Quantafuel Two Lines In Operation PoC OPPNÅDD


16.03.2022, 08:00:00

Quantafuel ASA | Update on Quantafuel’s Skive plant
Quantafuel has completed the repair work for the first two lines, and the plant is gradually returning into production. Both lines have been tested in production and have converted plastics at high load after the repair work.

“With both burner chambers now repaired and installed, we continue our aim for higher uptime and capacity,” says Quantafuel’s CEO Lars Rosenløv.
https://newsweb.oslobors.no/message/556661

Edit 21. mars: Nu er vi ved at løse den sidste udfordring, som er at skabe en stabil drift på fuld belastning. Det mål når vi om ikke længe siger Terje Ulla Eiken (Chief Operations Officer)

Edit 28. mars:
Quantafuel ASA | Quantafuel announces Proof of Concept for its Skive chemical recycling plant https://newsweb.oslobors.no/message/557707
Redigert 28.03.2022 kl 09:57 Du må logge inn for å svare
Bulldog
08.04.2022 kl 12:23 1591

NB! Ikke noen ny artikkel:

Utvalget av såkalte grønne aksjer skyter fart. Og det er flere av dem som fortsatt har et betydelig stigningspotensial i tiden som kommer, skriver Axel Jacobsen, Ivar Ryttervold og Morten Nystrøm i meglerhuset Arctic Securities.

Grønt lys 1: Quantafuel https://kapital.no/kapitalt/2020/09/24/7568581/aksjefokus-gronne-vekstvinnere

Think virker å ha satt en fat finger short på 15,10, de tre andre ligger på henholdsvis 20,52, 20,64 og 21,04 og kan således ta milliongevinst om de dekker seg inn på 19/20 tallet ...

Men skulle det der i mot tikke inn en triggermelding så vil alle shorterne umiddelbart og igjen være i en god minus så det er hårfin balanse mellom pluss og minus hvor det er flust med mulige og nærstående triggermeldinger i loopen - så aldri kjedelig å være Qfuel aksjonær uavhengig av hvilken vei du sitter ... ;)
Redigert 08.04.2022 kl 12:33 Du må logge inn for å svare
Strategi
08.04.2022 kl 12:33 1629

Quantafuel er godt informert om dagens sak i Finansavisen, jeg vil anta at de av respekt for aksjonærene og andre kommer med en oppdatering senest før børsåpning mandag morgen.
----
En annen ting denne Anal lyrikeren (Ivar Ryttervold) ikke nevner er andre verdier Quantafuel sitter på , selv om han hevder ; Arctics «sum of the parts»-verdi ender opp med 22,40

Dette betyr at han har et veddemål på at teknologien ikke virker, med andre ord så går han da midt i mot selskapet som konstaterer "Proof of Concept" på tenologien.
Fasit "dette fungerer ihht. spec.
Rule
08.04.2022 kl 12:47 1575

ha ha - uha uha, der er nogle shorter venner der sidder i en slem slem kattepine her :-)
Det eneste reelle argument for en gigantisk nedgradering af kursmål er mulig forsinkelser. Men der er jo også et kæmpe forbehold i artiklen:

"Han mener de neste ukene og månedene vil bli kritiske for den kommersielle lanseringen."

Og så kan han opgradere kursmål til +200 om kort tid med henvisning til at de neste ukene og månedene gik rigtig fint, så vi er tilbage on-track med +++.

Total forrykt og der er da ingen der hopper på den. Drop i kurs er sikkert et orkestreret forsøg fra shorterne.
Ugh, her bliver bare gode penge at tjene, de shorts sidder i en uhyggelig kattepine :-)
Er der nogen der kender modeller for hvor meget kursen vil stige hvis 4-5% short skal lukkes...?

Ja, normalt sett så skal ikke selskapet gå ut og forsvare seg i tide og utide, MEN dette er helt ekstraordinært siden Ryttervold faktisk indirekte påstår at selskapet bløffer både når det kommer til hva de har oppnådd og hva de har estimert fremover så det er å forvente at det kommer en oppdatering og de har nok fått mange henvendelser ang det allerede.

