NY ANALYSE Av JUMPGATE I Dag 9 MARS 🚀🚀


Denne svenske gaming-aksjen kan lett flerdobles fra dagens kursnivå mener Aksjeanalyser.com. Innsidere laster opp med aksjer og det samlede tekniske bildet for aksjen indikerer at den nå kan være ved et svært gunstig nivå å kjøpe aksjen ved. Selskapet er i sterk vekst og det ventes en positiv nyhetsstrøm fra selskapet i tiden fremover. Selskapet kunne vise til en vekst på 93% i 4.kv. 2021 mot samme kvartal året før, og Aksjeanalyser.com tror selskapet vil kunne vise til enda mye høyere vekst i kvartalene fremover etter to store spill lanseringer den seneste tiden. Aksjen har fått sin naturlige plass i modellporteføljen hos Aksjeanalyser.com og med 40 prosent vekting. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er hittil i 2022 opp rundt 50 prosent per 09/03, mens børsen er svakt i minus så langt i år. Nå kan du frem til 31/03-2022 få hele 40 prosent rabatt på 12 mnd VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!
Innlegg av: Redaksjonen / 48 minutter
Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere hos Aksjeanalyser.com,

Tirsdag 08/03 så valgte Aksjeanalyser.com, og som nevnt i meldinger i går til VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com, å ta ut 40% vekting i Interoil Exploration and Production (IOX) i modellporteføljen i går tirsdag 08/03. Så ble det etter det tatt inn 40% vekting i Jumpgate AB (GATE) i modellporteføljen tirsdag 08/03.

Aksjeanalyser.com mener Jumpgate-aksjen (GATE) nå kan være ved et svært gunstig nivå å kjøpe aksjen ved og mener aksjen kan komme til å vise en svært sterk utvikling på kort og mellomlang sikt.

Selskapet kan vise til en veldig sterk vekst og denne veksten tror Aksjeanalyser.com kan ytterligere forsterkes i kvartal for kvartal fremover nå etter to store spill lanseringer nå nylig, og hvor ene ‘Wildshade’ etter bare fem uker siden lansering i slutten av 4. kvartal bidro veldig sterkt til den kraftige veksten i inntektene i 4. kvartal 2021 mot samme kvartal året før.

Aksjeanalyser.com tror Jumpgate-aksjen har potensiale opp mot SEK 3.50 i løpet av gjerne bare de neste 3-6 måneder, og når aksjen i dag er rundt SEK 0.70 så mener Aksjeanalyser.com at potensialet er veldig stort for denne aksjen og har derfor valgt å ta aksjen inn med 40 prosent vekting i modellporteføljen.

Denne aksjen og posisjonen her med 40 prosent vekting i Jumpgate kommer til å være i modellporteføljen i minst 3-6 måneder fremover, og da Aksjeanalyser.com som nevnt ser for seg en kraftig vekst for selskapet og inntekter fremover og for aksjekursen.

Videre så er det som alltid positivt når innsiderne laster opp med aksjer selv i eget selskap. Det er tross alt de som er nærmest og vet og ser hva som skjer og hvordan utsiktene ser ut fremover.

Til informasjon så eier undertegnede selv aksjer i Jumpgate AB (GATE.

Chart Jumpgate AB (GATE):

Aksjen viser klare tegn til å etablere en bunn rundt disse nivåene, og Aksjeanalyser.com tror på et nært forestående brudd over SEK 1.20-nivået og da kan veien bli kort opp til SEK 3.00 – 3.50 nivået (jf. chart). Aksjeanalyser.com kommer snart tilbake med en større teknisk analyse av aksjen.

GATE-090322

Her noen av seneste nyheter rundt Jumpgate AB (GATE)

2.3.2022, 17:06 – Kilde: Finwire Smallcap

Ledamot köper 400 000 aktier i Jumpgate

Marcus Jacobs har den 25 februari köpt 400 000 aktier i spelutvecklingsbolaget Jumpgate där han är styrelseledamot. Aktierna köptes till kursen

0,61 kronor per aktie. Köpesumman uppgår till 244 000 kronor.

Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Jacobs äger enligt bolagets hemsida cirka 2,4 miljoner aktier. Han köpte även aktier i januari.

