Quantafuel Two Lines In Operation PoC OPPNÅDD


16.03.2022, 08:00:00

Quantafuel ASA | Update on Quantafuel’s Skive plant
Quantafuel has completed the repair work for the first two lines, and the plant is gradually returning into production. Both lines have been tested in production and have converted plastics at high load after the repair work.

“With both burner chambers now repaired and installed, we continue our aim for higher uptime and capacity,” says Quantafuel’s CEO Lars Rosenløv.
https://newsweb.oslobors.no/message/556661

Edit 21. mars: Nu er vi ved at løse den sidste udfordring, som er at skabe en stabil drift på fuld belastning. Det mål når vi om ikke længe siger Terje Ulla Eiken (Chief Operations Officer)

Edit 28. mars:
Quantafuel ASA | Quantafuel announces Proof of Concept for its Skive chemical recycling plant https://newsweb.oslobors.no/message/557707
Redigert 28.03.2022 kl 09:57 Du må logge inn for å svare
oivindl
08.04.2022 kl 18:27 2795

Angående fastsettelse av pris på aksjer som betaling til Midas.
Dette fastsettes, i følge IR, av markedskurs ved oppnåelse av milepælene.
Da er det ikke så mye å spekulere i hvorfor kursen ble satt der den ble ved første betaling.
Men QFUEL står altså fritt til å velge aksjer eller cash.
Rule
08.04.2022 kl 19:50 2700

Kæmpe angreb på kursen idag sammen med basher artiklen uden noget nævneværdig resultat. Vi er samme sted som 30/3, hvor der nok blev taget noget gevinst efter først ryk opad dagen efter PoC nyheden. De næste ryk efter PoC nyheden har vi ikke fået endnu, men det kommer. Shorterne kæmper og håber de kan suge noget til sig fra folk der er nød til at reducere i deres beholdninger. Idag blev der smidt store mængder frem til kl 10. Herefter roligt opkøb. Hvis shorterne har lånt sig yderligere op for at skabe kursfald så sidder de bare med endnu flere sorte-Per på hånden.
Rule
08.04.2022 kl 19:51 2702

Et mægtigt angreb kunne ikke engang presse os væsentligt ned. Det må betyde at kurs risiko er så godt som 0 nu. Herligt.
Volume
08.04.2022 kl 20:16 2676

Enig. Synd at noen måtte selge etter at noen hadde synset negativt i en analyse. Utrolig at investorer gidder ta hensyn til slikt.
ibyx
08.04.2022 kl 21:04 2627

Vi får håpe dette var bunnen i «spåangrepet». Men jeg er ikke så sikker på at shorten ble noe særlig redusert idag. Volumet viser jo uansett at my gjenstår.
Det minste lille signal fra selskapet vil nå kunne sende kursen i spinn, enten opp eller ned, og det med langt større styrke enn denne fislete 90% nedgang spådommen. 5,8% ned er jo ikke mer enn et vanlig traderutslag basert på - ingenting!
Sickip
08.04.2022 kl 21:27 2615

Nyheter er nok ikke langt unna. Så ser vi raskt 30+ Bare å fortsette å laste :):)
Strategi
10.04.2022 kl 09:44 2105

Dersom det er riktig det Herman bekrefter har kommet fra selskapet på fredag så er dette et meget sterkt signal,
REF; Har ellers vært i kontakt med Qfuel i dag. De sier at de har tenkt å motbevise div analytikere ved å levere over hele fjøla. (Skive, Kristiansund, nye prosjekter osv).

Dette er i tråd med det selskapet har kommunisert hele veien den siste tiden, alt går etter planen, POC er utført og vi produserer på belastning med høy oppetid.

Så kommer det selvfølgelig noen "konspirasjons" teorier underveis som er tatt ut av løse lufta.
Uansett, så mener jeg det er viktig å nå forholde seg til det selskapet kommuniserer markedet og at vi stoler på dette.

REF Herman; en gang til: Har ellers vært i kontakt med Qfuel i dag. De sier at de har tenkt å motbevise div analytikere ved å levere over hele fjøla. (Skive, Kristiansund, nye prosjekter osv)

Jeg vil tro at Quantafuel kommer med oppdatering til markedet kommende uke.
Vi så en sterk avslutning etter en "dipp" etter Arctic-analytiker Ivar Ryttervolds utspill fredag og jeg tror kursen kommer til å klatre videre opp fremover.