Når det er sagt så er ikke selskapet helt uskyldig oppe i dette da negativiteten startet for alvor sammen med den overraskende og kanskje litt grisete emien som ble satt når vi over tid hadde blitt lovet og satt og ventet på PoC. Ikke bare kom emien istedenfor PoC, men avviket i brennkammeret kom mistenkelig nært etter noe som igjen har gitt grobunn for spekulasjoner med negativt fortegn - så med dette i minnet så er det å forvente at de nå rydder opp i det de selv har bidratt til med å komme på banen å slå ihjel spekulasjonene til Ryttervold for ellers vil ordtaket "den som tier samtykker" kunne slå inn og ytterligere kurspress trigges ...
Redigert 08.04.2022 kl 13:01 Du må logge inn for å svare
Rule
08.04.2022 kl 12:50 1587

Ja, et bet imod selskabet til trods Quanta har holdt fint fast i en rimelig guiding på produktions volumen og PoC så jeg ikke som super væsentlig. Mere at de producerer og mængderne kører op op op - sammen med kursen :-)
Der er helt sikkert en ordentlig flok der har haft Tyrker tro på at man ikke vil kunne få det til at fungere, men det funger faktisk :-)
Jossert
08.04.2022 kl 12:52 1582

Han som startet selskapet har solgt mer de siste tre dagene...på fallende kurser, hadde markedet kunnet ta i mot mer, så hadde han sikkert solgt mer. Er det et sikkert tegn på at dette skal ned eller opp tror du ? Han kan sikkert litt om teknologien han også ? Jeg er interessert i selskapet, fordi det kan være en fin shortkandidat !!! Større sjanser for å vinne her enn i tipping !

Problemet ditt er at du både mangler kunnskap og er direkte feilinformert - du må bare lese deg opp før du gjør noe som helst både når det kommer til å investere og ikke minst kommentere på denne tråden så gjør du alle en tjeneste - et vinn/vinn ... ;)
Redigert 08.04.2022 kl 12:59 Du må logge inn for å svare
Jossert
08.04.2022 kl 13:01 1803

Høres ut som en insider du, kanskje jobber i selskapet ? :-) Følger allerede rådet ditt....jeg er i prosess med å lese meg opp enda mer.
Strategi
08.04.2022 kl 13:03 1828

Kjetil Bøhn trenger vel lommepenger og penger til løpende utgifter.
Tror ikke du skal ta det som et salgssignal.
At du mener han hadde solgt mer "hvis markedet" hadde klart å ta i mot får stå for din regning.

Nå var dett 100 K aksjer på kjøp rett før sluttauksjonen, de lå en god stund også, så det er alltid muligheter å komme seg ut av et selskap.

Det som er å kritisere er nettopp måten dette blir gjort på, å spre usannheter og antagelser for å få kursen ned er "mer" enn lavmål.

Kjedelig dette her for jeg hadde også planer relatert til selskapets estimerte guiding fremover. Kjøpte meg båtplass nr 2 i vinter og hadde planer om å bruke den eksisterende båten til primært fisking og heller få tak i en fin turbåt til båtplass nr 2 - nå kan det se ut som at jeg må sette det litt på vent - hvor lenge gjenstår og se ...
velkjent
08.04.2022 kl 13:24 1836

Eksisterer det noen sammneheng? Vow driver med vannrensing, noe som har pågått i generasjoner. Bare tull å sammenligne kursutviklingen i slike selskaper.
Redigert 08.04.2022 kl 13:31 Du må logge inn for å svare

Kursmanipulasjonen virker å være 1:1 om ikke annet - den skal de ha... ;)

Ikke annet enn at de har produkt som til en viss grad kan sammenlignes og at det snakkes mye om hverandre. Og det viser hvor farlig det er å legge mye penger i et selskap med ett produkt og som man ikke vet vil lykkes. Men spennende er det jo med slike selskaper.
velkjent
08.04.2022 kl 13:35 1839

Nærmere 90% av selskapene på Euronext growth tilhører vel den kategorien. Men QF har tross alt en teknologi som fungerer,selv om det tar tid å optimalisere den.

