Krf+frp=sant. Kan røde ryggrader stå i Krf?

Slettet bruker
03.11.2018 kl 18:13 447

De gråter og jamrer. Men hvorfor hopper de ikke av momentant?
Er posisjoner og slikt viktigere enn alt de har ment om Frp. Som Krf nå skal søke samarbeid med.
Det kan de plutselig være med på. Snakk om å stå for sine meninger.
Meld dere ut og inn i SV AP RØDT og del ut verdier derfra.
Slettet bruker
03.11.2018 kl 18:17 443

Ser ut som det stort sett er damer som sutrer. Og, mange menn som sitter og tisser også, om noen skulle mene noe om det. Minner om dårlige tapere.

Men de som mener krf har for mye makt og ønsker å heve sperregrensen, de dustene burde like krf og være fornøyd med resultatet i dag.
Slettet bruker
03.11.2018 kl 18:28 439

Landet er okkupert av fremmede makter såkalt øvelse, men gnålet om KRF har pågått i ukevis. Den siste uken har flere passasjerfly i Finnmark mistet GPS-signal i luftrommet fra Kirkenes til Lyngen i Troms. Årsaken knyttes til russiske militærøvelser. https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2018/11/03/195452997/passasjerfly-mistet-gps-signal-i-finnmark-feilen-knyttes-til-russiske-militaere-ovelser
Slettet bruker
03.11.2018 kl 18:31 436

Tror du kommunismen kommer på moten igjen, i din levertid?
Slettet bruker
03.11.2018 kl 20:12 421

Ikke rent få mennesker lever i et kommunistisk regime. Ser du på Kina, Russland, Cuba og Nord-Korea har du minst et par mrd mennesker. Om det er på moten er en annen sak, men realiteten viser det i hver dag likevel.

Ser vi bla på populariteten til Demokratene/obama, Arbeiderpartiet, hadja/støre, Rødt mfl bare her i Norge burde til og med en blind kunne legge sammen 2+2.
Redigert 03.11.2018 kl 20:13 Du må logge inn for å svare
Fluelort
03.11.2018 kl 20:20 412

Den ene etter den andre røde står frem i mediene og sier at de meldte seg inn i partiet etter Hareides tale, fordi de ville være med på å påvirke det som skulle bli et så flott parti, men at de nå etter landsmøtevedtaket i går, altså etter bare noen uker, har meldt seg ut eller vurderer å melde seg ut.

Dette bare bekrefter det mange har ment, at tilsiget av mange ny medlemmer, skyldes et kuppforsøk fra venstresiden, der det ble forsøkt å gjøre KrF til noe annet enn hva partiet har vært, og stått for, i generasjoner.
Redigert 03.11.2018 kl 20:24 Du må logge inn for å svare
Pedal
03.11.2018 kl 20:21 410

Krf blir splittet.
De røde finner at Ap og SV tar bedre tak i sosialistisk tankegods.
De blå går inn i Høyre og Frp hvor de kan ha takhøyde og omgås meningsfeller.

Andakter og skihhellige holdninger kan de dyrke utenom politiske partier!
Slettet bruker
04.11.2018 kl 06:26 385

«Tror du kommunismen kommer på moten igjen, i din levertid?«

Hva er forskjellen på sosialisme og kommunisme?
Slettet bruker
04.11.2018 kl 07:46 374

Både Nord-Korea og USA bruker det meste til våpen. Når man hører Trump snakke om Kim sitt Nord Korea, skulle enn nesten tro det var han eget USA han omtalte. Over 100 millioner amerikanere sulter der de bor i rønner og bilvrak, det sa han selv under valgkampen. Han ble valgt til president fordi han ble trodd, og lovet å gjøre noe med det hjemme hos seg selv.
Oppfunnet i Nord-Korea tildelt DAB folket oppi i iskanten.
DAB radioen har besørget at vi ble mer lik Nord Korea. (Som NRK har fortalt N-K har det?) En BAD -radio som alle må kjøpe for å høre NRK og kan høre mer enn før, men bare fra NRK? Ingen utenlandske stasjoner, dvs. ingen langbølge, mellombølge, kortbølge eller fiskeribølge- som i gamle dager. Hvor er fremskrittet med DAB? Om Landet blir okkupert igjen, blir ikke nødvendig å konfiskere radioene til folk- fordi de ikke kan ta inn annet enn det NRK får lov til å sende av "okkupasjonsmakten".
Slettet bruker
04.11.2018 kl 07:48 372