Det er nå det ligger til rette for dette i Quantafuel om man ser forbi "støyen" som skapes av "utvalgte" analytikere og andre.
Det er denne posisjonen vi alle har ventet på.

Ha en god Søndag.
Redigert 10.04.2022 kl 10:27 Du må logge inn for å svare
oivindl
10.04.2022 kl 11:40 2086

"Jeg vil tro at Quantafuel kommer med oppdatering til markedet kommende uke."

Jeg tolker uttalelsen mer som at de ikke vil gi noen meldinger, men heller vise gjennom god utvikling og drift at analysen er feil.
Det siste er også ønskelig etter min mening.
Så får oppdateringer og meldinger komme når det er noe å melde om.

Uavhengig av hvor uenige vi er i de reduserte kursmåla og heller tar et pust i bakken og ser hva slike reduserte kursmål har ført til tidligere:

Fredag den 28.01 endte kursen på 25,26nok - Den 31.01 kuttet Nordea kursmålet til 18nok/aksje og en knapp uke etter så stod kursen i 15nok ...

Fredag den 04.02 endte kursen på 20,46nok - Den 07.02 så kuttet Nordea kursmålet fra 18 - 14nok/aksje og knappe 2 uker senere så stod kursen i 14,10 ....

---------------------------

Torsdag den 07.04 så endte kursen på 21,02 - Den 08.04 så kuttet Arctic kursmålet til 10nok ....

Mao, man kan argumentere i øst og i vest men det har visst seg gang på gang at de reduserte kursmålene har gått inn så gjenstår det og se hva som skjer denne gangen hvor vi mest sannsynlig sitter med fasit allerede i løpet av 1 -2 uker ..

Fortsatt god helg!
Herman*
10.04.2022 kl 13:28 2000

Det er lett for selskaper å trå feil når det gjelder kommunikasjon til markedet. Noen kommuniserer alt for lite, noe som ofte fører til usikkerhet og spekulasjon. Andre kommuniserer for mye, noe som vanner ut effekten av gode nyheter og skaper et inntrykk av desperasjon. Qfuel bør oppdatere markedet ang utviklingen på Skive, men det vil virke mot sin hensikt å komme med produksjonstall annenhver uke. Hvis de har troen på hva de driver med, bør de komme med en melding den 5. i hver måned hvor de opplyser om volum og andre nøkkelparametre. Skal vi tippe de klarer 600-700 tonn plast i april?
Volume
10.04.2022 kl 18:38 1850

Enig. De forholder seg til fremleggelsen av Q-rapportene. Det er facts og det holder. Å kommentere synsing er kun for oss her på forumet.
Strategi
10.04.2022 kl 19:43 1811

Ok, oivindl

Det kan hende at selskapet tenker slik, ettersom Quantafuel klarte seg forholdsvis godt i forhold i Anal lysen fra Ryttervold og det roet seg ned .
De hadde nok valgt å gå ut i media og dementere dersom fallet hadde vært stort.
Vi får se, så lenge det er stille, er det gode nyheter, dvs. alt er normalt i forhold til fremdriftsplan og drift.

Vi har nok "alle" fått samme beskjeden fra IR. De kommer til å levere pp det de sier. At Ryttervold får lov til å synse og tro noe helt annet en det ledelsen guider er i beste fall patetisk
Strategi
10.04.2022 kl 20:04 1807

Viktig å se på andre elementer enn kursmålet rischioso.

Det skjedde faktisk en "hendelse" som sendte kursen kraftig ned i 2 omganger, blir derfor ikke riktig å bruke dette eksempelet.
Når det er sagt så har det skjedd utrolig mye positivt siden den gang og det viktigste er at Teknologien virker og at PoC på den er kjørt.
Noen hevder at PoC på 7 dager er lite, det er da"igjen" viktig å merke seg at det er en stund siden PoC på teknologien ble bekreftet og at det fortsatt kjøres.

Basert på overnevnte og at alt tyder på at normal drift går på anlegget i Skive, (tar man i tillegg inn uttalelsen fra selskapet til Herman på fredag så tror jeg det holder
for videre oppgang).
REF Herman; Har ellers vært i kontakt med Qfuel i dag. De sier at de har tenkt å motbevise div analytikere ved å levere over hele fjøla. (Skive, Kristiansund, nye prosjekter osv).