Når man med 100% sikkerhet vet så er jo veldig mye av oppsiden borte og av samme grunn er man jo på børs for det er plassen hvor det eneste sikre er at ingenting er sikkert ... :)
Fyret
08.04.2022 kl 13:36 1876

Det må virkelig koste shorterne kasse, når de hele tiden ligger spærre og små poster i en jævn strøm.

En tidslinje hvor selskapet mener ut året, mens vår alles (u)venn Skinkerytteren mener 1-2 år lengre enn det - man kan jo lure på hvilken kule han har sett det i ... :)

Enig i det, men med bare ett produkt er det jo ekstra risiko. Det er morsomt å ha et slikt selskap i portefølgen, men hvis man bare har det kan man komme til å slite mer enn bra er. Det er viktig med god nattesøvn. Det er jo ikke måte på hva man kan pådra seg uten den.

Produkt nr 1 den mekaniske teknologien i Kristiansund går jo så det suser og produkt nr 2 den kjemiske teknologien (Kristiansund og Skive) har nettopp bestått markedets strengeste krav og oppnådd kvalitetsstempelet PoC og produkt nr 3 State of the Art sorteringsanlegget i Esbjerg er påbegynt så at det er kun ett prod er jo ikke riktig - så ja, jeg sover godt om natten selv om jeg kanskje må utsette båtkjøpet til båtplass nr 2 ... ;)
Jossert
08.04.2022 kl 13:55 1930

Har ikke sagt det...teknologien fungerer sikkert bra.....men jeg er skeptisk til at teknologien er i stand til å levere de volumer selskapet trenger. Man kan ha teknologi som fungerer som bare fysann, men klarer du ikke å tjene penger på det....så burde man gjøre noe annet.

Ok, så det er der bekymringen din ligger - så hvilket volum mener du trengs for akkurat det må du jo ha en formening om siden det er det som trigger bekymringen din?

Venter i spenning - og er innstilt på at jeg må vente en god stund ... ;)
Redigert 08.04.2022 kl 14:04 Du må logge inn for å svare
Jossert
08.04.2022 kl 14:03 1916

Det volumet som hadde opprettholdt analyser på + kr. 100,- per aksje hos analytikere.

Og hvilket volum er det?
ibyx
08.04.2022 kl 14:05 1951

Du har fått med deg at de også får betalt for å ta imot plasten? Problemavfall som de gir merverdi ved resirkulering. Strålende at markedet jobber short for å ødelegge ny grønn satsing!
velkjent
08.04.2022 kl 14:08 1950

Ja,det er tragisk at et selskap, som endelig er i ferd med å løse et globalt forsøplingsproblem, skal bli motarbeidet på denne måten.

For all del ikke lokk slike inn i aksjen som går rundt og er bekymret uten å vite hva de er bekymret for - det fører bare til ytterligere kurspress om ikke lenge og nå er de fleste av det kaliberet fintet ut så da kan ting stabilisere seg før shorterne igjen må løfte kursintervallet for å finne reelle selgere som ikke går rundt og er bekymret i tide og utide, som vet hva de eier og derfor ikke like lett lar seg finte ut ... ;)
Redigert 08.04.2022 kl 14:15 Du må logge inn for å svare
Jossert
08.04.2022 kl 14:12 1930

Hei, ja, fått med meg dette. Bare veldig usikker på om de klarer å utnytte dette. Det burde kommet et forbud mot å shorte i grønne selskaper, enig med deg her. God helg

Det er jo nesten litt rørende og søtt at Josse er skeptisk til at teknologien er i stand til å levere de volumer selskapet trenger! Fantastisk å lese. Teknologien er i stand til å levere milliarder av liter olje, det som betyr noe er å bygge store nok fabrikker som kan omdanne plast til feks diesel, nafta og lignende. Det har selskapet selv sagt at de skal bygge. De har partnere flere steder i verden som sier de skal bygge fabrikker basert på Quantafuels teknologi. At det blir utfordrende å få tak i nok plast er jo bare sprøyt. Plast er kommet for å bli og selskapet tjener faktisk penger på å motta plasten i tillegg til det produktet de lager av plasten. De har jo omtrent ikke energiutgifter heller da de gjenbruker gass fra omdanningen av plasten. Dette er jo en helt vanvittig unik businessmodell. Men Josse er altså bekymret, men de som har investert flere hundre millioner av kroner på dette og som jobber med dette daglig de har tro på teknologien og inntektene. Faen altså, det er jo ikke til å tro hvor mange amøber det er der ute. Josse har ikke troen, jeg selger meg helt ut. Takk for tipset Jossert.

