dagens artikkel som bekrefter at Russlands energi utestenges med kraftige vÄpen fra resten av verden, dvs de som tror pÄ det : https://e24.no/olje-og-energi/i/oWzkea/oljeprisen-er-over-110-dollar?referer=https%3A%2F%2Fwww.vg.no

Nattens tale fra Biden:

(SE FRA 8.54)





 Russland er ferdige og oljeprisen vil pĂ„ mellomlangsikt gĂ„ ATH ( mulig jeg tar feil, men en klarere indikasjon skal du lete lenge etter😉)
Redigert 02.03.2022 kl 08:14 Du mÄ logge inn for Ä svare
Akte
02.03.2022 kl 06:03 3113

Olien er nu over 110💰 det vil smitte af pĂ„ kursen idag 💰💰
lolle02
02.03.2022 kl 07:07 3037

Sikreste plassen Ä ha plassert verdiene pÄ.
Olja kommer bare til Ä Þke pÄ
Carsten1972
02.03.2022 kl 07:56 2958

Hvorfor vil du kun se det ud fra dit depot.i min optik er iox faldet 80% pÄ 5 Är,det er fakta som du til stadighed nÊgter.(hvorfor).?
MC Axel
02.03.2022 kl 14:35 2793

The thread starter got it right!😁đŸ’Ș