Nå må vi ikke lukke øynene helt her da - skal vi se bort i fra hendelser så kan vi jo ikke komme med noen eksempler overhodet da det ikke har vært annet enn hendelser det siste året og det er nettopp hendelser som har kjørt kursen ned hele veien sammen med stadig lavere kursmål og økt short som har kjørt kursen videre ned. Jeg er ikke uenig med deg, men den tankegangen har kostet meg og de fleste andre som har vært med en stund veldig dyrt for det hjelper jo ikke hva vi synes når markedet svarer med å sende kursen videre ned sammen med nettopp reduserte kursmål og en betydelig short og av samme grunn må selskapet komme raskt på banen med triggende oppdateringer som slår i hjel de stadig mer reduserte kursmåla eller så vil kursen med største sannsynlighet og igjen bli offer for tyngdekraften frem til Skinke-Rytteren og Trainee-Jones er gjort til skamme - og akkurat det gjenstår og se for så langt har de enten vi liker det eller ei gjentatte ganger på rad fått rett i at kursen skal videre ned ...
Redigert 10.04.2022 kl 21:48 Du må logge inn for å svare
Strategi
10.04.2022 kl 22:38 1728

Skjønner resonnementet, allikevel er det vel slik at det er et vendepunkt kursmessig.
Jeg mener at vendepunktet kursmessig har vært og at kursen skal videre sterkt opp, dere som har sittet lenge i aksjen har fått "kjørt " dere.
Heldigvis har jeg sluppet unna, det verste.
Quantafuel har også strategisk og teknologisk kommet til et vendepunkt for "kort" tid siden, det er nettopp dette vi alle har ventet på, en bekreftelse på at teknologien virker etter håndboka.
Det produseres nå tankbil etter tankbil som sendes av gårde til BASF.
Linje 3 og 4 fremskyndes nå, og blir satt i produksjon så snart som mulig, helt fantastisk etter min mening.
Ekspansjons planer fremover er lagt og nettopp bekreftelsen (PoC) fra Quantafuel var utrolig viktig for at videre ekspansjon kan gå etter planen og også skaleres opp.

I mitt hode er det helt "kokos" at kursen skal ned, det er ikke logisk.
Det er nå det hele starter.

Vi får jo håpe i det lengste at det er nå det er slutt på hendelser for det er nettopp nye hendelser de nye kursmåla tar høyde for. Ser vi på shortutviklingen så var alle 4 i en minus hvor kursen hadde et fint driv og vi så for oss en shortsqueeze, så snudde det ned og 1 shortposisjon kom seg i pluss så kom kursmålet på 10nok på fredag så var 3 av 4 shortere kommet seg i pluss, men det som bekymrer meg mest er Think for de har den største shortposisjonen på over 2% og en shortinngang på lave 15,10nok og de vil nok sloss for at kursen skal komme ned dit og videre ned godt hjulpet av det nylige kursmålet på 10nok - og uten triggende nytt så er jeg stygt redd for at de vil klare det ...

https://shortnordic.com/detaljer_selskap.php?company=QUANTAFUEL&land=norway

Oh Riskokeren har solgt seg ned og vil nå inn igjen lavere. Ikke spes vanskelig å lese mellom linjene her.
Herman*
11.04.2022 kl 01:12 1600

Driver du å trader igjen, riskoker? Du kan da umulig forandre mening på ukentlig basis. Du etterlyser triggere, men de kommer jo på rekke og rad. Vi vet bare ikke akkurat når.
Rule
11.04.2022 kl 01:46 1618

Ugh, der har vi svaret:
5 NOK stigning på ca. 0,4% short indækning = 12,5 NOK / % inddæk.
Der mangler inddæk af 4,8% dvs:
mulig slutkurs ved 0% short = 12,5NOK/% * 4,8% + 20NOK = 80 NOK.

Avs, kan godt forstå at de farer lidt med lempe på deres inddækning.
Sikke en kattepine de sidder i - hold på aktierne folkens :-)
ibyx
11.04.2022 kl 10:13 1474

Litt for mye nedsidetrend i handelen?
Strategi
11.04.2022 kl 10:14 1483

Shortsiden slippes til med pissevolum og aksjonærene står og ser på, noen bidrar også for og få solgt noen hundre aksjer, og hente de inn litt lavere.
Sikkert fint å tjene en 50 lapp.