23.2.2022, 13:00 – Kilde: Cision
Jumpgate AB: gameXcite slutför relanseringen av Asterix & Friends
Jumpgates portföljbolag gameXcite lanserar i dag remaster-versionen av det populära bybyggarspelet Asterix & Friends för PC, Android och iOS. Remastern är en fullständig relansering av spelet som adderar ett omfattande nytt innehåll för spelarna att utforska: en ny kvinnlig karaktär med en mängd nya uppdrag, det nya spelmomentet Journeys, visuella uppgraderingar och nya sätt för spelaren att dekorera sin by.

Nya äventyr väntar spelarna i Asterix & Friends. Med remaster-versionen kan spelarna ge sig ut på resor och besöka Korsika, Spanien och Britannien tillsammans med sina hjältar. Fler destinationer kommer att läggas till under de kommande månaderna. Journeys är ett helt nytt spelmoment med fängslande och underhållande berättelser baserade på platserna, händelserna och humorn i de älskade seriealbumen.

Varje resa består av en omfattande serie av uppdrag indelade i fem delar med nio kapitel var, som görs tillgängliga i takt med att spelaren fullför de tidigare kapitlen och når nya nivåer av berömmelse i området. Genom noggrann planering och val av den bästa kombinationen av bybor, utrustning och förmågor kan spelaren lyckas med uppdragen och upptjäna landsspecifika valutor. Beroende på anseende och valuta kan spelaren köpa exklusiva föremål från området och förskönande objekt som ändrar utseendet på byn.

gameXcite har arbetat tätt med rättighetsinnehavaren Les Éditions Albert René för att skapa en ny karaktär för byn med engagerande uppdrag och berättelser. Gardenia, fru till byns smed, blir den första kvinnliga karaktären i spelet. Hon erbjuder spelaren 60 nya uppdrag att genomföra samt en ny byggnad i form av Gardenias trädgård.

Med remastern får spelarna också möjlighet att förändra utseendet på sina byar genom nya dekorativa föremål från spelmomentet journeys samt visuella uppgraderingar av byggnaderna som reflekterar framstegen som görs i spelet.

Asterix & Friends remaster har fått finansiering från det tyska federala ministeriet för transport och digital infrastruktur.

Asterix & Friends (Browser) (https://www.asterix-friends.com/en/)

Asterix & Friends (Facebook) (https://www.facebook.com/AsterixAndFriendsOfficial)

Asterix & Friends (iOS) (https://apps.apple.com/de/app/asterix-and-friends/id1079527526)

Asterix & Friends (Android) (https://play.google.com/store/apps/details?id=air.eu.bandainamcoent.asterixandfriends)

«Det är glädjande att äntligen kunna slutföra relanseringen av Asterix & Friends och kunna erbjuda spelets trogna publik en efterlängtad fördjupning av spelupplevelsen. Asterix & Friends har varit en mycket lönsam titel historiskt och med relanseringen ser vi goda möjligheter att spelet ska kunna bidra starkt till gameXcites kassaflöde och bli en nyckeltitel för Jumpgate framöver», säger Harald Riegler, VD Jumpgate AB.

Redigert 10.03.2022 kl 08:50 Du må logge inn for å svare
Iagi
23.04.2022 kl 02:36 2030

Flott innlegg. Denne aksjen er en sikker vinner fremover. Aksjeanalyser.com gjennomfører svært gode analyser og årsaken til at de går offentlig med akkurat denne aksjen er siden de er så trygge på at den kommer til å øke mye. De risikerer sitt rykte og omdømme på denne aksjen, som de mener kan 8-dobles på inntil 1 år, og 4-dobles på noen måneder.

Aksjeanalyser.com har vel ikke noe rykte og omdømme å forsvare. De har bommet på det meste. Denne har falt siden du skrev dette.

Det du skriver innledningsvis her er veldig feil. Ser heller ikke helt poenget med kommentaren din.

https://www.nettavisen.no/okonomi/kanskje-den-mest-spennende-teknologi-aksjen-pa-oslo-bors/s/12-95-3424108226

https://www.nettavisen.no/okonomi/norsk-teknologi-aksje-kan-flerdobles-i-2021/s/12-95-3424080433

Problemet, slik jeg ser det, er at de støtt og stadig kommer med mangedoblingskandidater.
Så hører man ikke noe mer da det sjeldent inntreffer.
De bare maler på med nye mangedoblingskandidater.