Ser at FA har oppfrisket sinn overskrift til KUTTER KURSMÅLET MED 92%. Det må jo bare være en vendetta fra FA på Quantafuel? Var det ikke slik at Hegnar him self er tungt inne i konkurrenten? Om et er tilfelle lukter det enda mer dritt.

Det kommer en dag hvor overskriften sier ser oppside på 100-200% uten at det egentlig har skjedd noe nytt utover det at andre variabler legges til grunn - det er komiblekka FA på sitt beste som ukritisk lar artikler gå i pressa og ber om faktagrunnlag i etterkant - i bakvendt land går allting an ...
Redigert 08.04.2022 kl 14:23 Du må logge inn for å svare
Strategi
08.04.2022 kl 15:03 1867

Josse solgte sikker hele beholdningen på 192 Aksjer.

Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet til over helgen så får vi se om det kommer noe fra selskapet.
Quantafuel kan ikke komme med noen form for kritikk av media, kun en oppdatering fra Skive.
Har i hvert fall gjort mitt for at noe må skje.

Vi får se hva som kommer.
velkjent
08.04.2022 kl 15:28 1802

Du har jammen stått på og takk for det!
Ser på børsen ellers at det offentlige satser milliarder av skattepenger for å løse et påstått/tenkbart klimaproblem, mens et selskap som faktisk satser private midler på å løse et FAKTISK miljøproblem, som alle har anerkjent eksisterer, ikke mottar noe. Ja, verden er sannelig urettferdig! I tillegg, er det knapt noen som snakker om at klimasatsingen skal lønne seg.
Men QFs kalkyle viser at pyrolysedelen vil være lønnsom, og dette vil trolig kunne dokumenteres om få måneder.
Jossert
08.04.2022 kl 15:53 1750

Blir litt for enkelt språkbruk her. Men…om jeg absolutt skal gidde å bruke mer tid på dette….bit deg merke i følgende. Skal de noensinne nå målene sine…så må det først ‘brennes’ mye mye mer penger enn plast. Jeg har ikke tro på at aksjonærene vil være med så lenge…kan være så grønt det bare vil. Om potensialet er så vanvittig som du sier…så forstår jeg ikke hvorfor Bøhn selger osv!? Jeg tror rett og slett at noen av dere ikke evner og se summen av signalene som forteller hvilken vei dette går. Håper jeg tar feil, men pass på å ikke forelske dere helt i dette plastmonsteret!

Ja, vi kan jo håpe - men kommer det ingen triggende oppdatering i løpet av helgen som slår i hjel Rytterens analyse så skal man ikke se bort i fra at den negative trenden vil fortsette ...

Uansett, time will show - god helg!
Herman*
08.04.2022 kl 16:19 1711

Når det gjelder Bøhn, så sitter han posisjonert i ulike selskaper som han antagelig antar har minst like stort potensial som Qfuel. Det er ikke dermed sagt at han ikke har tro på selskapet. Det vil jo være positivt for hans «CV»/troverdighet om de lykkes.

Har ellers vært i kontakt med Qfuel i dag. De sier at de har tenkt å motbevise div analytikere ved å levere over hele fjøla. (Skive, Kristiansund, nye prosjekter osv)


Har du virkelig vært i kontakt med selskapet og fått dette til svar Herman???
Strategi
08.04.2022 kl 16:49 1641

Det ble omsatt 1.4 mill aksjer i dag på fallende nyheter, en avslutning på 19.80 var bedre enn fryktet.
Så er ikke så nervøs for kursbildet fremover, ser på Danske fora at det kommer melding til uka, gjenstår selvfølgelig å se om det er hold i dette.