Nå må vi stå litt sammen her og ta tak, det skal ingen ting til for å motvirke nedgang en eller 2-3 klarer ikke dette alene.

Regner med at ingen som sitter langsiktig ønsker denne ned basert på tull og tøys fra Ryttervold.
Redigert 11.04.2022 kl 10:18 Du må logge inn for å svare
Fyret
11.04.2022 kl 10:25 1462

Norge har forbudt Luddere og vindmøller, som ellers gør et fantastisk arbejde.
Men analytikere og shortere har frit spil, selvom de ødelægger mange firmaers muligheder for at udvikle sig.
Hvad er meningen????
Strategi
11.04.2022 kl 10:56 1447

Det er ingen av oss som sitter i Quantafuel som har noen som helst fordel "bortsett" fra småpenger dersom du trader.
Man blir fort utspilt av større aktører og det kommer fort, vi så også dette på fredag som var.
Legger man noen småordre over høyeste ordre på 10-30 aksjer på gjør shortsiden som regel resten, så kan man bare flytte ordren opp etter hvert.
Verre er det ikke, men man må gjerne være flere, jeg personlig sitter all inn.
Redigert 11.04.2022 kl 11:01 Du må logge inn for å svare
ibyx
11.04.2022 kl 11:13 1538

En PoC2 nå så går den 30% !!

PoC 2? Det kommer ingen PoC 2 da det finnes kun 1 PoC da alle 4 linjer er identiske ...
Redigert 11.04.2022 kl 11:28 Du må logge inn for å svare

Mange nyttige refleksjoner og forståelig frustrasjon på denne tråden. Er det vurdert/forsøkt å tipse wallstreetbets el om caset? ESG+shortangrep+tvilsomme intensjoner hos enkelte analytikere/media=rettferdighetsinteresse?
Strategi
11.04.2022 kl 11:31 1592

Da snudde det noe opp, har lagt inn en del ordre, men skal vi opp må det flere på hjelp her.

Det er knappe 20% ned til shortinngangen til Think på 15,1nok, men det er nærmere 50% ned til kursmålet på 10nok - mao, det blir spennende og se hvor det snur for Think kommer nok til å trade i mellomtiden (dekke inn noe og sette ny short) for å bedre snittet på 15,1nok. Mitt bet er at vi vil se kurser i intervallet 13-16nok avhengig av hvor raskt eller sent selskapet kommer med en oppdatering med positivt fortegn. Skulle det der i mot komme en ny avviksmelding/hendelse så vil vi nok se enda lavere kurser. Innfasing av linje 3 har selskapet meldt skulle skje i Q3 (juli/aug/sept), og om det skjer raskere så vil det være en trigger, men i april er det neppe noe av betydning som skjer - kanskje i mai, men da vil det nok mest sannsynlig dreie seg om en prod/volum update...
Redigert 11.04.2022 kl 11:40 Du må logge inn for å svare
Strategi
11.04.2022 kl 11:57 1576

Skjønner at du er ute rischioso, veldig vanskelig å stole på dine uttalelser som vingler hit og dit i forhold til posisjon.

Litt synd ettersom du sitter på mye kompetanse og kan bidra når du er inne.

I realiteten er du uetisk, noe å tenke på kanskje, du har fortsatt muligheten til å kjøpe deg inn billigere sannsynligvis enn du solgte på torsdag / fredag.
Ærlighet over for andre som leser dine innlegg på fora burde være et krav man setter til seg selv.

Du har tydeligvis ingen sperre og tenker bare på deg selv.

Hva er det du babler om - du er vel ikke blind? Klarer du ikke å diskutere det som faktisk skjer og kun skal diskutere det man håper på så har du misforstått hele meningen med forumet. At jeg er ute/inne/ute helt eller delvis om jeg kjøper eller selger er det jo bare jeg som vet og det er vel ikke det vi skal spekulere i?

Det som er viktigst for alle som leser på forumet er forventet kursutvikling og hvorfor - ikke om jeg har kjøpt eller solgt. Jeg forholder meg til det om faktisk skjer og har ikke råd til å tviholde på forhåpninger når summen av det markedet vil på basis av kursmål og det selskapet leverer)ikke leverer går i mot - da burde man forhode seg til akkurat det.