Jeg kan ramse opp - listen er lang.
Redigert 28.04.2022 kl 09:19 Du må logge inn for å svare

De vekter jo, og fremlegger også portefølje og regnskap. De som har fulgt porteføljen har pr. 14.04.22 120% avkastning, mens Oslo Børs var opp 7%. Det hjelper ikke velge ut èn og èn aksje, man må vekte porteføljen deres på samme måte. Så der er det levert oppsiktsvekkende resultater over lang tid. Og analytikeren bak aksjeanalyser.com har lagt frem dokumentasjon på den totale avkastningen siste 12 måneder, og denne viser vanvittige 1400% opp.

Den erfarne analytikeren har mye gode kontakter og svært god innsikt på de nordiske børsene. Han er i all hovedsak spesialist på å plukke ut vekstaksjer med en enorm oppside, slik som Jumpgate. Setter man seg inn i Jumpgate, vil man se at en kurs på 3,5/4 Kr i "nær" fremtid på ingen måte er urealistisk. Det ligger utvilsomt er skyhøyt potensial her.
Redigert 29.04.2022 kl 13:08 Du må logge inn for å svare
birol
29.04.2022 kl 13:11 1562

bra skrevet!!
100% enig

Mulig det kun er de han bommer på som omtales i pressen.

Hvorfor skal den gå ned?
Kimmi41
30.04.2022 kl 19:50 1351

Det var jo ikke en bra dag i USA på fredag...tenker det samme skjer her.....men ikke vet jeg. Er ganske fersk i aksje verden 😊😊

Jeg ser at Wildshade ligger på topplisten over racingspill på verdensbasis hos AppStore. Har tatt kraftig av med nedlastinger.

Asterix and Friends har på rundt 82.000 vurderinger scoret 4,1 av 5 på Google Play. Enda høyere på AppStore.

Det er kommet oppdatering for spillene for noen dager siden.

Dette er kruttsterkt og lover ekstremt bra! Gleder meg til Jumpgate skyter fart. Det kan bli morsomt når det kun er rundt 45% frie aksjer, da resten eies av topp 20. Jeg vet også at flere aksjonærerer med 500.000 aksjer + sitter langsiktig her. Så her er det enda mindre frie aksjer enn man kan se med det blotte øyet.

Denne kan for bli ekstremt hot. Tiden frem mot kvartalsrapporten 19. Mai kan muligens bli et eventyr. Jeg er veldig sterk i troen på Jumpgate og produktene de nå har. På kort tid har disse generert oppsiktsvekkende tall og tilbakemeldinger.

Det blir artig å følge med den neste tiden her! :-)

Til informasjon så eier jeg selv rundt 600.000 aksjer i Jumpgate.
Redigert 30.04.2022 kl 21:25 Du må logge inn for å svare
lionel
02.05.2022 kl 08:38 1123

Ja her det bare å sitte i ro eller laste opp mer 😊🚀

Dagene fremover kan bli meget spennende. Har brukt helgen til å studere Jumpgate ytterligere, og det som nå leveres er svært oppsiktsvekkende. Vi kan fort bli vitne til en kurs som er veldig mye høyere enn dagens, allerede i løpet av Mai. Men dette er ikke bare spennende på kort sikt, jeg har god tro på denne aksjen også på lang sikt.

Her er det hvertfall et hinsides potensial, og jeg ser fremover med stor optimisme. Aksjen er etter min mening, fortsatt svært rimelig.

Hvor feil er det egentlig ?
Alt aksjeanalyser.com anbefaler faller.
Redigert 30.05.2022 kl 22:33 Du må logge inn for å svare
Cpt MC
27.06.2022 kl 13:11 387

Da ser den ut til at bunnen er satt👍

Vurderer å snitte meg inn nå.
Men er det noe info på åssen det går med wildshade og Atrix & Friends? M.m.
lionel
27.06.2022 kl 16:52 312

Sist vi hørte noe slo de jo daglige rekorder , men det Solventia som har kontroll på de oppdateringene .