Politikk i kapitalismens tid, det er Et bunnløst svineri. http://oljekrisa.no/stoltenberg%20mar%202014.htm
Kapitalismen har også kollapset. Det har den gjort i sykluser siden pengevesenet ble innført. USAs våpen/krigsindustri har øket med 60 % de siste 5 årene, selv etter stor arbeidsledighet som resulterte i boligprisfall og påfølgende kollaps i det økonomiske systemet. USA ble under Finansbankkrisen faktisk mer kommunistisk, enn Sovjetunionen på sitt verste. Tenk noe så forsmedelig og ta de konfiskerte avgift/skattemidler (og pensjonene) til sine egne landsmenn og medborgere, å gi dem til bankene og kjeltringene på Wall Street? Under Kåre og Gro "griseriet" i norsk politikk (bankkrisen i Norge) ble det akkurat det samme utført her i kongeriket. Hva hadde Norge vært uten funn av olje og gass?
Slettet bruker
04.11.2018 kl 08:58 353

«Kapitalismen har også kollapset. Det har den gjort i sykluser siden pengevesenet ble innført.«

Ja, økonomien på jorden er syklisk akkurat som alt annet i universet. Men sånn kan vi jo ikke ha det, det vil jo virke forstyrrende ikke bare på femårsplanene, men i verste fall også på karrierebyggingen til de som vet best.

Løsningen er derfor at borgerne gir fra seg all frihet og bestemmelsesrett over eget liv, slik at de som vet best kan detaljregulere økonomien med millimeter presisjon til nøyaktig den politisk bestemte optimale lineære veksten.

Er ikke det selve fundamentet sosialismen er bygget på? Altså at enkeltindividene i politikken skal erstatte Gud, og med sin makt skal de finjustere alt mellom himmel og jord som de anser som feil, til det de anser som optimalt?

Så hvordan har det fungert i praksis historisk sett? Har det vært den suksessen man håpet på, eller har historie og lærebøkene måtte omskrives underveis i prosessen?

Hvordan var det egentlig med sosialistenes store helt FDR og New Deals store økonomiske suksess hvis vi går litt dypere inn i materien? Altså først med trusler om 10 års fengsel, å tvinge befolkningen til å innlevere sitt gull/sine penger til fastsatt lav pris, for så å skru opp prisen på gullet, og deretter å kunne vise til ny stor økonomisk vekst, målt i nylig deflaterte dollar. Det er vel ikke så rart at økonomien vokser målt i dollar når alt plutselig koster 75% mer?

https://en.wikipedia.org/wiki/Executive_Order_6102

Og hvis vi spoler ca 80 år frem og tenker på alle de tusenvis av lover, forskrifter, og vedtak som er fattet i den tiden, så skulle man jo tro at det sosialistiske maskineri nå var en lean mean fighting machine, klar til å kvele enhver antydning til økonomisk krise lenge før den får sjanse til å materialisere seg, så hvordan gikk det egentlig i 2008?

Husker du da Norges herskere måtte ha pressekonferanser på søndagene for å berolige befolkningen? Husker du hvordan arrogansen i første pressekonferanse da Norge ikke kom til å merke noe som helst, i takt med at børsen raste ble erstattet med full panikk i blikket på de senere pressekonferansene?

Deretter ti år med kvantitative lettelser og rentemanipulasjon som verden aldri tidligere har sett maken til, til den endelige kapitulasjonen ovenfor markedskreftene med den nylige nedsettelsen av inflasjonsmålet. Selv sosialister sliter altså med å dytte en tråd.

https://en.wikipedia.org/wiki/Pushing_on_a_string

Men tror du det stopper dem? Å nei da, problemet er nemlig at vi har alt for lite sosialisme skjønner du, så bare vi får enda mer av det som aldri har virket, ja da blir det endelig politisk bestemt lineær økonomisk vekst til evig tid, og vi kan alle leve lykkelig resten av våre dager.

Og nå skal surrehuene forsøke seg på å detaljregulere det sykliske klimaet også, som i hovedsak styres av krefter langt utenfor jordens atmosfære.

Her gjelder det altså å dra nisselua godt ned over hue, brette skylappene helt inn til nesa, og vaie høyt med den røde fane mens vi marsjerer taktfast mot utopia. Fremover kamerater!

PS: et tips til de som sliter med logikken (eller mangel på sådan) bak ideologien kan være å bruke samme verktøy som en del av de som vet best, før du tar fatt på såpass tung materie og vedtaksfatting: røyk deg en skikkelig feit rev ?
Redigert 04.11.2018 kl 09:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.11.2018 kl 09:54 340

At alt er syklisk forsto datidens herskere for ca 3700 år siden (syv gode, og syv magre år). Nåtidens herskere anser seg selv som så utviklede og intelligente, at de ikke har noe som helst å lære av deres forfedres feil, og nettop denne arrogansen og de oppblåste egoene er grunnen til at historien gjentar seg.

De som forsøker å viske ut de naturlige sykliske svingninger er altså selv store bidragsytere til disse svingningene, og slik vil det være helt til de klarer å regulere seg selv og deres menneskelige natur. Jeg holder ikke pusten mens jeg venter.
Redigert 04.11.2018 kl 09:55 Du må logge inn for å svare