Viktig er det jo også hvilke triggere vi kan vente fremover, men som sagt så er det svært lite å håpe på i april og som vi tydelig ser så er kurspresset et faktum og det vil det fortsette å være frem til selskapet kommer med en triggende oppdatering hvor risken også er til stede for at den ikke blir triggende noe den siste analysen til Arctic med kursmål på 10nok har tatt høyde for.

Mao, å diskutere det som faktisk skjer kan jo ikke ansees å være mindre ærlig enn å ignorere det faktum til fordel for hva man håper på slik du velger å gjøre - misforstå meg rett, jeg håper verken på det ene eller det andre, men velger heller å forholde meg til det som faktisk skjer - noe alle burde gjøre ....
Redigert 11.04.2022 kl 12:25 Du må logge inn for å svare
ibyx
11.04.2022 kl 12:19 1519

Sorry. Var et enkelt forsøk på ironi/humor :-)
Redigert 11.04.2022 kl 12:19 Du må logge inn for å svare

Det er visst ikke rette tiden med ironi på denne tråden virker det som - selv om det kanskje er det som trengs for her virker folk å tatt med seg følelsene på børs noe man aldri bør gjøre ... :)
Strategi
11.04.2022 kl 12:23 1524

Du har en historikk, for gjort å glemme kanskje.
Ikke at det er nødvendig å gni det inn, for noen dager siden hadde du en helt annen vinkling med kursmålet på 13- 14 fra samme Anal lytiker, men da satt du vel inne.

I mens ser det ut til at alt er normalt i Quantafuel og at det produseres Nafta/diesel i bøtter og spann.
Det er kun positivt fra selskapet og forholder meg til dette; REF Herman; Har ellers vært i kontakt med Qfuel i dag. De sier at de har tenkt å motbevise div analytikere ved å levere over hele fjøla. (Skive, Kristiansund, nye prosjekter osv).

Du går tydeligvis i mot det selskapet kommuniserer, jeg forholder meg til selskapet.

Vi har alle en historikk - du også og den blir lengre for hver dag som går. Du kan ikke forlange at alle skal være statiske i sine meninger når utviklingen i caset ikke er det ei heller aksjekursen. Hadde du kommet inn på 84nok og blindt skulle ha forholdt deg til det selskapet melder så ville det meste av investeringen din vært borte i dag og det er nettopp det jeg prøver å belyse. Ja, jeg har en lang historikk på børs og hadde jeg ikke tatt høyde for at ting endres undervegs så ville den historikken vært langt kortere ...
Strategi
11.04.2022 kl 13:12 1475

Ser den, at det gjøres grep og man selger eller kjøper så trenger man nødvendigvis dra dette over på selskapet dersom det ikke er spesielle årsaker.
At du velger og selge deg ned , betyr jo ikke nødvendigvis at det trengs å underbygges med negativt mot selskapet dersom det ikke er noe negative hendelser direkte i selskapet, du kan jo gjerne gjøre dette i det stille.

Det er det jeg mener.
Redigert 11.04.2022 kl 13:39 Du må logge inn for å svare

Riskokeren er som nevnt type verst sort her inne. En totalt uredelig figur som baisser som en idiot når hen er inne og hausser som en idiot når hen er ute. Kvalmende og meldt til admin mange ganger, men det gjøres ingenting med det. Her er det lov å forsøke med kursmanipulering over en lav sko uten at admin tar affære. Nå driter jeg i utgangspunktet i både riskokeren og andre lignende som Hammers etc, men det er bare kvalmende oppførsel å snu meningene sine annenhver dag. Når riskokeren er inne så trekkes den fantastiske teknologien og mulighetene Quantafuel har, 2 timer etter setter hen spørsmålstegn ved den samme teknologien og har ikke tro på selskapet. 4 timer senere er teknologien og mulighetene bedt i verden. Rett og slett kvalmende. Blir sikker meldt til admin nå, men det trenger dere ikke å gjøre da jeg faktisk har meldt inn innlegget selv.
Vetle
11.04.2022 kl 13:30 1483

Hei
Skribenter på FA skal "styre" kursen til selskapet de kommenterer på forumet!
Dette blir mer og mer underholdene dag for dag. Naivitet er ikke dekkende ord engang.
Ta pause nå, og legg papiret i skuffen, det er IKKE NOE du/dere kan få gjort opp mot de proffe aktørene.

Ha en fin påske!
Vetle